Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.431
Πόντοι
456
Η πρώην πεθερά μου μου είχε πει κάποτε κάτι πολύ σοφό,από τα λίγα έξυπνα που είπε ποτέ,με ότι δε μπορείς να συμβιβαστείς το κόβεις μαχαίρι!
Απλά πράγματα κ μη το ψάχνεις κ πολύ
Σωστή η πεθερά

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
972
Πόντοι
81
Επεσα μεσα σ αυτο που σου έλεγα οτι μπαλαρει με πολλούς.
Εκανε μπαμ βέβαια.
Αυτες οι τυπισσες απλωνουν διχτυα και σου λεει οταν πιάσω λαβρακι τοτε πεταω τους αλλους κουπα.
Εχουν το ατου να μπορουν να βγουν με οποιους θελουν και εσυ φιλε μονο κρατούμενο στην εξισωση της εισαι, ενα καλο ντηλ η αλλιως τη πιστολιαζεις.
Πες της ξεκαθαρα το και το και ας μη σιυ ξαναπεί, αν ειναι κανα πουτανακι μπορει εστω και επι αμοιβη στο κατω κατω,εφοσον ξεφτιλιζονται ετσι τετοια συμπεριφορα τους αξίζει
Με κάτι τέτοιες πουτανες στην ψυχή λες τουλάχιστον η πουτανα είναι πιο τιμια.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.825
Πόντοι
216
Άντε να γράψω κ γω πρόσφατη περίπτωση με ελλεινίδα. 3 χρόνια πριν με βρήκε μέσω σόσιαλ μία φίλη μίας πρώην μου, με την οποία γνωριζόμασταν παλιά χωρίς ιδιαίτερα πάρε δώσε κσθώς σπούδαζε αλλού. Βρισκόμασταν 3 -4 φορές το χρόνο. Στην προχτεσινή συνάντηση, κλείνουμε ραντεβού σε συγκεκριμένο μαγαζί. Φτάνω στην ώρα μου, της στέλνω μνμα, μου απαντάει με ηχητικό τί να της παραγγείλω. Δεν έχει αυτό που θέλει. 2ο ηχητικό,πάλι δε το έχει, 3ο ηχητικό, αλλάζει γνώμη 4ο ηχητικό. Τελικά εμφανίζεται με 35 λεπτά καθυστέρηση.
- Ευχαριστώ που με περίμενες , λέει καθώς έρχεται.
Αφού μιλάμε, κυρίως μιλάει για κάποια δικά της, κάθε 3 κ λίγο,μηνύματα στο κινητό της.
- Συγγνώμη πρέπει να απαντήσω, λέει.
Αλλάξαμε μαγαζί, η συνολική συνάντηση κράτησε 2.5 ώρες, αυτό με το κινητό έγινε 25-30 φορές. Συνέχεια μηνύματα, συγγνώμη πρέπει να απαντήσω, συγγνώμη πρέπει να απαντήσω. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας,υπερηφανευόταν για το δίκτυό της, πόσους γνωστούς κ φίλους έχει. Κ με ρώτησε κ το θεικό πού χάθηκα κ γιατί δε βρισκόμαστε συχνότερα.
Στο τέλος αφού αποχωριστήκαμε, έστειλε μνμα να ρωτήσει αν με στενοχώρησε για κάτι...
Τι να πεις...Ότι ναναι. Αυτά από μένα ...
18χρονο;

• Like
Αντιδράσεις: bombo

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.431
Πόντοι
456
Επεσα μεσα σ αυτο που σου έλεγα οτι μπαλαρει με πολλούς.
Εκανε μπαμ βέβαια.
Αυτες οι τυπισσες απλωνουν διχτυα και σου λεει οταν πιάσω λαβρακι τοτε πεταω τους αλλους κουπα.
Εχουν το ατου να μπορουν να βγουν με οποιους θελουν και εσυ φιλε μονο κρατούμενο στην εξισωση της εισαι, ενα καλο ντηλ η αλλιως τη πιστολιαζεις.
Πες της ξεκαθαρα το και το και ας μη σιυ ξαναπεί, αν ειναι κανα πουτανακι μπορει εστω και επι αμοιβη στο κατω κατω,εφοσον ξεφτιλιζονται ετσι τετοια συμπεριφορα τους αξίζει
Ο συγκεκριμένος είναι καλό παιδί, σειρούλα μου απ τον στρατό κ ομοφυλόφιλος μάλλον. Δεν έπαιξε κάτι μαζί του, αλλά η συμπεριφορά της τύπισσας είναι εξοργιστική.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν ήταν 18χρονη φίλε θα τη δικαιολογούσα. Η τύπισσα στην ηλικία μου, λίγο πάνω από 40

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.075
Πόντοι
10.411
Μλκ σου..εγώ δε θα πήγαινα καθόλου,θα της πέταγα κ ένα "αφού βρήκες παρέα κάτσε να τα πεις με τον φίλο σου" κ θα το έκλεινα κ στο μπαμ πριν προλάβει να πει καμία μλκ..
Jw7MUtj.gif

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Νά αναφέρω ότι όλες οι πληροφορίες τού νήματος, από τόν μπεκρή, τήν πρεζού, τήν κατουρημένη μάντρα...ch καί τόν Κακόγερο,
έχουν ώς βασικό σκοπό τόν αποπρονατολισμό τού βασικού θέματος τού νήματος!!
Είναι άτομα τού περιθωρίου, αγράμματα...καί κακιασμένα. :angry:
Μήν τά λαμβάνεται υπόψιν σας καθόλου!!
Γιά τόν ψυχοπαθή τής Ερμού δέν χρειάζεται σχολιασμός!!
εχεις ξεφυγει! Ανωμαλιαρα, δεν βρισκεσαι σε παρελαση λοατκι να δινεις οδηγιες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εχεις ξεφυγει! Ανωμαλιαρα, δεν βρισκεσαι σε παρελαση λοατκι να δινεις οδηγιες.
Ξέρεις εσύ από παρελάσεις Λοατκι διότι είσαι πρώτη στή γραμμή.
Κρατάς καί τήν σημαία ξεκωλιάρα χασικλού!! :effemine:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.896
Πόντοι
736
Mωρη ξυπολιου δεν θα βαλεις γλωσσα μεσα σου σημερα?
Τι εχεις παθει μωρη χτικιαρα και γκαριζεις σαν καρακαξα?
Για κατσε να παρω τηλέφωνο τη Μάγκι να σε στρωσει
εσυ ποιο πανω ειπες να παρω τα στραπον και να φυγω:2funny::2funny:

πήγα για δουλεια πήγα θαλασσα πηγα σε παρτι , σε συναυλια σε μπασκετ και σημερα ποδόσφαιρο και εσυ ακομα ρουφας τα παπαρια του παπια .. να με παρεις τηλέφωνο για να μου πεις οτι μουδιασανε τα σαγόνια σου? δεν νομιζω εχεις εγωισμο τρομακτικο οποτε ρουφα και βλεπουμε

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.896
Πόντοι
736
:coffee::coffee:Nαι μαγκι μου ομως παλι εδω είσαι....
Δεν σε ρωτήσαμε ουτε μας ενδιαφέρει τι έκανες....
Οσο για το γλειψιμο των παπαριων να μας πεις εσυ ως θερμή γυναίκα αν τα γλύφεις καλά
φυσικα ..και εδω ειμαι απλα πετάγομαι και στις δουλειες μου και στις διάφορες δραστηριότητες

με ερεθίζει πολυ οταν ζητιανεύεις πλατες απο τους αλλους ακου δεν σε ρωτησαμε ουτε μας ενδιαφερει ..
σταματα να εισαι γλοιώδες και ζητιάνος που ψαχνεις υποτακτικούς που φαγανε φαπες για να σε στηρίξουν..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Γουστάρω ίντριγκες :coffee:

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.431
Πόντοι
456
Με πηρε τηλέφωνο πριν λιγο ενας να ζητήσει βοήθεια,εγω παντα βοηθαω και χωρις αμοιβη.
Ειχε σχεση με μια 8 χρονια του εβαλε ορους αλλιως του λεει τέλος.
Αυτος φοβισμένος μου λεει τι να κάνω?
Οι όροι ηταν εντος 3 μηνου γαμος επίσημη προταση και σε 1 μηνα αρραβωνες.
Αυτος 33 ετων..
Του λεω θες η δεν θες?μου λεει δεν θελω,τοτε γιατι φοβασε τον χωρισμο?
Μου λεει γιατι θα ειμαι μονος μου και που θα βρω μετα αλλη.
Του λεω για αλλη ειναι δύσκολο,εκει μαζεύτηκε,το ξερω μου λεει.
Του λεω δεν εχεις μεση λυση εμπρος γκρεμος πισω ρέμα.
Θελω να καταληξω οτι δυστηχως γίνονται πολλοι γαμοι μεσω συμβιβασμων,π.χ αυτος λεφτα αποκατασταση ο αντρας γκομενα ωραια η μην με φαει η μοναξιά.
Οποτε κατα 95% αυτων των γαμων ειναι μελοντικα διαζυγια βαση στατιστικης δικιας μου.
Αν παντρεύτηκε απο αγαπη παθος εκει τα ποσοστά διαζυγιων ειναι πολυ χαμηλοτερα.
Το πάθος όμως σβήνει για πλάκα. Ύστερα τι?

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Και βασικά αν είναι όλοι πούστηδες,τόσο το καλύτερο για μας
Οχι φιλε μου...Το προβλημα ειναι οτι οι "γυναικες" γουσταρουν να βγαινουν με θυληπρεπεις "ανδρες" και οχι με κανονικα αρσενικα σαν εσενα και εμενα.Δουλευω σε χωρο εστιασης και εχουν δει πολλα τα ματια μου...Αστο...Η παρακμη στο μεγαλειο της.Οπότε καλυτερα να ειμαι στο "περιθωριο",οπως το ονομαζουν αυτοι οι πανιβλακες τελως παντων.Τουλαχιστον εγω δεν ξεπουληθηκα και παραμενω αυθεντικος.Κοντρα στη κοντρα και οπου βγει.Στα αρχιδια μου!!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το πάθος όμως σβήνει για πλάκα. Ύστερα τι?

Πολλές γυναίκες παραδίνονται από αδυναμία παρά από πάθος.
Γι' αυτό ακριβώς τόν λόγο οι επιθετικοί άντρες τά καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τούς άλλους, ακόμα καί όταν δέν είναι γοητευτικοί. :undecided:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Πολλές γυναίκες παραδίνονται από αδυναμία παρά από πάθος.
Γι' αυτό ακριβώς τόν λόγο οι επιθετικοί άντρες τά καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τούς άλλους, ακόμα καί όταν δέν είναι γοητευτικοί. :undecided:
σε βιασαν μωρη λουλου και ξερς;
ετσι το γυρισες;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
σε βιασαν μωρη λουλου και ξερς;
ετσι το γυρισες;
Αν μωρή παλιοπατσαβούρα υπήρχε δυνατότητα νά μέ δείς μπροστά σου...θά άλλαζες σερβιέτα!!
Σκρόφα τελειωμένη!!
Εχεις καί σύμμαχο τόν ξεβράκωτο μπεκρή!! :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656
Με πηρε τηλέφωνο πριν λιγο ενας να ζητήσει βοήθεια,εγω παντα βοηθαω και χωρις αμοιβη.
Αυτος 33 ετων..
Θελω να καταληξω οτι δυστηχως γίνονται πολλοι γαμοι μεσω συμβιβασμων,π.χ αυτος λεφτα αποκατασταση ο αντρας γκομενα ωραια η μην με φαει η μοναξιά.
Οποτε κατα 95% αυτων των γαμων ειναι μελοντικα διαζυγια βαση στατιστικης δικιας μου.

Άμα κάθεσαι να σου βάζει όρους η γυναίκα για να μη μείνεις μόνος...αυτοκτόνα πες του

Ή μάλλον πες του...παντρέψου.Και μετά πλήρωνε.Αλλά αφού δε θα'σαι μονος,ολα καλά :jerking:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Αυτος 33 ετων..
To σοκαριστικό είναι τα 8 χρόνια που έμεινε, όχι η αιτιολογία που έδωσε αυτός, η μοναξιά δηλαδή.
Παλιότερα, παντρευόντουσαν στα 1-2 χρόνια το πολύ και δυστυχώς δεν καταλάβαιναν το χαρακτήρα του άλλου.
Και αυτός κάθισε 8 χρόνια με κάποια που δε γουστάρει;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θυμήθηκα ενα αλλο περιστατικό πριν καιρό ειχε έρθει ενας 33 χρονων παντρεμένος 2 χρόνια και μου αποκάλυψε σκεπτόμενος οτι η γυναικα του ξαφνικά πηγε λατιν χορό.
Εκει αρχισε και έβλεπε σημαδια οτι κατι δεν πηγαινε καλα ωσπου εφτασε σε σημειο να εχει αμφιβολίες,δυστηχως επεσε μεσα,η τυπισσα πηγε για γνωριμία, μεσα σε ενα 3 μηνο τα ειχε με άλλον επεσε κέρατο κανονικό
Αυτό θά μπορούσε νά συμβεί σέ οποιονδήποτε χώρο...άσχετα πού έγινε σέ σχολή χορού -Αν πήγε-
Δέν τήν κάλυπτε τό άτομο...καί τήν έκανε μέ ελαφρά η γκόμενα!! :undecided:
Άμα κάθεσαι να σου βάζει όρους η γυναίκα για να μη μείνεις μόνος...αυτοκτόνα πες του

Ή μάλλον πες του...παντρέψου.Και μετά πλήρωνε.Αλλά αφού δε θα'σαι μονος,ολα καλά :jerking:
Στούς περισσότερους άνδρες αυτό συμβαίνει τούς βάζουν...τούς όρους τους οι γκόμενες!!
Είτε είναι παντρεμένοι είτε όχι, τώρα γιά τό πόσο άνδρες είναι... αυτό είναι άλλο θέμα!! :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom