Άντε να γράψω κ γω πρόσφατη περίπτωση με ελλεινίδα. 3 χρόνια πριν με βρήκε μέσω σόσιαλ μία φίλη μίας πρώην μου, με την οποία γνωριζόμασταν παλιά χωρίς ιδιαίτερα πάρε δώσε κσθώς σπούδαζε αλλού. Βρισκόμασταν 3 -4 φορές το χρόνο. Στην προχτεσινή συνάντηση, κλείνουμε ραντεβού σε συγκεκριμένο μαγαζί. Φτάνω στην ώρα μου, της στέλνω μνμα, μου απαντάει με ηχητικό τί να της παραγγείλω. Δεν έχει αυτό που θέλει. 2ο ηχητικό,πάλι δε το έχει, 3ο ηχητικό, αλλάζει γνώμη 4ο ηχητικό. Τελικά εμφανίζεται με 35 λεπτά καθυστέρηση.
- Ευχαριστώ που με περίμενες , λέει καθώς έρχεται.
Αφού μιλάμε, κυρίως μιλάει για κάποια δικά της, κάθε 3 κ λίγο,μηνύματα στο κινητό της.
- Συγγνώμη πρέπει να απαντήσω, λέει.
Αλλάξαμε μαγαζί, η συνολική συνάντηση κράτησε 2.5 ώρες, αυτό με το κινητό έγινε 25-30 φορές. Συνέχεια μηνύματα, συγγνώμη πρέπει να απαντήσω, συγγνώμη πρέπει να απαντήσω. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας,υπερηφανευόταν για το δίκτυό της, πόσους γνωστούς κ φίλους έχει. Κ με ρώτησε κ το θεικό πού χάθηκα κ γιατί δε βρισκόμαστε συχνότερα.
Στο τέλος αφού αποχωριστήκαμε, έστειλε μνμα να ρωτήσει αν με στενοχώρησε για κάτι...
Τι να πεις...Ότι ναναι. Αυτά από μένα ...