mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τελικά τι γίνεται σε αυτά τα προχωρημένα bars και έχετε τρελαθεί όλοι/ες?
συχναζει ο παλιος..........duhhhhhhhhhhhhh
Ο παλιός έχει λυσσάξει ότι γίνονται πολύ προχωρημένες καταστάσεις εκεί αλλά δε μας λέει πού είναι!!!
Επίσης, από το λινκ που έβαλες... "When a boy lets you lay on his chest ... he is wishing for you to be his forever"
Τι ψέματα λένε ρε.......
Επίσης, από το λινκ που έβαλες... "When a boy lets you lay on his chest ... he is wishing for you to be his forever"
Τι ψέματα λένε ρε.......
πολύ γρήγορα προχωράει αυτό το θρεντ...
εκεί γράφουν και άντρες γιατί είδα κάτι θέματα του στυλ "Άρης, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος" κλπ.
Αχαχαχαχα, εγώ δεν πίστευα ότι υπάρχουν cosmoboys. Τελικά μήπως αυτοί είναι οι προχωρημένοι?
Δεν... δεν μπορεί... παραπλανητικά θα είναι!!
link plx
Μήπως είναι κρυφολεσβίες που το παίζουν άντρες εκεί μέσα για να ψωνίζουν κοριτσάκια;;;
μπουμπ ο μαστορας αφου δηλωνει οι της αρεσουν και οι κωλαρες τι περιμενει....
α) Το άβαταρ που δεν μπορούν να ξεπεράσουν μερικοί
β) Το ότι γράφω σαν άντρας
γ) Το ότι ξέρω από μπάλα σαν άντρας
δ) Έτσι, γιατί είναι ο Πεοκλής
Ninja, η πρώτη φράση του πρώτου ποστ στο πρώτο λινκ που έβαλες ήταν η εξής:
ομαδες πραγματικα μικρες, σαν του δαφνοστεφανωμενου γκευ-ρου του πειραια,
Θα γίνουμε από δυο χωριά ε!!!!!!!!!
-Το β δεν το καταλαβαίνω. Εσύ και η erinal είστε οι μόνες γυναίκες που γράφετε σωστά σαν άνθρωποι (κεφαλαία & μικρά, σημεία στίξης, χρησιμοποιείται αγγλικά όταν πρέπει κλπ. ενώ οι άλλες γράφουν σαν να τελειώσαν το κρυφό σχολειό και πάντα υπάρχει και ένα )
Τι εννοείς? Κατάλαβες τίποτα?
Εννοούν το ύφος, όχι το αν γράφω σωστά, αλλά δεν το έχω καταλάβει αυτό...
(και ακόμα και το α κάποιοι το ξεπέρασαν, έλεοθ πια!! )
Βρίζουν τον πειραιά.. :'(
Αχαχαχα, εσύ σε ποιο από τα 2 περνάς περισσότερη ώρα?γιατι σχολιαζετε το κοσμοπολιταν ρε?????????????????????????
Το κοσμοπόλιταν το ήξερα, το φόρουμ νόμιζα ότι ήταν inside joke, δεν ήξερα ότι υπήρχε!! Νόμιζα ότι ήταν κάτι σε φάση απορίες-απαντήσεις στο σάιτ του κοσμοπόλιταν, δεν ήξερα ότι υπήρχε κοτζάμ φόρουμ!!με δουλευεις μαλλον...δεν εχεις ακουσει ποτυε το κοσμοπολιταν;;;;;;;;;;τρελανε με!!!και επισης κ γω απο κει σας ηρθα!!!!!!!!!!δε το ξερατεεεεεεε???????????????????????
Μετά από αυτό, πες μας πάλι αυτά που έλεγες για το ύψος και τη βαρύτητα.Το κοσμοπόλιταν το ήξερα, το φόρουμ νόμιζα ότι ήταν inside joke, δεν ήξερα ότι υπήρχε!! Νόμιζα ότι ήταν κάτι σε φάση απορίες-απαντήσεις στο σάιτ του κοσμοπόλιταν, δεν ήξερα ότι υπήρχε κοτζάμ φόρουμ!!
Αυτό δεν ήταν δική μου θεωρία, το είπαν στο Brainiac!!!!
Θα αμφισβητήσεις εσύ κοτζάμ Brainiac ρεεεεε;;;
Τελικά έχει δίκιο ο παλιός είμαι τρελά δήθεν
εννοειται οτι εχουμε κοσμομποις κ 8στα10 ειναι γαμω τα παιδια!!!Καλά ΟΚ, ότι πεις.
Για πες μας και άλλα ενδιαφέροντα...
Ρε loukritia, λίγο που είδα τα θέματα για τα οποία συζητάτε, είναι υπερβολικά κλισέ και επαναλαμβανόμενα ακόμα και για εσάς. Δε βαριέστε με τίποτα? Επίσης το forum είναι πολύ άσχημο και καθόλου λειτουργικό (σαν chat room είναι). Τουλάχιστον εδώ πέρα, έχουμε ένα επίπεδο σοβαρότητας και λέμε αλήθειες.
Αλήθεια υπάρχουν και cosmoboys?
τι να μαμίσουμε καλύτερα απο την στιγμή που είσαι δηλωμένη λεσβία...
πλάκα μας κάνεις?????
ουστ γορίλα
Ώστε είμαι δηλωμένη λεσβία...
ενδιαφέρον!
Ντάρλιγκ, μαζί σου κι εγώ, δήθεν με πέταλα
Edit: ^^^^^ Χμπφφφφ, εδώ δεν έχει θέμα για τα love handles
τι να μαμίσουμε καλύτερα απο την στιγμή που είσαι δηλωμένη λεσβία...
πλάκα μας κάνεις?????
ουστ γορίλα