tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.506
- Πόντοι
- 3.656
Εσύ θά ταίσεις μέ πρέζα τήν ξεκωλιάρα σου.Αυτά γιατί έχω και τον Ακροατή να ταίσω. Το νέο αστέρι.
Βρέ ψυχοπαθή νομίζεις ότι όλοι οι άνδρες έχουν τήν ασχήμια καί τήν κακία σου ?Συνεχίζουμε την εμπεριστατωμένη απαξίωση. Βρε τον καημένο τον Ακροατή. Να βγαίνει να λέει ότι πάει βόλτα και τον κοιτούν
οι γκόμενες και του μιλούν πρώτες. Τι λες βρε παιδί μου; φοβερό πράγμα!
Αποδείξεις μηδέν!!!
Ενώ εγώ του είπα
πάμε να σε δω και να με δεις.
Δεν εμφανίζεται δημόσια.
Δεν πειράζει. Ως τίτανας
δεν μπορεί να εμφανίζεται όπου κι όπου. Μόνο μπλα μπλα.
Απορω μήπως είναι και κουφός με τόσο μεγάλα ακουστικά. Γιατί δυσλεκτικός και καθυστέρας είναι σίγουρα!
Με τον Ακροατή .... χεστήκαμε ... και τον έχω ignore list ....Βρε τον καημένο τον Ακροατή. Να βγαίνει να λέει ότι πάει βόλτα και τον κοιτούν
οι γκόμενες και του μιλούν πρώτες. Τι λες βρε παιδί μου; φοβερό πράγμα!
σορυ αλλα δεν αναφερες πουθενα για πρεζα τωρα..νομιζω ξεχαστηκες..Εσυ μωρη στον υπνο σου βλέπεις χειλοπιτες και ξυπνάς μες στα νεύρα και εκτονώνεσαι εδω.
εγω να πω;;;!Πρεζα? Για λέγε
Τέλη ενώ είσαι σκατάς μήν γράφεις μαλακίες!!Με τον Ακροατή .... χεστήκαμε ... και τον έχω ignore list ....
Οπότε ... δεν πιστεύω να πεις ότι ... ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ !!!!!!!!
Πιθανότατα όμως .... να ήθελε να πει .... ότι στο συνάφι του ....
αναρχοκουμμούνια εξαρχείων που ακούνε κάτι σάπια μεταλ κτλ σαν τα βινύλια που έβαζε εδώ
αν κάποιος το παίξει σωστά ... και πουλήσει αυτό που θέλουν οι γκόμενες ...
κάποιες θα ψαρώσουν ... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ .... ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΕΥΚΟΛΑ .......
Αυτό ... ισχύει !
Σε κάθε πελατεία .... αν πλασαριστείς σωστά .... ξεκινάς με πλεονέκτημα ........
Μη σας ανακατευει η παπια
Αλλο που δεν θέλει
Καλά ρέ, όλοι εδώ μέσα είστε προβληματικοί Μία γκόμενα από Σερβία, είναι στό νήμα αυτό εδώ.
Οταν είχα αντιπαράθεση μέ τόν ταρίφα τήν έβαλα. Μία Ρωσίδα παλιά Photo στό νήμα τής Πολωνίας.
Τήν Ελληνίδα δέν θυμάμαι σέ ποιό νήμα. Οχι σίγα μήν ήμουν καί εγώ μέσα.
............
Εγώ γκόμενες... καί εσύ πουτάνες!!
Καί δέν είναι μόνο οι γκόμενες, έχω βάλει καί αμάξι, ταξίδια κτλ
Οι άλλοι τί έχουν βάλει ?
Τίποτα!!