Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
Τι σούπερ μάρκετ αυτός όλη μέρα εδώ.μεσα γράφει..μου φαινεται τεμπέλης είναι θα παίρνει τίποτα λεφτά απο νοίκια για αυτό εχει τόσο χρόνο να γράφει αμπελοφιλοσοφιες όλη μερα..
αφου πιο παλια εγραφε ηρθε μια πελατισσα και τωρα την περιμενω να ξαναρθει, ολο πελατισσες ερχοντουσαν σε αυτον, θα ητανε σε κανα ποστο εκει που κοβεις αλλαντικα, και πιανεις και συζητηση και περνανε και πολλες γκομενες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.255
Πόντοι
3.656
αν μια γκόμενά ενας φιλος ενας συγγενής μας ρωτησει και επιμείνει γιατι να μην πουμε την αλήθεια?
Ό,τι μας ρωτάνε απαντάμε ;
Ανακριτές είναι ;
Πιο πιθανό είναι ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ κάποιος, να του γαμούσα ό,τι έχει κι ό,τι πιστεύει .
Κλωτσές μπορεί να έτρωγε.

Σιγά μην απαντάω ερωτήσεις του κάθε μαλάκα.

Το να σε ρωτήσει γκόμενα ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ , ήδη δείχνει κάποια πράγματα.
Η συζήτηση δεν πάει ποτέ εκεί που θέλει ο γαμιάς.
Σου έχει πάρει τον αέρα.
Δεν έχεις γόητρο .
Ίσως έπρεπε να έχεις σταματήσει να ασχολείσαι πριν από ώρες.
Πιθανότατα είσαι ήδη καμμένο χαρτί .

Παρόμοια και όποιος κάνει ερωτήσεις τέτοιου χαρακτήρα σε γκόμενες.
ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ....

Με πόσους έχεις πάει ...
Πότε χώρισες ...

Έχεις σχέση .......

Ρε δεν πα να έχει γαμηθεί με 3500 να δούλευε 3 χρόνια βιζιτού και 7 κωλομπαρτζού
και να έχει κάνει 7000 παρτούζες ;
Στα αρχίδια μου.

Ας έχει άνδρα, σπόνσορα και γκόμενο . Και γυναίκα τζιβιτζιλού γκόμενα.
Στον πούτσο μας.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ... ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙ ΣΤΟ ... ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ;;

Εκεί εστιάζουμε.
Τα υπόλοιπα είναι πίπες !

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456

και αυτή εδώ δικαιώνει αυτούς που λένε για κύκλους (και φυσικά πρώτο απ' όλους τον δάσκαλο).

σήμερα είδα μια 20αριά γυναίκες του τάργκετ γκρουπ που στοχεύω, μετρησα 14 (!!!) εξ αυτών να είναι στα κινητά (είτε να μιλάνε είτε να πληκτρολογούν), ενώ οι άλλες 5-6 πέρασαν σαν σίφουνας οπότε δεν μπόρεσα να εφαρμόσω το στοχευμένο καμάκι μου.

βέβαια κάνω μια επιμόρφωση από αυτή τη βδομάδα και έχω σταμπάρει ένα μωρό στην ηλικία μου που έχουμε γνωριστεί αλλά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μόνοι...πιστεύω να μπορέσω να την βρω τετ α τετ να πάρω τηλέφωνο μήπως περάσω καλά αυτόν και τον άλλον μήνα μέχρι να φύγει αυτή Αθήνα...

παρόλα αυτά, θα συνεχίσω την τακτική του στοχευμένου λάιβ καμακιού που ως τώρα παραμένει στα 0/21 για φέτος με ένα μόλις τηλέφωνο (που δεν απάντησε ποτέ όταν κάλεσα)...
Στο λινκ του φίλου από το lifo :vomit:βλέπουμε άλλο ένα ποστ γεμάτο χολή. Πουθενά δεν λέει η κοπελιά πως δεν έχει insta και fb.Προφανώς και έχει, αλλά επειδή δεν παίρνει τα λαικ που παίρνουν οι κολλητές της θυμήθηκε τη μαλακία που δέρνει τον κόσμο με τα social. Αν είχε και αυτή χιλιάδες λιγούρια από πίσω θα έλεγε ακριβώς τα αντίθετα. Όλες οι γυναίκες θέλουν προσοχή και εδώ φαίνεται η κακία των ελληνίδων. Να τανε η ζήλια ψώρα...

Όσο για το φλερτ είναι υπερτιμημένο. Είναι ένας τρόπος να τονώνεται ο εγωισμός των γυναικών μοιράζοντας χυλόπιτες από εδώ και από εκεί.
Πρώτα υπάρχει αμοιβαία έλξη και μετά φλερτ. Έτσι κάπου καταλήγει.
Βέβαια οι αναγνώστριες του lifo πιστεύουν πως πρώτα έρχεται το φλερτ και μετά η αμοιβαία έλξη και για όλα φταίνε οι άντρες που δεν ξέρουν να φλερτάρουν :jerking: επειδή αυτές θέλουν να το παίζουν πριγκίπισσες. Λες και θα τους πέσει ο κώλος αν χαμογελάσουν και λίγο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.255
Πόντοι
3.656
Μόνο τον τίτλο είδα

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΟΣΙΑΛ ;;

Αρχίδια καπαμάς.

Το 99% είναι προξενιά.
Η ξαδέλφη γνωρίζει την κολλητή της στον ξάδελφο
ο φαντάρος γνωρίζει την αδελφή του στο ιατρό κληρούχα

η κολλητή της αδελφής γνωρίζει στον αδελφό της κολλητής της τη βαφτισιμιά του πατέρα της ...

ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ... ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΠΟ ... ΣΟΣΙΑΛ ΤΑ ΓΙΔΙΑ .............

Ανεβάζουν να χορεύουν ... ικαριώτικο ... ΟΥΣΤ

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
Νομίζεις ότι είναι ελλεινιδες..αλβανίδες γεννημένες εδώ ειναι.αφου οι ελλεινιδες δε δουλευουνε..σε καφερ μπαρ και φούρνους
.είναι τεμπέλες..εγω απορώ που μερικοί λένε αποκλείετε να ειναι αλβανίδες..οι αλβανίδες έξω έχουν τη φήμη της καβλιαρας και τη ωραιας γκόμενας..πχ στη Μύκονο τα καλοκαίρι όλες οι σερβιτόρες υποδοχή μπαργουιμεν αλβανίδες γεννημένες εδώ ειναι.σπανια ελλεινιδες..απορώ που πέφτετε από τα συννεφα
ελληνιδες εννοω οτι ειναι αλβανες γεννημενες εδω αρα ελληνιδες και οχι ελλεηνιδες που ειναι ντοπια φαρα...
αναγνωριζονται ευκολα οι "δικες" μας απο την κυτταριτιδα ακομη και σε ανυπαρκτα κωλαρακια...
αντιθετα τα κωλαρακια εκ βορειας ηπειρου ειναι μη κυτταριτιδογονα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Για να καταλάβουν κάποιοι αγαπουληδες τι απειλή για το οικοσύστημα του Μπου είναι ο πάπιας , η διοίκηση ενεργοποίησε πυρηνική βόμβα εξορισμένου στο Μπρνο, βιταμα

monarchis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καταρχήν,μ'αυτές που βγαίνεις ραντεβού,πώς γίνεται η γνωριμία;Μέσω γνωστών ή αλλιώς;Γιατι στην Ελλάδα δεν είναι 'γεια,είμαι ο Γιώργος,γεια είμαι η Μαρία',ραντεβού στις 9 στο τάδε μαγαζί.Προφανώς,κάποια βασικά πράγματα όπως τι δουλειά κάνεις,θέλουν να τα ξέρουν απο πριν.Για να βγουν,σημαίνει ότι υπάρχει μια προέγκριση.
Σωστό το σκεπτικό! Οι γνωριμίες γίνονται με διάφορους τρόπους. Όπως από δουλειά η από γνωστούς. Η και από μαγαζιά καφέ, κλαμπ κτλ.
Στα ραντεβού γινόταν η αναλυτική έρευνα πάνω μου και στις τσέπες μου!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Καλησπέρα και από μένα.χρόνια επισκέπτης στο σάιτ. Είπα να φιαξω προφίλ επιτέλους και εγώ.

Στα πρώτα ραντεβού που βγαίνω Νοιώθω να περνάω από ανάκριση. Κοιτάνε αναλυτικά τι φοράω και κάνουν πολύ ειδικές ερωτήσεις σχετικά με επάγγελμα και γενικές οικονομικές δυνατότητες. Συνήθως δεν ρωτάνε τελείως χύμα. Αλλά το νόημα το λαμβάνεις. Αυτό που λέμε πολύ υψηλών κριτηρίων χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα όμως.
ισχυει

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οχι μονο το χρημα, θελουν απο εσενα να εισαι αγαπουλης και να ανεχεσαι τις ιδιοτροπιες της και να λες και ευχαριστω χωρις πολλα οχι,
γιατι ειχα δει και μια κοπελα πολυ ομορφη ξανθια με ρωσικα χαρακτηριστικα καπου στα 19 και ειχε γκομενο εναν αραπη ασχημομουρη στην ηλικια της, που ητανε ντυμενος με κατι φορμες αθλιες σαν λετσαρια, σιγα μην ειχε λεφτα αυτος για αυτην,
απλα με βαση την λογικη η τυπισα θα ητανε καμια μαλακισμενη με ψυχολογικα και αυτος ο δυσμοιρος θα ανεχοταν τα κουλα της για να την εχει γκομενα.
Κοίτα ο άνδρας πού έχει οικονομική άνεση, καί κάνει καί τόν αγαπούλη, είναι τουλάχιστον βλαμμένος!!
Αυτά συνήθως τά κάνουν άνδρες πού δέν μετράνε εμφανισιακά, η δέν είναι...οικονομικά δυνατοί!! :dunno:
Το εχω πει πολλες φορες και θα σου πως καμια κοροϊδία δεν αισθάνθηκα.
Γιατι ειναι κοροιδια επειδη μη πουν δεν ειναι ικανος να ρίξει γκόμενά?
Συμφωνώ απόλυτα άτομο μου!!
Καί εγώ τό έχω πεί σέ κάποιες γκόμενες πού είχα -Οχι σέ όλες-
Αλλά αυτά τά θέματα, είναι γιά άνδρες μέ αρχίδια. Καί όχι γιά αρχίδια άνδρες!!
Η απάντηση από τίς γκόμενες όταν τούς είπα...ξέρεις ποιά ήταν ?
"Δέν πιστεύω όσο είμασταν μαζί, νά πήγαινες μέ αυτές ε ?" :thumbsup:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μου το εχει πει και μενα αυτο μια και της ειπα αν αρχισεις τα οχι και δεν σε δω να κανεις πορνοσταρικο πηδημα τοτε θα πάω
Καλα η τυπισα μετα τα εδωσε απλοχερα
Αυτά τά θέματα είναι αρκετά λεπτά σέ χειρισμό, από εδώ μέσα δέν υπάρχουν άτομα νά τά πούν!!
Η άν υπάρχουν είναι ελάχιστοι, άσε τόν παπά...πού πουλάνε!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οχι μονο το χρημα, θελουν απο εσενα να εισαι αγαπουλης και να ανεχεσαι τις ιδιοτροπιες της και να λες και ευχαριστω χωρις πολλα οχι,
γιατι ειχα δει και μια κοπελα πολυ ομορφη ξανθια με ρωσικα χαρακτηριστικα καπου στα 19 και ειχε γκομενο εναν αραπη ασχημομουρη στην ηλικια της, που ητανε ντυμενος με κατι φορμες αθλιες σαν λετσαρια, σιγα μην ειχε λεφτα αυτος για αυτην,
απλα με βαση την λογικη η τυπισα θα ητανε καμια μαλακισμενη με ψυχολογικα και αυτος ο δυσμοιρος θα ανεχοταν τα κουλα της για να την εχει γκομενα.
ετσι λενε οτι θελουν αλλα στην ουσια θελουν το αναποδο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.116
Πόντοι
456
Αρα αλβανίδες είναι με Αλβανούς γονεις..ελλεινιδα ορίτζιναλ δύσκολο να δεις σε τέτοιες δουλειές όπως σερβιτόρα υποδοχή η σε φούρνο.στη νύχτα στην Αθήνα οι μπαργουιμεν είναι αλβανίδες
.Θεσσαλονίκη Χαλκιδική είναι ρωσοποντιες από γεωργία Αμπχαζία Καζακστάν..πάντως δεν ειναι ορίτζιναλ ελλεινιδες..κατι λέει αυτό για την ομορφιά των ελλεινιδων..εννοώ όλες οι ωραίες σερβιτόρες υποδοχή μπαργουιμεν είναι ξένες..

Εσύ τύπε τι δηλώνεις;
Iταλός ή Μεξικάνος;

H αλήθεια είναι ότι ακόμη και οι ελλεηνίδες είναι καλύτερες από τις αλβανίδες,
οι οποίες στο παγκόσμιο μουνοχρηματιστήριο, δεν υπάρχουν καν.
Όπως και οι τηγανοκέφαλοι που ενώ είναι σαν γαμώ το σπίτι τους, νομίζουν ότι δηλώνοντας Ιταλοί θα τους πιστέψει κανείς..

Δεν ξέρω άλλο λαό που να ντρέπεται τόσο πολύ για την καταγωγή του, οπότε μη μας πρήζεις τα παπάρια με τα κόμπλεξ σου..

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.116
Πόντοι
456
Εγω ειμαι 35 και απαξιωσα εδω και χρόνια τις γκόμενες δεν ασχολουμε καθολου μονο σε περίπτωση που γινει κατι σε λιγα λεπτα αψε σβησε.
Βασικά αυτές σε απαξίωσαν, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα βραδιάτικα...
Συνέχισε να τις απαξιώνεις παίζοντας το πουλάκι σου ενώ κάποιοι άλλοι χύνουν μέσα στα ζεστά τους μουνάκια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Βασικά αυτές σε απαξίωσαν, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα βραδιάτικα...
Συνέχισε να τις απαξιώνεις παίζοντας το πουλάκι σου ενώ κάποιοι άλλοι χύνουν μέσα στα ζεστά τους μουνάκια.
Πώς τον πετσοκοψες ετσι ρε τύπε...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.116
Πόντοι
456
Πώς τον πετσοκοψες ετσι ρε τύπε...
Ε, τι να κάνω που ξαναμπήκε προκλητικότατος σαν King Sex..

Αν επέλεγε το πιο αντιπροσωπευτικό "μπανιστηρτζήςτηςζωής", θα τον άφηνα στη μιζέρια του..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Εσύ τύπε τι δηλώνεις;
Iταλός ή Μεξικάνος;

H αλήθεια είναι ότι ακόμη και οι ελλεηνίδες είναι καλύτερες από τις αλβανίδες,
οι οποίες στο παγκόσμιο μουνοχρηματιστήριο, δεν υπάρχουν καν.
Όπως και οι τηγανοκέφαλοι που ενώ είναι σαν γαμώ το σπίτι τους, νομίζουν ότι δηλώνοντας Ιταλοί θα τους πιστέψει κανείς..

Δεν ξέρω άλλο λαό που να ντρέπεται τόσο πολύ για την καταγωγή του, οπότε μη μας πρήζεις τα παπάρια με τα κόμπλεξ σου..
Γιατί ρε ‘σύ τι έχουν οι Αλβανίδες;

Έχουν και αυτιά σαν ραντάρ , πιάνεις νόβα αν τις βάλεις δίπλα στην τηλεόραση

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
σιγα τα αιματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και ελεγα πιο βλακα-νιος λειπει απο το καρε..
Τυπε χυνε εσυ στα ζεστα μουνακια πως τα λες και ασε εμας να ασχολούμαστε με τον αγοραιο,ισα ισα σας κάνουμε χαρη και σας αφήνουμε πιο πολλες να μπαλαρετε.
Ποιός νά χύσει σέ ζεστό μουνί, αυτός ? :2funny:
Γκόμενα δέν έχει βγάλει ποτέ στήν ζωή του!!
Πάει από τήν μία χώρα στήν άλλη -Ετσι λέει- καί πληρώνει τά κωλάντερα του...γιά 5άρια γκόμενες καί άν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom