Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Screenshot_20240413_184624.jpg
Screenshot_20240413_184836.jpg
Screenshot_20240413_184913.jpg

Χαχαχαχαχα
Ο παπατετοιος παρακαλεί κολγκιρλ να ερθει στη πολη του και να την μοιραστεί με αλλον,ποση ξεφτίλα ο τύπος.

Μετα ψαχνει το ινστα της τυπισσας απο το φιρστ ντειτ γιατι ελπιζει οτι θα βγει μαζί του ραντεβου
Χαχαχαχαχχαχαχα

Και φαντασιωνεται τη δημοσιογραφο ως πουτανα στην Αχαρνών
Χαχααχχαχα
Παπατετοιε εισαι η απόλυτη ξεφτιλα ολων των συσκευων Philips
κάνω παράθεση απλά για να μπουσταρω το μηδενικό αη-κιου σου, αλλά και να έχω μπουκμαρκ το ποσο ασύλληπτα μαλακας εισαι τελικά.
:2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Διάβαζα λίγο ελληνικό ρεντιτ..γιατί οι άντρες δε φλερτάρουν πια?και εκαψα το μυαλό μου με τις απαντήσεις των ελλεινιδων
.άσε που αν τολμήσεις να πεις κάτι κακο για τις ελλεινιδες..τρώς ντιλιτ για πλακα.....απάντηση ελλεινιδας..δεν εχω δώσει ποτε την ευκαιρία να με φλερτάρει κάποιος στο δρόμο..και αν το έχει κάνει..δεν το συνεχίζω..τον κόβω..άντρας..ναι αλλά αν σου αρέσει κάποιος αννωστος πως θα του δώσεις την ευκαιρία να σε γνωρίσει...ελλεινιδα...δε ξέρω,πρέπει να είναι μέσα στον άμεσο κύκλο μου,να έχουμε κάποια κοινή παρέα να μας γνωρίσει(!!!!)
Μεγάλο ποσοστό από βλαχάρες , είναι έτσι . Το αποδέχεσαι . Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο .

Δεν είναι ποτέ όλες . Οπότε ψάχνεις ... για όσες δεν είναι ......... αν θες από τις άλλες ... πρέπει να μπεις σε κύκλο ....

Αν σκάσεις κάπου μύτη με αμάξι 200 χιλιάρικα ... βλέπεις άλλες καταστάσεις ........

Εκεί πολλές άγνωστες ... θέλουν να γίνουν γνωστές σου ....

Το ίδιο αν σκάσεις μύτη και σε κανένα σπίτι 2 μύριων κλειστό για χρόνια ....
αρχίζουν και ρωτάνε ..........

Γιατί αρνείσαι την πραγματικότητα ;
Δεν έχει νόημα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.898
Πόντοι
736
Βαρετό κατούρημα κάνατε τη φασουλα

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.898
Πόντοι
736
Πάω σε ένα ρεμπέτικο...
Αφού σας βαρέθηκε το παπί έχασα και εγώ το ενδιαφέρον για τις φαπες σας ηλίθιε και ΕΠΕ.....καλό σκουξιμο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Ενας εμπειρος ψυχολόγος δάσκαλος μας ειπε κατι πολυ σοφό.
Του λεει ενας μαθητης δεν μπορω να βρω γυναικα τι να κάνω?
Του λεει ο καθηγητής,σιγουρα δεν εχεις λεφτα...του απαντα ο μαθητής ναι πως το ξέρετε?
Αν είχες λεφτά θα ειχες και γυναίκα του απαντά.

Έχει και με λεφτά που δε γαμάνε

Όπως και μπατίρηδες που ξεσκίζονται

Δεν είναι πλειοψηφία,αλλά υπάρχουν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Έχει και με λεφτά που δε γαμάνε

Όπως και μπατίρηδες που ξεσκίζονται

Δεν είναι πλειοψηφία,αλλά υπάρχουν

Μπορεις να κανεις και το Θεσσαλονικη -> Αθηνα με γαιδουρακι

Αρα δεν χρειαζεται το αυτοκινητο...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.505
Πόντοι
456
Τα μεγέθη των γυναικείων γλουτών σε όλο τον κόσμο - Ποια χώρα έχει τη μεγαλύτερη περιφέρεια, πού βρίσκεται η Ελλάδα

Οι Ελληνίδες βρίσκονται στην 4η θέση με αναλογίες 103,4 εκατοστά, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γερμανία με 103,1 εκ.

Τέταρτες πιο χοντροκώλες παγκοσμίως οι δικές μας :rockon:
Προσεχώς και στην πρώτη θέση :D:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τα μεγέθη των γυναικείων γλουτών σε όλο τον κόσμο - Ποια χώρα έχει τη μεγαλύτερη περιφέρεια, πού βρίσκεται η Ελλάδα

Οι Ελληνίδες βρίσκονται στην 4η θέση με αναλογίες 103,4 εκατοστά, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γερμανία με 103,1 εκ.

Η Ρωσια τοσο ψηλα; Κατι ειναι λαθος...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στη δουλεια 2 παντρεμενοι συναδελφοι , μεταξυ σοβαρου και αστειου, σε κουβεντα με αλλους ειπαν και τα ακουσα

<Εγω ειμαι σπιτι - δουλεια, δουλεια-σπιτι. Δεν με αφηνει τιποτα αλλο η γυναικα μου.>

<Η γυναικα μου λεει οτι ολους τους αντρες τους σερνει μια γυναικα απο τη μυτη, γι αυτο και γω της λεω παντα ναι και της κανω ολα τα χατηρια.>

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Στη δουλεια 2 παντρεμενοι συναδελφοι , μεταξυ σοβαρου και αστειου, σε κουβεντα με αλλους ειπαν και τα ακουσα

<Εγω ειμαι σπιτι - δουλεια, δουλεια-σπιτι. Δεν με αφηνει τιποτα αλλο η γυναικα μου.>

<Η γυναικα μου λεει οτι ολους τους αντρες τους σερνει μια γυναικα απο τη μυτη, γι αυτο και γω της λεω παντα ναι και της κανω ολα τα χατηρια.>
Nα νιώθεις περήφανος που δεν κατάντησες σαν και αυτούς...το bou.ειναι το τελευταίο καταφύγιο του ΓΝΗΣΙΟΥ άνδρα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Πολύ σωστά...νά καί ένας σοβαρός λόγος πού πάνε στά μαγαζιά μέ τά ρούχα...καί δέν χωράνε οι χοντροκώλες!!
Βέβαια έχουν ανοίξει καί πάρα πολλά μαγαζιά...μεγέθους XXXL γιά νά "Μπαίνουν τά υπέροχα κορμιά τους"
Ας πηγαίνουν στίς ταβέρνες καί στά σουβλατζίδικα οι άσχετες...νά τρώνε τήν σαπίλα...καί θά φτάσουν στά 150.50 εκατοστά!! :2funny:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.038
Πόντοι
206

οχι μονο για το μεγεθος του κωλου που ειναι χοντροκωλες, αλλα η κυτταριτιδα και οι ραγαδες κανουν θραυση απο την ηλικια των 18 χρονων , πετυχαινεις την αλλη 24 χρονων με κανονικα κιλα και ειναι τιγκα στην ραγαδα, ειδικα στον κωλο πανω απο 20 χρονων , παιζει μια στις 10 χιλιαδες ελληνιδες να μην εχει ραγαδα εκει,
ουτε πυρηνικα αποβλητα να ετρωγαν οι σαπιες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Πολύ σωστά...νά καί ένας σοβαρός λόγος πού πάνε στά μαγαζιά μέ τά ρούχα...καί δέν χωράνε οι χοντροκώλες!!
Βέβαια έχουν ανοίξει καί πάρα πολλά μαγαζιά...μεγέθους XXXL γιά νά "Μπαίνουν τά υπέροχα κορμιά τους"
Ας πηγαίνουν στίς ταβέρνες καί στά σουβλατζίδικα οι άσχετες...νά τρώνε τήν σαπίλα...καί θά φτάσουν στά 150.50 εκατοστά!! :2funny:
Ενω οι "φιτ" ...μέσα στην μιζέρια και την νευρικότητα γιατί τους λείπει και το comfort και το food.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ελλεινικη ιστορια: Ενα ζευγαρι με δυο μεγαλα παιδια η μανα εμεινε εγκυος στο τριτο κι επειδη ο πατετρας δεν το ηθελε για οικονομικους λογους της ειπε να κανει διακοπη κυησης. Αυτη με την σειρα της τον καθησυχασε οτι εγινε αυτο που επιθυμουσε ενω του ειχε πει ψεμματα Η κυρια προχωρησε κρυφα την κυηση και οταν φανηκε η κοιλια της εκανε περιοριστικα μετρα εναντιον του συζυγου της μεχρι να φερει στον κοσμο το παιδι διαφευγοντας στο χωριο της. Και αντι αυτος να την κλασει τελειως με την μηχανη που του εστησε και να παει γι αλλα, ξαναγυρισε κοντα της σαν να μην συνεβει τιποτε.. ακουσον ακουσον. Και να φανταστειτε οτι αυτη ειναι μια μπουρουχιλα με υφακι 10 καρδιμαλιων, οχι καμμια μouνaρa.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom