Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Επισκέπτης
Τελικά αν δεν γράψω κάτι εδώ πέρα και να πέσουν μετά διάφορες να με φάνε το θέμα κρυοκωλεύει...Γι΄αυτό λέω να το αναθερμάνω.

Πρώτα απ' όλα, ενώ όλες οι μαγκιόρες μου ζήταγαν να τους πω κάνα προχωρημένο μπαράκι καμία δεν είχε το θάρρος ή τη φιλική διάθεση να μου στείλει pm να ρωτήσει, παρόλο που έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι που λέει ο λόγος εδώ μέσα. Δεν ανήκω στην τσατσο-κλικαδούρα τους άρα είμαι "λεπρός" για αυτές, τέτοιο πουρί κουβαλάνε στο μυαλό (εκτός και αν φοβούνται ότι με το pm θα μείνουν έγκυες....).

Σε προχωρημένο μπαράκι ήμουν την Τσικνοπέμπτη. Το μισό γεμάτο με οπαδούς της Γαλλικής ομάδας Σεντ-Ετιέν - που "μάμησε" τον Ολυμπιακό. Ψιλο-μιλώντας Γαλλικά μοιραία έπιασα κουβέντα μαζί τους. Τους είπα ότι ήμουν Ολυμπιακός και στην αρχή χέστηκαν μην πάρω στο κινητό τίποτα χουλιγκάνια και έρθουν και τους πετσοκόψουν...

Τέλος πάντων, οι Γάλλοι είναι τρελοί νουνάκηδες από ότι ήξερα και παλιά και από ότι διαπίστωσα και τη συγκεκριμένη μέρα. Δεν άφησαν Ελληνίδα για Ελληνίδα στο μαγαζί που να μην της πέσουν - ακόμη και αν στην παρέα τους υπήρχαν και άντρες. Και από ότι πρόσεξα οι Ελληνίδες τρελαίνονται για Γάλλους (οι μισοί ήταν πολύ ωραία παιδιά, ψηλοί κ.λ.π.).

Κολλήσαμε με 2 Ελληνίδες που μας προσκάλεσαν εμένα και άλλους 5 Γάλλους σε ένα άλλο μπαράκι. Πήγαμε ήταν ωραία φάση, μασκαρεμένοι, πιο απελευθερωμένες οι γυναίκες κ.λ.π. Ο ένας Γάλλος γλωσσοφίλιαζε τη μία Ελληνίδα ενώ ένας ξανθός Γάλλος πήρε την άλλη Ελληνίδα και χαθήκανε. Όταν γυρίσανε και τον ρώτησα τι κάνανε μου είπε ότι του πήρε ψιμπούκι. Οι Ελληνίδες είτε πολύ "δήθεν" το παίζουνε ή πάνε στο άλλο άκρο και γίνονται χύμα στο κύμα...

Τελικά και άλλοι 2 Γάλλοι είχαν κάτσει με Ελληνίδες και είχαμε μείνει χωρίς γυναίκα εγώ και ένας άλλος Γάλλος που μου θύμιζε αρκετά τον Αλέν Ντελόν στα νιάτα του, σε πιο ψηλή έκδοση όμως. Βγήκαμε έξω από το μπαρ να μιλήσουμε όταν είδαμε 2 κοπέλες να κάθονται σε κάποιο τραπέζι μέσα στο κρύο. Κοιταχτήκαμε στα μάτια με τον Ντελόν και σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα. Του έδωσα κάποιες ειδικές οδηγίες (23χρονος γαρ και άπειρος από Ελληνίδες) και τον άφησα να πάει μόνος του να τους την πέσει (μας είχαν ακούσει που μιλάγαμε Γαλλικά και ήδη μας κοίταγαν με ενδιαφέρον). Η μία μαυρομάλα, ψιλοήξερε Γαλλικά. Ανταποκρίθηκαν και οι δυο με ενθουσιασμό στο καμάκι του Ντελόν. Πλησίασα και γω, πρόσεξα ότι η καστανόξανθη που καθόταν προς τη μεριά μου είχε ένα πανέμορφο πρόσωπο και μεγάλα γελαστά πράσινα μάτια. Έπαθα ταραχή με αυτή την κοπέλα. Άρχισα να της μιλάω, ήταν από τη Ρωσία αλλά γεννημένη στην Ελλάδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι Γαλλίδα, τόσο όμορφη, αριστοκρατική και κομψή ήταν. Κατά σύμπτωση λάτρευε τη Γαλλία και μας έβαλε στο κινητό της το "La vie en rose". Όσο την κοίταγα τόσο δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου από πάνω της. Τους είπα "ρε κορίτσια γιατί καθόμαστε έξω στο κρύο και δεν πάμε μέσα". Μου είπαν ότι περίμεναν κάποιους αλλά φαίνεται δεν θάρχονταν. Αναρωτιόμουνα ποιος κοπανο-μαλάκας είχε στήσει μια τέτοια καλλονή.....

Μέσα κολλήσαμε όλοι σαν παρέα - και με τους άλλους Γάλλους και τις 2 άγριες Ελληνίδες, τρελός χορός, πειράγματα, αγγίγματα. Εγώ ένοιωθα άρρωστος με τη Ρωσιδούλα, δεν μου συμβαίνει συχνά να έχω τόσο έντονο μαγνητισμό με γυναίκα...Χόρευε όμορφα, το σώμα της κουνιόταν με απίστευτη χάρη και θηλυκότητα και για μένα είναι σημαντικό το πως χορεύει μια γυναίκα (μέχουν χαλάσει γκομενάρες που χόρευαν άτσαλα...). Της την έπεφταν διάφοροι αλλά τους είχε γενικά στο κλάσιμο...Ερχονόταν όλο προς τη μεριά μου (την άφησα μετά από κάποια φάση στην πίστα και πήγα και υποκρινόμουν ότι έπινα ανέμελος το ποτό μου...), πήρε κάτι σεπαρτίνες και άρχισε να μου τις τυλίγει στο κεφάλι..

(η συνέχεια στο επόμενο τεύχος post)       

Να σας πω απο τωρα τι συμπερασμα θα βγαλει απ την ιστορια ο Παλιος οτι οι ελλεηνιδες ειναι καλες για Γαλλους και τα Ρωσιδια για μας...  :dancing:

Επισκέπτης
μα για να βοηθησω την περιπτωση........
να αθωωθουνε τα κοριτσια
αφου ειμαι τζεντλεμαν ειπαμε ρε :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι τζεντλεμαν με τις κυριες με τις αλλες εισαι αλανι... :grin: τι γινεται ποτε θα το ανοιξουμε το μασατζιδικο κυριων... ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Η συμπεριφορά σας τον τελευταίο καιρό δικαιολογεί απόλυτα το πρασίνισμα.
Καιρός ήταν να μπει τάξη.
Έχουμε γεμίσει κατιναριό. Ρε ουστ.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τώρα είστε οικολογικές? :crazy:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

σωστός!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ιιιιιιιιιιιιι, καθήκι με τα κονέ, τσάτσε, ρουφιάνε, τρέχα στην κλίκα σου ρεεεεεεεεεεε

Edit: Κλώνε
Edit: !!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ωωωωωω, ωιμέ, πόσα φαρμάκια να καταπιώ πλέον η δόλια; Γιατί να είναι τόσο σκληρός ο κόσμος; Άτιμε ντουνιά, άλλους τους ανεβάζεις στα ουράνια και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα της κόλασης να τυραννιούνται, να μαστιγώνονται, να ξεσκίζονται, να ουρλιάζουν, να ματώνουν, να φιμώνονται και κανείς να μην τους δίνει σημασία ουααααααα
Εμπρός λοιπόν, Σαδιστή Άντρα, μαστίγωσέ με κι εσύ, δέχομαι τις καμτσικιές σου
(το μαστίγιο με τις εφτά ουρές και τους κόμπους αυτή τη φορά ε; thx xxx  :-*)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Ωωωωωω, ωιμέ, πόσα φαρμάκια να καταπιώ πλέον η δόλια; Γιατί να είναι τόσο σκληρός ο κόσμος; Άτιμε ντουνιά, άλλους τους ανεβάζεις στα ουράνια και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα της κόλασης να τυραννιούνται, να μαστιγώνονται, να ξεσκίζονται, να ουρλιάζουν, να ματώνουν, να φιμώνονται και κανείς να μην τους δίνει σημασία ουααααααα
Εμπρός λοιπόν, Σαδιστή Άντρα, μαστίγωσέ με κι εσύ, δέχομαι τις καμτσικιές σου
(το μαστίγιο με τις εφτά ουρές και τους κόμπους αυτή τη φορά ε; thx xxx  :-*)

Άρχισε πάλι το παραλήρημα της τρελής. :jerking:
Ρε δε πάμε καλά.
Ωϊμέ, φαρμάκια και 2 αυγά Τουρκίας.
Μετά λένε "ωχ, αμάν, εγώ είμαι καλή, γιατί με πρασίνισαν?" :idiot:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Άρχισε πάλι το παραλήρημα της τρελής. :jerking:
Ρε δε πάμε καλά.
Ωϊμέ, φαρμάκια και 2 αυγά Τουρκίας.
Μετά λένε "ωχ, αμάν, εγώ είμαι καλή, γιατί με πρασίνισαν?" :idiot:
Δεν παραπονέθηκα ποτέ ρε!!
και είμαι ον πόιντ, ανόητε Σαδιστή Άντρα
Έλα τώρα, κάνε μου ΠΤΣΑΦΦΦΦΦΦ  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν παραπονέθηκα ποτέ ρε!!
και είμαι ον πόιντ, ανόητε Σαδιστή Άντρα
Έλα τώρα, κάνε μου ΠΤΣΑΦΦΦΦΦΦ  :boobies:  :boobies:  :boobies:  :boobies:

Ρε κάποιος να τη μαζέψει!!! :o
Το σαδισμό που τον είδες?
Δε σου κάνω τίποτα που να χτυπιέσαι κάτω. Έτσι, εκεί να σκάσεις.
Δε θα με κατεβάσεις στο επίπεδό σου.
Σε λυπάμαι μόνο που σε διαβάζω.

Pathetic+Logo.jpg

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τόσες σελίδες απάντησε κανείς στο ερώτημα:
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;;;;;;;; :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε κάποιος να τη μαζέψει!!! :o
Το σαδισμό που τον είδες?
Δε σου κάνω τίποτα που να χτυπιέσαι κάτω. Έτσι, εκεί να σκάσεις.
Δε θα με κατεβάσεις στο επίπεδό σου.
Σε λυπάμαι μόνο που σε διαβάζω.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΩΡΑ
Ο λόγος σου με χόρτασε μανάριιιιιιι τώρα θα περάσω μια ευχάριστη νύχτα καθώς θα βυθίζομαι στη μιζέρια του να ξέρω ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ΑΥΤΟΣ που δε με σκέφτεται, που δε μου δίνει καμία σημασία, που γι'αυτόν είμαι απλώς άλλη μία αξιοθρήνητη, ελεεινή, βρομιάρα, άθλια ύπαρξη και δεν το σκέφτεται καν να μου δώσει δεύτερη ματιά γιατί ό,τι κι αν κάνω για να τραβήξω μια ιδέα από την προσοχή του δε μου τη δίνει ο άπληστος αλλα ναι, το ξέρω, είμαι ανάξια της ματιάς Του και γι' αυτό θα αυτοτιμωρούμαι εις τους αιώνας των αιώνων αμήν μια και Αυτός δεν καταδέχεται ούτε μια καμτσικιά, ούτε ένα τοσοδούλι πτσαφφ, ούτε ένα πλαφφφ, κάτι τέλος πάντων, δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξή μου και τώρα το χέρι μου ξέρεις πού είναι άτιμε....

Συνημμένα

• igiveyoumyheart.jpg
    igiveyoumyheart.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 16

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΤΩΡΑ
Ο λόγος σου με χόρτασε μανάριιιιιιι τώρα θα περάσω μια ευχάριστη νύχτα καθώς θα βυθίζομαι στη μιζέρια του να ξέρω ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ΑΥΤΟΣ που δε με σκέφτεται, που δε μου δίνει καμία σημασία, που γι'αυτόν είμαι απλώς άλλη μία αξιοθρήνητη, ελεεινή, βρομιάρα, άθλια ύπαρξη και δεν το σκέφτεται καν να μου δώσει δεύτερη ματιά γιατί ό,τι κι αν κάνω για να τραβήξω μια ιδέα από την προσοχή του δε μου τη δίνει ο άπληστος αλλα ναι, το ξέρω, είμαι ανάξια της ματιάς Του και γι' αυτό θα αυτοτιμωρούμαι εις τους αιώνας των αιώνων αμήν μια και Αυτός δεν καταδέχεται ούτε μια καμτσικιά, ούτε ένα τοσοδούλι πτσαφφ, ούτε ένα πλαφφφ, κάτι τέλος πάντων, δεν αναγνωρίζει καν την ύπαρξή μου και τώρα το χέρι μου ξέρεις πού είναι άτιμε....

Προσπαθώ να σε διαβάσω με ενδιαφέρον αλλά κάπου σε χάνω. Η γραφικότητα των αντιδράσεων σου λακίζει οποιαδήποτε προσπάθεια που μπορεί να κάνει κάποιος για να σε αντιμετωπίσει με σοβαρότητα. Η τάση χαζοειρωνείας και ψευτοαυτοσαρκασμού που ευελπιστείς να περάσεις αποδεικνύουν περίτρανα το μέγεθος της ανωριμότητας σου. Για άλλη μια φορά, οι τρανές ελπίδες σου για δημιουργία εντυπώσεων, καταλήγουν φρούδες.
Αν αυτό δε σε ικανοποιεί, μπορώ να προσποιηθώ ότι σε κατάλαβα.
Συνέχισε να χαίρεσαι. Γελάω πολύ. :birdman:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ααααχχχχ.... μμμμμ.... μννννν.... γκασπ... ουουουου... αααα.... αααΑΑΑΑ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααχχχχχ!!! ΑΑΑΑΑΑαααααααααχχχχ!!!! ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!! χαααχαχχχ (λαχάνιασμα)... μμμμμμμμ μανάρρρρρι, να'σαι καλά...  :-* :-* :-* :-* :-*
*πατ πατ* that'll do, Pig

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αχ το καλυτερό μου σε αυτό το site,oι καυγάδες!!! :grin:
Θα με παίξετε και εμένα;;;!!! :cheesy:

Stories