You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ο zapatas θά σέ πάει γαμιώντας!!Ξυπνα και το βλακα το ζαπατα σηκωσε δυο μαγκιες και πηγε για υπνο...
Ανάσα δέν θά πάρεις!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
χαλαρος ? χαλαρη ειναι η σουφρα σου και σφιγμένα τα δοντια σουΤό γαμίσι θά γίνει περίπου στίς 4 η ώρα πού θά έρθει η γκόμενα μου...μπορεί καί 5!!
Αλλά εγώ στά αρχίδια μου είμαι χαλαρός!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
καλα αστον να παρει δυναμη απο το ονειρο και το πρωι που ρουφιξει το γαλα θα ερθει να συνεχίσει....Ο zapatas θά σέ πάει γαμιώντας!!
Ανάσα δέν θά πάρεις!!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Τά δόντια μου είναι σφιγμένα από τό τσιγάρο!!χαλαρος ? χαλαρη ειναι η σουφρα σου και σφιγμένα τα δοντια σου
Ενώ η κωλοτρυπίδα η δική σου είναι ξεχειλωμένη ξεκωλιάρα!!
Πίπα κώλο θά σέ πάει!!καλα αστον να παρει δυναμη απο το ονειρο και το πρωι που ρουφιξει το γαλα θα ερθει να συνεχίσει....
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Οχι καί άσχετοι από γαμήσια...όσο γιά καυγά σέ έχω γιά πλάκα!!δηλαδη κοριτσια σκουζετε πατε για υπνο και μετα ξανα παλι στα μεγαφωνα...δηλαδη ασχετες απο γαμισια ασχετες και απο καυγα...
εμ ετσι ειναι απο το πληκτρολογια τα αρχιδολογια κανουν μπε
Σέ έχω ξεσκίσει από όλες τίς τρύπες...καί δέν παίρνεις χαμπάρι μία...διότι είσαι μεγάλη πουτανάρα!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
απο το πληκτρολογειο δεν γαμας σουσουραδα ...αν ησουν γαμιας θα το ηξερες...Οχι καί άσχετοι από γαμήσια όσο γιά καυγά σέ έχω γιά πλάκα!!
Σέ έχω ξεσκίσει από όλες τίς τρύπες...καί δέν παίρνεις χαμπάρι μία...διότι είσαι μεγάλη πουτανάρα!!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Τό ξέρουν οι γκόμενες μου αυτό ζηλιάρα!!απο το πληκτρολογειο δεν γαμας σουσουραδα ...αν ησουν γαμιας θα το ηξερες...
Αντε τράβα κοιμήσου τώρα...είχαμε τόν ψυχοπαθή τής Ερμού...τώρα έχουμε τήν ψυχασθενή τού bou!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
τωρα μας εκανες με τα κρεμυδακια λολιτα που θες και καυγα...Τό ξέρουν οι γκόμενες μου αυτό ζηλιάρα!!
Αντε τράβα κοιμήσου τώρα είχαμε τόν ψυχοπαθή τής Ερμού...τώρα έχουμε τήν ψυχασθενή τού bou!!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Μωρή καμία δέν τά βγάζει πέρα μαζί μου...πάρτο χαμπάρι!!τωρα μας εκανες με τα κρεμυδακια λολιτα που θες και καυγα...
Αν είσαι μία φορά πουτάνα εσύ...εγώ είμαι δέκα φορές μάγκας!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
ελα απο κοντα τι φοβασαι μια πιθαμη ανθρωπος ειμαι και εισαι 1.92...ετσι γίνονται οι δουλειες,,τζαμπα το μποι σου γαλιάντρα...κατσε στο πληκτρολόγιο και κοιτα ποτε θα παει 5και αμα αντρεψεις θα σε δω μεχρι τοτε στα πληκτραΜωρή καμία δέν τά βγάζει πέρα μαζί μου...πάρτο χαμπάρι!!
Αν είσαι μία φορά πουτάνα εσύ...εγώ είμαι δέκα φορές μάγκας!!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Κοντά δέν έρχομαι από εδώ θά τά λέμε...είμαι εξηγημένος!!ελα απο κοντα τι φοβασαι μια πιθαμη ανθρωπος ειμαι και εισαι 1.92...ετσι γίνονται οι δουλειες,,τζαμπα το μποι σου γαλιάντρα...κατσε στο πληκτρολόγιο και κοιτα ποτε θα παει 5και αμα αντρεψεις θα σε δω μεχρι τοτε στα πληκτρα
Αλλά μήν σέ νοιάζει θά σού βρώ τόν καλύτερο!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
αναμενόμενο...παντα ετσι γίνεται ...μπλα μπλα και μετα το σκατο στο κωλο ...Κοντά δέν έρχομαι από εδώ θά τά λέμε...είμαι εξηγημένος!!
Αλλά μήν σέ νοιάζει θά σού βρώ τόν καλύτερο!!
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Δέν θέλω μουτράκια...τό ξέρω ότι μέ θέλεις πολύ...αλλά προηγούνται άλλες!!αναμενόμενο...παντα ετσι γίνεται ...μπλα μπλα και μετα το σκατο στο κωλο ...
Εσύ θά κάτσεις εκεί τιμωρημένη!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
τωρα καταλαβα γιατι το παπι σας βαρέθηκε....
αραξε στο πληκτρολόγιο μουνιτσα ...εφοσον κολωσες μου φτανει ....ακου 1.92 και να το παιζει τρελιτσα ,,,το απολυτο ξενερωμα ...
η τρελα δεν σβηνει τα γραπτα....ξεκινησες με μαγκια και τωρα το παιζεις τρελιτσα...βαρετη πουτανα με λιγα λογια....Δέν θέλω μουτράκια...τό ξέρω ότι μέ θέλεις πολύ...αλλά προηγούνται άλλες!!
Εσύ θά κάτσεις εκεί τιμωρημένη!!
αραξε στο πληκτρολόγιο μουνιτσα ...εφοσον κολωσες μου φτανει ....ακου 1.92 και να το παιζει τρελιτσα ,,,το απολυτο ξενερωμα ...
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Καμία τρελίτσα πιό ντόμπρα δέν γίνεται!!τωρα καταλαβα γιατι το παπι σας βαρέθηκε....
η τρελα δεν σβηνει τα γραπτα....ξεκινησες με μαγκια και τωρα το παιζεις τρελιτσα...βαρετη πουτανα με λιγα λογια....
Τί νά σού κάνω αφού μέ θέλετε...έχω πέραση μωρή...κρά κάνουν οι γκόμενες!!
Αλλά μέ κουράζεται πολύ...καθόλου ξενέρωμα!!
Ισχύει εν μέρει.Τη περασμένη παρασκευη ήρθε ενας 25 ετων σε εμφανιση ωραιο παιδι και μου λεει οτι δεν μπορω μα βρω κοπελα παρολο που είμαι εμφανισιμος.
Του λεω μηπως τελικά το χανεις στην επικοινωνία, μου λεει οχι,τελος παντων έφτιαξα το ψυχολογίκο του προφιλ και ειδα οτι ειναι ενα νορμαλ ατομο και δεν μπορούσα να δω τι γίνεται.
Μου ειπε οτι φιλοι πιο ασχημοι απο αυτον πανε οι κοπελες και τους μιλανε η ανοίγονται ενω σ αυτον ειναι πιο κλειστές πιο μαζεμένες.
Συμπέρασμα οι γυναίκες περα οτι κολωνουν σε εναν ωραιο να ανοιχτουν το πανε ανταγωνιστικα, σκέφτονται οτι αν ο αλλος ειναι ωραιος θα αρεσει σε πολλες οποτε αποφευγουν τη φαση ειδικα αν ειναι ανασφαλεις πολύ και κομπλεξικες.
Με λιγα λογια ο αντρας δινει πολύ έμφαση στην εμφάνιση της γυναίκας αλλα και στην δικη του,ενω η γυναίκα δινει εμφανση στη δικια της εμφάνιση μονο.
Για να εχει ενας αντρας περαση στις γυναίκες δεν πρέπει να ειναι πολυ ομορφος ουτε πολυ ασχημος,οι μετριοι εμφανησιακα εχουν καλύτερη πέραση.
Οποτε ναι μεν επενδυστε στην εμφανιση σας μεσω αυτοβελτίωσης αλλα να ξερετε οτι δεν αποτελεί σημαντικό ρολο,ειναι περίπου το 10% της αυτοβελτίωσης η εμφάνιση οσο και αν σε κάποιους ακούγεται υπερβολικό.
Αν είναι Απόλλωνας ο τύπος και σε συνδυασμό με ένα χαρακτήρα που λέει "γειά, ήρθα να σε πηδήξω", τότε ναι, θα σκεφτούν ότι θα παίξει με πολλές.
Ένας όμορφος αλλά με συγκρατημένο χαρακτήρα, σίγουρα θα εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη.
Κι έτσι για τα στατιστική, οι μετριοάσχημοι είναι αυτοί που παίζουν μπάλα με πολλές.
Μάλλον λόγω ανασφάλειας εξαιτίας της εμφάνισης.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
αν το κραξιμο το βλεπεις θαυμασμο...βαλτο στο προφιλ σου να μην χανουμε χρονοΚαμία τρελίτσα πιό ντόμπρα δέν γίνεται!!
Τί νά σού κάνω αφού μέ θέλετε...έχω πέραση μωρή...κρά κάνουν οι γκόμενες!!
Αλλά μέ κουράζεται πολύ...καθόλου ξενέρωμα!!
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.539
- Πόντοι
- 736
κοτα κατσε στο πληκτρολόγιο και κλωσα τα λεγομενα σου...απο κοντα ναι απο εδω οτι και να λες μωρη θα εισαιΕισαι μια σαρδαναπαλη κιοσα.
Δεν σε σωζει τίποτα,παπαφιλιπες παπια και βρωμες ολα αυτα πακετο δεν χωρανε στο θρεντ..
Τα στραπον σου και δρομο απο εδω....