Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Εγώ όχι μόνο πιστεύω αλλά ξέρω κιόλας από γνωριμίες το τι κέρατο έχουν φάει κάποιοι από γκόμενες η τις γυναίκες τους και κατάντησαν έτσι. :2funny: Δηλαδή δεν είχαν το σθένος να πάνε παρακάτω και τώρα βγαίνουν να το παίξουν μάγκες. Είμαι εδώ για να τους το θυμίζω. Πλέον, αυτός είναι ο στόχος μου και ας γράψουν ότι θέλουν. Νο πρόμπλεμ.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ρε πως κάνει ο καθυστέρας μαζί με τα άλλα ναυάγια. Είναι λέει ο Ζαν. Πιστεύει ότι κάτι είναι εδώ μέσα. :2funny:
Έξω όμως δεν ήρθαν να αποδείξουν την αξία τους (συν το πως να φέρουν και τους κλώνους τους; ) :2funny:αυτός
και κάποιοι άλλοι
να τους βλέπω και να με βλέπουν. Τότε που τους το πρότεινα, έκαναν τα παγώνια. :2funny: ΟΛΟΙ!!!
Από την οθόνη μόνο ξέρουν να κορδώνονται.

Κι έτσι η ιστορία έγραψε ότι είναι ΚΟΤΕΣ!!!

:2funny:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μπουλη πρωτον ειμαι ο ζαν ενας γαμιας καποιων και μελλοντικος δικος σου.
Μιλαω στο πληθυντικο γιατι εισαι ρε μπουλη σε ενα σαιτ που ασχολούμαστε με αγοραιο ερωτα ιεροδουλες κλπ δεν είναι κοσμοπολίταν και σχέσεις κλπ
Επίσης εμεις γουστάρουμε να γαμαμε ιεροδουλες το κόλλημα σου που ειναι?
Εσυ έβγαλες τις παπατζες οτι τη πεφτεις χυμα στο δρομο και οτι πηδας γκόμενες και το μονο που πηδάς ειναι τη χουφτα σου και αυτο πολλοι εδω μεσα στο εχουν ακυρωσει και σου λένε δεν ισχυει δεν γινεται και εσυ επιμένεις και οταν σου ρε παπιαπαπαρα δειξε μας τις γκόμενες που ριχνεις δωσε υλικο να δουμε τελικα πηδας γκόμενά η τη χούφτα σου.
Αλλα ως κοτα λυρατη ουτε μια αποδειξη.
Αν εχεις αρχιδια μωρη γαμιολα βαλε φωτογραφία με γκόμενά να δουμε οτι εχεις γκόμενά.
Οσο γγια το ποιες κανουν καλύτερο σεξ με τι κριτηρια ρε αμοιβοειδες λες οτι οι ιεροδουλες δεν κανουν καλο κρεβατι?
Εδω υπάρχουν παντρεμενοι που απαξιώνουν τις γυναίκες τους και εχουν στανταρακια ιεροδουλες και χαλανε μισο μισθο.
Που σαι ρε Ζαν
Οταν ο ανθρωπος δεν εχει ουτε εμφανιση,ουτε προσωπικοτητα,ουτε λεφτα καταληγει @Donald-Duck.
Αν ειχε εμφανιση δε θα εψαχνε απελπισμενα στην Ερμου για γυναικα,αλλα θα επαιζε Α εθνικη σε αλλες "πιστες" αναζητησης γκομενας.
Αν ειχε προσωπικοτητα δε θα εσκουζε σε ενα ασταματητο παραληρημα.
Κι αν ειχε χρηματα δε θα πηγαινε στο μονο Μεταξουργειο,αλλα θα ειχε κι αλλες επιλογες.
Το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάω τώρα να μάθω κι άλλα ρουφιανιλικια τους. Τους γύρισα τα άντερα σαν κάλτσα και πολύ το χάρηκα. Με ποιον πήγαν να τα βάλουν; έχω βρει πάτημα ότι με σκυλοβριζαν και στρεψοδικούσαν επειδή απλά σχολίαζα γενικές αλήθειες
που όλοι ξέρουμε
σε ένα σάιτ που όλοι σκοτώνονται και σχολιάζονται. Κι ήρθαν
κι όλες μαζί οι αδερφές. Τώρα είναι
η σειρά μου. :rockon:Ωραίο πάτημα.
Είτε με διώξουν
ειτε με κρατήσουν,
η ιστορία γράφτηκε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.933
Πόντοι
9.297
Γιατι είσαι αντρας ρε και δεν ντρεπεσαι να πεις οτι γαμας.
Οι γυναίκες αποκτούν μπαιρακι οταν ξερουν οτι δεν γαμας η μαλακιζεσαι.
Ολοσωστος!
Επειδή αυτές μένουν αγαμητες με τις γνωστές συνέπειες πρέπει και εμείς να καταντήσουμε σαν αυτές;
Θα σου έλεγα πως οι αλβανες ειναι αρκετά όμορφες και καυλιαρες οποτε οχι δεν θα ελεγα οι ελληνιδες ειναι πιο ωραιες
Yστερουν σε ομορφιά οι Αλβανίδες...βασικά μιλάω σε σχέση με τις Βορειοελληνιδες...πέραν τούτου φυσικά και δεν ξεχωρίζουν τάπες μελαχροινες με σπορτεξ που μασάνε τσίχλα ωσάν μηρυκαστικά τετράποδα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Με ποιον πήγαν να τα βάλουν;
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Παραλήρημα μεγαλείου από ένα ανθρωπάκι που θα θελε να είναι τόσο φωνακλάς και στην έξω ζωή.
Άλλαξα γνώμη εγώ ψηφίζω να μεινεις.
Αν φύγεις πάει μετά τελείωσε η ζωή για σένα αγαπητέ.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Πώς αντέδρασες όταν το άκουσ φροντίσει το σπίτι που θα μείνει ες αυτό;
Δεν με εξέπληξε αυτό που άκουσα ,αν και η τύπισα έχει δεσμό μ'ένα συνομίληκο της γιατί την έχω δεί που την αφήνει έξω από την δουλειά της και ρίχνουν φιλί αποχωρισμού . Το μόνο που της είπα ήταν να φροντίσει το σπίτι που θα μείνουν να'χει ψηλές πόρτες γιατί το κέρατο θα είναι εκατέρωθεν και ο τύπος της σχέσης που θες να κάνεις είναι λάθος . Φιλικά μιλάγαμε εντελώς και είναι 6αρι με 7αρι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.933
Πόντοι
9.297
Δεν με εξέπληξε αυτό που άκουσα ,αν και η τύπισα έχει δεσμό μ'ένα συνομίληκο της γιατί την έχω δεί που την αφήνει έξω από την δουλειά της και ρίχνουν φιλί αποχωρισμού . Το μόνο που της είπα ήταν να φροντίσει το σπίτι που θα μείνουν να'χει ψηλές πόρτες γιατί το κέρατο θα είναι εκατέρωθεν και ο τύπος της σχέσης που θες να κάνεις είναι λάθος . Φιλικά μιλάγαμε εντελώς και είναι 6αρι με 7αρι .
Ωραία,δεν υπήρχαν εντάσεις...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.256
Πόντοι
3.656
Δεν σου ειπα να το βγαλεις ντελαλι αλλα αν σε ρωτήσει η γκόμενά πως 2 χρονια μονος κλπ ειναι καλυτερα να πεις οτι πηδαγες ιεροδουλες παρα να αφησεις να εννοηθεί οτι σε εφαγε η μαλάκια.
Θυμάμαι ειχα συζητηση παλια με μια 40αρα γκόμενά μου λεει 1 χρόνο ελεύθερος πως τη παλευες και της ειπα πηγαινα σε οικους ανοχης και μου λεει μια χαρα απο οτι να τη βρίσκεις μονος σου.
Εδώ έχεις κάνει κι άλλο λάθος, εκτός από το να πεις για πουτάνες.
Πάντα ... όταν γνωρίζεις γκόμενα ... είσαι το πολύ 3-4 μήνες μετά από χωρισμό από μακροχρόνια σχέση !
ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ... ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟΣ ... ΠΟΤΕ ...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ...

Επίσης δεν ξεκινάς κουβέντα για σεξ με γυναίκες ...

αν δεν έχουν δώσει κώλο πρώτα και να τα έχουν καταπιεί .
ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ. Ποτέ λόγια.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα και από μένα.χρόνια επισκέπτης στο σάιτ. Είπα να φιαξω προφίλ επιτέλους και εγώ.

Στα πρώτα ραντεβού που βγαίνω Νοιώθω να περνάω από ανάκριση. Κοιτάνε αναλυτικά τι φοράω και κάνουν πολύ ειδικές ερωτήσεις σχετικά με επάγγελμα και γενικές οικονομικές δυνατότητες. Συνήθως δεν ρωτάνε τελείως χύμα. Αλλά το νόημα το λαμβάνεις. Αυτό που λέμε πολύ υψηλών κριτηρίων χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα όμως.
Και τί αγχώνεσαι; Πες τους το παραμύθι που θέλουν ν΄ακούσουν ώστε να σου σερβίρουν το μουνί τους στο πιάτο και μετά χαιρέτα. Εκτός αν ψάχνεσαι να ανοίξεις σπίτι και έχεις προσδοκίες πέρα από το πόσο καλά θα γλύψει το καυλί σου ή αν θα δώσει κώλο από το πρώτο γαμίσι, οπότε τα συλλυπητήριά μου.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.941
Πόντοι
3.506
Λοιπόν σε μια συζήτηση με Ελλεηνιδα μου εκμηστηρευτηκε ότι...

Ψάχνεται ... αλλά έχει Excel με συγκεκριμένες παραμέτρους που συχνά τις αλαζει μέχρι να βρεθεί αυτός που θέλει...

Και κάθεστε και ασχοληστε ακόμα με αυτές τις παλάβες...!
Λογικό μου κάνει.

Βάζει και τον solver με διάφορες μεταβλητές :λεφτά,μέγεθος πουτσας, ύψος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο αναγνώστης μπορεί εύκολα να διακρίνει κάποιους κομπλεξικούς που σέρνονται ως ψοφίμια :2funny:αφού ξεφτιλίστηκαν με ατράνταχτα επιχειρήματα. Εκτός από την τρισαθλια και γλιτσιασμένη συμπεριφορά τους αποδείχτηκαν και κότες σε πολλά. Τέλος, όταν δυστυχισμένα και εγκεφαλικά νεκρά πλάσματα γίνονται ρόμπα (πληθυντικός)
είναι στην φύση τους
να εφευρίσκουν
δικαιολογίες ότι φταίει
ο άλλος (ενικός). Πάω
να φάω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα και από μένα.χρόνια επισκέπτης στο σάιτ. Είπα να φιαξω προφίλ επιτέλους και εγώ.

Στα πρώτα ραντεβού που βγαίνω Νοιώθω να περνάω από ανάκριση. Κοιτάνε αναλυτικά τι φοράω και κάνουν πολύ ειδικές ερωτήσεις σχετικά με επάγγελμα και γενικές οικονομικές δυνατότητες. Συνήθως δεν ρωτάνε τελείως χύμα. Αλλά το νόημα το λαμβάνεις. Αυτό που λέμε πολύ υψηλών κριτηρίων χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα όμως.

Καταρχήν,μ'αυτές που βγαίνεις ραντεβού,πώς γίνεται η γνωριμία;Μέσω γνωστών ή αλλιώς;Γιατι στην Ελλάδα δεν είναι 'γεια,είμαι ο Γιώργος,γεια είμαι η Μαρία',ραντεβού στις 9 στο τάδε μαγαζί.Προφανώς,κάποια βασικά πράγματα όπως τι δουλειά κάνεις,θέλουν να τα ξέρουν απο πριν.Για να βγουν,σημαίνει ότι υπάρχει μια προέγκριση.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.614
Πόντοι
12.756
Μιλαω στο πληθυντικο γιατι εισαι ρε μπουλη σε ενα σαιτ που ασχολούμαστε με αγοραιο ερωτα ιεροδουλες κλπ δεν είναι κοσμοπολίταν και σχέσεις κλπ
Εσυ έβγαλες τις παπατζες οτι τη πεφτεις χυμα στο δρομο και οτι πηδας γκόμενες και το μονο που πηδάς ειναι τη χουφτα σου και αυτο πολλοι εδω μεσα στο εχουν ακυρωσει και σου λένε δεν ισχυει δεν γινεται και εσυ επιμένεις και οταν σου ρε παπιαπαπαρα δειξε μας τις γκόμενες που ριχνεις δωσε υλικο να δουμε τελικα πηδας γκόμενά η τη χούφτα σου.
Αν εχεις αρχιδια μωρη γαμιολα βαλε φωτογραφία με γκόμενά να δουμε οτι εχεις γκόμενά.
Οσο γγια το ποιες κανουν καλύτερο σεξ με τι κριτηρια ρε αμοιβοειδες λες οτι οι ιεροδουλες δεν κανουν καλο κρεβατι?
Εδω υπάρχουν παντρεμενοι που απαξιώνουν τις γυναίκες τους και εχουν στανταρακια ιεροδουλες και χαλανε μισο μισθο.
:wanker:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.024
Πόντοι
506
ζαν κλωντ εναντιον παπια!

η μαχη που ολοι περιμεναμε!!!

παιρνω πατλακες και αραζω καναπε

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.450
Πόντοι
2.836
Εδώ έχεις κάνει κι άλλο λάθος, εκτός από το να πεις για πουτάνες.
Πάντα ... όταν γνωρίζεις γκόμενα ... είσαι το πολύ 3-4 μήνες μετά από χωρισμό από μακροχρόνια σχέση !
Ότι θες λες!!! μπορεί να πεις πχ 1 χρόνο είμαι χωρίς σχέση αλλά είχα ελεύθερη σχέση την οποία έληξα πρόσφατα κ την άφησα στο παρελθόν.....
Πετάς κ ένα γενικό ότι ο μόνος λόγος που πρέπει να είσαι σε σχέση είναι όταν είσαι ερωτευμένος κ ασε αυτήν να το σκέφτεται.....αν σε γουστάρει η τύπισσα όλα θα πάρουν το δρόμο τούς......
ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΉΓΑΙΝΑ ΜΕ ΙΕΡΌΔΟΥΛΕΣ!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Ότι θες λες!!! μπορεί να πεις πχ 1 χρόνο είμαι χωρίς σχέση αλλά είχα ελεύθερη σχέση την οποία έληξα πρόσφατα κ την άφησα στο παρελθόν.....
Πετάς κ ένα γενικό ότι ο μόνος λόγος που πρέπει να είσαι σε σχέση είναι όταν είσαι ερωτευμένος κ ασε αυτήν να το σκέφτεται.....αν σε γουστάρει η τύπισσα όλα θα πάρουν το δρόμο τούς......

Αυτό είναι το νο1

Το νο2,να μην είναι κολλημένη σε άλλον

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.256
Πόντοι
3.656
Ελα ρε φιλε τελυ τι λες τωρα.
Εδω μιλαμε για τυπους φανατικούς για πουτανες οπως εγω και αλλοι.
Ο μεσος ελληνας οταν χωρισει μένει μονος χρονο και πανω οχι 3 4 μήνες.
Μπορει η τυπισσα να σε τεστάρει πρωτου δωσει κωλο και μπουκι τι θα κανεις θα αποφυγεις την ερώτηση αν στη κανει?
Απορω γιατι ορισμένοι απο εσας νιωθετε τετοιες ενοχες με τον αγοραιο έρωτα
Ρε τύπε .... γνωριζόμαστε χρόνια από εδώ. ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΟΧΕΣ ;
Απλά αν πεις τέτοιες μαλακίες σε γκόμενες ...χαλάς τις πιθανότητές σου.
Οκ , έχουμε πει δεν σκάμε για αποτυχία . ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Σε αποτελεσματικότητα ... τι πλεονεκτεί λες ;
Σου δίνει καλύτερες πιθανότητες να φας τη γκόμενα εννοώ ;;

1)Να πεις ότι είχες πολύχρονη σχέση μέχρι πριν λίγους μήνες ... χωρίς λεπτομέρειες ...
που ΤΗ ΧΑΛΑΣΕ Η ΑΛΛΗ ... ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟΝ ... ΕΝΩ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ...

2)να πεις ότι είσαι 3 χρόνια μπάκουρος και γαμάς σε ρδέλα, πιάτσες, στριπ , βίζιτες μασατζίδικα ;

Πως το κόβεις ;
Εσύ θες να πεις αυτό ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ή αυτό που σε κάνει ... πίκερ ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Έχω δει κοπέλα κοντή με ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ χεράκι χεράκι με εμφανίσιμο τύπο...(μπορεί να είναι φραγκατη η κοπέλα οικογενειακώς...δεν το αποκλείω αυτό).
Επίσης κοντόχοντρο μπαζοειδες με δύο παιδιά και τον σύζυγό εμφανίσιμο είδα μπροστά μου σήμερα.
Αυτά ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.0
Ο Κούλης φταιει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό είναι το νο1

Το νο2,να μην είναι κολλημένη σε άλλον
Στις θεωριες πρώτος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom