alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σωστο και αυτοΠροσοχή. Μην ξεχνάς, ότι ....
δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες
υπάρχουν άνδρες που δεν πίνουν !
Σωστο και αυτοΠροσοχή. Μην ξεχνάς, ότι ....
Καί πολύ καλά κάνετε!!Κανείς δεν είναι σε πανικό τύπε.
Πίνουμε όλο το βράδυ ... και περιμένουμε το λυκόφως των θεών ... για να πάμε μαζί με το Θορ
στο Ράγναροκ ..... και τελικά στη Βαλχάλα ... καβάλα στις Βαλκυρίες ............
Αυτό τό ξέρει ο κάθε πουτσιστής από μόνος του!!προφανως αυτες που μας καυλώνουν. Τι εννοεις? Οτι γαμαμε καποια που δεν μας αρεσει; Γιατι να το κανουμε αυτο;
Προσοχή. Μην ξεχνάς, ότι ....
Μετά από ένα μπουκάλι ουίσκι, όλες οι γκόμενες είναι ίδιες δέν τό ξέρεις Σάμπ!!Δηλαδή πιωμένος πας και με χοντρές;
Δεν πήγαινα ποτέ σε μέρη που πάνε χοντρές τυπάρα !Δηλαδή πιωμένος πας και με χοντρές;
Μετά από ένα μπουκάλι ουίσκι, όλες οι γκόμενες είναι ίδιες δέν τό ξέρεις Σάμπ!!
Τί νά είναι 1.50 τί νά νά είναι 1.90...λεπτομέρειες!!
Εδώ τώρα .... δείχνεις άγνοια.Τί νά είναι 1.50 τί νά νά είναι 1.90...
Ευτυχώς εσυ εισαι το απόλυτο κελεπούρι και το όνειρο κάθε μουνας35αρες στα αζήτητα;
Εννοείς...χωρις να έχουν νοσηλευθεί...ή να είναι 3ψηφια κιλά...ή να έχουν 2 κεφάλια,3 χέρια;
Εσύ μπορεί δέν είναι όμως όλοι έτσι!!Όχι δεν ξέρω,εγώ όσο και να πιω...βλέπω τι μου γίνεται
Μέ τί τά οργώνει άτομο μου μέ τά ευρώ,Εδώ τώρα .... δείχνεις άγνοια.
Προφανώς δεν έχεις βρεθεί κοντά σε 1.90 .
Μόνο ημίθεοι σαν τον Κμαν , μπορούν να μιλήσουν για τέτοιο μεγαλείο .
Αιθέρας.
Κέρβερος.
Άλογο .
Κμάναρος, οργώνει τα μουνολίβαδα και τα πόδια του έχουν γίνει κουρμπαριστά
σαν των ανδρών του αττίλα που ήταν μέρα νύχτα πάνω στα άλογα.
Εσύ μπορεί δέν είναι όμως όλοι έτσι!!
Αλλοι ας πούμε μέ 3-4 ποτά δέν ξέρουν τί λένε... καί τί κάνουν!!
Τουλάχιστον από εκεί...ξεκινάμε!!Οι άμπαλοι με το ποτό,ναι
Εμεις 3-4 ποτά...θέλουμε για ζέσταμα
Αν πίνεις κι όλας .... πιστεύω έχεις λαμπρές προοπτικές.Οι άμπαλοι με το ποτό,ναι
Εμεις 3-4 ποτά...θέλουμε για ζέσταμα
Δεν εχει ακουστει να εχουν καμια συνεπεια οσες κανουν κατι παρομοιο.όσον αφορά αυτόν που αθωώθηκε, κι έκατσε κι ένα χρόνο φυλακή, δεν πλήρωσε μόνο αυτός
..............«Ήταν δακτυλοδεικτούμενοι και οι γονείς μου και η αδελφή μου, που είναι 18 χρονών. Να βγαίνει έξω σε παρέες και να κάθονται να συζητάνε ότι ο αδελφός σου κάθεται και βιντεοσκοπεί ανήλικα και παράγει παιδική πορνογραφία… Αναγκάστηκαν οι άνθρωποι και έφυγαν σε άλλη περιοχή», τόνισε ο 24χρονος.......
Θα γίνει το ανάλογο; θα είναι δηλαδή δαχτυλοδειχτούμενοι οι οικείοι της Συκοφάντριας, θα αντιμετωπίσουν Κοινωνική Κατακραυγή;
Λεβεντιά, ξύπνιος είσαι ;Tύπε ξέρεις ακόμη κι από σακάκια; Τι διάολο;
Μια συναδελφισσα παντρεμενη με παιδι, που εχει καλη φημη, οτι κοιταει το σπιτι της και τον αντρα της, μου ελεγε οτι της ζητησε μια γνωστη της μηπως ξερει να της συστησει καμια παραδουλευτρα να πηγαινει σπιτι για καθαριοτητα, πλυντηριο! . Αυτη που της το ζητησε, ειναι 40 ετων, παντρεμενη, χωρις παιδια, και οπως μου ελεγε η συναδελφισσα της εχει πει οτι παει και κανει πιλατες, γιογκα.
Δουλευει βεβαια κι εκεινη, και ο αντρας της. Αλλα παιδια δεν εχουν. Τι στο καλο τη θελει τη γυναικα να τη πληρωνει να της καθαριζει και να της βαζει πλυντηριο!!
Δεν γινονται αυτα. Μας δουλευουν οι Ελληνιδες.