Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
συμφωνω με το υστερογραφο!!!!!!

αλλα εχω δει και τουριστριες αμμμμεεεετρητες φορες να βγαζουν τα αντερα τους και μου ηρθε πολυ....καπως το θεαμα.
Γυναίκες γενικά συμφωνώ!!! :rockon:
Υ.Γ.Eλεεινίδες το έγραψα κυρίως για ξεκάρφωμα(να μην είμαι off topic) και αποφυγή cut!!! :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αν και οι ξένες και κυρίως οι βορειοευρωπαίες έχουν κόλλημα με το αλκοόλεχω γνωρίσει και ελάχιστες δικές μας που έχουν αυτό το πρόβλημα.
Είναι κάτι το σοκαριστικό και σιχαμένο συνάμα.
Όποιος το έχει βιώσει καταλαβαίνει το τι λέω.

Υ.Γ.Πέρα από την πλάκα πιομένη ελλεεινίδα είναι τρισχειρότερη από νηφάλια(έχω παρακολουθήσει το θέαμα ουκ ολίγες φορές και είναι μαύρα χάλια)!!!

Αυτό δεν πάει με το εάν είναι ελλεεινίδα ή όχι αλλά το έχω δει και εγώ και είναι τραγικό (όμως ποτέ σε νέες μόνο σε μεγάλες σε ηλικία).
Οι ξένες, ιδιαίτερα σε μέρη τύπου Λαγανά, Μάλια, Φαληράκι (παλιά) πίνουν πολύ χωρίς να το σηκώνουν αλλά δεν το φοβούνται όπως οι ελλεεινίδες.

συμφωνω με το υστερογραφο!!!!!!

αλλα εχω δει και τουριστριες αμμμμεεεετρητες φορες να βγαζουν τα αντερα τους και μου ηρθε πολυ....καπως το θεαμα.

Αν ξερνάνε πάλι καλά. Έχω δει περιπτώσεις σοβαρών ατυχημάτων & τραυματισμών και εκείνες τις στιγμές κανείς από την παρέα τους δεν ήταν σε κατάλληλη θέση να τις βοηθήσει. :(

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτό δεν πάει με το εάν είναι ελλεεινίδα ή όχι αλλά το έχω δει και εγώ και είναι τραγικό (όμως ποτέ σε νέες μόνο σε μεγάλες σε ηλικία). Οι ξένες, ιδιαίτερα σε μέρη τύπου Λαγανά, Μάλια, Φαληράκι (παλιά) πίνουν πολύ χωρίς να το σηκώνουν αλλά δεν το φοβούνται όπως οι ελλεεινίδες.

Αν ξερνάνε πάλι καλά. Έχω δει περιπτώσεις σοβαρών ατυχημάτων & τραυματισμών και εκείνες τις στιγμές κανείς από την παρέα τους δεν ήταν σε κατάλληλη θέση να τις βοηθήσει. :(

εγω μουν δεν τις ειδα σε φαση ατυχηματος...

στο φαληρακι τις εβλεπα να πινουν ολο το βοσπορο και θυμαμαι μια συγκεκριμενη περιπτωση που την ειχανε στυσει σε καπο και ειχανε ουρα απο πισω........ μονο χαρτια με νουμερα π δεν παιρνανε οπως στα νοσοκομεια.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εγω μουν δεν τις ειδα σε φαση ατυχηματος...

στο φαληρακι τις εβλεπα να πινουν ολο το βοσπορο και θυμαμαι μια συγκεκριμενη περιπτωση που την ειχανε στυσει σε καπο και ειχανε ουρα απο πισω........ μονο χαρτια με νουμερα π δεν παιρνανε οπως στα νοσοκομεια.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγώ το Φαληράκι το πρόλαβα στα κάτω του σε σχέση με τα άλλα μέρη που έγραψα αλλά το σκηνικό που περιγράφεις δε μου φαίνεται περίεργο. Παραλλαγές του, θα παίζουν πολύ σε τέτοια μέρη. Θυμάμαι πρόπερσι στο Λαγανά να βγαίνει τρέχοντας μια γκομενοπαρέα από ένα μαγαζί και μία από αυτές τρώει μία σαβούρα και πέφτει με τα μούτρα στην άκρη του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να μείνει αναίσθητη ενώ είχε ματώσει σε στόμα και μύτη. Οι φίλες της είχαν λιώσει στο γέλιο και σιγά-σιγά μαζεύτηκαν οι περαστικοί και τραβούσαν video με το κινητό τους και λέγανε "Check this shit out" κλπ. Ευτυχώς μετά από λίγη ώρα ήρθε ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο και έληξε το σκηνικό. Τέτοια πάνω κάτω έχω δει αρκετά αλλά μόνο από άτομα κοντά στην ηλικία μου.

Τώρα γίναμε λίγο extreme με τα σκηνικά που λέμε και βγήκαμε εκτός θέματος.
Εμείς (εγώ & ο Καινούργιος) ρωτήσαμε αν πίνουν οι ελλεεινίδες όχι για να γίνουν λιώμα αλλά για να φύγει λίγο η ξινίλα και το τουπέ τους.
Εσύ είπες πχ. ότι δεν πίνεις πολύ γιατί αγαπάς όλον τον κόσμο αλλά αν δεν πιεις καθόλου σε αγαπάνε οι άλλοι? :dancing:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
που καταλήξαμε; γιατί έχω αγωνία... :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ πίνω πολύ συνήθως στο εξοχικό των γονιών μου, τα βράδια βγάζει ο πατέρας μου το τσίπουρο, τον Καζαντζίδη και το Γαβαλά και τραγουδάμε όλο το βράδυ κατεβάζοντας τη μπουκάλα  :2funny: :2funny: :2funny:
Κατά τα άλλα (εκτός του εξοχικού) οι άλλοι προσπαθούν να με ποτίσουν γιατί λέει έχω πολλή πλάκα όταν φτάνω στο δεύτερο ποτήρι  :dancing: :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
που καταλήξαμε; γιατί έχω αγωνία... :grin:

Είμαστε πολύ κοντά στο να βρούμε μία λύση. Θέλει λίγη υπομονή ακόμα.  :grin:
Με εντυπωσιάζει η ώριμη στάση σου μέχρι στιγμής. Δεν το περίμενα από εσένα.

Εγώ πίνω πολύ συνήθως στο εξοχικό των γονιών μου, τα βράδια βγάζει ο πατέρας μου το τσίπουρο, τον Καζαντζίδη και το Γαβαλά και τραγουδάμε όλο το βράδυ κατεβάζοντας τη μπουκάλα  :2funny: :2funny: :2funny:
Κατά τα άλλα (εκτός του εξοχικού) οι άλλοι προσπαθούν να με ποτίσουν γιατί λέει έχω πολλή πλάκα όταν φτάνω στο δεύτερο ποτήρι  :dancing: :dancing:

Χμμμ, αυτό το πολύ πλάκα είναι λίγο γενικό.
Δε νομίζω να εννοούν ότι λες ανέκδοτα. :2funny:
Για εξηγήσου περισσότερο. :dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επίσης εγώ δεν έχω δει γυναίκες τύφλα στην Αθήνα... ρε, μήπως πάτε σε τίποτα προχωρημένα μπαράκια;;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Με αγαπάς η τζάμπα πίνω; :grin:
Μέθα εσύ και το πρωί που θα έχεις συνέλθει θα σου απαντήσω!!! :grin:
Υ.Γ.Σοβαρά τώρα σε λατρεύω όταν είσαι πιομένη επειδή δεν ξέρεις τι κάνεις και το εκμεταλλεύομαι!!! :2funny: :2funny:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Κοντα 20.000 σχολια και ακομα να μαθουμε τι τρεχει επιτελους με τις ελλεεινιδες!!Ειναι ουτοπικο να μιλαμε αλλο, δεν καταληγει πουθενα  :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Κοντα 20.000 σχολια και ακομα να μαθουμε τι τρεχει επιτελους με τις ελλεεινιδες!!Ειναι ουτοπικο να μιλαμε αλλο, δεν καταληγει πουθενα  :grin:

Κοντεύουμε Pradadevil. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. :rockon:

Επίσης εγώ δεν έχω δει γυναίκες τύφλα στην Αθήνα... ρε, μήπως πάτε σε τίποτα προχωρημένα μπαράκια;;

Πλάκα κάνεις φαντάζομαι? :huh:
Δεν εννοώ στο επίπεδο αυτών που περιέγραφα πριν, αλλά να είναι αρκετά μεθυσμένες.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ουτοπικό αλλά διασκεδαστικό και εκτονωτικό ταυτόχρονα!!! :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πλάκα κάνεις φαντάζομαι? :huh:
Δεν εννοώ στο επίπεδο αυτών που περιέγραφα πριν, αλλά να είναι αρκετά μεθυσμένες.
Ααα, ναι, εννοούσα να ξερνάνε και να τα κάνουν πουτάνα όλα, απλώς πιωμένες βλέπω συνέχεια  :grin:
Και για τις εξηγήσεις που είπες, τραγουδάω πολύ, χορεύω πάααρα πολύ και μετά θέλω γκόμενο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όχι ρε συ γιατί το λες αυτό; Όλοι καταληγμένοι είναι εδώ, η συζήτηση γίνεται έτσι, για τη μόστρα  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Να κάνουμε και ένα θέμα οι ελλεινίδες και ο ύπνος που πιστεύω οτι ειναι υπέυθυνος για την κατάσταση. Εχει πολλές συνισταμένες το θέμα και πρέπει κάποια στιγμη επιτέλους να αναλυθεί διεξοδικά. :rolleyes:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ααα, ναι, εννοούσα να ξερνάνε και να τα κάνουν πουτάνα όλα, απλώς πιωμένες βλέπω συνέχεια  :grin:
Και για τις εξηγήσεις που είπες, τραγουδάω πολύ, χορεύω πάααρα πολύ και μετά θέλω γκόμενο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επίσης πάρα πολύ έτσι;;;!!! :grin:
Y.Γ.Πού είναι το εξοχικό σας δεσποινίς/κυρία(ότι είσαι τελοσπάντων,μόνο τραβέλι να μην είσαι) να περάσω να ελέξω και άμα είναι να εισέλθω;;;!!! :grin:
Πότε το επόμενο μεθύσι;;;!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom