Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
Στην επιστροφή ξέρασα
με δύο σκηνικά. Πρώτον μετριόμπαζο του 4 καθόταν σε κάτι σκαλιά με Πακιστανό και σαλιαριζαν. Ο Πακιστανός θα γαμήσει σήμερα. Σου λέει
η άλλη δεν βρήκα κανέναν στην σημερινή γιορτή, πάω με τον Πακιστανό. :2funny:

Σκέφτομαι τους παρακαλάκηδες που θα'χει το μπάζο στο ινστα και γελάω

Φάτε τα χύσια του πάκη μαλάκες :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βγήκατε πόσες,2-3 φορές κι ακόμα δεν σου'κατσε;Βλέπω να σε αφήνει με την πούτσα στο χέρι...

Τουλάχιστον πρόλαβες κι έριξες κανα γλωσσόφιλο,άλλοι και γι'αυτό πληρώνουν :sad2:
Δύο φορές εκ των οποίων η μία σβέλτη μετά την δουλειά της. Πιστεύω κάνει την δύσκολη όπως ανέφερα. Σιγά μην γαμηθεί κι επί τόπου. Αλλιώς γιατί να βγει ή να γίνουν πραγματακια; Χορηγός ακόμα και να ήμουν που δεν είμαι, δεν παίζουν προσόντα. Συνεπώς γουστάρει λόγω προσωρινής αγαμίας ή απλά γουστάρει. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Μέχρι κι από εκδίκηση σε άλλον γαμιούνται.

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Επιστροφή από μικρή βόλτα με το μωρό. Έπεσαν γλωσσοφιλα και κάτι ψιλά. :rockon:
Απ' ότι φαίνεται δεν γλυτώνει το γαμήσι. Έχω πειστεί ότι
απλά δεν θέλει να την περάσω για εύκολη. Λες και παίζει ρόλο. Απορώ με αυτή την γυναικεία νοοτροπία αφού έτσι κι αλλιώς στο τέλος
όλα θα γίνουν σκατά, θα την ξεφτιλίσω μόλις (όχι αν) μου ζαλίσει τα παπάρια και αυτή θα με σκυλοβρισει. :2funny:
Μου είπε κιόλας ότι με προτίμησε σήμερα και μεγάλη η αξία μου. Απάντησα ακαριαία ότι και με ποιον
να πάει έξω δηλαδή αφού
το 90% είναι άχρηστα αρσενικά. :2funny:
Μου το γύρισε ότι έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου και της είπα ψιθυριστά να πάμε να γαμηθουμε. Εκεί έγινε σαν παντζάρι αλλά της άρεσε. :2funny:
Μια ζωή το ίδιο έργο βλέπω. Εν ολίγοις ελπίζω να γαμιέται καλά. Αν βγει και καλή
με προσφορά και θυσίες (ουτοπία) θα επανεξετάσω
την αξία της. Τώρα είμαστε δυο άγνωστοι.
Γίνετε Ντόναλντ να σας υπολογίζουν.

Καλά, το αν γαμήσεις θα το καταλάβουμε από το αν θα ηρεμήσεις ή θα συνεχίσεις τα ίδια παρανοικά σχόλια, τα οποία επαναλαμβάνεις από τότε που γράφτηκες κι είναι ένδειξη ότι δεν γαμάς (γκόμενες). Πρόσεξε να μην σου βγει ο μισογυνισμός και την κοντράρεις και συ σαν τον άλλον το βλάκα το @Glyfomounix που είναι κι αυτός συνέχεια με το πουλί στο χέρι. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σκέφτομαι τους παρακαλάκηδες που θα'χει το μπάζο στο ινστα και γελάω

Φάτε τα χύσια του πάκη μαλάκες :2funny:

Έτσι! Πιστεύω γάμησε
ο Πάκης. Μπορεί μετριόμπαζο αλλά γάμησε. Έπρεπε να δεις σκηνικό. Τον είχε απομονώσει. Σου λέει δεν βρήκα άνδρα για σήμερα να μοστράρω στις φίλες μου, θα κολατσίσω τον Πάκη. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά, το αν γαμήσεις θα το καταλάβουμε από το αν θα ηρεμήσεις ή θα συνεχίσεις τα ίδια παρανοικά σχόλια, τα οποία επαναλαμβάνεις από τότε που γράφτηκες κι είναι ένδειξη ότι δεν γαμάς (γκόμενες). Πρόσεξε να μην σου βγει ο μισογυνισμός και την κοντράρεις και συ σαν τον άλλον το βλάκα το @Glyfomounix που είναι κι αυτός συνέχεια με το πουλί στο χέρι. :confused:
Ναι μύστη μου, ότι πεις.
Ως δειλός οθονάκιας το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι
να προσπαθείς (μάταια) να γειώσεις την αλήθεια. :2funny:
Εξάλλου από κοντά δεν έρχεστε όσοι γειώνετε, διότι τσούζει η αλήθεια. Μόνο σάλια. Κάτσε εκεί να υποστηρίζεις τις φασόλες με πολιτική ορθότητα και καθωσπρεπισμούς
για να είσαι κοινωνικά αποδεκτός. :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.926
Πόντοι
3.506
Ναι μύστη μου, ότι πεις.
Εξάλλου από κοντά δεν έρχεστε όσοι γειώνετε, διότι τσούζει η αλήθεια. Μόνο σάλια. Κάτσε εκεί να υποστηρίζεις τις φασόλες με πολιτική ορθότητα και καθωσπρεπισμούς
Μην ασχολείσαι με το μαλακα

Ο τύπος είναι ένα βήμα από το να ξεφτιλιστεί δημοσίως και δε το έχει καταλάβει

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Μα δεν ασχολούμαι εγώ. Αυτός κουβαλιέται και δεν έχει να πει και τίποτα. Τέτοιους θέλουμε για να γελάμε.
Στο καλύτερο φόρουμ είμαστε.

:2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ναι μύστη μου, ότι πεις.
Ποια αλήθεια, ρε τύπε; Οι γυναίκες είναι αυτές που είναι και βρίσκεις τη στρατηγική που ταιριάζει κατά περίπτωση για να τις ρίχνεις. Εγώ γενικώς δεν έχω προβλήματα γιατί είμαι χειριστικός τύπος και βρήκα ότι πιάνει. Προβλήματα έχουν όσοι δεν μπορούν να τα πάνε καλά και βγάζουν το άχτι τους εδώ μέσα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.926
Πόντοι
3.506
Μα δεν ασχολούμαι εγώ. Αυτός κουβαλιέται και δεν έχει να πει και τίποτα. Τέτοιους θέλουμε για να γελάμε.

ίσως του τελείωσαν τα βιάγκρα και δεν μπορεί να γαμησει τη βοσκοπουλα

Η δε ξέρω ,στέρεψε η πισίνα από νερο

Η έμεινε άνεργος και δε βρίσκει δουλειά σαν κλόουν. Μπορεί να προσπαθήσει σαν Άγιος Βασίλης

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Πάντως αν περάσουν τα χρόνια και δεν κάνει παιδιά,μάλλον δεν ήθελε να κάνει.

Αν ήθελε,θα είχε ψαχτεί μέχρι τα 30 και θα είχε βρει σίγουρα κρεμπιέ
Ισχύει.
Εκτός βέβαια αν έπεσε και σε κάποιον που δεν είχε τέτοια σχέδια στο μυαλό του.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Κι εγώ γελάω με τα χάλια των δύο αγάμητων ναυαγίων. :cheesy:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποια αλήθεια, ρε τύπε; Οι γυναίκες είναι αυτές που είναι και βρίσκεις τη στρατηγική που ταιριάζει κατά περίπτωση για να τις ρίχνεις. Εγώ γενικώς δεν έχω προβλήματα γιατί είμαι χειριστικός τύπος και βρήκα ότι πιάνει. Προβλήματα έχουν όσοι δεν μπορούν να τα πάνε καλά και βγάζουν το άχτι τους εδώ μέσα.
Ναι στρατηγέ μου. Την μια λες ότι γαμάς και το παίζεις πετυχημένος όπως τώρα με χειρισμούς και την άλλη μας λες ότι δεν χρειάζεσαι και πολύ γαμήσι στην ηλικία σου κι ότι γαμάς μια πουτάνα που πληρώνεις μια στο τόσο. :2funny:
Πες ότι σε ενοχλεί που ρίχνομαι αβέρτα για να γαμήσω γκόμενες και γαμάω ενώ εσύ φοβάσαι την απόρριψη
και όλα κομπλέ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.926
Πόντοι
3.506
Ναι στρατηγέ μου. Την μια λες ότι γαμάς και το παίζεις πετυχημένος όπως τώρα με χειρισμούς και την άλλη μας λες ότι δεν χρειάζεσαι και πολύ γαμήσι στην ηλικία σου κι ότι γαμάς μια πουτάνα που πληρώνεις μια στο τόσο. :2funny:
Πες ότι σε ενοχλεί που ρίχνομαι αβέρτα για να γαμήσω γκόμενες και γαμάω ενώ εσύ φοβάσαι την απόρριψη

Μην του χαλάς το αφήγημα τυπε

έχουμε και καρναβάλι , δεν πρόκειται να βρει δουλειά σαν κλόουν αν είναι θλιμμένος

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μην του χαλάς το αφήγημα τυπε

έχουμε και καρναβάλι , δεν πρόκειται να βρει δουλειά σαν κλόουν αν είναι θλιμμένος

Τον θλιμμένο κλόουν τον κάνεις μια χαρά εσύ, ρε Τζανετάκο:

Σιχαμενες άτιμες άκαρδες τσούλες με καταστρέψατε τον πτωχό πλην τίμιο γλειφομουνιξ

Μη δείτε πτωχό τίμιο κοντό και άσχημο να τον φάτε

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Ε ναι, ρε μαν, τώρα πια δεν χρειάζομαι και πολύ σεξ, αλλά δεν είχα πάντα αυτήν την ηλικία.
Δεν πληρώνω καμμιά πουτάνα με την έννοια του αγοραίου. Μία μικρή βοσκοπούλα βρήκα στο youtube κι ασχολούμαι. Και πριν και μετά από αυτήν υπήρχαν και θα υπάρξουν γυναίκες.
Γιατί να με ενοχλεί που ρίχνεσαι αβέρτα; Τον μισογυνισμό σου από τον οποίο υποφέρεις σχολιάζω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.774
Πόντοι
3.656
Έτσι! Πιστεύω γάμησε
ο Πάκης. Μπορεί μετριόμπαζο αλλά γάμησε. Έπρεπε να δεις σκηνικό. Τον είχε απομονώσει. Σου λέει δεν βρήκα άνδρα για σήμερα να μοστράρω στις φίλες μου, θα κολατσίσω τον Πάκη. :2funny:

Από τις κατσίκες στη χώρα του και τα τρενάκια με άλλα πάκια,και μόνο που βρήκε... γυναικοειδές,θα νομίζει ότι είναι στον παράδεισο :2funny:

Σιχαμένες :shit:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
και όλα κομπλέ.
Ερμού κάνεις πιάτσα μες στα κρύα; :D: Δοκίμασες το sxeseis.gr? Έχω μερικές από κει για τώρα που θα κατέβω. Για ένα γαμήσι βέβαια, δεν κάνουν για τίποτα παραπάνω. Αλλά δυστυχώς δεν είναι όλες Αθήνα. Μία είναι από Βόλο και μια άλλη από Κιλκίς κι αυτές είναι και αρκετά καλές φατσικά, αλλά πέφτει λίγο μακρυά και μάλλον δεν θα ασχοληθώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom