tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.393
- Πόντοι
- 1.206
εσυ προτιμας με τη μανα η με τον εισαγγελεα?Τραγικο ...η μανα ξυλοδαρμο στο συνταγμα και ο εισαγγελεας κρεμασμα....
εσυ προτιμας με τη μανα η με τον εισαγγελεα?Τραγικο ...η μανα ξυλοδαρμο στο συνταγμα και ο εισαγγελεας κρεμασμα....
για πες τι θες να μας πεις και εσυεσυ προτιμας με τη μανα η με τον εισαγγελεα?
απο το λεει μεχρι το κανει χιλιομετρα διαφορα.......παρακατωΚαλα νοητικό πρόβλημα εχεις?
Στο λεει ξεκάθαρα
Το προτιμώ από το να ξεπεσω μαζί με τα υπόλοιπα λιμα....εισαι εκτος εποχης τυπε...
Βραζιλιάνος τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα που του έκοψε το μόριο - «Είναι μια υπέροχη, τρυφερή γυναίκα που με αγαπά»«Δεν άξιζε να την προδώσω έτσι» λέει σήμερα ο 39χρονος για τη μνηστή του που βρίσκεται στη φυλακή - Την είχε απατήσει με την ανιψιά της
www.protothema.gr
|
Ναί η Magi...είναι μουνάρα γαμεί καί δέρνει...κοίτα...αυτή είναι!!Λοιπον αστα αυτα τωρα και πες μας για τον εαυτο σου
Θεωρείς τον εαυτο σου ωραια γκόμενα?
χειροκρότημα για την εξυπναδα σου....σου ειχα πει καποτε οτι θελεις με ρωτας σε προσωπικο μήνυμα και δεν το εκανες ...Από τήν μία ο Μάγκης δέν είναι λεσβία...από τήν άλλη έχει μία "Σκλάβα" τήν Τάρα...καί από τήν άλλη δέν θά έχει κόλλημα νά έχει καί γκόμενο!!
Περισσότερο Asexual η Demisexual άτομο προσεγγίζει αυτή η θεωρία -Αν υπάρχει βέβαια- παρά αφέντρα...καί μαλακίες!!
Ο ψυχοπαθής τής Ερμού άρχισε πάλι νά γράφει ένα κάρο μαλακίες καί ψέματα!!
Είναι εντελώς σαλταρισμένο τό άτομο!!
απελπισία αγαμιας εχεις παθει...Ναί η Magi...είναι μουνάρα γαμεί καί δέρνει...κοίτα...αυτή είναι!!
Μού έστειλε Photo!!
χειροκρότημα για την εξυπναδα σου....σου ειχα πει καποτε οτι θελεις με ρωτας σε προσωπικο μήνυμα και δεν το εκανες ...
Ολοφανερο λοιπον μια ανακατωστρα εισαι και εσυ ...μια κατινα χαμηλου επιπεδου ...διοτι αν ειχες επιπεδο πτωτα θα ενημερωνωσουν αλλα το μουνακι σου δεν κρατηθηκε ...Αντρας δεν εισαι με τιποτα και τωρα συνέχισε την μαλακια σου
Ξέρεις εσύ πολύ καλά από μουνάκια...διότι όλη μέρα...μέσα στά πλακομούνια είσαι!!απελπισία αγαμιας εχεις παθει...
Μην παραθέτεις κανέναν εγκεφαλικά νεκρό. Όσον αφορά αυτόν, ο τύπος έχει γράψει ότι θέλει να μιλήσει με γκόμενα για μέρες πριν προχωρήσει. Του έχει μείνει κουσούρι από το κέρατο. Εδώ μας έλεγε ότι περπατά έξω και του την πέφτουν κι όταν του είπα έλα να σε δω και να δεις κι εσύ τα δικά μου, έλεγε ότι δεν εννοούσε αυτό ακριβώς και δεν ήρθε ποτέ. Από τότε που τον ξεφτιλισα κι αυτόν, έχει αφηνιάσει. Τα λέμε.απελπισία αγαμιας εχεις παθει...
δωσε ινφο να μπω και εγω να γινει ΤΟ μπαχαλο της κατουρημενης σερβιετας ναουμεΣτον άλλον τον ψυχοπαθή που είχα γίνει μέλος και είχε πριβέ πορνοσάιτ όλη μέρα σκοτώνοντουσαν. Πριβέ ρε μαλάκες. Ποιος κάνει σάιτ πριβέ με πουτάνες. Να μην φαίνεται στο γκουγκλ. Μόνο οι κομμουνιστές λες και ειναι γιάφκα. Αριστεροί
ήταν όλοι εκεί και κάνα δυο ακαπελωτοι που φύγαμε (με μπαν βέβαια).
μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου ΗΛΙΘΙΕ......Ωραια στειλε μου π.μ τη φωτογραφία σου,μη βαλεις πρόσωπο να δουμε οτι εισαι γυναίκα.
Και να γραψεις σε ενα χαρτι Μάγκι να ξέρουμε οτι εισαι εσυ
O τύπος θα πάει να την επισκεφθεί στην φυλακή και θα ζητήσει γονατιστός "συγγνώμη" κρατώντας λουλούδια στην αγκαλιά του...και η γκόμενα θα τον απορρίψει!Τελικά,υπάρχουν και χειρότεροι απο μας
Βραζιλιάνος τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα που του έκοψε το μόριο - «Είναι μια υπέροχη, τρυφερή γυναίκα που με αγαπά»
«Δεν άξιζε να την προδώσω έτσι» λέει σήμερα ο 39χρονος για τη μνηστή του που βρίσκεται στη φυλακή - Την είχε απατήσει με την ανιψιά τηςwww.protothema.gr
Μην παραθέτεις κανέναν εγκεφαλικά νεκρό. Όσον αφορά αυτόν, ο τύπος έχει γράψει ότι θέλει να μιλήσει με γκόμενα για μέρες πριν προχωρήσει. Του έχει μείνει κουσούρι από το κέρατο. Εδώ μας έλεγε ότι περπατά έξω και του την πέφτουν κι όταν του είπα έλα να σε δω και να δεις κι εσύ τα δικά μου, έλεγε ότι δεν εννοούσε αυτό ακριβώς και δεν ήρθε ποτέ. Από τότε που τον ξεφτιλισα κι αυτόν, έχει αφηνιάσει. Τα λέμε.
Το απόγευμα θα τον κηδέψω κι εκείνον. Αρκεί να μην με μπανάρουν. Αύριο η μεθαύριο θα κάνω ενημέρωση οπότε καταλαβαίνεις τι απαξίωση έχει να πέσει. Για άλλη μια φορά χάρηκα που τα είπαμε. Ραντεβού την επόμενη αν δεν προλάβουμε να τα ξαναπούμε. Η αποστολή μου εχει τελειώσει. Τους ξεφτιλισα κι ας λένε. Ανικανοί σε όλα αλλά και κότες σε όλα τσίμπησαν και τώρα λένε για ρανταβου ενώ ποτέ δεν ήρθαν όλοι όσοι κουνιόνταν και φτιάχνουν συνέχεια κλώνους.δωσε ινφο να μπω και εγω να γινει ΤΟ μπαχαλο της κατουρημενης σερβιετας ναουμε
Κατρακυλάς πολυ γρηγορα οποτε δυσκολο να με ακουσεις ...Ξέρεις εσύ πολύ καλά από μουνάκια...διότι όλη μέρα...μέσα στά πλακομούνια είσαι!!
Τώρα άν παίζει καί καμία πλαστική κούκλα...η τίποτα στραποαξεσουάρ...δέν έχει ιδιαίτερη σημασία!!
Ετσι καί αλλιώς εσύ έλεγες...ότι πρέπει νά ευχαριστείς μέ τόν καλύτερο τρόπο τούς πελάτες σου!!
Δέν σού αρέσει τό μωρό αυτό ? Εγω πιστεύω ότι τήν θέλεις απεγνωσμένα...κρά κάνεις!!
σε ΚΑΡΑγουσταρει αυτος.μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου ΗΛΙΘΙΕ......