Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.038
Πόντοι
206
Να την πέσει σε 25χρονη άγνωστη στην κηφισιά ... και να φάει ..............
καλα κηφισια βλεπω σημερα μια τριανταρα ψηλη, με καλο σωμα , και διπλα της ητανε ενας πενηνταρης κοντος καραφλας χοντρος, ειχανε μαζι ενα καροτσακι με μωρο και περπαταγαν στον πεζοδρομο
λογικα ο αντρας της θα ητανε αυτος, καλα το εχουν παει σε αλλο επιπεδο οι γκομενες, αντι να κατσει η αλλη να δουλεψει σε κανα σουπερ μαρκετ, παει και βρισκει σιτεμενους πατσαβουριδες , τους παντρευονται κανουν παιδι μαζι τους, για να τα εχουν ολα ετοιμα,
γιατι πολλοι γραφουν για εμφανιση και τετοια, χεστηκε η αλλη για την εμφανιση του αλλου, αν ειναι να επιλεξει μεταξυ ενος μεροκαματιαρη στην ηλικια της και ωραιο και ενος σιτεμενου με λεφτα χωρις ωραια εμφανιση, αυτη θα διαλεξει τον δευτερο, ειδικα οταν η αλλη πατησει τα τριαντα, θα εχει χορτασει πουτσα, και θα προτιμησει την ασφαλεια και τα λεφτα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
μα καποιος και να ηθελε να την πεσει σε μια 25 χρονη σημερα το βραδυ στην κηφισια, δεν μπορουσε να την βρει να περπαταει μονη της, τις ελαχιστες 25-30 χρονων κοπελες που ειδα εξω ητανε μαζι με τον γκομενο της ή τον συζυγο

Αυτό δέν γίνεται μόνο στήν Κηφισιά, αλλά σέ όλες τίς περιοχές τής Αθήνας!!
Πήγαινε σέ όποια περιοχή θέλεις νά τό διαπιστώσεις.
Οι "Ωραιούλες" γκόμενες από 6άρι έως 6.5άρι, είναι σχεδόν άφαντες από τόν χάρτη.
Γιά τίς μετράτες γκόμενες, 7άρια καί πάνω...περιμένουν τά καλογυαλισμένα Μ5 καί τά Amg νά τίς πάρουν!! :sad2:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Για να μη λέμε μαλακίες ... από τουρίστριες .... ζήτημα 1/100 να γαμιέται με έλληνα.
Ή έρχονται με γκόμενο ή κανονίζουν εδώ γαμήσια με πατριώτες τους.

Σιτεμένες , παντρεμένες και εναλλακτικές ... είναι εξαιρέσεις ..... συν κάτι κουλτουριάρες ....

Αθήνα είχα δει πολλές 2αδες-3αδες-4αδες,όπως και πολλές μόνες τους.Και μιλάμε...απο ξανθιές,απο μαύρες,απο ασιάτισες...τα πάντα όλα.Έρχεται πολύ πράμα το καλοκαίρι και ασυνόδευτο.Ίσως το τίντερ κάνει δουλίτσα εκεί

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
καλα κηφισια βλεπω σημερα μια τριανταρα ψηλη, με καλο σωμα , και διπλα της ητανε ενας πενηνταρης κοντος καραφλας χοντρος, ειχανε μαζι ενα καροτσακι με μωρο και περπαταγαν στον πεζοδρομο
λογικα ο αντρας της θα ητανε αυτος, καλα το εχουν παει σε αλλο επιπεδο οι γκομενες, αντι να κατσει η αλλη να δουλεψει σε κανα σουπερ μαρκετ, παει και βρισκει σιτεμενους πατσαβουριδες , τους παντρευονται κανουν παιδι μαζι τους, για να τα εχουν ολα ετοιμα,
γιατι πολλοι γραφουν για εμφανιση και τετοια, χεστηκε η αλλη για την εμφανιση του αλλου, αν ειναι να επιλεξει μεταξυ ενος μεροκαματιαρη στην ηλικια της και ωραιο και ενος σιτεμενου με λεφτα χωρις ωραια εμφανιση, αυτη θα διαλεξει τον δευτερο, ειδικα οταν η αλλη πατησει τα τριαντα, θα εχει χορτασει πουτσα, και θα προτιμησει την ασφαλεια και τα λεφτα.
Επειδη οπως λεει κι ενα λαικο ασμα: 'κανεις δεν ειναι κανενος' οποιος ειναι μαγκας και του αρεσει η γκομενα, βρισκει καποια στιγμη την ευκαιρια της την πεφτει κι αν ειναι τυχερος γaμaει και ασε τον αλλον τον αφλα να την πλερωνει. Ας προσεχε..

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αθήνα είχα δει πολλές 2αδες-3αδες-4αδες,όπως και πολλές μόνες τους.Και μιλάμε...απο ξανθιές,απο μαύρες,απο ασιάτισες...τα πάντα όλα.Έρχεται πολύ πράμα το καλοκαίρι και ασυνόδευτο.Ίσως το τίντερ κάνει δουλίτσα εκεί
Από Tinder δέν γαμεί κανείς μέτρια καί πάνω γκόμενα, ούτε Ελλεηνίδες...ούτε ξένες!!
Μόνο κοντές-άσχημες-γριές-ψυχάκια κτλ :undecided:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Από Tinder δέν γαμεί κανείς μέτρια καί πάνω γκόμενα, ούτε Ελλεηνίδες...ούτε ξένες!!
Μόνο κοντές-άσχημες-γριές-ψυχάκια κτλ :undecided:

Μόνο για ξένες μιλάω.Αυτές δεν έχουν κόλλημα να γαμιούνται απο τίντερ

Καλοκαίρι είναι η μόνη περίοδος στην Ελλάδα,που το τίντερ μπορεί να δουλέψει.Λογω τουριστριών...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μόνο για ξένες μιλάω.Αυτές δεν έχουν κόλλημα να γαμιούνται απο τίντερ

Καλοκαίρι είναι η μόνη περίοδος στην Ελλάδα,που το τίντερ μπορεί να δουλέψει.Λογω τουριστριών...
Πολύ απλά τό ξεχνάς!!
Οι ξένες γκόμενες πάνω από 6άρι έχουν απαιτήσεις, μόνο υπό προυποθέσεις γίνεται!!
Κάποιοι ταλαίπωροι καί αγάμητοι πού λένε ότι γαμούν ξένες, μιλάνε γιά ασχημομέτριες...5άρια έως 5.5άρια στήν καλύτερη περίπτωση!! :undecided:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.038
Πόντοι
206
Λίγα πράγματα έξω και σήμερα..έλεγα να παω για ποτό..βγήκα έξω..αλλά με το είδα ερημιά..γύρισα πίσω..μόνο κάτι θείες είχε έξω..και κατι μπακουροπαρεες από ψωλες..μούνια εγώ δεν είδα..υπερβολικός πολύ ο παπιας που μας λέει για για χιλιάδες γκομενες εκεί έξω..
σε ποια περιοχη βγηκες και ειδες ερημια?

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Τίς φάπες τίς τρώς εσύ καί έχει γίνει ο σβέρκος σου κατακκόκινος.
Είσαι αρκετά βιτσιόζος καί σού αρέσει.
Θά σού ρίχνω καρπαζιές μέχρι -Καί άν- κουλάρεις.
Διαφορετικά άν τό παίζεις μούρη, καθημερινά θά σέ εξευτελίζω...διότι τό γουστάρεις!! :2funny:

*Εσύ κατουρημένη μάντρα..ch προσπάθησε λίγο ακόμα, καί η 8η θέση στήν λίστα σού ανήκει δικαιωματικά!!
Πουστρέλι!!
Πουστλεμε, βλεπω απο αυτα που γραφεις οτι ξερεις και κατατοπια τρανσ ατομων στην Αθηνα.
Ποιος σοβαρος επιχειρηματιας που γραφεις οτι εισαι, συχναζει σε τετοιους βοθρους!

ου να μου χαθεις κυνεδε, βρωμερη πουστρα, αηδιασα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Φευγουν πολλοι νεοι για εξωτερικό.
Και τώρα με τη σεζον σε κανα νησι.
Γενικα στα αστικα κεντρα εχει να πεσει μεγαλη αγαμια.
Θα πουμε το μουνι μουνακι,οποιος εχει φραγκα να μπαλαρει σε νησι.
Εγω αν ειμαι αλλιως θα πηγαινα σεζον θα με εκμεταλλευοταν αλλα γκομενα θα τσεπωνα
Ίσως όμως να ήσουν αρκετά κουρασμένος και χωρίς ελεύθερο χρόνο..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Ναι ισχύει μιας και δουλεύουν 12 ωρα και τη μερα.
Εκει θελει να εισαι 4 με 5 ωρες υπνο 12 ωρη δουλεια και το υπόλοιπο τσιλιμπουρδισμα,αρκει να εισαι νεος με αντοχές
Oλοσωστος...μην νομίζουν μερικοί ότι θα δουλεύουν σε αιδοιολιβαδο και θα βοσκανε κιόλας.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Ναι ισχύει μιας και δουλεύουν 12 ωρα και τη μερα.
Εκει θελει να εισαι 4 με 5 ωρες υπνο 12 ωρη δουλεια και το υπόλοιπο τσιλιμπουρδισμα,αρκει να εισαι νεος με αντοχές
αυτά μπορείς να τα κάνεις μέχρι τα 20, ακόμη κι εγώ που κοντεύω 30 και δουλεύω σεζόν, τα μεσάνυχτα που σχολάω συνήθως είμαι πτώμα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Σου ειπα αν εισαι νήσι,αν εισαι Τρίκαλα Τρίπολη κλπ θα σε φαει η αγαμια.
Γενικα ολα εχουν να κανουν που αραζουν οι τουριστριες.
Εσυ αν εισαι Μακεδόνας πρέπει να τι βγαζεις Χαλκιδική,αντε κατερινη κάτω.
Αλλα παλι θα αρχισεις τη κλάψα τώρα

Μονο Αθήνα είπα

Νησιά,Χαλκιδικές,Κατερίνες εννοείται είναι άχρηστο το τιντερ.Μόνο αν κάτσεις εκεί όλο το καλοκαίρι μπορεί να βρεις καμία

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πουστλεμε, βλεπω απο αυτα που γραφεις οτι ξερεις και κατατοπια τρανσ ατομων στην Αθηνα.
Ποιος σοβαρος επιχειρηματιας που γραφεις οτι εισαι, συχναζει σε τετοιους βοθρους!

ου να μου χαθεις κυνεδε, βρωμερη πουστρα, αηδιασα
Πουστοτράβελο φυσικά καί τά ξέρεις είναι ο φυσικός σου χώρος!!
Γαμημένη πούστρα, τράβα ξεκωλιάρα στά Πάκια νά σέ χύσουν!!
Βρωμιάρα!! Κατουρημένη μάντρα...ch πού θά μιλήσεις εσύ Κατίνα γιά εμένα!!
Κλωνάρα!!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Ελα ρε φιλε εγω 35 ειμαι και δεν χαμπαριαζω.
Θα σου πω το κολπο..Στα 27 μου έβλεπα το σωμα να πεφτει και ξεκινησα 3 φορες τη βδομαδα μια ωρα τζοκινγκ και το κραταω μεχρι σήμερα, το πιστεύεις πως τωρα εχω περισσότερες αντοχες απο οτι στα 27,αν στα 27 αφηνα το σωμα μου να παίρνει την κατιουσα τωρα σιγουρα θα ημουν σε χειρότερη μοίρα.
Ξεκίνα τζοκινγκ η οτι εχει να κανει με.το καρδιοαναπνευστικο.
Και εγω καποιες φορες δουλευω 12ωρα αλλα μετα εχω χρονο μεχρι και για τζοκινγκ.
σε ευχαριστώ για την συμβουλή!

ασχολούμουν με ποδόσφαιρο και τρέξιμο. Μέχρι τα 24 ήμουν σε πολύ καλό επίπεδο, κέρδιζα μετάλλια σε τοπικούς αγώνες πχ σε 6 χιλιόμετρα.

μετά με πήγαν πίσω κάποιοι τραυματισμοί, στα 27 σταμάτησα και το ποδόσφαιρο σε ομάδες.

προσπαθώ λίγο με το τζόκινγκ αλλά δυστυχώς βαράω κάτι 12ωρα τώρα σε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα που κάνω και έναν μήνα τώρα έχω σαπίσει.

σίγουρα θα ήθελα κι εγώ να το κάνω ρουτίνα 3 φορές τη βδομάδα σε έναν μήνα που ξεμπερδεύω!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.432
Πόντοι
456
Άντε να γράψω κ γω πρόσφατη περίπτωση με ελλεινίδα. 3 χρόνια πριν με βρήκε μέσω σόσιαλ μία φίλη μίας πρώην μου, με την οποία γνωριζόμασταν παλιά χωρίς ιδιαίτερα πάρε δώσε κσθώς σπούδαζε αλλού. Βρισκόμασταν 3 -4 φορές το χρόνο. Στην προχτεσινή συνάντηση, κλείνουμε ραντεβού σε συγκεκριμένο μαγαζί. Φτάνω στην ώρα μου, της στέλνω μνμα, μου απαντάει με ηχητικό τί να της παραγγείλω. Δεν έχει αυτό που θέλει. 2ο ηχητικό,πάλι δε το έχει, 3ο ηχητικό, αλλάζει γνώμη 4ο ηχητικό. Τελικά εμφανίζεται με 35 λεπτά καθυστέρηση.
- Ευχαριστώ που με περίμενες , λέει καθώς έρχεται.
Αφού μιλάμε, κυρίως μιλάει για κάποια δικά της, κάθε 3 κ λίγο,μηνύματα στο κινητό της.
- Συγγνώμη πρέπει να απαντήσω, λέει.
Αλλάξαμε μαγαζί, η συνολική συνάντηση κράτησε 2.5 ώρες, αυτό με το κινητό έγινε 25-30 φορές. Συνέχεια μηνύματα, συγγνώμη πρέπει να απαντήσω, συγγνώμη πρέπει να απαντήσω. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας,υπερηφανευόταν για το δίκτυό της, πόσους γνωστούς κ φίλους έχει. Κ με ρώτησε κ το θεικό πού χάθηκα κ γιατί δε βρισκόμαστε συχνότερα.
Στο τέλος αφού αποχωριστήκαμε, έστειλε μνμα να ρωτήσει αν με στενοχώρησε για κάτι...
Τι να πεις...Ότι ναναι. Αυτά από μένα ...

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Φιλε μη το αφηνεις,εχεις τις βασεις ως αθλητής..
Εγω ειδα αποτέλεσμα...
έχεις δίκιο, από 1 Μαίου θα ελαφρύνει το πρόγραμμα και θα το πιάσω δυναμικά πάλι!

επίσης έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αμετανόητος πάπιας με copy paste (κάντε απλά κάποιοι ότι δεν βλέπετε). :rockon:

Οι πορωμένοι πουτανάκηδες:2funny: οι πορωμένοι σοσια-λούληδες :2funny: όπως και η νέα κατηγορία του πορωμένου ψευδαισθητικού :2funny: (μια κατηγορία μόνος του) απέτυχαν σε όλα.
Με σκυλοβριζαν, στρεψοδικούσαν, σεναριογραφούσαν, παραποιούσαν, έφτιαξαν νήμα για να με διώξουν, με έκαναν ήρωα, σέρνονταν συνέχεια
μάταια προσπαθώντας
να αντικρούσουν την αλήθεια και τελικά έγιναν κότες :confused:διότι ούτε ένας δεν βρέθηκε να έρθει από κοντά να αποδείξει τίποτα για την αξία του. Μια ζωή στις πουτάνες θα είναι σε στημένα γαμήσια ή θα κάνουν λάικ σε φαντάσματα ή θα λένε
ότι τους κυνηγούν οι γκόμενες. Η κατάντια τους μονόδρομος.

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Νά αναφέρω ότι όλες οι πληροφορίες τού νήματος, από τόν μπεκρή, τήν πρεζού, τήν κατουρημένη μάντρα...ch καί τόν Κακόγερο,
έχουν ώς βασικό σκοπό τόν αποπρονατολισμό τού βασικού θέματος τού νήματος!!
Είναι άτομα τού περιθωρίου, αγράμματα...καί κακιασμένα. :angry:
Μήν τά λαμβάνεται υπόψιν σας καθόλου!!
Γιά τόν ψυχοπαθή τής Ερμού δέν χρειάζεται σχολιασμός!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom