Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
H ignore είναι καλή σε περίπτωση μπούλιγκ, διότι οι μπούλερς τρέφονται από τις απαντήσεις σου και συνεχίζουν και καθώς είναι κομπλεξικοί αισθάνονται μία ανωτερότητα να στη λένε. Άν ξέρουν ότι τους έχεις γραμμένους συνήθως σταματάνε, γιατί αισθάνονται μαλάκες.
Τί ignore βρέ Καλόγερε, εγώ ξέρεις τί κατάλαβα γιά αυτόν τόν παρανοικό ?

-Δέν έχει οικογένεια
-Δέν έχει γυναίκα
-Δέν έχει γκόμενα καί ποτέ δέν είχε
-Δέν έχει χρήματα
-Δέν εργάζεται
-Είναι αλκοολικός, καί παρανοικός ψυχάκιας

Μού λέει πάς στά υπόγεια, γιά νά αγοράζεις δίσκους.
Καί στά υπόγεια έχω πάει, αλλά καί σέ περιοχές τών Η.Π.Α Μ.Βρετανίας Ιαπωνίας κτλ,
κακόφημες καί επικίνδυνες γιά νά αγοράσω δίσκους πού μέ ενδιαφέρουν.Είναι τό πάθος μου αυτό.
Στίς περιοχές αυτές, τόν σφάζουν τόν άλλο μέ βελούδινη χαρτοπετσέτα.
Αυτός ο ανόητος πού νομίζει ότι πουλάνε δίσκους, στό Μέγαρο Μαξίμου,
η στά Ανάκτορα ...τού Μπάκιγχαμ!!

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.256
Πόντοι
206
Τι κάθεστε και "τσακώνεστε" ρε τύποι και με τι αφορμές προπάντων....Μεγάλοι άνθρωποι... Ούτε στο λύκειο αυτά :coffee:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τι κάθεστε και "τσακώνεστε" ρε τύποι και με τι αφορμές προπάντων....Μεγάλοι άνθρωποι... Ούτε στο λύκειο αυτά :coffee:
Εφόσον τό παίζει Sex-Maniac, γιατί δέν έχει γαμήσει ούτε μία ?
Τού λέω πές όνομα ποιά είναι ? Ντρέπεται ?
Τό μόνο πού ξέρει είναι νά πίνει κατρούτσο, καί νά επιτίθεται σέ μέλη πού δέν έχουν ενοχλήσει κανέναν!!
-Καλά μού μού τά έλεγαν κάποιοι από εδώ, αλλά εγώ δέν ήξερα τί άνθρωπος...η Bot είναι αυτός-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ερμού κάνεις πιάτσα μες στα κρύα; :D: Δοκίμασες το sxeseis.gr? Έχω μερικές από κει για τώρα που θα κατέβω. Για ένα γαμήσι βέβαια, δεν κάνουν για τίποτα παραπάνω. Αλλά δυστυχώς δεν είναι όλες Αθήνα. Μία είναι από Βόλο και μια άλλη από Κιλκίς κι αυτές είναι και αρκετά καλές φατσικά, αλλά πέφτει λίγο μακρυά και μάλλον δεν θα ασχοληθώ.
Τα ίδια και τα ίδια. Τα έχουμε πει δωρεάν στα σεμινάρια που κανω εδώ μέσα σε αρκετούς. :2funny: Πάω όπου έχει κόσμο και σε όποια μου αρέσει αμολιέμαι κι όλο και κάτι καταφέρνω. :rockon: Όποιος μπορεί να γαμήσει στο λάιβ μια στις δύο για παράδειγμα, ας έρθει να το αποδείξει.
Εσύ καμάκι λάιβ δεν μπορείς να κάνεις οπότε για να το απαξιώσεις, πρέπει πρώτα
να δείξεις ότι τουλάχιστον δοκίμασες. :2funny:
Στο sxeseis.gr τι να μπω
να κάνω; όλη μέρα σκοτώνονται μήπως γαμήσουν με σάλια και αρλουμπες. Για να γελάμε είναι κι εκείνοι. :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.935
Πόντοι
3.506
Τα ίδια και τα ίδια. Τα έχουμε πει δωρεάν στα σεμινάρια που κανω εδώ μέσα σε αρκετούς. :2funny: Πάω όπου έχει κόσμο και σε όποια μου αρέσει αμολιέμαι κι όλο και κάτι καταφέρνω. :rockon: Όποιος μπορεί να γαμήσει στο λάιβ μια στις δύο για παράδειγμα, ας έρθει να το αποδείξει.
Στο sxeseis.gr τι να μπω
να κάνω; όλη μέρα σκοτώνονται μήπως γαμήσουν με σάλια και αρλουμπες. Για να γελάμε είναι κι εκείνοι. :2funny:
Δείξε έλεος Πάπια ,μην τον κατουρας άλλο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ε ναι, ρε μαν, τώρα πια δεν χρειάζομαι και πολύ σεξ, αλλά δεν είχα πάντα αυτήν την ηλικία.
Δεν πληρώνω καμμιά πουτάνα με την έννοια του αγοραίου. Μία μικρή βοσκοπούλα βρήκα στο youtube κι ασχολούμαι. Και πριν και μετά από αυτήν υπήρχαν και θα υπάρξουν γυναίκες.
Γιατί να με ενοχλεί που ρίχνεσαι αβέρτα; Τον μισογυνισμό σου από τον οποίο υποφέρεις σχολιάζω.
Τύπε μου, η στρογγυλοποίηση κι η λείανση δεν περνούν εδώ πέρα. Άπαξ και πληρώνεις για να γαμήσεις, πας με πουτάνα. Εγώ έτσι ξέρω τόσα χρόνια και ισχύει για όλους μας.
Σε ενοχλεί που εφαρμόζω έναν τρόπο που αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλον, αποδίδει όσο μπορεί σε τόσο δύσκολες συνθήκες, λειτουργεί γρήγορα, ρεαλιστικά κι αυθεντικά, λίγοι μπορούν να το κάνουν διότι είναι δειλοί
και τέλος...δεν τις πληρώνω. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να τον εφαρμόσεις, καταφεύγεις
σε θεωρίες μισογυνισμού τον οποίο μου καταλογίζεις σαν κάτι φτυσμένες γκόμενες νομίζοντας ότι κάτι θα κάνεις.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από τις κατσίκες στη χώρα του και τα τρενάκια με άλλα πάκια,και μόνο που βρήκε... γυναικοειδές,θα νομίζει ότι είναι στον παράδεισο :2funny:

Σιχαμένες :shit:
Τι να κάνουν κι αυτές; έχουν αναγάγει τον Πακιστανό σε εξωτικό γκόμενο για να μην μένουν μόνες. :2funny: Έτσι λειτουργεί αυτή η δράση τους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σιγά σιγά έρχεται η εμπειρία
κι η ανοσία στους τσακωμούς.
:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στο sxeseis.gr τι να μπω
Στό sxeseis σίγουρα είναι ο Τέλης από τό πρωί έως τό βράδυ, αγάμητος καί καταιδρωμένος.
Περιμένοντας ευλαβικά "Τήν σειρά του" έστω καί γιά ένα μήνυμα, από καμία 60άρα 1.50 ύψος. Μού θέλει καί 1.90...ο αγάμητος!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Τι να κάνουν κι αυτές; έχουν αναγάγει τον Πακιστανό σε εξωτικό γκόμενο για να μην μένουν μόνες. :2funny: Έτσι λειτουργεί αυτή η δράση τους.

Τι μόνες τους να μείνουν,όσους θέλουν έχουν,αλλά άμα είναι ανώμαλες βρωμιάρες τι να τις πεις;:vomit:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στό sxeseis σίγουρα είναι ο Τέλης από τό πρωί έως τό βράδυ, αγάμητος καί καταιδρωμένος.
Περιμένοντας ευλαβικά "Τήν σειρά του" έστω καί γιά ένα μήνυμα, από καμία 60άρα 1.50 ύψος. Μού θέλει καί 1.90...ο αγάμητος!!
Εμενα πάντως με έβαλε ιγκνόρ επειδή απέρριψα
το κοστούμι για ρούχο παντός καιρού το οποίο αποκαλούσε κουστούμι. :2funny:
Λέει και σωστά πράγματα ώρες ώρες. Τώρα τι έπαθε δεν ξέρω να σου πω. Πάρτο ως αστοχία του και προχώρα παρακάτω. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ρε φιλε Μ3 και Μ5 παίρνεις μεταχειρισμενο και σε καλη τιμη,η γυναικα θελει να δει παραδακι,οπως να χαλας για παρτι της σε ταξιδια ακριβά δωρα να έχεις δικο σου σπιτι να εισαι ανεξαρτητος κλπ
Τι να τη κανει την Μ5 αν δεν γεύεται τίποτα, αν είσαι πανω απο 25 ετων εισαι αδικαιολογητος να σκεφτεσαι έτσι.
Και πες εχεις τη Μ5 και εχεις και λεφτά αν δεν δει απο σενα να χαλας γι αυτην θα σε πει τσιγγουνη ασε που θα εχει ρανταρ για αντικαταστατη
Ατομό μου δέν μίλησα γιά μεταχειρίλα, αλλά γιά κούτα τό αμάξι!!
Ποιός σού είπε ότι δέν θά γεύεται τίποτα ?
Αυτός πού είναι σοβαρός καί θέλει μούνες, χώνει...αλλιώς τόν πούλο τίποτα!!
-Πάντα μιλάω γιά άτομα σέ πορνέ καταστάσεις-

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.935
Πόντοι
3.506
Τύπε Πάπια,

Διαπράττεις έγκλημα κατά τις ανθρωπότητας. Δειξε έλεος , υπάρχει και η συνθήκη της Γενευης.

αν και ενδεχομένως λάθος , η συνθήκη της Γενευης συμπεριλαμβάνει και Κλόουν με σύνδρομο νταουν, μην σε δούμε στη Χάγη με τον αδίστακτο βασανισμό που του προκαλείς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.857
Πόντοι
9.297
Αν αυτή είχε σχέδια,θα τον άφηνε και θα έβρισκε άλλον
Oxi ..απλά βολεύτηκε με αυτόν...όπως κάνουν και πολλοί άνδρες που συμβιβάζονται με μπάζα για να μην είναι μονοι.Ειναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να είναι μόνη .. αυτή προτίμησε να μην είναι μόνη και ας μην πραγματοποιηθούν ποτέ τα σχέδια της για οικογένεια .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εμενα πάντως με έβαλε ιγκνόρ επειδή απέρριψα
το κοστούμι για ρούχο παντός καιρού το οποίο αποκαλούσε κουστούμι. :2funny:
Λέει και σωστά πράγματα ώρες ώρες. Τώρα τι έπαθε δεν ξέρω να σου πω. Πάρτο ως αστοχία του και προχώρα παρακάτω. :rockon:
Αστοχία ?
Μακάρι νά βάλει καί εμένα, νά ησυχάσω από τόν ανόητο.
Μέ λάθος άτομο τά έβαλε παπάκι!!
Θά τόν πάω...κωλοφεράντζα!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Oxi ..απλά βολεύτηκε με αυτόν...όπως κάνουν και πολλοί άνδρες που συμβιβάζονται με μπάζα για να μην είναι μονοι.Ειναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να είναι μόνη .. αυτή προτίμησε να μην είναι μόνη και ας μην πραγματοποιηθούν ποτέ τα σχέδια της για οικογένεια .

Αν δουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα παιδιού με αυτόν που έχουν,είτε λόγο οικονομικού είτε επειδή δε θέλει αυτός,θα τον αφήσουν.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.256
Πόντοι
206
Εφόσον τό παίζει Sex-Maniac, γιατί δέν έχει γαμήσει ούτε μία ?
Τού λέω πές όνομα ποιά είναι ? Ντρέπεται ?
Τό μόνο πού ξέρει είναι νά πίνει κατρούτσο, καί νά επιτίθεται σέ μέλη πού δέν έχουν ενοχλήσει κανέναν!!
-Καλά μού μού τά έλεγαν κάποιοι από εδώ, αλλά εγώ δέν ήξερα τί άνθρωπος...η Bot είναι αυτός-
Με όλη τη καλή διάθεση και καλοπροαίρετα να επισημάνω ότι όλοι γνωρίζουμε τη (γενική) θεματολογία του forum. Άρα μπορούμε εκ των προτέρων να έχουμε μια κάποια ιδέα για το τι επίπεδο (γενικά) θα συνταντήσουμε εδώ. Φυσικά οχι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και (προφανώς) δεν εννοώ ότι πχ σε άλλα forums που υποτίθεται ότι απευθύνονται σε κάποιου "άλλου?" επιπέδου κόσμου δε συναντάς παρόμοια μέλη. Τα έχουμε δει και αυτά πολλάκις. Αλλά ανεφέρομαι στο συγκεκριμένο μιας και εδώ είμαστε.
Ε λοιπόν υπάρχουν μέλη (και πάρα πολλά μάλιστα), που στο σύνολο των μηνυμάτων τους εκφράζονται άθλια σε όλα τα επίπεδα. Θα μπορούσα να κατονομάσω πολλά αλλά καμία σημασία δεν έχει.
*Και δεν αναφέρομαι σε εσένα ούτε σε αυτόν που εσύ αναφέρεσαι (φυσικά δεν κάθομαι να διαβάζω τα πάντα μιας και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και ειλικρινά δεν είναι και το καλύτερο μέρος να περνάω τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου)
Αλλά σίγουρα υπάρχουν usernames που πριν ακόμα πατήσεις να δεις τι γράφουν, είσαι σχεδόν σίγουρος τον τρόπο με τον όποιο εκφράζονται και τι λένε.
Εγώ προσωπικά, ο μόνος που έχω κάνει αναφορά (και σχετικά πρόσφατα), είναι ο Τζιμάκος/Oreos και ο λόγος ήταν ότι ευχόταν καρκίνους και μάλιστα καταλάβαινα ότι το εννοούσε. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα παρόμοια, αλλά εγώ αυτού έτυχε να διαβάσω. Ban δε γνωρίζω αν έφαγε, αλλά αν όχι, είναι πραγματικά τραγικό να επιτρέπουν οι "mods" τέτοιες συμπεριφορές ανεξαρτήτως θεματολογίας του forum. Σε όλα υπάρχει ένα όριο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Με όλη τη καλή διάθεση και καλοπροαίρετα να επισημάνω ότι όλοι γνωρίζουμε τη (γενική) θεματολογία του forum. Άρα μπορούμε εκ των προτέρων να έχουμε μια κάποια ιδέα για το τι επίπεδο (γενικά) θα συνταντήσουμε εδώ. Φυσικά οχι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και (προφανώς) δεν εννοώ ότι πχ σε άλλα forums που υποτίθεται ότι απευθύνονται σε κάποιου "άλλου?" επιπέδου κόσμου δε συναντάς παρόμοια μέλη. Τα έχουμε δει και αυτά πολλάκις. Αλλά ανεφέρομαι στο συγκεκριμένο μιας και εδώ είμαστε.
Ε λοιπόν υπάρχουν μέλη (και πάρα πολλά μάλιστα), που στο σύνολο των μηνυμάτων τους εκφράζονται άθλια σε όλα τα επίπεδα. Θα μπορούσα να κατονομάσω πολλά αλλά καμία σημασία δεν έχει.
*Και δεν αναφέρομαι σε εσένα ούτε σε αυτόν που εσύ αναφέρεσαι (φυσικά δεν κάθομαι να διαβάζω τα πάντα μιας και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και ειλικρινά δεν είναι και το καλύτερο μέρος να περνάω τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου)
Αλλά σίγουρα υπάρχουν usernames που πριν ακόμα πατήσεις να δεις τι γράφουν, είσαι σχεδόν σίγουρος τον τρόπο με τον όποιο εκφράζονται και τι λένε.
Εγώ προσωπικά, ο μόνος που έχω κάνει αναφορά (και σχετικά πρόσφατα), είναι ο Τζιμάκος/Oreos και ο λόγος ήταν ότι ευχόταν καρκίνους και μάλιστα καταλάβαινα ότι το εννοούσε. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα παρόμοια, αλλά εγώ αυτού έτυχε να διαβάσω. Ban δε γνωρίζω αν έφαγε, αλλά αν όχι, είναι πραγματικά τραγικό να επιτρέπουν οι "mods" τέτοιες συμπεριφορές ανεξαρτήτως θεματολογίας του forum. Σε όλα υπάρχει ένα όριο
Τό περίεργο πάντως είναι ότι κάποιοι οι αναφορές καί τά σχόλια τους,
είναι περισσότερο όχι γιά γκόμενες -Πού είναι καί η θεματολόγια τού Forum- αλλά γιά τό...οικονομικό σου Status!!
-Οχι μόνο περίεργο είναι αυτό αλλά καί ύποπτο, λές καί είναι η Εφορία γιά νά σού κάνει έλεγχο-

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στο sxeseis.gr τι να μπω
Ποιος σου είπε ότι απαξιώνω το καμάκι live? Έχω μάλιστα αναφερθεί δύο-τρεις φορές σε αυτό, λέγοντας ότι είναι ΟΚ, αλλά υπο προυποθέσεις. Ας τα ξαναπώ, γιατί έχεις απουσίες: για να αξίζει πρέπει να ξεκινάς με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, παρά αποτυχίας. Χοντρικά είτε πάς με εξωτερικό ατού (εμφάνιση, αέρα, γνωστή φυσιογνωμία κλπ) είτε μέσα στα 20 δευτερόλεπτα πρέπει να φανερώσεις κάποιο ατού που δεν φαίνεται πχ ότι είσαι λεφτάς. Οι ερασιτέχνες σαν εσένα που νομίζουν ότι κάνουν και σεμινάρια, τρομάρα τους, για να βγάλουν μία γκόμενα τρώνε απλά φτύσιμο από 1000 και προσπαθούν να το παίξουν άνετοι.
Επίσης το καμάκι έχει και ηλικιακά όρια. Επειδή δεν φαίνεται να το καταλαβαίνεις, θα καταλήξεις ο μουνοζητιάνος της Ερμού.

Αν νομίζεις ότι κάτι κάνεις, πάρε και το άλλο καραγκιοζάκι το @Glyfomounix να γαμήσει κι αυτό το καημένο, που κάνει 10Κ χιλιόμετρα και πάει Αφρική. :2funny:

Το sxeseis μπορεί να είναι αυτό που είναι, αλλά πιο εύκολα βρίσκεις. Δεν το υπερασπίζομαι απλά είναι ένα επιπλέον μέσο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τύπε μου, η στρογγυλοποίηση κι η λείανση δεν περνούν εδώ πέρα. Άπαξ και πληρώνεις για να γαμήσεις, πας με πουτάνα. Εγώ έτσι ξέρω τόσα χρόνια και ισχύει για όλους μας.
Σε ενοχλεί που εφαρμόζω έναν τρόπο που αποδίδει καλύτερα από κάθε άλλον, αποδίδει όσο μπορεί σε τόσο δύσκολες συνθήκες, λειτουργεί γρήγορα, ρεαλιστικά κι αυθεντικά, λίγοι μπορούν να το κάνουν διότι είναι δειλοί
και τέλος...δεν τις πληρώνω. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να τον εφαρμόσεις, καταφεύγεις
σε θεωρίες μισογυνισμού τον οποίο μου καταλογίζεις σαν κάτι φτυσμένες γκόμενες νομίζοντας ότι κάτι θα κάνεις.

:2funny:
Δεν κάνω καμμιά στρογγυλοποίηση, είμαι ρεαλιστής άνθρωπος. Δεν πληρώνω αγοραίο είπα, όχι ότι η κοπέλα δεν είναι πορνίδιο που πάει με ένα άτομο της ηλικίας μου για κάποιο όφελος. Δεν κάνω sponsoring, δηλ δεν κάνω παζάρια για λεφτά στο χέρι. Κάνω mentoring, δηλ προώθηση επαγγ. καριέρας. Στην συγκεκριμμένη όμως περίπτωση πληρώνω διάφορα έξοδα γιατί περιμένω να βγάλω. Έχει κάνει κανάλι στο youtube με τη βοήθειά μου (οργάνωση, διασυνδέσεις κλπ) κι όταν αυξηθούν οι followers και μπορεί να διαφημίσει προιόντα θα παίρνω μερίδιο. Όλα αυτά με χαρτιά, κανονικό online business.

Οι εργατοώρες που αφιερώνω είναι για να βγάζω και γκόμενα και λεφτά, όχι για να χάνω το χρόνο μου, όπως εσύ, ελπίζοντας στη θεά τύχη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom