Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τελικά τι γίνεται σε αυτά τα προχωρημένα bars και έχετε τρελαθεί όλοι/ες? :think:

Ο παλιός έχει λυσσάξει ότι γίνονται πολύ προχωρημένες καταστάσεις εκεί αλλά δε μας λέει πού είναι!!!

Επίσης, από το λινκ που έβαλες... "When a boy lets you lay on his chest ... he is wishing for you to be his forever"
Τι ψέματα λένε ρε.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο παλιός έχει λυσσάξει ότι γίνονται πολύ προχωρημένες καταστάσεις εκεί αλλά δε μας λέει πού είναι!!!

Επίσης, από το λινκ που έβαλες... "When a boy lets you lay on his chest ... he is wishing for you to be his forever"
Τι ψέματα λένε ρε.......

δεν το ξερες εσυ κοπελια? επισης ρολο παιζει και η ποιοτητα του μαλλιου....και αν θα ειναι δασυτριχο το στηθος ή οχι.......αλλο κυρος εχει το δασυτριχο το καραμπουζουκλιδικο με το σταυρουδακι και αλλο το λειζεραποτριχωμενο.....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τι ψέματα λένε ρε.......

Ναι ρε, εννοείται, θα κοιροϊδευόμαστε τώρα, στάνταρ μιλάμε, σα δε ντρέπονται λεώ εγώ. κλπ κλπ...
Αχαχαχα, δε τα διάβασα, μόνο τίτλους κοιτούσα γιατί γίνεται χαμός εκεί μέσα.
Εν τω μεταξύ, εκεί γράφουν και άντρες γιατί είδα κάτι θέματα του στυλ "Άρης, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος" κλπ.
Αχαχαχαχα, εγώ δεν πίστευα ότι υπάρχουν cosmoboys. Τελικά μήπως αυτοί είναι οι προχωρημένοι? :dancing:

πολύ γρήγορα προχωράει αυτό το θρεντ...

Στο τέλος θα γίνει και ταινία. :rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εκεί γράφουν και άντρες γιατί είδα κάτι θέματα του στυλ "Άρης, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος" κλπ.
Αχαχαχαχα, εγώ δεν πίστευα ότι υπάρχουν cosmoboys. Τελικά μήπως αυτοί είναι οι προχωρημένοι? :dancing:

Δεν... δεν μπορεί... παραπλανητικά θα είναι!!
link plx

Μήπως είναι κρυφολεσβίες που το παίζουν άντρες εκεί μέσα για να ψωνίζουν κοριτσάκια;;;  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν... δεν μπορεί... παραπλανητικά θα είναι!!
link plx

Μήπως είναι κρυφολεσβίες που το παίζουν άντρες εκεί μέσα για να ψωνίζουν κοριτσάκια;;;  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Δε ξέρω τι είναι πάντως βρήκα 2 πρόχειρα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπουμπ ο μαστορας :P αφου δηλωνει οι της αρεσουν και οι κωλαρες τι περιμενει....

Αφού μου αρέσουν οι κωλάρες, τι να κάνω;;;;  :huh:
Πάντως κανείς δε με λέει κρυφόπουστα γι' αυτό, οι λόγοι μέχρι τώρα είναι οι εξής:
α) Το άβαταρ που δεν μπορούν να ξεπεράσουν μερικοί
β) Το ότι γράφω σαν άντρας
γ) Το ότι ξέρω από μπάλα σαν άντρας
δ) Έτσι, γιατί είναι ο Πεοκλής

:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

Edit: Καληνύχτααααα mounitsa

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
α) Το άβαταρ που δεν μπορούν να ξεπεράσουν μερικοί
β) Το ότι γράφω σαν άντρας
γ) Το ότι ξέρω από μπάλα σαν άντρας
δ) Έτσι, γιατί είναι ο Πεοκλής

-Το δ το ξέρεις εσύ και οι φαν σου.
-Το γ είναι απλά αστείο.
-Το β δεν το καταλαβαίνω. Εσύ και η erinal είστε οι μόνες γυναίκες που γράφετε σωστά σαν άνθρωποι (κεφαλαία & μικρά, σημεία στίξης, χρησιμοποιείται αγγλικά όταν πρέπει κλπ. ενώ οι άλλες γράφουν σαν να τελειώσαν το κρυφό σχολειό και πάντα υπάρχει και ένα  :P)
-Το α είναι ένας αρκετά σοβαρός λόγος... :grin:

Ninja, η πρώτη φράση του πρώτου ποστ στο πρώτο λινκ που έβαλες ήταν η εξής:

ομαδες πραγματικα μικρες, σαν του δαφνοστεφανωμενου γκευ-ρου του πειραια,

Θα γίνουμε από δυο χωριά ε!!!!!!!!!

Τι εννοείς? Κατάλαβες τίποτα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
-Το β δεν το καταλαβαίνω. Εσύ και η erinal είστε οι μόνες γυναίκες που γράφετε σωστά σαν άνθρωποι (κεφαλαία & μικρά, σημεία στίξης, χρησιμοποιείται αγγλικά όταν πρέπει κλπ. ενώ οι άλλες γράφουν σαν να τελειώσαν το κρυφό σχολειό και πάντα υπάρχει και ένα  :P)

Εννοούν το ύφος, όχι το αν γράφω σωστά, αλλά δεν το έχω καταλάβει αυτό...  :huh:
(και ακόμα και το α κάποιοι το ξεπέρασαν, έλεοθ πια!!  :grin: )

Τι εννοείς? Κατάλαβες τίποτα?

Βρίζουν τον πειραιά..  :'(

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Εννοούν το ύφος, όχι το αν γράφω σωστά, αλλά δεν το έχω καταλάβει αυτό...  :huh:
(και ακόμα και το α κάποιοι το ξεπέρασαν, έλεοθ πια!!  :grin: )

Τι να πω, εγώ ύφος και τέτοια δεν καταλαβαίνω, κοιτάω απλά τι γράφει ο άλλος/η.

Βρίζουν τον πειραιά..  :'(

Δηλαδή εσύ ασχολείσαι με μπάλα? Πάντως τον Borja δεν τον ήξερες. Το ματς το είδες σήμερα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
με δουλευεις μαλλον...δεν εχεις ακουσει ποτυε το κοσμοπολιταν;;;;;;;;;;τρελανε με!!!και επισης κ γω απο κει σας ηρθα!!!!!!!!!!δε το ξερατεεεεεεε???????????????????????
Το κοσμοπόλιταν το ήξερα, το φόρουμ νόμιζα ότι ήταν inside joke, δεν ήξερα ότι υπήρχε!! Νόμιζα ότι ήταν κάτι σε φάση απορίες-απαντήσεις στο σάιτ του κοσμοπόλιταν, δεν ήξερα ότι υπήρχε κοτζάμ φόρουμ!!
warnwarn.gif
 Kόψε το spamming

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Το κοσμοπόλιταν το ήξερα, το φόρουμ νόμιζα ότι ήταν inside joke, δεν ήξερα ότι υπήρχε!! Νόμιζα ότι ήταν κάτι σε φάση απορίες-απαντήσεις στο σάιτ του κοσμοπόλιταν, δεν ήξερα ότι υπήρχε κοτζάμ φόρουμ!!
Μετά από αυτό, πες μας πάλι αυτά που έλεγες για το ύψος και τη βαρύτητα. :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Αυτό δεν ήταν δική μου θεωρία, το είπαν στο Brainiac!!!!
Θα αμφισβητήσεις εσύ κοτζάμ Brainiac ρεεεεε;;;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Καλά ΟΚ, ότι πεις.
Για πες μας και άλλα ενδιαφέροντα... :rolleyes:

Ρε loukritia, λίγο που είδα τα θέματα για τα οποία συζητάτε, είναι υπερβολικά κλισέ και επαναλαμβανόμενα ακόμα και για εσάς. Δε βαριέστε με τίποτα? Επίσης το forum είναι πολύ άσχημο και καθόλου λειτουργικό (σαν chat room είναι). Τουλάχιστον εδώ πέρα, έχουμε ένα επίπεδο σοβαρότητας και λέμε αλήθειες.
Αλήθεια υπάρχουν και cosmoboys? :headbang:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Τελικά έχει δίκιο ο παλιός είμαι τρελά δήθεν :dancing: :dancing: :dancing:

Με αυτή την έννοια τότε είμαι και εγώ. :rockon:

boomb, δεν έχεις καταλάβει γιατί μέγεθος μιλάμε. Εδώ θα βρεις θέματα για τα πάντα ενώ εκεί έχει 5-6 βασικές ενότητες.
Από αυτήν την άποψη το λέω, συν το ότι μου είπε ότι περνάει περισσότερη ώρα εκεί μέσα και προσπαθούσα να καταλάβω το γιατί. Το forum τους είναι σαν ένα μεγάλο περιοδικό cosmopolitan χωρίς τις φωτογραφίες (απλά τρομακτικό  :S). Σίγουρα είναι όλα υποκειμενικά και προφανώς αυτά τα λίγα είναι που τους νοιάζουν περισσότερο αλλά το λέω γιατί μου μεγάλη εντύπωση.
Εδώ είναι όλα τόσο οργανωμένα αλλά ταυτόχρονα και τόσο χύμα που γαμάει... :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλά ΟΚ, ότι πεις.
Για πες μας και άλλα ενδιαφέροντα... :rolleyes:

Ρε loukritia, λίγο που είδα τα θέματα για τα οποία συζητάτε, είναι υπερβολικά κλισέ και επαναλαμβανόμενα ακόμα και για εσάς. Δε βαριέστε με τίποτα? Επίσης το forum είναι πολύ άσχημο και καθόλου λειτουργικό (σαν chat room είναι). Τουλάχιστον εδώ πέρα, έχουμε ένα επίπεδο σοβαρότητας και λέμε αλήθειες.
Αλήθεια υπάρχουν και cosmoboys? :headbang:
εννοειται οτι  εχουμε κοσμομποις κ 8στα10 ειναι γαμω τα παιδια!!!
οσο γ τα αλλα που ειπες περι λειτουργικοτητας εχεις απολυτο δικιο...
την βαρεμαρα την ξεπερναμε με κανα σουργελο που θα βρεθει... :grin:
warnwarn.gif
 Κόψε το spamming

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ντάρλιγκ, μαζί σου κι εγώ, δήθεν με πέταλα   :boobies:  :boobies:  :boobies:

Edit: ^^^^^ Χμπφφφφ, εδώ δεν έχει θέμα για τα love handles  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ρε αυτα τα λοβ χαντλς... που ειναι κ τι εννοουν ακριβως? το διαβασα στο κοσμοφορουμ αλλα ντραπηκα να ρωτησω εκει.. :cheesy:

περιμενω απαντηση κ απο λουκι γιατι ειναι κ κοσμογκερλ... :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
τι να μαμίσουμε καλύτερα απο την στιγμή που είσαι δηλωμένη λεσβία... :idiot:

πλάκα μας κάνεις????? :jerking: :jerking: :headbang:
ουστ γορίλα :uglystupid:

Η thaleia είναι από τις πιό αξιοπρεπείς και σοβαρές παρουσίες εδώ. Μάλλον παρεκτρέπεσαι συναγωνιστή...... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom