Βλέπουμε μια χούφτα πουθενάδες εδώ και μήνες να γκαρίζουν, βρίζουν, στρεψοδικούν, παραποιούν, συσπειρώμενοι σαν αδερφές και έγιναν κότες να εμφανιστούν.
Αυτό έγραψε η ιστορία. Ότι και να λένε, πέρα βρέχει. Απέδειξα ότι το γαμήσι με γκόμενα είναι ανώτερο από το πορνογαμήσι σε όλες τις κατηγορίες και ως αποτέλεσμα έχουν τρελαθεί. Απέδειξα το αυτονόητο. Φυσικά όλο το παραδέχονται αλλά όλο βάζουν παραμέτρους για να αφήνουν παράθυρα. Ήρθε πάλι ο αχυράνθρωπος Λάκης να μας πει ότι αυτό ισχύει για την ίδια γκομενα η σύζυγο κτλ. Παράμετροι δεν υπάρχουν. Συγκρίνονται γαμήσια και η γκόμενα υπερτερεί.
Αν βαρεθείτε με την ίδια γκόμενα τραβάτε αλλου. Δεν συγκρίνω αυτά που θα θέλατε κάποιοι αλλά ξεκάθαρα τα γαμήσια. Είστε όλο ναι μεν αλλά, ώστε να δικαιολογείτε την ανυπαρξία σας. Έβαλα και το λινκ του άλλου με φώτο που σβήνει ποστ γιατί όντως το έσβησε αν δείτε, χρησιμοποίησα το επιχείρημα ότι όντως βρίζατε μανάδες τώρα που ολοκλήρωσα τις αποδείξεις και έχω αράξει στο θέμα που εδώ και μήνες παλεύετε, για να ακούω τελικά ότι είμαι εκτός θέματος ενώ απαντούσατε.
Σας έχω καταξεφτιλίσει και χαίρομαι κιόλας. Εσείς καθήστε να σκούζετε. Πάνε αυτά που ξέρατε. Κάτι άλλο δεν σας έμεινε να κάνετε. Σαν να παίζω σκάκι με αρχάριους. Δεν γίνεται να κερδίσουν ποτέ.