Καθόλου δεν το κοροϊδεύω, φίλε.Μη το κοροιδευεις φιλε,πριν δυο χρονια μεσω διαδίκτυου εριξα κοπελα απο το Δυρράχιο 25 ετων,πηγα εκει ολα μια χαρα.
Οι αλβανιδες ειναι πιο προσγειωμενες ως γυναίκες και πιο απλες.
Αλβανία και ξερό ψωμί.
Καθόλου δεν το κοροϊδεύω, φίλε.Μη το κοροιδευεις φιλε,πριν δυο χρονια μεσω διαδίκτυου εριξα κοπελα απο το Δυρράχιο 25 ετων,πηγα εκει ολα μια χαρα.
Οι αλβανιδες ειναι πιο προσγειωμενες ως γυναίκες και πιο απλες.
εγω θελω ελληνιδες μονοΚαθόλου δεν το κοροϊδεύω, φίλε.
Αλβανία και ξερό ψωμί.
Αυτό που κάθε φορά που βγαίνετε έξω, εξαφανίζονται οι γυναίκες...Ρε τωρα που κάνει και καλο καιρό..κανα μουνακι που θα βρούμε?εμείς που δεν έχουμε..κύκλους..και κοινούς γνωστους..που λένε οι χαζοελλεινιδες?πήγα χθες έξω..όλο κάτι θείες ελλεινιδες είχε που ψάχνανε στα γεραματα να τιλιξουν κάναν εφοπλιστή..
Και κάτι φρικια λεσβίες..ρε που πήγαν οι γυναίκες?
Υπάρχουν και κάποιες Αλβανίδες διαμάντια!εγω θελω ελληνιδες μονο
Εσύ θα έχεις κύκλο, δεν εξηγείται αλλιώς.εγω θελω ελληνιδες μονο
οχι δεν εχω ποτε δεν ειχαΕσύ θα έχεις κύκλο, δεν εξηγείται αλλιώς.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Όποτε βγαίνω ζευγάρι, όπου και να πάμε (και πηγαίνουμε σε διαφορετικές περιοχές) παντού βλέπω πολλές γυναίκες σε παρέες κάθε ηλικίας. Δε λέω ότι όλες αυτές περιμένουν κάποιον με ανοιχτές αγκάλες, αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι δεν κυκλοφορούν γυναίκες έξω, μάλλον είναι πολύ περισσότερες αυτές που βλέπω από αντροπαρέες.Αυτό που κάθε φορά που βγαίνετε έξω, εξαφανίζονται οι γυναίκες...
Πρέπει να το κοιτάξετε σοβαρά το θέμα.
αντί να αυτοβελτιωσουν τον τρόπο τους, μπας και βρέξουν τίποτα... αυτοβελτιωνουν τη μαλακια που τους δέρνει.Αυτό που κάθε φορά που βγαίνετε έξω, εξαφανίζονται οι γυναίκες...
Πρέπει να το κοιτάξετε σοβαρά το θέμα.
Μήπως τετράγωνο;οχι δεν εχω ποτε δεν ειχα
Και την κυρά πως τη βρήκες?οχι δεν εχω ποτε δεν ειχα
σε μια μεγαλη παρεα...ηξερα 1 μονο απο εκει,την επεσα ομορφα και αυτο ηταν..Και την κυρά πως τη βρήκες?
Κύριος όπως πάντασε μια μεγαλη παρεα...ηξερα 1 μονο απο εκει,την επεσα ομορφα και αυτο ηταν..
ποτε δεν ειχα ακρες με γυναικες ευτυχως η δυστυχωςΚαλώς ή κακώς (Καλώς δηλαδή),οι παρέες μετράνε πολύ στην εύρεση γυναίκας.
Είναι πιο εύκολο.
με τη μέθοδο Ζαπάτα, θα την είχες πέσει σε όλη την παρέα και θα είχες καβατζα 2-3 τώρα.σε μια μεγαλη παρεα...ηξερα 1 μονο απο εκει,την επεσα ομορφα και αυτο ηταν..
Άρα, από κύκλο.σε μια μεγαλη παρεα...ηξερα 1 μονο απο εκει,την επεσα ομορφα και αυτο ηταν..
Θα έπαιρνε παραμάζωμα και τους άντρες της παρέας, όλοι οι καλοί χωράνμε τη μέθοδο Ζαπάτα, θα την είχες πέσει σε όλη την παρέα και θα είχες καβατζα 2-3 τώρα.
ανεστης ζαπατας δε μασάει πουθενά.Θα έπαιρνε παραμάζωμα και τους άντρες της παρέας, όλοι οι καλοί χωράν
Θα έκανε μεγάλη πατάτα
εδω εβλεπα χθες το βραδυ στην κηφισια, σε ενα παγκακι να καθονται 4 νεαροι, 20 χρονων, οι τυποι ειχανε μουρλαθει απο τις μικρες του λυκειου που ειχαν ντυθει ξεκωλε. τους ακουγες να λενε θα την πεσουμε σε καμια? θα μας πανε μεσα ομως,Ρε τωρα που κάνει και καλο καιρό..κανα μουνακι που θα βρούμε?εμείς που δεν έχουμε..κύκλους..και κοινούς γνωστους..που λένε οι χαζοελλεινιδες?πήγα χθες έξω..όλο κάτι θείες ελλεινιδες είχε που ψάχνανε στα γεραματα να τιλιξουν κάναν εφοπλιστή..
Και κάτι φρικια λεσβίες..ρε που πήγαν οι γυναίκες?
φιλε δεν καθομαι να παρακολουθω τι κανουν, απλα περασα απο διπλα τους για λιγα δευτερολεπτα και ακουσα τι λενε, φωναζαν σαν χαζα και ακουγες τι λενε απο μεγαλη αποσταση1)Καλά,κάθεσαι παρακολουθείς τι κάνουν τα 20χρονα;
2)Και που το κακό στη γνωριμία μέσω κύκλου;
λοιπόν από τα νότια που βρίσκομαι, αποφάσισα να ανέβω λίγο βορια και μετά την τόση πίκρα που σε έχω κεράσει τις τελευταίες μέρες, είπα να σε γλυκανω λίγο σήμερα.Ζουλευεις μωρη χαλασμενη συσκευή?
Βγαλε μου φωτογραφία το φλιτζάνι με τον καφε και το 7ετιας σπασμένο κινητό