Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σιγά τις διμετρες Σκανδιναβες που θέλουν και ψηλούς...ο τύπος με αυτά που έχει στα φορολογικά του έντυπα έχει τα απαραίτητα προσόντα...απλώς πρέπει να κάνει κινήσεις εκτός του χώρου του.
Καλά ναί σίγουρα έτσι είναι...συνήθως αυτές στόν χώρο τής μουσικής...ψάχνουν συνθέτες έστω καί τής πούτσας νά είναι!!
Διότι σού λένε άν μάς γράψει κανένα σκυλοτράγουδο...μπορεί νά γίνει σουξέ καί νά βγάλουμε χρήμα.
Εχω δεί πολλές τέτοιες βρώμες...καί οι περισσότερες είναι ασχημομέτριες γιά νά μήν πώ όλες!! :undecided:

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
εγω χθες βραδυ..ειδα ενα χοντρουλη..γυρω στα 30..με γκομενακι ωραιο ελλεινιδα εφταρι αδυνατη με μακιγιαζ και καλα ντυμενη..μαλιστα η ελλεινιδα μου χαμογελασε επειδη την κοιτουσα..τι ηθελε με το μπουλη?ο μπουλης ειχε τζιπ καινουριο νισαν εξτρειλ που κανει 45χιλιαρικα..αρα καταλαβαινετε..οτι οι ελλεινιδες.δε γουσταρουν τοσο εμφανιση..αλλα τα λεφτα!!οσοι λενε..οτι οι ελλεινιδες..θελουν ομορφους.λενε βλακειες..λεφτα θελουν!!αν η ελλεινιδα..δεν μπορεσει να βρει κανενα πλουσιο..τοτε και μονο τοτε θα παρει καποιον γνωστο απο τη παρεα,κυκλο της..με βαρια καρδια..και με την ελπιδα να τον τζασει..οταν επιτελους βρει πλουσιο!
Εχω και εγω εναν φιλο ...Τσιγγουνη χωρις μεταφορικο μεσο... Ασε που ειναι λιγο κοντος... Του το λεω οι γυναικες θελουν χρημα να βλεπουν... Ενα καλο αμαξι πρωτα... Και μετα εκδρομες καλα εστιατορια κτλπ...

Agorakibi

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2022
Like
140
Πόντοι
0
IMG_9697.jpeg

Ελεηνιδαα καυλιαρια γαμω το μουνι..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Ψαχνω να βρω τη βρεγμένη παπια και τη χαλασμενη μπλοκαρισμενη φιλιπς αλλα εχουν εξαφανιστεί,τα εχω κανει τ αλατιου και τα δυο και μιλάνε οταν δεν είμαι μεσα,ακούνε ζαπατας και τα πιανει τρέμουλο.
τι να βρεις ρε κακομοίρογλου που είσαι ονλαην 24/7, ψάχνοντας να σου δώσει σημασία κάνα άλλο ναυάγιο σαν και σένα με τις επαναλαμβανομενες μπαρουφες που γράφεις κάθε μέρα ?
ούτε το πουλάκι σου δε μπορείς να βρεις να πας να τραβήξεις μια αυτοβελτιωμενη μαλακια.
έλα τσακω μια μεσημεριανή λοσιόν να πάρεις μπρος και σήμερα, για να συνεχίσεις να μας διασκεδάζεις:cum:
:2funny::2funny::2funny:
1000001316.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Καλά ναί σίγουρα έτσι είναι...συνήθως αυτές στόν χώρο τής μουσικής...ψάχνουν συνθέτες έστω καί τής πούτσας νά είναι!!
Διότι σού λένε άν μάς γράψει κανένα σκυλοτράγουδο...μπορεί νά γίνει σουξέ καί νά βγάλουμε χρήμα.
Εχω δεί πολλές τέτοιες βρώμες...καί οι περισσότερες είναι ασχημομέτριες γιά νά μήν πώ όλες!! :undecided:
Τουλάχιστον οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πουτανες είναι πιο τίμιες στην συναλλαγή...αλίμονο σε αυτούς που περιμένουν ότι πουτανες είναι μόνο οι επαγγελματίες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
τι να βρεις ρε κακομοίρογλου που είσαι ονλαην 24/7, ψάχνοντας να σου δώσει σημασία κάνα άλλο ναυάγιο σαν και σένα με τις επαναλαμβανομενες μπαρουφες που γράφεις κάθε μέρα ?
ούτε το πουλάκι σου δε μπορείς να βρεις να πας να τραβήξεις μια αυτοβελτιωμενη μαλακια.
έλα τσακω μια μεσημεριανή λοσιόν να πάρεις μπρος και σήμερα, για να συνεχίσεις να μας διασκεδάζεις:cum:
:2funny::2funny::2funny:
1000001316.jpg
Τιμούλα;;;:grin:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εγω π.χ χρησιμοποιω την αυτοβελτίωση για να ριχνω γκόμενες και τα μπουρδελα για την σεξουαλικη μου ικανοποίηση.
Έχεις βγάλει καμμιά γκόμενα με τις τεχνικές αυτοβελτίωσης; Για πες μας ένα περιστατικό, όπου να φαίνεται ότι σε βοήθησε η αυτοβελτίωση... τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. :confused:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τουλάχιστον οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ πουτανες είναι πιο τίμιες στην συναλλαγή...αλίμονο σε αυτούς που περιμένουν ότι πουτανες είναι μόνο οι επαγγελματίες.
Ε...καλά αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό...ότι στήν πουτανιά οι επαγγελματίες γκόμενες τού Sex...είναι γατάκια εμπρός στίς άλλες!!
Οποιος άνδρας έχει κυκλοφορήσει μέ γκόμενες στήν ζωή του...τό ξέρει αυτό...είναι γνώριμο γιά αυτόν!!
Ολοι οι άλλοι λένε συνεχώς ανοησίες...καί ανακρίβειες!!
Καί φυσικά όχι μόνο στήν Ελλάδα...παντού στόν κόσμο!! :undecided:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Γιά ποιά εμμονή μου...μιλάς βρέ Κακόγρια ?
Σέ Site μέ γκόμενες είμαστε...τί θέμα ήθελες νά βάλω γιά τά όπλα τού πολεμικού Ναυτικού ?
Μετά από 40χρόνια τής άκρως επιτυχημένης γκομενοπορείας μου...οι γυναίκες θέλω νά είναι κομψά καί σωστά ντυμένες.
Πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα μέ αισθητική πού τό αντιλαμβάνονται. Οχι κακόγουστοι σάν εσένα. Αυτό δείχνω στό θρέντ!!
Τί δέν καταλαβαίνεις ? Μεσίτρια ακινήτων τής πούτσας!! :2funny:
Αλλά όλες οι γεροντοπουστάρες έτσι είστε...κακιασμένες καί αντιδραστικές!! :effemine:
Ντρίν...ντρίν...ντρίν...ντρίν τό κουδούνι τής πόρτας τού ενοικιαζόμενου δωματίου σου...δέν τό ακούς ?
Ανοιξε μωρή λουμπίνα...ήρθε ο ιδιοκτήτης νά τού δώσεις τά ενοίκια που χρωστάς...ξεφτιλισμένη!! :2funny:
Όλο κακοήθειες γράφεις εις βάρος μου. Είσαι πολύ κακιά τελικά. :confused:

tsigkoleletos

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
18
Like
2.100
Πόντοι
1.206
αδερφατο των ιπποτων εχει γινει το νημα απο τη μερα που το μπαχαλεψε η λουλου που κανει κουακ κουακ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Έχεις βγάλει καμμιά γκόμενα με τις τεχνικές αυτοβελτίωσης; Για πες μας ένα περιστατικό, όπου να φαίνεται ότι σε βοήθησε η αυτοβελτίωση... τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. :confused:
η μόνη αυτοβελτιωση που έχει κάνει είναι ότι έχει πάει τη μαλακια του από την ατμόσφαιρα, στη στρατόσφαιρα.
:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Πριν 3 μερες σε μια δραστηριότητα που παω,ήρθε η κοπέλα και μου μίλησε μονη της,μεσα σε 20 λεπτά ομιλιας ειχαμε κλεισει ραντεβού να βρεθούμε και βρεθήκαμε χθες,ολα καλα και σημερα επισης θα βρεθούμε και εχω και μια σταντ μπαι την οποία την βαρέθηκα.
Κοιτάω το ροστερ να μην ξεφυγει απο 2 και πάνω.
Η καινούργια ειναι μια αδύνατη 30 ετών και με καλο χαρακτήρα,αλλα κοιταω να μη δεσμευτω,μιας και τα μπουρδελα δεν τα αφήνω ειναι το χομπι μου
Κοιτα μυστικα και τρικ δεν θα πω σ εσενα εισαι απο την αντίπερα όχθη, παρα μονο σε πολυ λιγα ατομα.
Οταν βλέπεις ενα τυπο ποιοτικό καλοντυμένο με ωραιο στυλ με χαρακτήρα τρόπους και με ενα καλο αμάξι με ενα καλο κινητό δεν θα πω μπραντς πιστεύω να καταλάβενεις και ενα ωραιο και επιφανειακό λαιφ σταιλ ολα αυτα τραβάνε.
Σας το έλεγα το χρημα ειναι μαγνήτης, χωρις χρημα χανεις το 90% των γυναικών που θα ειχες αν ειχες χρήμα.
Βασικος αρχικός στοχος δεν ειναι να γινεις μιλιονερ αλλα να ξεπεράσεις τον μεσο ορο στο τόπο που είσαι.
Οταν εισαι κατω του μεσου ορου εχεις πρόβλημα οι γκομενες δεν κάθονται.
Επίσης δώστε βαση στη ροη των χρημάτων,π.χ λεει ο αλλος εχω 2 σπιτια ωραια και παίρνεις ενοικια π.χ 800 απο τα δυο δεν ξεπερνας τον μεσο ορο.
Ελλαδα για να είσαι πανω απο το μεσο ορο πρέπει να εχεις ροη πανω απο 1500 μηνιαίως
Αν δίνεις στα μπουρδέλα προτεραιότητα (ως χόμπι), δεν νομίζω ότι θα κάνεις και πολλά με τις γκόμενες. Κάθε φορά που θα ζορίζουν τα πράγματα θα επιστρέφεις στην ασφάλεια των μπουρδέλων. Είναι ενδιαφέρον άθλημα οι γκόμενες, συνέχισε πιο δυναμικά. Αλλιώς χάνει το νόημά της και η αυτοβελτίωση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Αλλαξε κινητο ρε κατακαημενε που μας το παιζεις και μούρη με τον καφε,7ετιας κινητο σπασμένο και μου το βαζεις μόστρα
Τι ψωναρα εισαι εσυ ρε βλαμμένο..
αλλάζω σερβιετες σε σένα κάθε φορά που ποσταρω.
και χωρίς φράγκα, κινητά, αυτοκίνητα και ότι σκατα άλλες δικαιολογίες αυτοβελτιωσης της μαλακίας σου γράφεις, εγώ βγάζω γκόμενα.
σου έβαλα και θρεντ.
εσύ με τόσα που λες ότι έχεις, το μόνο που βγάζεις είναι το πουλάκι σου από το σωβρακακι σου των 150 ευρων στην πουτάνα του Μεταξουργείου για 3 λεπτά Μαξ, αφού το έχεις πιτσιλισει πρώτα.
με την αυτοβελτιωση η' χωρίς?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Ρε χαζοβιολη σου ειπα οτι φοραω βρακι με 150 ευρω?
Πόσο χαζος εισαι.
Σου ειπα οτι στη φωτογραφίας δεν μας εδιξες τίποτα, αυτο που έκανες εσυ το κανει το 100% πληθυσμού
Μου βαλες ενα σπασμενο τηλεφωνο και ενα καφε απο πισω,σιγα το πραγμα.
Αν θες να μας το παιξεις ιστορία βαλε κάτι που δεν κανουν όλοι
σε πασαλειβω σε κάθε ποστ. :cum:
ορίστε κάτι που δεν κάνουν όλοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
αλλάζω σερβιετες σε σένα κάθε φορά που ποσταρω.
και χωρίς φράγκα, κινητά, αυτοκίνητα και ότι σκατα άλλες δικαιολογίες αυτοβελτιωσης της μαλακίας σου γράφεις, εγώ βγάζω γκόμενα.
σου έβαλα και θρεντ.
εσύ με τόσα που λες ότι έχεις, το μόνο που βγάζεις είναι το πουλάκι σου από το σωβρακακι σου των 150 ευρων στην πουτάνα του Μεταξουργείου για 3 λεπτά Μαξ, αφού το έχεις πιτσιλισει πρώτα.

με την αυτοβελτιωση η' χωρίς?
Για το ρόφημα στο φλυτζάνι ρωτούσα...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
Αλλος παπιας μας προέκυψε που ολους τους αποστομωνει ταχα στα ονειρα του.
Ρε σου έκανα 2 ερωτήματα,το ενα το παραδεχτηκες γιατί εχεις 90 κριτικές που δεν μπορεις να κρύψεις,αρα εισαι ενας κατ εξακολούθηση μπουρδελιαρης παει αυτο.
Στο δεύτερο ερώτημα της προσέγγισης εισαι και εσυ του στυλ παπια?μουνοζητιανος της ερμου?
Απαντά και σ αυτο να σε βαλουμε σε κατηγορία.
Στηριζεις τη μέθοδο πεσιμο σε οτι περπαταει?
Γιατι μονο για μπάχαλεμα μπηκες μου φαίνεται
το μόνο που στηρίζω ακράδαντα είναι ότι σε κάθε ποστ σου, ανεβαίνει και η αυτοβελτιωμενη σαχλαμάρα σου.
αλλά ακόμα εχεις πολύ να δώσεις όμως.
ο Πανούλης κ. που είναι, χτυπάει κάνα τατουάζ βιζιτας πάλι, τύπου ρουσλανα8???

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Ειναι αυτο που ελεγα οτι οι αντρες εχουν μαλθακεψει πολύ.
Εχει χαθει προ πολλου το σκληρό αντρικό πρότυπο και εχουν γινει όλοι προβλεψιμοι αγαπουληδες υποτακτικοι.
Μερος της αυτοβελτίωσης που λεω είναι και αυτο να είσαι ενας αντρας υπολογισιμος,να μην γίνεσαι ερμαιο στα χερια των γυναικών,να είσαι ενα αρσενικό να σε βλεπουν και να λενε αυτον δεν θα μπορω να τον διαχειριστώ να τον κανω οτι θέλω.
Εδω τωρα οι μουνοζητιανοι της ερμου εγιναν ντειτινγκ συμβουλοι και πανε και παρακαλανε την καθε τυχαρπαστη.
Ποση αλλη ξεφτιλα θα βιωσει το αντρικό είδος...
Να μη μένεις στο λεωφορείο για δέκα επιπλέον στάσεις και να αναγκάζεσαι να πάρεις ταξί για κάποια που δε σου έδωσε καν τηλέφωνο.

Πες τα ρε φίλε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.832
Πόντοι
3.506
χωρις χρημα χανεις το 90% των γυναικών που θα ειχες αν ειχες χρήμα.
Βασικος αρχικός στοχος δεν ειναι να γινεις μιλιονερ αλλα να ξεπεράσεις τον μεσο ορο στο τόπο που είσαι.
Ν.Ο.Μ.Ο.Σ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom