tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.393
- Πόντοι
- 1.206
η μαγκι του κανει φαλαγγα καθε μερα στα παπαρια σιγουραΛες να είναι πεμπτοφαλαγγιτης των ελλεηνιδων
η μαγκι του κανει φαλαγγα καθε μερα στα παπαρια σιγουραΛες να είναι πεμπτοφαλαγγιτης των ελλεηνιδων
Μεγάλο ποσοστό από βλαχάρες , είναι έτσι . Το αποδέχεσαι . Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο .Διάβαζα λίγο ελληνικό ρεντιτ..γιατί οι άντρες δε φλερτάρουν πια?και εκαψα το μυαλό μου με τις απαντήσεις των ελλεινιδων
.άσε που αν τολμήσεις να πεις κάτι κακο για τις ελλεινιδες..τρώς ντιλιτ για πλακα.....απάντηση ελλεινιδας..δεν εχω δώσει ποτε την ευκαιρία να με φλερτάρει κάποιος στο δρόμο..και αν το έχει κάνει..δεν το συνεχίζω..τον κόβω..άντρας..ναι αλλά αν σου αρέσει κάποιος αννωστος πως θα του δώσεις την ευκαιρία να σε γνωρίσει...ελλεινιδα...δε ξέρω,πρέπει να είναι μέσα στον άμεσο κύκλο μου,να έχουμε κάποια κοινή παρέα να μας γνωρίσει(!!!!)
Βαρετό κατούρημα κάνατε τη φασουλα
Ενας εμπειρος ψυχολόγος δάσκαλος μας ειπε κατι πολυ σοφό.
Του λεει ενας μαθητης δεν μπορω να βρω γυναικα τι να κάνω?
Του λεει ο καθηγητής,σιγουρα δεν εχεις λεφτα...του απαντα ο μαθητής ναι πως το ξέρετε?
Αν είχες λεφτά θα ειχες και γυναίκα του απαντά.
Γιατί δεν κοιτάς να γίνεις τέτοιος ;Όπως και μπατίρηδες που ξεσκίζονται
Έχει και με λεφτά που δε γαμάνε
Όπως και μπατίρηδες που ξεσκίζονται
Δεν είναι πλειοψηφία,αλλά υπάρχουν
Τα μεγέθη των γυναικείων γλουτών σε όλο τον κόσμο - Ποια χώρα έχει τη μεγαλύτερη περιφέρεια, πού βρίσκεται η Ελλάδα
Οι Ελληνίδες βρίσκονται στην 4η θέση με αναλογίες 103,4 εκατοστά, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γερμανία με 103,1 εκ.
Τέταρτες πιο χοντροκώλες παγκοσμίως οι δικές μας
Προσεχώς και στην πρώτη θέση
είναι πολύ λίγες οι χώρες που αναφέρονταιΗ Ρωσια τοσο ψηλα; Κατι ειναι λαθος...
Nα νιώθεις περήφανος που δεν κατάντησες σαν και αυτούς...το bou.ειναι το τελευταίο καταφύγιο του ΓΝΗΣΙΟΥ άνδρα.Στη δουλεια 2 παντρεμενοι συναδελφοι , μεταξυ σοβαρου και αστειου, σε κουβεντα με αλλους ειπαν και τα ακουσα
<Εγω ειμαι σπιτι - δουλεια, δουλεια-σπιτι. Δεν με αφηνει τιποτα αλλο η γυναικα μου.>
<Η γυναικα μου λεει οτι ολους τους αντρες τους σερνει μια γυναικα απο τη μυτη, γι αυτο και γω της λεω παντα ναι και της κανω ολα τα χατηρια.>
Πολύ σωστά...νά καί ένας σοβαρός λόγος πού πάνε στά μαγαζιά μέ τά ρούχα...καί δέν χωράνε οι χοντροκώλες!!Τα μεγέθη των γυναικείων γλουτών σε όλο τον κόσμο - Ποια χώρα έχει τη μεγαλύτερη περιφέρεια, πού βρίσκεται η Ελλάδα
Οι Ελληνίδες βρίσκονται στην 4η θέση με αναλογίες 103,4 εκατοστά, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γερμανία με 103,1 εκ.
οχι μονο για το μεγεθος του κωλου που ειναι χοντροκωλες, αλλα η κυτταριτιδα και οι ραγαδες κανουν θραυση απο την ηλικια των 18 χρονων , πετυχαινεις την αλλη 24 χρονων με κανονικα κιλα και ειναι τιγκα στην ραγαδα, ειδικα στον κωλο πανω απο 20 χρονων , παιζει μια στις 10 χιλιαδες ελληνιδες να μην εχει ραγαδα εκει,Οι Ελληνίδες βρίσκονται στην 4η θέση με αναλογίες 103,4 εκατοστά, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γερμανία με 103,1 εκ.
Ενω οι "φιτ" ...μέσα στην μιζέρια και την νευρικότητα γιατί τους λείπει και το comfort και το food.Πολύ σωστά...νά καί ένας σοβαρός λόγος πού πάνε στά μαγαζιά μέ τά ρούχα...καί δέν χωράνε οι χοντροκώλες!!
Βέβαια έχουν ανοίξει καί πάρα πολλά μαγαζιά...μεγέθους XXXL γιά νά "Μπαίνουν τά υπέροχα κορμιά τους"
Ας πηγαίνουν στίς ταβέρνες καί στά σουβλατζίδικα οι άσχετες...νά τρώνε τήν σαπίλα...καί θά φτάσουν στά 150.50 εκατοστά!!
Καμακώνει αλβανάκια να λες.Αράπης καμακώνει Θεσσαλονίκη.
Φίλε σόρρυ που θα το πω, αλλά έκανες στροφή 180 μοίρες και έχεις πάρει πολλά λάικ από μένα στο παρελθόν.Παπαδοτετοιε το τι λες εσυ εγω τα ακουω βερεσε,απλα σε τρωει η ζήλια γιατι εχω καταφερει να ξεφτιλιζω τις γκόμενες που εσας σας εχουν στημένους στο ενα ποδι σαν τους πελεκανους.
Ξέρεις τι σημαίνει να εχω βρει μεθόδους να εχω μια εξωτερική γκόμενα για να περναω την ωρα μου και να βρισκω σεξουαλικη ικανοποίηση στα μπουρδέλα?εγω καταφερα και αυτοβελτιωσα τον εαυτο μου βρηκα τροπους και μεθόδους μονος μου,επιασα και πιανω παλμο και παντα εχω μια σταντ μπαι για να γεμιζω τα σκ να περναει η ώρα, σεξουαλικη όμως ικανοποίηση περνω περισσότερο απο τις ιεροδουλες αυτο το διαφορετικό το μυστήριο το τι μπορει να ειναι με ιντριγκαρει,εσυ εχεις κολλησει στα 10 λεπτα, και σου ειπα παω και δεύτερο γυρο και για τρίτο αν εχω λεφτα και όρεξη.
Εσυ οταν εισαι με γκόμενες τι παραπανω κάνεις? Πηδας 2 ωρες? Και πες οτι πηδας τι κερδίζεις, τα βυζια τα ειδες τον κωλο τη μουνα ολο το πακέτο και τέλος αυτη ηταν,ματα παλι τα ιδια αυριο μεθαυριο μια βδομαδα 1 μηνα πόσο??δεν βαρέθηκες?ποσο αλλο?
Αλλα ξερω μετα γινεσαι λαγουδάκι,αυτη ανοιγει τα ποδια κλεινει τα ματια και εσυ πηδας σαν λαγουδακι και απο μεσα της να λεει αντε τελειωνε ρε μαλακα να κοιμηθώ και έρχεσαι εδω να μου το παίξεις εξυπνάδα, αντε παραπέρα ρε παπατετοιε,εδω στο θρεντ εχουμε μπόλικους αμπελοσοφες σαν του λογου σου.
Αυτη τη στιγμη παιζω διπλο ταμπλο με εξωτερικές μεχρι να μου το δωσει η δευτερη και θα αφησω τη πρώτη να με βαρεθει,και γιαυτό το μηνα αλλη μονο μια φορα μπουρδελο θα παω για να μην ξεφυγω απο τον προϋπολογισμό και παντα με στοχο να μου το δώσει η δεύτερη εντος μηνός