Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 573 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.953

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
13.729
Like
17.787
Πόντοι
3.656
Ολα εχουν να κανουν με την αφθονια στον άντρα.
Αν εχετε πετυχει αντρα με αφθονια στις γυναικες θα καταλάβετε ακριβως τι σημαινει να εχεις αφθονία.
Αρχικα ενας αντρας με αφθονια δεν εχει αγχος αν τη χασει αν τον κερατωσει αν θα του γκρινιαξει,εχει πάντα γεμάτο χρονο να βγαινει με διαφορετικές, σεξ το απολαμβάνει με πολλες και γενικα τον βλέπεις ευτυχισμένο αν και επάγγελματικα ειναι καλά,κανει ταξίδια κανει δραστηριότητες κανει πράγματα που τον γεμίζουν με γεματο χρονο και ζωη ποιοτική,παντα να επενδυει στο χρονο και να μην τον αφήνει να περναει ετσι ερημη αραχτος σε μια καφετερια η μπροστά απο ενα υπολογιστή.
Ενας αντρας χρειάζεται βελτιωση σε πολλα,οι εποχες εχουν αλλαξει ο ανταγωνισμός ειναι μεγαλος οι απαιτήσεις πολλές οι ρυθμοι ζωης τρέχουν και αν δεν τρεξουμε και εμεις θα είμαστε παντα στο τελος στο περιθωριο και τελευταίοι

Για το 1% των αντρών μιλάς;

Οκ,όποιος είναι μέσα σ'αυτούς,προφανώς οι γυναίκες είναι 5η-6η προτεραιότητα...μετά απο δουλειές,χόμπι,ταξίδια,αυτοκίνητα,γυμναστήρια...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.792
Like
14.513
Πόντοι
3.656
Αυτή είναι μία σοβαρή είδηση, και θέτει και πολλά πραγματικά και υπαρκτά προβλήματα στη σύγχρονη κοινωνία: υπάρχει μεγαλύτερη ''επιείκεια'' για τις γυναίκες από τον περίγυρό τους και τους πάντες για τις συμπεριφορές τους; αντιμετωπίζονται οι άντρες πιο αυστηρά για ανάλογες (ή και μικρότερης απαξίας) συμπεριφορές;
Νομίζω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη. Η μόνη περίπτωση που μία γυναίκα μπορεί να τύχει αυστηρής αντιμετώπισης είναι όταν το θύμα είναι γυναίκα (βλέπε την υπόθεση με το βιτριόλι). Αν το θύμα ήταν άντρας, η δράστης τώρα θα έπινε έξω τον καφέ της και θα μας κουνούσε το μαντήλι.

......υπάρχει μεγαλύτερη ''επιείκεια'' για τις γυναίκες από τον περίγυρό τους και τους πάντες για τις συμπεριφορές τους; αντιμετωπίζονται οι άντρες πιο αυστηρά για ανάλογες (ή και μικρότερης απαξίας) συμπεριφορές;......

Το Google μίλησε

Σε 15 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ομοφώνως η Εφη Κακαράντζουλα για την αποτρόπαιη πράξη της να ρίξει βιτριόλι, προκαλώντας βαρύτατη αναπηρία, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Στην ανώτατη ποινή που προβλέπει ο νόμος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, 15 χρόνια κάθειρξη, καταδικάστηκε ομοφώνως, χθες, έπειτα από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία, η Εφη Κακαράντζουλα για την αποτρόπαιη πράξη της να ρίξει βιτριόλι, προκαλώντας ισόβια βαρύτατη αναπηρία, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ένοχη την Εφη Κακαράντζουλα κατά το κατηγορητήριο, δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ούτε εκείνο του πρότερου έντιμου βίου, όπως ζήτησε η υπεράσπισή της διά του συνηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου.
πηγή Κάθειρξη 15 ετών για την επίθεση με το βιτριόλι

Ηράκλειο: Οκτώ χρόνια φυλακή στην 39χρονη για την επίθεση με βιτριόλι​

Tον Οκτώβριο του 2022 είχε προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα στον πρώην σύζυγό της χρησιμοποιώντας καυστικό υγρό​

Οκτώ χρόνια φυλάκιση, ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου Κρήτης, για την 39χρονη, η οποία, τον Οκτώβριο του 2022, είχε προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα στον πρώην σύζυγό της, χρησιμοποιώντας καυστικό υγρό.

Κατά την ΕΡΤ, καίριο ρόλο στην επιμέτρηση της ποινής έπαιξε η ψήφος των ενόρκων οι οποίοι, αντίθετα με την εισαγγελική πρόταση και την ψήφο των τριών τακτικών Δικαστών, έκαναν δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
πηγή Οκτώ χρόνια φυλακή στην 39χρονη για την επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο | in.gr

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
Όταν το Βιτριόλι ρίχτηκε σε Γυναίκα, δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε εκείνο του πρότερου έντιμου βίου
Όταν το Βιτριόλι ρίχτηκε σε Άντρα, οι ένορκοι, αντίθετα με την εισαγγελική πρόταση και την ψήφο των τριών τακτικών Δικαστών, έκαναν δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Τα διπλά κριτήρια σε όλο τους το Μεγαλείο
 

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Μηνύματα
1.109
Κριτικές
16
Like
1.847
Πόντοι
506
Τυπε εσύ παραξενεύεσαι...αλλά αυτοί εκείνη την ώρα,ξέρεις τι κοινωνική αποδοχή κερδίζουν;

Για ανεργίες και τέτοια,θα αναρωτιούνται αν σε βλέπουν μόνο κι έρημο πρωινές ώρες.Με καροτσάκι...θα κάθονται και για καφέ μαζί σου
με καροτσακι αν τους δουν παιζει να τους ψαχνουν να πηδηχτουν μαζι τους
 

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Μηνύματα
1.109
Κριτικές
16
Like
1.847
Πόντοι
506
Πίστεψε με...δεν έχουν περιθώριο για πολύπλοκες σκέψεις του τύπου" τι ρόλο βαράει ο τύπος απέναντι"...όλη τους η προσοχή είναι στο μωρό άντε και στο κινητό...μεγαλωσαν με τους πατεράδες στην δουλειά χωρίς να τους κάνουν βόλτες και τώρα περνάνε στην άλλη πλευρά θέλοντας να ζήσουν την εμπειρία...όμως μου φαίνεται τόσο θηλυκό αυτό ώστε νομίζω ότι θα το θήλαζαν κιόλας αν μπορούσαν...για αυτό δεν μπορώ να δεχθώ ότι τύπος με καροτσάκι δείχνει αρρενωπος έτσι ...τα μούσια φυσικά είναι " να 'χαμε να λέγαμε"...αλλά βαριουνται η δεν έχουν χρόνο με τις φροντίδες του μωρού.
Αξιολυπητοι για μένα,με το μπαρδον δηλαδή ...δεν μιλάω για αυτούς που το κάνουν μια στο τόσο αλλά για αυτούς που τους έχουν πάρει τον αέρα οι γυναίκες και τους έχουν σαν φιλεναδιτσους( για να μην θεωρηθω ως φρικτός φαλλοκράτης).
εισαι εκτος εποχης τυπε...
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
13.729
Like
17.787
Πόντοι
3.656
Δεν ειναι το 1% ειναι παραπάνω 3% εως 5% αυτων και ενα 30% των αντρων οι οποίοι πηδανε το 80% των γυναικών
Σκοπος δεν ειναι να φτάσεις στο 3-5% αλλα στο 30% των αντρών που πηδανε.
Το 3-5 θέλει πολλα κότσια και μεγαλη αυτοβελτίωση

Άντε να'ναι 3 ή 5%,δεν θα τα χαλάσουμε σ'αυτό

Το 30% που λες,είναι οι σχεσάκηδες.Χωρίς σχέση,δεν θα πηδάνε κι αυτοί

Προφανώς για έναν μέσο ΄Έλληνα...είναι επίτευγμα να μπει σ'αυτό το 30 ή το 20%...να κάνει σχέση...κι ας γαμάει 2 φορές το χρόνο.Αφού ξέφυγε απ'την πλέμπα...των μπακουροψωλαραίων
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
13.729
Like
17.787
Πόντοι
3.656
Τελικά,υπάρχουν και χειρότεροι απο μας :idiot:

 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.093
Πόντοι
2.356
Βλέπουμε μια χούφτα πουθενάδες εδώ και μήνες να γκαρίζουν, βρίζουν, στρεψοδικούν, παραποιούν, συσπειρώμενοι σαν αδερφές και έγιναν κότες να εμφανιστούν. :2funny:Αυτό έγραψε η ιστορία. Ότι και να λένε, πέρα βρέχει. Απέδειξα ότι το γαμήσι με γκόμενα είναι ανώτερο από το πορνογαμήσι σε όλες τις κατηγορίες και ως αποτέλεσμα έχουν τρελαθεί. Απέδειξα το αυτονόητο. Φυσικά όλο το παραδέχονται αλλά όλο βάζουν παραμέτρους για να αφήνουν παράθυρα. Ήρθε πάλι ο αχυράνθρωπος Λάκης να μας πει ότι αυτό ισχύει για την ίδια γκομενα η σύζυγο κτλ. Παράμετροι δεν υπάρχουν. Συγκρίνονται γαμήσια και η γκόμενα υπερτερεί. :rockon:Αν βαρεθείτε με την ίδια γκόμενα τραβάτε αλλου. Δεν συγκρίνω αυτά που θα θέλατε κάποιοι αλλά ξεκάθαρα τα γαμήσια. Είστε όλο ναι μεν αλλά, ώστε να δικαιολογείτε την ανυπαρξία σας. Έβαλα και το λινκ του άλλου με φώτο που σβήνει ποστ γιατί όντως το έσβησε αν δείτε, χρησιμοποίησα το επιχείρημα ότι όντως βρίζατε μανάδες τώρα που ολοκλήρωσα τις αποδείξεις και έχω αράξει στο θέμα που εδώ και μήνες παλεύετε, για να ακούω τελικά ότι είμαι εκτός θέματος ενώ απαντούσατε. :2funny:Σας έχω καταξεφτιλίσει και χαίρομαι κιόλας. Εσείς καθήστε να σκούζετε. Πάνε αυτά που ξέρατε. Κάτι άλλο δεν σας έμεινε να κάνετε. Σαν να παίζω σκάκι με αρχάριους. Δεν γίνεται να κερδίσουν ποτέ.

:rockon:
 

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Μηνύματα
4.163
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Από τήν μία ο Μάγκης δέν είναι λεσβία...από τήν άλλη έχει μία "Σκλάβα" τήν Τάρα...καί από τήν άλλη δέν θά έχει κόλλημα νά έχει καί γκόμενο!!
Περισσότερο Asexual η Demisexual άτομο προσεγγίζει αυτή η θεωρία -Αν υπάρχει βέβαια- παρά αφέντρα...καί μαλακίες!! :undecided:


Ο ψυχοπαθής τής Ερμού άρχισε πάλι νά γράφει ένα κάρο μαλακίες καί ψέματα!!
Είναι εντελώς σαλταρισμένο τό άτομο!! :undecided:
 

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Μηνύματα
4.163
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λοιπον αστα αυτα τωρα και πες μας για τον εαυτο σου
Θεωρείς τον εαυτο σου ωραια γκόμενα?
Ναί η Magi...είναι μουνάρα γαμεί καί δέρνει...κοίτα...αυτή είναι!! :undecided:
Μού έστειλε Photo!! :2funny:

t29.png
 

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Μηνύματα
2.196
Κριτικές
3
Like
1.843
Πόντοι
496
Από τήν μία ο Μάγκης δέν είναι λεσβία...από τήν άλλη έχει μία "Σκλάβα" τήν Τάρα...καί από τήν άλλη δέν θά έχει κόλλημα νά έχει καί γκόμενο!!
Περισσότερο Asexual η Demisexual άτομο προσεγγίζει αυτή η θεωρία -Αν υπάρχει βέβαια- παρά αφέντρα...καί μαλακίες!! :undecided:


Ο ψυχοπαθής τής Ερμού άρχισε πάλι νά γράφει ένα κάρο μαλακίες καί ψέματα!!
Είναι εντελώς σαλταρισμένο τό άτομο!! :undecided:
χειροκρότημα για την εξυπναδα σου....σου ειχα πει καποτε οτι θελεις με ρωτας σε προσωπικο μήνυμα και δεν το εκανες ...
Ολοφανερο λοιπον μια ανακατωστρα εισαι και εσυ ...μια κατινα χαμηλου επιπεδου ...διοτι αν ειχες επιπεδο πτωτα θα ενημερωνωσουν αλλα το μουνακι σου δεν κρατηθηκε ...Αντρας δεν εισαι με τιποτα και τωρα συνέχισε την μαλακια σου
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.093
Πόντοι
2.356
Μου είχε πει ένας που γνώρισα εδώ μεταξύ πολλών άλλων οτι αν δεις το τι άχρηστοι κυκλοφορούν στο σάιτ θα κατουρηθείς στο γέλιο.:2funny: Είχε τεράστιο δικιο. Δεν βλέπονται, είναι δειλοί κι ανίκανοι, μιλούν μόνο δια της οθόνης και δεν μπορούν να βρουν γκόμενα ποτέ. Όλος
ο πλανήτης ψάχνει και γαμάει γκόμενες για να περνάει καλύτερα. Τα μόνα μέρη που άνδρες λένε τα αντίθετα ειναι τα πορνοσάιτ ειτε από κόμπλεξ και ανικανότητα
να βρουν γκόμενες είτε από αβάντα.
Το ότι απέδειξα πως πολλοί μυξοκλαίνε σε όλες τις κατηγορίες πορνείας για παροχή δείχνει και τι σόι γαμήσι τρώνε στην μάπα.:2funny:Τους υποτακτικούς κλώνους και τους άμπαλους που ζουν για ένα φιλάκι τους γάμησα έτσι κι αλλιώς. Γράψτε να γελάω. Τον ουρανό με τα άστρα να κατεβάσετε, έχετε ξεφτιλιστεί. Πάω τώρα να τελειώσω και δουλειές και μετά θα βάλω ποστ να γελάμε από τσακωμούς στο σάιτ κτλ. Εγώ τουλάχιστον σίγουρα γελάω.

:rockon:
 

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Μηνύματα
4.163
Like
3.711
Πόντοι
1.706
χειροκρότημα για την εξυπναδα σου....σου ειχα πει καποτε οτι θελεις με ρωτας σε προσωπικο μήνυμα και δεν το εκανες ...
Ολοφανερο λοιπον μια ανακατωστρα εισαι και εσυ ...μια κατινα χαμηλου επιπεδου ...διοτι αν ειχες επιπεδο πτωτα θα ενημερωνωσουν αλλα το μουνακι σου δεν κρατηθηκε ...Αντρας δεν εισαι με τιποτα και τωρα συνέχισε την μαλακια σου
απελπισία αγαμιας εχεις παθει...
Ξέρεις εσύ πολύ καλά από μουνάκια...διότι όλη μέρα...μέσα στά πλακομούνια είσαι!!
Τώρα άν παίζει καί καμία πλαστική κούκλα...η τίποτα στραποαξεσουάρ...δέν έχει ιδιαίτερη σημασία!!
Ετσι καί αλλιώς εσύ έλεγες...ότι πρέπει νά ευχαριστείς μέ τόν καλύτερο τρόπο τούς πελάτες σου!!
Δέν σού αρέσει τό μωρό αυτό ? Εγω πιστεύω ότι τήν θέλεις απεγνωσμένα...κρά κάνεις!! :2funny:
 

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.850
Like
8.093
Πόντοι
2.356
απελπισία αγαμιας εχεις παθει...
Μην παραθέτεις κανέναν εγκεφαλικά νεκρό. Όσον αφορά αυτόν, ο τύπος έχει γράψει ότι θέλει να μιλήσει με γκόμενα για μέρες πριν προχωρήσει. Του έχει μείνει κουσούρι από το κέρατο. Εδώ μας έλεγε ότι περπατά έξω και του την πέφτουν κι όταν του είπα έλα να σε δω και να δεις κι εσύ τα δικά μου, έλεγε ότι δεν εννοούσε αυτό ακριβώς και δεν ήρθε ποτέ. Από τότε που τον ξεφτιλισα κι αυτόν, έχει αφηνιάσει. Τα λέμε.

:rockon:
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.066
Κριτικές
123
Like
50.888
Πόντοι
27.261
Στον άλλον τον ψυχοπαθή που είχα γίνει μέλος και είχε πριβέ πορνοσάιτ όλη μέρα σκοτώνοντουσαν. Πριβέ ρε μαλάκες. Ποιος κάνει σάιτ πριβέ με πουτάνες. Να μην φαίνεται στο γκουγκλ. Μόνο οι κομμουνιστές λες και ειναι γιάφκα. Αριστεροί
ήταν όλοι εκεί και κάνα δυο ακαπελωτοι που φύγαμε (με μπαν βέβαια).

:2funny:
δωσε ινφο να μπω και εγω να γινει ΤΟ μπαχαλο της κατουρημενης σερβιετας ναουμε :2funny::2funny::2funny:
 

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Μηνύματα
2.196
Κριτικές
3
Like
1.843
Πόντοι
496
Ωραια στειλε μου π.μ τη φωτογραφία σου,μη βαλεις πρόσωπο να δουμε οτι εισαι γυναίκα.
Και να γραψεις σε ενα χαρτι Μάγκι να ξέρουμε οτι εισαι εσυ
μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου ΗΛΙΘΙΕ......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom