Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Επικροτώ την στάση σου. Προσωπικά τις γυναίκες τις βλέπω μόνο για γαμήσιεγω πάντως σαν ελληνίδα που είμαι,το λεω ευθέως οτι και με αρκετούς αλβανούς έχω γαμηθεί,και ας κράζουν μερικοί ρατσιστές
και θέλω κι αυτές να με βλέπουν έτσι ώστε να μην μου φορτώνονται. Εν ολίγοις δεν χωνεύω τα κοπρόσκυλα όπως έχει γίνει η κατάσταση και είμαι υπέρ της ισότητας για να έχω πλεονέκτημα. Οι Αλβανοί κάνουν χειρωνακτικές δουλειές και εκ φύσεως είναι πιο μάγκες από αρκετούς κωλοΕλληνες. Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Οι Αλβανοί δεν είχαν γλύπτες ζωγράφους κτλ αλλά ήρθαν εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ναυαγούς
και κυριάρχησαν. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν ξέρουν ούτε να γαμήσουν. Μόνο για πουτάνες είναι ή να πληρώνουν τις συκωταριές τους για να πάρουν φιλάκι ως γκομενοχορηγοί.
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα τους είναι που θέλουν να έχουν την κάθε πατσαβούρα να τους χειροκροτά ως κορυφαίους έχοντας την βασίλισσα μην ξενογαμηθεί και πληρώνουν όσο όσο. Αγύμναστοι, μπουχέσες, άσχημοι, αυγουλομάτηδες, χοντροί, καράφλες, καχεκτικοί, καραγκιόζηδες, κομπλεξικοί, ξεφτιλισμένοι, βρωμιάρηδες και τα χειρότερο όλων δειλοί, ανίκανοι και ακοινώνητοι.