Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για 10 ευρώ...το συζητάμε

Άμα αρχίσεις τα 100αρικα χωρις να την έχεις ακουμπήσει ακόμα,εισαι μαλάκας.

Εκτός αν...εμφανισιακά είναι τόσο μουνάρα και θα τραβάει βλέμματα αν βγείτε
Τί 10 ευρώ ?
Μέ 10 ευρώ δέν κάνεις τίποτα, ούτε γιά καπότες...δέν φτάνουν!!
-Είναι τά πάντα ακριβά καί όσο πάει θά γίνεται χειρότερο-

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
πολλές έχει , να βρούμε κάποια φτωχή ευγενική ψυχή να βοηθήσουμε
Να βοηθήσουμε όλο της το σόι. Και να δίνουμε 2-3 χιλιάρικα στα ταξίδια κάθε φορά που θέλουμε να τη γαμήσουμε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Να βοηθήσουμε όλο της το σόι. Και να δίνουμε 2-3 χιλιάρικα στα ταξίδια κάθε φορά που θέλουμε να τη γαμήσουμε.
Ας μην την γαμησουμε καν

Αν μας στείλει φωτογραφία με μια άδεια κατσαρόλα και κουτάλα στο χέρι , και ΔΕΝ ζητήσει λεφτά να της στείλουμε

Γιατί προφανώς οι γυναίκες ζητάνε τα λεφτά μόνο άμεσα ,σαν τις σλαβες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Μια χαρά γαμιουνται οι ελλεηνιδες

Απλά κάνουν άθλιο γαμησι , στο βγάζουν ξινό και πρέπει να τις πιάσεις από το μαλλί με αγριάδα για να σε δουν σαν σατραπη

Αλλιώς δεν φτιάχνονται. Είναι οθωμανικά κατάλοιπα αυτά

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Ο άνδρας πού "Ιδροκοπεί" μέσω μίας Photo στόν υπολογιστή του, γιά νά γνωρίσει μία μούνα,
δέν διαφέρει σέ τίποτα, άν κατοικεί στήν Βουλιαγμένη τό Κολωνάκι η τούς...Λειψούς καί τήν Γαύδο!!
Η ψυχοσύνθεση πού διαθέτει, είναι ηττοπαθής, χειραγωγούμενη καί χωρίς παντελώς τήν αίσθηση...τού κυνηγού!!

Η κατάκτηση ενός επάθλου, έχει άμεση και πρωτεύων θέση στόν τρόπο κατάκτηση του.
Οταν ο τρόπος κατάκτησης είναι πεσιμιστικός, καί όχι φυσιολογικός δέν υπάρχει κατάκτηση αλλά...οικειοθελής υποχώρηση!
Παντελώς εκτός πραγματικότητας και της ουσίας του μηνύματός μου, αλλά ό,τι πεις μεγάλε, καρδιά δε χαλάω.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παντελώς εκτός πραγματικότητας και της ουσίας του μηνύματός μου, αλλά ό,τι πεις μεγάλε, καρδιά δε χαλάω.
Εκτός πραγματικότητας καί ουσίας ? Η πραγματικότητα αρκετά συχνά είναι ανακριβής!!
Οι άνθρωποι συνήθως, θαυμάζουν αυτό πού στήν πραγματικότητα...δεν καταλαβαίνουν.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μια χαρά γαμιουνται οι ελλεηνιδες

Απλά κάνουν άθλιο γαμησι , στο βγάζουν ξινό και πρέπει να τις πιάσεις από το μαλλί με αγριάδα για να σε δουν σαν σατραπη

Αλλιώς δεν φτιάχνονται. Είναι οθωμανικά κατάλοιπα αυτά
η αληθεια να λεγεται

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ο άνδρας πού "Ιδροκοπεί" μέσω μίας Photo στόν υπολογιστή του, γιά νά γνωρίσει μία μούνα,
δέν διαφέρει σέ τίποτα, άν κατοικεί στήν Βουλιαγμένη τό Κολωνάκι η τούς...Λειψούς καί τήν Γαύδο!!
Η ψυχοσύνθεση πού διαθέτει, είναι ηττοπαθής, χειραγωγούμενη καί χωρίς παντελώς τήν αίσθηση...τού κυνηγού!!

Η κατάκτηση ενός επάθλου, έχει άμεση και πρωτεύων θέση στόν τρόπο κατάκτηση του.
Οταν ο τρόπος κατάκτησης είναι πεσιμιστικός, καί όχι φυσιολογικός δέν υπάρχει κατάκτηση αλλά...οικειοθελής υποχώρηση!!
Εισαι λιγο κολλημενος αλλα καταλαβαινω τι εννοεις.Τα τσατ ειναι μια μαλακια και μιση και ας εχω κανει οτι εχω κανει.Αν ομως μπαινεις καπου και σου δινει ψωμι (δε μιλαω για μπαζα,μιλαω για μετριες εως καλες γκομενες)και ολο αυτο γιατι οπως πολυ σωστα ειπες,ενας αντρας πρεπει να ειναι κυνηγος.Προφανως και ειναι ετσι,εγω μαζι σου με χιλια.Οταν ομως βλεπεις οτι και κυνηγος να εισαι εδω ελλαδα δε πετυχαινεις και πολλα (σε σχεση με το εξωτερικο) γιατι ξερεις πολυ καλα οτι καμακι εδω δεν υπαρχει, γιατι να μην εκμεταλευτεις εναν χωρο που σου δινει ψωμι.Νομιζεις οτι και καλυτεροι εμφανησιακα απο μενα δε περνουν τα τρια μου στο καμακι εδω σε αυτον τον σκατοτοπο? (σκατοτοπο μονο απο θεμα γυναικας)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
o alex μας το πρότεινε. Βάζεις για προφίλ μία εικόνα τοπίου και στην πέφτει η γκόμενα από μόνη της.
Την πληρώνεις κάθε φορά που θες να της μιλήσεις. Μπορείς να πας και ταξίδι στην λατινική Αμερική άμα θες να τη δεις από κοντά.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα τζάμπα μεμψιμοιρούμε. Υπάρχει λύση.

Λεπτομέρειες εδώ:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
o alex μας το πρότεινε. Βάζεις για προφίλ μία εικόνα τοπίου και στην πέφτει η γκόμενα από μόνη της.
Την πληρώνεις κάθε φορά που θες να της μιλήσεις. Μπορείς να πας και ταξίδι στην λατινική Αμερική άμα θες να τη δεις από κοντά.
Εμείς εδώ στην Ελλάδα τζάμπα μεμψιμοιρούμε. Υπάρχει λύση.

Λεπτομέρειες εδώ:
πληρωνεις για να μιλησεις? κατι μου βρωμαει εδω

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εισαι λιγο κολλημενος αλλα καταλαβαινω τι εννοεις.Τα τσατ ειναι μια μαλακια και μιση και ας εχω κανει οτι εχω κανει.Αν ομως μπαινεις καπου και σου δινει ψωμι (δε μιλαω για μπαζα,μιλαω για μετριες εως καλες γκομενες)και ολο αυτο γιατι οπως πολυ σωστα ειπες,ενας αντρας πρεπει να ειναι κυνηγος.Προφανως και ειναι ετσι,εγω μαζι σου με χιλια.Οταν ομως βλεπεις οτι και κυνηγος να εισαι εδω ελλαδα δε πετυχαινεις και πολλα (σε σχεση με το εξωτερικο) γιατι ξερεις πολυ καλα οτι καμακι εδω δεν υπαρχει, γιατι να μην εκμεταλευτεις εναν χωρο που σου δινει ψωμι.Νομιζεις οτι και καλυτεροι εμφανησιακα απο μενα δε περνουν τα τρια μου στο καμακι εδω σε αυτον τον σκατοτοπο? (σκατοτοπο μονο απο θεμα γυναικας)
Γιατί δέν υπάρχουν άλλες χώρες νά βρούμε γκόμενες ?
Θά περιοριστούμε στίς απαιτήσεις τών Ελλεηνίδων, μέ όλο τόν παραλογισμό τους ?
Τά Βαλκάνια κοντά είναι, καί η Ανατολική Ευρώπη γιατί νά μήν πάμε εκεί...νά βρούμε ?
Θέλουμε ντέ καί καλά Ελλεηνίδες...μήν χάσει η Βενετιά βελόνι ?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.418
Πόντοι
2.836
πληρωνεις για να μιλησεις? κατι μου βρωμαει εδω
Ναι δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα σε καμοια χωρίς πληρωμή. Άσε που πιστεύω ότι είναι μουφα κ τα μηνύματα που δέχεσαι.....

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Γιατί δέν υπάρχουν άλλες χώρες νά βρούμε γκόμενες ?
Θά περιοριστούμε στίς απαιτήσεις τών Ελλεηνίδων, μέ όλο τόν παραλογισμό τους ?
Τά Βαλκάνια κοντά είναι, καί η Ανατολική Ευρώπη γιατί νά μήν πάμε εκεί...νά βρούμε ?
Θέλουμε ντέ καί καλά Ελλεηνίδες...μήν χάσει η Βενετιά βελόνι ?
Συμφωνοι εγω μαζι σου προφανως.Αλλα εδω ζουμε τι να κανουμε τωρα?Και δε γινεται να αναγκαζομαι να αλλαζω χωρα για να νιωσω αντρας.Εξω νιωθω αυτο που πραγματικα ειμαι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
το παραλογο ειναι να πας σε μια χωρα που υπαρχει παιχνιδι,(δρομο,κλαμπ,μαγαζια γενικα) και να παιζεις ολη μερα μπαλα μεσα σε ενα τιντερ.Ε ναι εκει εισαι μαλακας και κοτα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Συμφωνοι εγω μαζι σου προφανως.Αλλα εδω ζουμε τι να κανουμε τωρα?Και δε γινεται να αναγκαζομαι να αλλαζω χωρα για να νιωσω αντρας.Εξω νιωθω αυτο που πραγματικα ειμαι.
Θά βρείς εκεί γκόμενα ωραία-μουράτη, καί θά τήν φέρεις εδώ Ελλάδα!!
Μετά από καιρό άν δέν τά πάς καλά μέ τήν μούνα, θά βρείς άλλη γκόμενα πού βρίσκεις δυσκολία ?
Εκτός άν καί εσύ -Οπως άλλωστε καί πολλοί άλλοι μεγαλογαμιάδες από εδώ- θέλεις κάθε μέρα...καί άλλη μούνα!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Θά βρείς εκεί γκόμενα ωραία-μουράτη, καί θά τήν φέρεις εδώ Ελλάδα!!
Μετά από καιρό άν δέν τά πάς καλά μέ τήν μούνα, θά βρείς άλλη γκόμενα πού βρίσκεις δυσκολία ?
Εκτός άν καί εσύ -Οπως άλλωστε καί πολλοί άλλοι μεγαλογαμιάδες από εδώ- θέλεις κάθε μέρα...καί άλλη μούνα!!
καθε μερα οχι αλλα μια για πολυ καιρο δεν τη παλευω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom