Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 3.656
Τη περασμένη παρασκευη ήρθε ενας 25 ετων σε εμφανιση ωραιο παιδι και μου λεει οτι δεν μπορω μα βρω κοπελα παρολο που είμαι εμφανισιμος.
Του λεω μηπως τελικά το χανεις στην επικοινωνία, μου λεει οχι,τελος παντων έφτιαξα το ψυχολογίκο του προφιλ και ειδα οτι ειναι ενα νορμαλ ατομο και δεν μπορούσα να δω τι γίνεται.
Μου ειπε οτι φιλοι πιο ασχημοι απο αυτον πανε οι κοπελες και τους μιλανε η ανοίγονται ενω σ αυτον ειναι πιο κλειστές πιο μαζεμένες.
Συμπέρασμα οι γυναίκες περα οτι κολωνουν σε εναν ωραιο να ανοιχτουν το πανε ανταγωνιστικα, σκέφτονται οτι αν ο αλλος ειναι ωραιος θα αρεσει σε πολλες οποτε αποφευγουν τη φαση ειδικα αν ειναι ανασφαλεις πολύ και κομπλεξικες.
Με λιγα λογια ο αντρας δινει πολύ έμφαση στην εμφάνιση της γυναίκας αλλα και στην δικη του,ενω η γυναίκα δινει εμφανση στη δικια της εμφάνιση μονο.
Για να εχει ενας αντρας περαση στις γυναίκες δεν πρέπει να ειναι πολυ ομορφος ουτε πολυ ασχημος,οι μετριοι εμφανησιακα εχουν καλύτερη πέραση.
Οποτε ναι μεν επενδυστε στην εμφανιση σας μεσω αυτοβελτίωσης αλλα να ξερετε οτι δεν αποτελεί σημαντικό ρολο,ειναι περίπου το 10% της αυτοβελτίωσης η εμφάνιση οσο και αν σε κάποιους ακούγεται υπερβολικό.
Ας κυκλοφορήσει με καμία και μετά τα ξαναλέτε.Μετά θα'ρθουν και οι άλλες σαν τσουνάμι.
Άμα σε βλέπουν όλο με ψωλαρία ή μόνο,τοτε σε κλάνουν