Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456
Να μην πω ότι είναι ακόμα χειρότερο το να λες "...δεν έχω κύκλο...".
Τι σημαίνει κύκλος δηλαδή; Πρέπει να έχεις κονέ κάποιον που γνωρίζει 100 ελεύθερες μουνάρες;
Δουλεύεις...Δεν έχεις συναδέλφους;
Μένεις σε πολυκατοικία...Δεν έχεις γείτονες;
Έχεις συγγενείς, φίλους, γνωστούς. Όλοι αυτοί δεν είναι κύκλος;
Αν κανένας από αυτούς δε σε καλεί σε κοινή έξοδο με άλλους, τότε πρέπει να προβληματιστείς κάπως.
Κάτι σημαίνει...Δεν είσαι ανοιχτός τύπος; Δεν είσαι ευπαρουσίαστος, κοινωνικός, δε ντύνεσαι καλά;
Εγώ πιστεύω ότι συνήθως, κάποιους τους παίρνει από κάτω. Ψυχολογικά είναι τερματισμένοι.
Αποδέχονται ότι κανείς δεν τους θέλει, πράγμα αναληθές. Και μαζί με αυτό εγκαταλείπουν και το κυνήγι γκόμενας.
Εγώ είχα πει κάποια πράγματα πριν μήνες, θα τα ξαναπώ...Φτιάξτε στέκια, πάτε σε ομίλους να γραφτείτε, πάτε να μάθετε σάμπα...Τέλος πάντων ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!!!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Οχι μόνο όσες έχουν γκόμενο είναι μαζί του...αλλά καί οι φίλες τους πάνε μαζί της...περισσότερο σέ μικρές ηλικίες...18-25 χρονών περίπου!!
Αυτό σημαίνει...ότι πάνε αποκλειστικά σέ μαγαζιά Clubs-Bars κτλ...έχουν "Κανονίσει" δηλαδή!!
Σοβαρή καί ωραία γκόμενα free...δέν υπάρχει περίπτωση νά δείς βράδυ πού νά ψάχνεται!! :undecided:

Πόσες φορές τους το έχω γράψει ;;;

ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟΣ ... ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ...........
Και ειδικά σε ξενυχτάδικα .......

Είσαι χαμένος.

Οπουδήποτε αλλού βρίσκεις γκόμενα.
ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ....

Είναι το πιο δύσκολο κεφάλαιο .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι σημαίνει κύκλος δηλαδή; Πρέπει να έχεις κονέ κάποιον που γνωρίζει 100 ελεύθερες μουνάρες;
Αν κανένας από αυτούς δε σε καλεί σε κοινή έξοδο με άλλους, τότε πρέπει να προβληματιστείς κάπως.
Κάτι σημαίνει...Δεν είσαι ανοιχτός τύπος; Δεν είσαι ευπαρουσίαστος, κοινωνικός, δε ντύνεσαι καλά;
Εγώ πιστεύω ότι συνήθως, κάποιους τους παίρνει από κάτω. Ψυχολογικά είναι τερματισμένοι.
Αποδέχονται ότι κανείς δεν τους θέλει, πράγμα αναληθές. Και μαζί με αυτό εγκαταλείπουν και το κυνήγι γκόμενας.
Εγώ είχα πει κάποια πράγματα πριν μήνες, θα τα ξαναπώ...Φτιάξτε στέκια, πάτε σε ομίλους να γραφτείτε, πάτε να μάθετε σάμπα...Τέλος πάντων ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ!!!
Καί θά κάνουν κονέ μέ συνάδελφο από εργασία ?
Στίς πολυκατοικίες στήν Αθήνα...μπορεί νά μένουν 20 χρόνια...καί νά μήν γνωρίζει ο ένας τόν άλλο!!
Από συγγενείς, φίλους, γνωστούς περιμένεις νά σού φέρουν γκόμενα...πού νά είναι στά καλά της ?
Νά μάθουν σάμπα ? Σίγουρα πλάκα κάνεις...σιγά μήν πάνε καί στό μπαλέτο!!
Ελεγες καί γιά ηλεκτρονικές γνωριμίες μέσω apps όμως...τό ξέχασες ?
Γκόμενα βγάζεις μόνος σου...μέ τήν μαγκιά σου...καί τήν ομορφιά σου!! :undecided:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.593
Πόντοι
4.615
Ενώ ακούγεται εύλογο όλο αυτό, σε διαβεβαιώ ότι στην πράξη δεν είναι τόσο εύκολο για κάποιους, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί κάποιος να είναι ελ. επαγγελματίας εργαζόμενος μόνος και πολλές ώρες καθημερινά. Ούτε το να είσαι ''κοινωνικός'' και ''ευπαρουσίαστος'' ή ''ευχάριστος τύπος'' σου ανοίγει πολλές πόρτες σήμερα σε ''παρέες'' και ''κύκλο'', πολύ φοβάμαι ότι όλα τα θετικά αυτά που μπορείς να έχεις μάλλον σε καθιστούν απαγορευτικό για να εισαχθείς σε έναν ''κύκλο'' με κίνδυνο να φας καμία γυναίκα όταν άλλοι μπορεί να τις εκλιπαρούν για πολύ καιρό (ή και χρόνια ακόμη).
Όσον αφορά στις διάφορες δραστηριότητες, μπορεί να έχουν αποτέλεσμα, μπορεί και όχι αναλόγως της σύνθεσης των ομάδων. Αρκεί να πας σε μία δραστηριότητα γιατί την γουστάρεις και όχι έχοντας αυτοσκοπό να βρεις γκόμενα γιατί εκεί ξεφεύγεις εξαρχής.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Στις δραστηριότητες , δεν θέλει βιασύνη .
Αντιθέτως, θέλει πολύ υπομονή.
Αν θες απόδοση πριν το 3μηνο ξέχνα τες.

Μπλακ τζακ κατάσταση , είναι ταξίδια με γκρουπ . Εκεί παίζουν γνωριμίες. Θέλει λεφτά, χρόνο και κότσια, είσαι μόνος σου.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456
Καί θά κάνουν κονέ μέ συνάδελφο από εργασία ?
Στίς πολυκατοικίες στήν Αθήνα...μπορεί νά μένουν 20 χρόνια...καί νά μήν γνωρίζει ο ένας τόν άλλο!!
Από συγγενείς, φίλους, γνωστούς περιμένεις νά σού φέρουν γκόμενα...πού νά είναι στά καλά της ?
Νά μάθουν σάμπα ? Σίγουρα πλάκα κάνεις...σιγά μήν πάνε καί στό μπαλέτο!!
Ελεγες καί γιά ηλεκτρονικές γνωριμίες μέσω apps όμως...τό ξέχασες ?
Γκόμενα βγάζεις μόνος σου...μέ τήν μαγκιά σου...καί τήν ομορφιά σου!! :undecided:
Αδερφέ, σόρρυ δηλαδή...Είσαι 30-35-40 ετών και έχεις στη δουλειά άλλους πέντε που κάνετε παρέα.
Δε σε κάλεσε κανείς ποτέ για ποτό σε παρέα;
Για καφέ;
Και εσύ να μην ξέρεις κάποια γκόμενα, ίσως ξέρουν αυτοί.
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι τα apps θα σου φέρουν γκόμενα.
Είπα ότι αν είσαι μέλος σε γκρουπάκια facebook ή σε φόρουμ που συχνάζουν γυναίκες και είσαι σοβαρός και με σκέψη, θα βρεθεί κάποια που θα στην πέσει κάποια στιγμή.
Εγώ δεν κυνηγούσα, ήμουν σε αυτά τα γκρουπάκια επειδή μάθαινα νέα, ποστάριζα απόψεις κλπ και πάλι βρέθηκαν γυναίκες που μου την έπεσαν και μάλιστα ωραίες (φωτο δε δίνω, να ξέρεις).
Εγώ θα πω και το εξής:
Ας υποθέσουμε ότι έρχονταν και πολλές γυναίκες στο bou για να γράψουν και να διαβάσουν. Στην ουσία, καφενείο είναι εδώ μέσα.
Πόσοι από εδώ θα έβγαζαν γκόμενα με το λόγο και τη σκέψη που έχουν; Απ΄ όσους έχω διαβάσει , ζήτημα να είναι 3-4 το πολύ.
Οι γυναίκες φίλε δε θέλουν σάλια, ούτε χοντρό καμάκι. Θέλουν όμορφο πέσιμο και να την αντιμετωπίζεις ως άντρα, εννοώ ισότιμα. Το να την πέσεις από το πρώτο λεπτό είναι red flag για τη γυναίκα, παρ' το χαμπάρι.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456

Μπλακ τζακ κατάσταση , είναι ταξίδια με γκρουπ . Εκεί παίζουν γνωριμίες. Θέλει λεφτά, χρόνο και κότσια, είσαι μόνος σου.
Ξέρεις για πότε περνάει το τρίμηνο;
Για πλάκα!
Καλύτερο από το να είσαι με σταυρωμένα χέρια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Οι γυναίκες φίλε δε θέλουν σάλια, ούτε χοντρό καμάκι. Θέλουν όμορφο πέσιμο και να την αντιμετωπίζεις ως άντρα, εννοώ ισότιμα. Το να την πέσεις από το πρώτο λεπτό είναι red flag για τη γυναίκα, παρ' το χαμπάρι.
Αν έχεις κάτι που τους τράβηξε την προσοχή ... δέχονται και χοντρό καμάκι ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΟΜΩΣ.

Να μην είσαι αυτιστικός. Στο πρώτο red flag που λες ... Η ΜΟΝΗ ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ....

είναι να μην τους ξαναμιλήσεις καν . Ποτέ . Άχνα.

Εκεί .... φρικάρουν .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Ξέρεις για πότε περνάει το τρίμηνο;
Για πλάκα!
Καλύτερο από το να είσαι με σταυρωμένα χέρια.
Δεν το συζητάμε.

Απλά επειδή ... ακούω και μαλάκες .....

ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ .... ΤΡΙΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ .... ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑ .....

Σιγά ρε μεγάλε .....
δεν γαμάς όλη σου τη ζωή .... ήθελες σε τρεις βδομάδες να βγάλεις χορεύτρια ...........

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456
Αν έχεις κάτι που τους τράβηξε την προσοχή ... δέχονται και χοντρό καμάκι ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΟΜΩΣ.
Αν τους τράβηξες την προσοχή από το πρώτο λεπτό, δε θα στο δείξουν άμεσα.
Απλά θα στο δείξουν λίγο νωρίτερα από άλλες περιπτώσεις.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.553
Πόντοι
3.656
Αν τους τράβηξες την προσοχή από το πρώτο λεπτό, δε θα στο δείξουν άμεσα.
Απλά θα στο δείξουν λίγο νωρίτερα από άλλες περιπτώσεις.
Αν είσαι γάτα ... καταλαβαίνεις ότι τσίμπησαν ........

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αδερφέ, σόρρυ δηλαδή...Είσαι 30-35-40 ετών και έχεις στη δουλειά άλλους πέντε που κάνετε παρέα.
Δε σε κάλεσε κανείς ποτέ για ποτό σε παρέα;
Για καφέ;
Και εσύ να μην ξέρεις κάποια γκόμενα, ίσως ξέρουν αυτοί.
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι τα apps θα σου φέρουν γκόμενα.
Είπα ότι αν είσαι μέλος σε γκρουπάκια facebook ή σε φόρουμ που συχνάζουν γυναίκες και είσαι σοβαρός και με σκέψη, θα βρεθεί κάποια που θα στην πέσει κάποια στιγμή.
Εγώ δεν κυνηγούσα, ήμουν σε αυτά τα γκρουπάκια επειδή μάθαινα νέα, ποστάριζα απόψεις κλπ και πάλι βρέθηκαν γυναίκες που μου την έπεσαν και μάλιστα ωραίες (φωτο δε δίνω, να ξέρεις).
Εγώ θα πω και το εξής:
Ας υποθέσουμε ότι έρχονταν και πολλές γυναίκες στο bou για να γράψουν και να διαβάσουν. Στην ουσία, καφενείο είναι εδώ μέσα.
Πόσοι από εδώ θα έβγαζαν γκόμενα με το λόγο και τη σκέψη που έχουν; Απ΄ όσους έχω διαβάσει , ζήτημα να είναι 3-4 το πολύ.
Νά μέ καλέσει κανείς στήν εργασία γιά ποτό η σέ παρέα ? Ούτε νά τίς βλέπω δέν ήθελα...άν κάποια μετρούσε τήν καλούσα εγώ!!
Δέν είπες ποτέ ότι τα apps θα σου φέρουν γκόμενα ? Εσύ έλεγες...ότι έβγαλες γκόμενες από apps...πλάκα μού κάνεις ?
Ευτυχώς πού είσαι καί εσύ...γιά νά μού πεί τί θέλουν οι γυναίκες!! :undecided:

Από ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι χρόνο έχουν...κότσια δέν έχουν...από χρήμα δέν ξέρω άν έχουν...μάλλον όχι!! :undecided:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216
Μέ έναν 38άρη μπασίστα πού συζητούσα πάντως...μού είπε ότι καμία γκόμενα δέν τόν βλέπει ερωτικά...καί έχει αρκετές γνωστές αυτός!!
Βέβαια για νά πώ τήν αλήθεια...είναι καράφλας καί κοντός κάτω από 1.70 καί γεμάτος!!
Αλλά έχει δικό του σπίτι -Μικρό είναι 60 τ.μ- καί αμάξι...σχετικά νέο μοντέλο 2020!! :undecided:
Εγώ πάλι τύπε ξέρω έναν 38άρη μπασίστα με τα χαρακτηριστικά ακριβώς που περιγράφεις και είναι παντρεμένος με 6άρι και έχουν και παιδί. Βέβαια έχουν καλές δουλειές και οι 2 :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ πάλι τύπε ξέρω έναν 38άρη μπασίστα με τα χαρακτηριστικά ακριβώς που περιγράφεις και είναι παντρεμένος με 6άρι και έχουν και παιδί. Βέβαια έχουν καλές δουλειές και οι 2 :confused:
Ατομο μου κανείς δέν αμφιβάλλει για αυτό...καί εγώ ξέρω άλλους χειρότερους από αυτόν...καί έχουν γκόμενα 7άρι!!
Ολά παίζουν...δέν ξέρω άν είναι θέμα συγκυριών...η απλά θέμα Timing!! :undecided:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456
Νά μέ καλέσει κανείς στήν εργασία γιά ποτό η σέ παρέα ? Ούτε νά τίς βλέπω δέν ήθελα...άν κάποια μετρούσε τήν καλούσα εγώ!!
Δέν είπες ποτέ ότι τα apps θα σου φέρουν γκόμενα ? Εσύ έλεγες...ότι έβγαλες γκόμενες από apps...πλάκα μού κάνεις ?
Ευτυχώς πού είσαι καί εσύ...γιά νά μού πεί τί θέλουν οι γυναίκες!! :undecided:

Λόγια του αέρα εγώ δε λέω φιλαράκο.
Μιλάω για γκρουπάκια ανακατεμένα με άντρες-γυναίκες και όχι τα κλασσικά dating apps.
Για να τελειώνουμε:
Αν έχεις γυναίκα, μην ακούς τις συμβουλές μου.
Αν δεν έχεις γυναίκα, πάλι μην ακούς τις συμβουλές μου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λόγια του αέρα εγώ δε λέω φιλαράκο.
Μιλάω για γκρουπάκια ανακατεμένα με άντρες-γυναίκες και όχι τα κλασσικά dating apps.
Για να τελειώνουμε:
Αν έχεις γυναίκα, μην ακούς τις συμβουλές μου.
Αν δεν έχεις γυναίκα, πάλι μην ακούς τις συμβουλές μου.
Ατομο μου εννοείται ότι δέν ακούω τίς συμβουλές σου...όπως καί κανενός!!
Εχω κρίση καί εμπειρία...σχεδόν 40 χρόνια...καί συμβουλές δέν δίνω!!
Οι συμβουλές είναι δωρεάν!! :undecided:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.477
Πόντοι
456
Ναι καλα αυτα τα γκρουπάκια ειναι απο τις 4 μεριες του οριζοντα πως θα μπαλαρεις?η θα τρεχεις απο τη κρητη στη Κομοτηνή ?
Αν εισαι τυχερός και βρεις κοντα σου οκ
Από την εμπειρία μου, 7 στις 10 είναι από Αθήνα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216
με τη μέθοδο Ζαπάτα, θα την είχες πέσει σε όλη την παρέα και θα είχες καβατζα 2-3 τώρα.
Τύπε Σαββίδης είχε διδάξει μέθοδο Χατσαπούρι - Τσέμπουρεκ στο ροτεϊσιο, μη μας μπερδεύεις τώρα :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οσοι θέλουν νά πείσουν...ότι μέ τόν ένα η άλλο τρόπο βγαίνει ωραία γκόμενα από τό internet...είναι παντελώς άσχετοι από γκόμενες!!
Στήν καλύτερη περίπτωση νά βρούν...μία ψυχασθενή, μεγαλοκοπέλα, τελειωμένη, ασχημομέτρια καί νά γαμήσουν κάποιες φορές!!
Ε...καί λοιπόν ? Σιγά τά ωά!!
Μακριά από τέτοιες γνωριμίες...οι πραγματικοί άνδρες τίς γκόμενες τίς γνωρίζουν face to face!!
Ολα τά άλλα είναι γιά φοβικούς...άσχημους...προβληματικούς!! :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom