Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα για τη τζαζ.
Αν εννοείς (στριπτι)τζάδικο :2funny:
Εσύ χρειαζόσουν για το φόρουμ .
Αν δεν ερχόσουν να γραφτείς , έπρεπε να σε ανακαλύψουν .
Ή να τα σκάσει χοντρά ο άντι , για να σε φτιάξουν με ΑΙ.
Ευτυχώς, ήρθες μόνος σου τσάμπα.

Μόνο συγγρού σου αρέσουν τα τζάδικα ;;;
Εγώ προτιμώ τα των προαστείων !

Για τζαζ, έχεις δίκιο για τη μοντέρνα, μετά τον τσάρλυ πάρκερ.
Πιο παλιά οι μπιγκ μπαντς όμως, ήταν αλλιώς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Αν πίνεις κι όλας .... πιστεύω έχεις λαμπρές προοπτικές.
Δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα ... αλλά οι ξενέρωτοι .... σπάνια βλέπουν φως.

Νομό Θεσσαλονίκης είσαι ρε παπάρα ; Ισχύει αυτό που γράφτηκε ;;;;
Κρίμα το παλικάρι

Που να γαμησει σε νομο με ένα εκατομμύριο κόσμο

billlakos23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2023
Like
1
Πόντοι
0
ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΕΞ
Καλησπερα , προσφατα γνωρισα μια κοπελα σε ενα club αφου ανταλαξαμε καποια φιλια επρεπε να φυγω , παιρνω σοσιαλ και την αλλη μερα μιλαμε και κανονιζουμε να βρεθουμε σπιτι μου .
Πολυ θερμο το κλιμα και καταληγουμε στο κρεβατι.
Καναμε σχεδον μιση ωρα παθιασμενο σεξ , ωσπου και σταματησα διοτι ειχα ζεσταθε πολυ .
Κανουμε ενα τσιγαρο ανταλαζουμε καποιες κουβεντες και ξανα αρχιζουμε ξανα .
Δεν παιρνανε 10 λεπτα , σταματει και μου λεει οτι κατι την κραταει και δεν της βγαινει εσωτερικα,
ημασταν και οι δυο κ@υλομενοι ,δεν γινοταν να κρυφτοί.
Την κατανοησα, μειναμε αγκαλια αρκετη ωρα ωσπου που εφυγε .

Αναρωτιεμαι λοιπον ,
Ειναι κατι που μπορει να την ξενερωσε?
Επειδη μπορει να αναπτυχθηκαν μυρωδιες στο κλειστο χωρο ?
Αυτη η ιστορια μυστες και μυστησες , τα συμπερασματα οδευουν προς το αγνωστο !

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Όντως. Επίσης αυτή
η μαλακία με το σακίδιο πλάτης τι μόδα είναι;
το παίζουν μπεμπεκόκαυλες όλες πλέον.

:rockon:
Aυτη την σκεψη εκανα και γω πριν μια βδομαδα οταν εβλεπα στη διαβαση γκομενες να περνανε με αυτο το στυλ περιμενοντας το φαναρι να αναψει πρασινο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΕΞ
Καλησπερα , προσφατα γνωρισα μια κοπελα σε ενα club αφου ανταλαξαμε καποια φιλια επρεπε να φυγω , παιρνω σοσιαλ και την αλλη μερα μιλαμε και κανονιζουμε να βρεθουμε σπιτι μου .
Καναμε σχεδον μιση ωρα παθιασμενο σεξ , ωσπου και σταματησα διοτι ειχα ζεσταθε πολυ .
Δεν παιρνανε 10 λεπτα , σταματει και μου λεει οτι κατι την κραταει και δεν της βγαινει εσωτερικα,

Αναρωτιεμαι λοιπον ,
τυπε καλημερα! αυτο μου εχει συμβει πολλες φορες αλλα να την εχω στειλει εγω:confused:..(για λογους που δεν λεγονται,οποτε μη ψαχνεις να βρεις ακρη)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.832
Πόντοι
3.506
Τυπάρα .... γκόμενες ... που είχα βγει το 2001 ...
Από αγγελίες γνωριμίας του κοσμοπόλιταν ..............

Άστο να πάει στο διάολο λέμε !
Να σου πω κάποια ... επαγγέλματα ;; Δασκάλα χορού .... αεροσυνοδός ... αισθητικός ..... μπαργούμαν .... πορτιέρισα ....
δασκάλα ... μπαλέτου !!!!! γραμματέας καθηγητού μου σε ιατρείο .....
Και στο forum του Cosmopolitan (που δυστυχώς έκλεισαν σύντομα) γίνονταν καλές γνωριμίες. Όμως άλλες οι εποχές και οι διαθέσεις των γυναικών τότε. Μην ξεχνάς ότι ηταν τα προϊστορικα χρόνια του internet στην Ελλάδα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΕΞ

Αναρωτιεμαι λοιπον ,
όχι τύπε. Στο έκανε για να δει αν θα περάσει το δικό της (Shit Test λέγεται αυτή η πρακτική). Αν τσιμπήσεις, ξέρει ότι μπορεί να σε έχει σήκω - κάτσε, κάτσε- σήκω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Άλλο ένα γεγονός, στη μακριά σειρά, το οποίο δείχνει για ποιο λόγο οι γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί. Αμέτρητοι, κατ' όνομα άντρες, δεν θέλουν να διώκονται οποιοδήποτε έγκλημα κι αν κάνουν

...............Δεν θα πάει στο δικαστήριο ο 36χρονος που δέχθηκε την επίθεση
Την υπεράσπιση του άνδρα είχε αναλάβει από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Κούγιας μαζί με την Αλεξάνδρα Σπανάκη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος, ο 36χρονος δεν δέχεται να βρεθεί στο δικαστήριο απέναντι στην πρώην σύζυγό του εξαιτίας των «κανόνων ηθικής του».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρεται:

«Χθες, το θύμα, Γ.Μ. μας ενημέρωσε ότι για τους κανόνες ηθικής που υπηρετεί ο ίδιος, τόσο στην περιοχή στην οποίαν ανδρώθηκε, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, του είναι αδιανόητο να παραστεί στο Δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας, οποιοδήποτε έγκλημα και να έχει διαπράξει εις βάρος του αυτή και ότι κατόπιν αυτής της επιλογής του, εγκαταλείπει το Δικαστήριο, χωρίς τη δική του παρουσία, να αποφασίσει αυτεπαγγέλτως για τη τύχη των δύο κατηγορουμένων γυναικών».........
Πηγή: Κρήτη: Δεν πάει στο δικαστήριο ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι -«Αδιανόητο να αντιδικήσω με γυναίκα» - iefimerida.gr

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
..............Δεν θα πάει στο δικαστήριο ο 36χρονος που δέχθηκε την επίθεση
Μόλις αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι το μουνί δεν είναι ο Θεός επί της γης περνούνε ένα σοκ και πέφτουν σε βαθιά άρνηση.

Κάτι σαν τους εμβολιόφιλους που ανακάλυψαν τις μυοκαρδίτιδες και τους μπραβοκούληδες που αναγκάζονται να γίνουν μέχρι και υπέρμαχοι των γκέι ένα πράμα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.038
Πόντοι
206

κατι αναλογο συμβαινει και με αρκετες νεαρες ελληνιδες, για αυτο τις βλεπεις ταξιδακια σε εξωτερικο, ακριβα ρουχα, εξοδοι σε πολυτελη εστιατορια, απο κοπελες που ειτε ειναι ανεργες ειτε δουλευουν 4 ωρο φτιαχνοντας καφεδες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣΕΞ

Αναρωτιεμαι λοιπον ,
Ατομο μου Billlakos, επέτρεψέ μου νά μήν πιστέψω τίποτα από αυτά πού γράφεις!!
Δέν είναι προσωπικό τό θέμα, όποιος καί νά ανέβαζε τέτοιο Post τό ίδιο θά έλεγα.
Μετά από 30 χρόνια στό χώρο τής μουσικής -Clubs, Bars, Συναυλίες, Δισκογραφικές κτλ- αυτό πού λές,
μόνο καλοκαίρι μέ μεθυσμένες-ημιλιπόθυμες τουρίστριες τό έχω δεί!!
Ανδρας πού παίξει μέ μούνα σέ Club -Μέ πιθανότητες 5%- δέν γαμεί τήν επόμενη μέρα.
-Αν δέν γαμήσει τό ίδιο βράδυ -Σχεδόν απίθανο- θά γαμήσει άν γαμήσει...μετά από καιρό-

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Όταν οι περισσότεροι δίνουν και το νεφρό τους για να βρουν γκόμενα,τι περιμένετε;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όταν οι περισσότεροι δίνουν και το νεφρό τους για να βρουν γκόμενα,τι περιμένετε;
Δέν χρειάζεται νά δώσουν νεφρό, γιά κάποιους είναι πολύ απλή διαδικασία νά βρούν μούνα!!
Μπαίνουν σέ Dating apps βάζουν Photos άσχετες -Η καί σχετικές- καί βρίσκουν πληθώρα από ωραίες μούνες.
Πού νά τρέχουν στό εξωτερικό, η νά κάνουν "Κόρτε" στίς ντόπιες Ελλεηνίδες ?
Είναι μία διαδικασία απλή, πού κάθονται αναπαυτικά στήν δερματόδετη πολυθρόνα τους...καί φλερτάρουν μέ τίς μούνες!! :dunno:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
ωραία όλα αυτά που λέτε κύριοι, το νήμα έχει πάρει φωτιά!

κάνα πέσιμο κάνουμε σε Ελληνίδες; εγώ έχω 0/3 αυτό τον μήνα, τώρα όμως που τελειώνω με κάποιες υποχρεώσεις θα ανεβάσω ρυθμούς

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ωραία όλα αυτά που λέτε κύριοι, το νήμα έχει πάρει φωτιά!

κάνα πέσιμο κάνουμε σε Ελληνίδες; εγώ έχω 0/3 αυτό τον μήνα, τώρα όμως που τελειώνω με κάποιες υποχρεώσεις θα ανεβάσω ρυθμούς
Κρητικέ πρόσεχε μήν πέσεις σέ καμία γκόμενα, πού έχει πολλούς αδελφούς.
Διότι μέ τήν μούρλα πού έχουν πολλοί Κρητικοί, σέ κυνηγούν...μέ τίποτα καραμπίνες!! :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Δέν χρειάζεται νά δώσουν νεφρό, γιά κάποιους είναι πολύ απλή διαδικασία νά βρούν μούνα!!
Μπαίνουν σέ Dating apps βάζουν Photos άσχετες -Η καί σχετικές- καί βρίσκουν πληθώρα από ωραίες μούνες.
Πού νά τρέχουν στό εξωτερικό, η νά κάνουν "Κόρτε" στίς ντόπιες Ελλεηνίδες ?
Είναι μία διαδικασία απλή, πού κάθονται αναπαυτικά στήν δερματόδετη πολυθρόνα τους...καί φλερτάρουν μέ τίς μούνες!! :dunno:

Για ποιους κάποιους;Για το 5%;Για το 1%;

Τότε τι γίνονται όλοι σχεσομουνοδουλοι και παντοφλάκηδες;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για ποιους κάποιους;Για το 5%;Για το 1%;

Τότε τι γίνονται όλοι σχεσομουνοδουλοι και παντοφλάκηδες;
Βασικά όπως έχει γίνει τό Web Dating τό ποσοστό επιτυχημένων γνωριμιών είναι ανύπαρκτο!!
Σέ ηλικίες νεαρών 18-25 χρονών πού μπαίνουν γιά χαβαλέ, υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό τής τάξης κάτω τού 5%-10% τό πολύ.
Στούς μεγαλύτερους άνδρες 26-35 χρονών, είναι αρκετά πιό δύσκολα τά πράγματα κάτω από 5% επιτυχίες.
Γιά τούς πάνω τών 35 τά ποσοστά είναι σχεδόν ανύπαρκτα, καί όποιο ποσοστό υπάρξει θά πρέπει τά λεγόμενα τους,
οι άνδρες αυτοί νά τά υποστηρίζουν μέ ντοκουμέντα, καί όχι μέ λόγια τού αέρα καί παπάτζα, οι γκόμενες δέν ψαρώνουν μέ αυτά πιά!!
Γιά τά γεροντομπαρμπάδια καί παππούδια, δέν υπάρχει σωτηρία στό Web Dating...μόνο καυλάντα!!
-Θέλουν νά γίνουν παντοφλάκηδες, αλλά είναι σχεδόν ανίκανοι ακόμα καί γιά αυτό-

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Βασικά όπως έχει γίνει τό Web Dating τό ποσοστό επιτυχημένων γνωριμιών είναι ανύπαρκτο!!
Σέ ηλικίες νεαρών 18-25 χρονών πού μπαίνουν γιά χαβαλέ, υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό τής τάξης κάτω τού 5%-10% τό πολύ.
Στούς μεγαλύτερους άνδρες 26-35 χρονών, είναι αρκετά πιό δύσκολα τά πράγματα κάτω από 5% επιτυχίες.
Γιά τούς πάνω τών 35 τά ποσοστά είναι σχεδόν ανύπαρκτα, καί όποιο ποσοστό υπάρξει θά πρέπει τά λεγόμενα τους,
οι άνδρες αυτοί νά τά υποστηρίζουν μέ ντοκουμέντα, καί όχι μέ λόγια τού αέρα καί παπάτζα, οι γκόμενες δέν ψαρώνουν μέ αυτά πιά!!
Γιά τά γεροντομπαρμπάδια καί παππούδια, δέν υπάρχει σωτηρία στό Web Dating...μόνο καυλάντα!!
-Θέλουν νά γίνουν παντοφλάκηδες, αλλά είναι σχεδόν ανίκανοι ακόμα καί γιά αυτό-

Για τους singles άνω των 35,δεν υπάρχει σωτηρία...γενικά.Όχι μόνο απ'το web dating.

Ζούνε σ'ένα κόσμο παντρεμένων,σχεσάκηδων και κάποιων λίγων διαθέσιμων γυναικών με απαιτήσεις 10αριου.Αν τους θυμηθεί...η θεά Τύχη,έστω και στα 'γεράματα' των 40+,μπορεί να το 'σώσουν'.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για τους singles άνω των 35,δεν υπάρχει σωτηρία...γενικά.Όχι μόνο απ'το web dating.

Ζούνε σ'ένα κόσμο παντρεμένων,σχεσάκηδων και κάποιων λίγων διαθέσιμων γυναικών με απαιτήσεις 10αριου.Αν τους θυμηθεί...η θεά Τύχη,έστω και στα 'γεράματα' των 40+,μπορεί να το 'σώσουν'.
Ακριβώς συμφωνώ 100%
Οι γκόμενες πού θά "Συνάψουν" ερωτικές σχέσεις, μέ Singles άνω τών 35 χρονών έχουν τρομερές απαιτήσεις!!
Ειδικά άν οι γκόμενες είναι εμφανισιακά καί πάνω από 5άρι 5.5άρι, τότε δέν κάνω κάν συζήτηση!!
Μόνο από 2άρι έως 4,5άρι έχει κάποια σχετική τύχη...ο Ελληνοπουτσιστής 35 +
-Καί όταν λέω τύχη, νά έχει σπίτι ιδιόκτητο, αμάξι, καί εισόδημα min 1000 ευρώ τόν μήνα-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom