papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.487
- Πόντοι
- 27.261
σε ΚΑΡΑγουσταρει αυτος.μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου ΗΛΙΘΙΕ......
λιγο μπουτι να του δειξεις, με αλυσιδα θα τον σερνεις απο το τσοκερ.
σε ΚΑΡΑγουσταρει αυτος.μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου ΗΛΙΘΙΕ......
Τί νά σέ ακούσω ?Κατρακυλάς πολυ γρηγορα οποτε δυσκολο να με ακουσεις ...
αν εννοεις τον γλομπεαρχη της πιπας, τον ειχα κανει να αφρισει με τις μπαρουφες που εγραφε.Το απόγευμα θα τον κηδέψω κι εκείνον. Αρκεί να μην με μπανάρουν. Αύριο η μεθαύριο θα κάνω ενημέρωση οπότε καταλαβαίνεις τι απαξίωση έχει να πέσει. Για άλλη μια φορά χάρηκα που τα είπαμε. Ραντεβού την επόμενη αν δεν προλάβουμε να τα ξαναπούμε. Η αποστολή μου εχει τελειώσει. Τους ξεφτιλισα κι ας λένε. Ανικανοί σε όλα αλλά και κότες σε όλα τσίμπησαν και τώρα λένε για ρανταβου ενώ ποτέ δεν ήρθαν όλοι όσοι κουνιόνταν και φτιάχνουν συνέχεια κλώνους.
Αυτά τα σκατά τους!
Ο έρωτας έτσι είναι θέλει φαγητό!!παω για φαγητό μου ανοίξατε την όρεξη.....
Λάθος. Σκατά ήταν από το ξεκίνημά τους . Το 1990 . Τέρμα μπουρδέλα. Όλα.Δεν πας στα κλαμπ τυπε για γκόμενα, εκει αξιζε μεχρι το 2000 μετα σκατεψαν.
Αν ήσουν ο κοντός αδελφός του ζουμπά του κοντοπίθαρου και άσχημος ετεροθαλής αδελφός του κουασιμόδουΔεν ειναι το 1% ειναι παραπάνω 3% εως 5% αυτων και ενα 30% των αντρων οι οποίοι πηδανε το 80% των γυναικών
Σκοπος δεν ειναι να φτάσεις στο 3-5% αλλα στο 30% των αντρών που πηδανε.
Το 3-5 θέλει πολλα κότσια και μεγαλη αυτοβελτίωση
Τραγικο ...η μανα ξυλοδαρμο στο συνταγμα και ο εισαγγελεας κρεμασμα....
Μεγαλύτερα ξαδερφια μου φόρτωναν απο τα κλαμπ 95 2000
Μεγαλύτερα ξαδερφια μου φόρτωναν απο τα κλαμπ 95 2000
Με πολύ περισσότερο κόπο ... καθόλου χαβαλέ .... τρώγοντας στη μάπα ΚΑΘΙΚΙΑ/ΜΑΛΑΚΕΣΚι εμεις φορτωναμε τυπε. Αλλα φορτωσαμε σε μια 10ετια, τις μισες απο οσες φορτωσαμε στη διετια που προλαβαμε τις ντισκο
με την ορεξη θα μεινεις! ουτε να σε φτυσωαπο το λεει μεχρι το κανει χιλιομετρα διαφορα.......παρακατω
δε πιστευω τιποτα αν δε δω τατουαζ που να γραφει παπιας!Ναί η Magi...είναι μουνάρα γαμεί καί δέρνει...κοίτα...αυτή είναι!!
Μού έστειλε Photo!!
Ναί η Magi...είναι μουνάρα γαμεί καί δέρνει...κοίτα...αυτή είναι!!
Μού έστειλε Photo!!
Όλος ο κόσμος φόρτωνε ρε τύπε, θα καθίσουμε να ακούμε τις μαλακιες του τραλαλακη που δεν του καθόταν ούτε συνοικέσιο με τα χάλια που έχει;Κι εμεις φορτωναμε τυπε. Αλλα φορτωσαμε σε μια 10ετια, τις μισες απο οσες φορτωσαμε στη διετια που προλαβαμε τις ντισκο
Όλος ο κόσμος φόρτωνε ρε τύπε, θα καθίσουμε να ακούμε τις μαλακιες του τραλαλακη που δεν του καθόταν ούτε συνοικέσιο με τα χάλια που έχει;
Μέχρι και το 2010 είχε ακόμα ψωμί η νύχτα μετά ξεπετάχτηκαν σμαρτφοουν και σοσιαλ και γαμηθηκε η live φάση. Όχι βέβαια πως οποίος ψάχνει δε βρίσκει αλλά με δραματικά λιγότερες πιθανότητες από τότε.
Ειναι απλο τυπε:
Βαθμος δυσκολιας ντισκο 10
Βαθμος δυσκολιας κλαμπ 1990 και επειτα 80
Βαθμος δυσκολιας κλαμπ 2010 και επειτα, με σοσιαλ, κλπ 180
Γκομενα στο δρομο?Θα πας να τη πεσεις δηλαδη σε μια αγνωστη επειδη ετσι απλα σου την καυλωσε?Δε σου το λεω προκλητικα,απλως για μενα αυτο ειναι καθαρη αυτοκτονια εν ετει 2024.Οσο για τα κλαμπακια της σειρας,θα συμφωνησω...Πρεπει να ειναι πολυ αφελης καποιος αν νομιζει πως σε αυτα τα νυχτερινα κεντρα θα χτυπησει μουνι!Ολες ψοφανε για την επιβεβαιωση εκει περα!Δεν αλλαζει κατι...Το θέμα είναι ... γιατί να χαλάς λεφτά στα μαγαζιά ... που άλλοι παίζουν τσάμπα ;;;
Να πάνε να γαμηθούν . (πήγαν δεν υπάρχουν πλέον , ούτε η βρωμερή τους ανάμνηση) .
Αν είσαι μάγκας , βγάζεις γκόμενα και στο δρόμο .
Αλλά εσύ που ξέρεις τις μεθόδους προτιμάς να κολλάς στη Μάγκι παρόλο που σε γράφει συνέχεια.Παιδια εχουν αλλαξει οι εποχες πανε τα χυμα καμακια στους δρομους πανε τα πεσιματα στα κλαμπ πανε αυτα ολα.
Εχουν βρεθεί νεοι μεθοδοι οι οποιοι ειναι αποτέλεσματικοι,αλλα δεν εχουν διαδοθεί πολυ,οταν διαδοθουν αυτοι και μαθευτουν θα εχουν βρεθει άλλοι.
Ετσι παει σε όλους τους τομεις μεχρι και στα επαγγελματικά
Ομως πολλοί οπως η παπια κοιμούνται τον υπνο του δίκαιου και αυτό να ξερετε βολευει εμας.
Μην του χαλάς το όνειρο, ο τραλαλακης θα βγει ντυμένος κάπως ετσιΓκομενα στο δρομο?Θα πας να τη πεσεις δηλαδη σε μια αγνωστη επειδη ετσι απλα σου την καυλωσε?Δε σου το λεω προκλητικα,απλως για μενα αυτο ειναι καθαρη αυτοκτονια εν ετει 2024.Οσο για τα κλαμπακια της σειρας,θα συμφωνησω...Πρεπει να ειναι πολυ αφελης καποιος αν νομιζει πως σε αυτα τα νυχτερινα κεντρα θα χτυπησει μουνι!Ολες ψοφανε για την επιβεβαιωση εκει περα!Δεν αλλαζει κατι...
το καπελο μου λειπει μονο και ειμαι ιδιοςΜην του χαλάς το όνειρο, ο τραλαλακης θα βγει ντυμένος κάπως ετσι
και θα σπείρει τύπε, ουρά θα κάνουν τα γκομενετα πίσω του.