Επισκέπτης
λιωμας... το οτι δεν θα συμφωνει κανενας μαζι μου ή οχι γιατι θα επρεπε να μ ενδιαφερει? ο καθενας με τα κριτηρια του...
Προφανώς
λιωμας... το οτι δεν θα συμφωνει κανενας μαζι μου ή οχι γιατι θα επρεπε να μ ενδιαφερει? ο καθενας με τα κριτηρια του...
Αντονιο ξεκολλα! Ατη ειναι η θεραπεια...
οι χειροτερες ειναι οι θεσσαλες γκομενες ,ειδικα απο το βολο.ξερω 3 ,και οι 3 ειναι σνομπ τελειως.αφου στη σχολη ηταν να κανουμε μια εργασια.και ενα παιδι δειχνει σε μια απο αυτες,2 αγορια που ειναι στην ιδια ομαδα.και μπροστα τους λεεϊ,αυτοι ειναι στην ομαδα μας???με ενα και σνομπ ,αλλα και προσβλητικο τροπο.πολλες απο τις ελληνιδες δε χρειαζεται καν να τις δινουμε αξια.αν τις δωσεις αξια ,σε βλεπουν και λενε ,καλως το μαλακα(απο μεσα τους),
και παρέες και δε μας τρέχουν οι γκόμενες στην τάδε δραστηριότητα αλλά τις τρέχουμε εμείς εκεί που μας αρέσει εμάς.
Ισως έχουν δίκιο κάποιες γυναίκες όταν παραπονιούνται πως δεν υπάρχουν πραγματικοί άνδρες πια.
¨Οντας σωστός κυνηγός οφείλεις να πλησιάσεις οποιαδήποτε γυναίκα σου ξυπνήσει (αρχικά) το γενετήσιο ένστικτο.
Οι γυναίκες δεν έχουν δίκιο να παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άνδρες, γιατί στη συντριπτική πλειοψηφία αντιδρούν άσχημα στον άγνωστο που θα τους την πέσει ακόμη κι είναι ωραίος και μάγκας, μόνο και μόνο επειδή είναι άνγωστος.
Και συνήθως προτιμούν να γαμιούνται με τον υδραυλικό ξάδελφο της κολλητής τους, που τους τον γνώρισε μέσα στην "παρέα" , παρόλο που μπορεί να είναι σαν τον Μπην και να αλλάζει σώβρακο όποτε κοινωνάει (Χριστούγεννα-Πάσχα-15 Αυγούστου).
Το καμάκι , δεν είναι πολιτικά ορθό στην Ελλάδα και γι'αυτό έχει πολλές αποτυχίες (καποιοι βεβαια όπως εγώ το προτιμούν, παρόλα τα μικρά ποσοστά επιτυχίας). Οι περισσότερες όμως ελεεινίδες, γουστάρουν να βολεύονται με βλαχο-προξενιά.
σωστος.....Αυτό είναι που τη σπάει σε πολλούς.
Μεταξύ τους κι εγώ.
Μου την έσπαγε το δεδομένο ότι στην Ελλάδα για να είσαι "κοινωνικά αποδεκτός" και
"πολιτικά ορθός" πρέπει να παίζεις μόνο με τις αδελφές&ξαδέλφες των φίλων σου , τις συναδέλφους , τις φίλες των φίλων που σου γνωρίζουν μέσα στις "παρέες" κτλ.
Τα βλαχο-προξενιά δηλαδή!
Γιατί όταν η "παρέα" σου γνωρίζει κάποια, είναι προξενιό είτε σου αρέσει , είτε όχι.
Από κάποια στιγμή στη ζωή μου και μετά , το σιχάθηκα αυτό.
Είναι πιο ενδιαφέρον , πιο αντρίκιο, πιο αρχιδάτο να φάς μια γκόμενα που θα γουστάρεις και θα είναι τελείως άγνωστη! Δεν θα ξέρεις δηλαδή ούτε τον αδελφό της, ούτε την κολλητή της, ούτε θα είναι ξαδέλφη συναδέλφου/συμφοιτήτριας , ούτε θα δουλεύετε μαζί , ούτε θα στη συστήσει ο Χ κοινός γνωστός μαλάκας στην παρέα.
Όσοι έχουν φάει γκόμενες από το πουθενά, είμαι σίγουρος ότι με καταλαβαίνουν και καταλαβαίνουν τη διαφορά και πόσο μεγαλύτερη μαγκιά είναι αυτό , σε σχέση με τα βλαχο-μικροαστικά προξενιά της "παρέας".
Κι εδώ που τα λέμε, όσες παρέες κι αν έχει κανείς, οι άγνωστες είναι πάντα περισσότερες και πολύ πιο μπάνικες γκόμενες. Σπάνια η "παρέα" σου γνωρίζει μουνάρες. Κάτι Β' διαλογής πασσάρουν.
Τελευταία φορά προσωπικά μου έκαναν προξενιό πριν 10 χρόνια. Η τότε γκόμενα φίλου (μετέπειτα μνηστή και τώρα σύζυγος) μου γνώρισε μια βλαχάρα χωριανή της που σπούδαζε Αθήνα. Χαλάστηκα απίστευτα και πήρα όρκο ότι από τότε και μετά θα την έπεφτα σε όποια έβλεπα και γούσταρα. Μου βγήκε σε καλό. Και καλύτερες γκόμενες άρχισα να γνωρίζω και υποχρέωση δεν είχα σε κανέναν μαλάκα και καλύτερα ένοιωθα ψυχολογικά. Και έτσι παντρεύτηκα κι όλας και τη γυναίκα μου τη γουστάρω πολύ περισσότερα απο τα ρετάλια που μου γνώριζαν οι διάφορες κωλό-"παρέες" με τα κωλό-προξενιά.
και εκτος ,του οτι πολλες απο τις ελληνιδες ειναι ελλεινιδες,εχουν και φιλες ,που τις βαζουν και λογια για σενα χωρις καν να σε ξερουν.εχει συμβει σε μενα ,να χαλασει κατασταση απο 'φιλες'που προσπαθουν να "σωσουν"τις φιλες τους.γεμισαμε "εξυπνες" και σνομπ.σιγουρα υπαρχουν και σωστα και ενταξει κοριτσια,αλλα θελει ειτε τυχη ειτε πολυ ψαξιμο.
αψογοςΠαιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είναι το πρώτο μου post εδώ. Είμαι παλιός συναγωνιστής (στα μπουρδέλα από 13 χρονών) και έχω συμπληρώσει πλέον ένσημα 30ετίας (45άρης).
Όπως καταλαβαίνετε, έχω περάσει από άλλες τις φάσεις: χοντρομπάκουρος, σε σχέσεις, παντρεμένος, χωρισμένος κ.λ.π. Έχω αγαπήσει και αγαπηθεί, μου την έχουν "πει" και πονέσει (καλό κάνει κι αυτό) πολλές γυναίκες, έχω μαμήσει απίστευτες γυναίκες σε Έλληνικά και ξένα μπουρδέλα (αλλά δεν είμαι και περήφανος γι' αυτό) όπως έχω μαμήσει και ωραίες κανονικές γυναίκες.
Έχω να πω ότι οι Ελληνίδες κατά την προσωπική μου άποψη είναι οι χειρότερες (το υπογραμμίζω αυτό) και ταυτόχρονα (από μία άλλη οπτική γωνία) οι καλύτερες γυναίκες στον κόσμο!
Είναι οι χειρότερες γιατί πιστεύω ότι δεν είναι ακόμη εξοικειωμένες με το φύλο τους και το ρόλο τους σα γυναίκες, κάπου είναι μπερδεμένες, σε φάση ζαβής απελευθέρωσης, διχασμένες, μαγκωμένες και ενοχικές. Επιπλέον έχουν ένα "Εγώ" πιο μεγάλο και από το βουνό Έβερεστ! Πάντοτε κατά τη γνώμη μου και πάντοτε σύμφωνα με τα δεδομένα γυναικών που έχω συναντήσει σε άλλες χώρες που έχω ταξιδέψει (Αμερική - βόρεια και νότια, ωραίες βλάχες οι αμερικάνες, αληθινά θηλυκά οι Λατίνες - βόρεια Ευρώπη κ.λ.π.). Το "Εγώ" της ελληνίδας είναι πραγματικό υπερτροφικό και δίχως άλλο ο βασικός υπεύθυνος γι' αυτό είναι ο Έλληνας μπαμπάκας της, στα μάτια του οποίου και η τελευταία Ελληνίδα μπάζο μοιάζει με top model. Με αυτή την εντύπωση βγαίνουν στην κοινωνία, έχουν ψηλά τη μύτη και το λογαριασμό τον πληρώνουν τα παιδιά που της πλησιάζουν.
Καράφλιασα με την ιστορία με τις 5 Ελληνίδες στην Αλεξανδρούπολη (που διάβασα σε άλλο νήμα εδώ) τις 5 Ελληνίδες που γαμηθήκανε/βιαστήκανε (μερικές φορές είναι δυσδιάκριτα τα όρια) από 12 νταυραντισμένους τουρκαλάδες, που τους διάτρησαν τα έντερα και τις μήτρες (μαμώντας στο όνομα αυτών των Ελλημίδων και την Ελλάδα ταυτόχρονα, μην έχετε καμία αμφιβολία περί τούτου). Η ανώριμη συμπεριφορά αυτών των 5 Ελληνίδων τεκμηριώνει π.χ. αυτά που ισχυρίζομαι παραπάνω γι' αυτές. Αντί να έχουν καλο-μαμηθεί στην Ελλάδα και να μην έχουν ανάγκη τους νταυραντισμένους τουρκαλάδες, ψιλο-στερημένες εδώ πήγαν να βγάλουν το άχτι τους στην Τουρκιά! Λες και η πατρίδα μας δεν έχει νταβραντισμένα παλληκάρια!
Εδώ όμως στην Ελλάδα παραδόξως τις πιάνει η ενοχική φάση + η στενομυαλιά + ο εγωισμός που εξήγησα παραπάνω. Οι ίδιες αυτές ελληνίδες σε κάποιο ελληνικό μπαράκι μπορεί και να την "έλεγαν" χοντρά σε όποιον άντρα της πλησίαζε, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν το "Εγώ" τους, ότι την "είπανε" σε έναν εμφανίσιμο άντρα! Πόσο ανώριμο και χαζό είναι αυτό; Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες βάζουν τα πιο προκλητικά ρούχα που έχουν, κοιτούν στον καθρέπτη πόσο σέξι φαίνεται ο κώλος τους και πηγαίνουν σε παρέες, μπαράκια κ.λ.π. για να καταλήξουν αμάμητες το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι τους και ρίχνοντας μόνες τους φραπεδιά στο νινάκι τους, ταυλωμένες επειδή κατάφεραν και την "είπαν" στον τάδε ή στο δείνα άντρα! Πόσο ηλίθιο και αυτιστικό είναι αυτό, αλήθεια;
Από την άλλη, έχω δει μπροστά στα μάτια μου και την άλλη πλευρά των σημερινών σχιζοφρενικών Ελληνίδων! Αυτή των "τσοπουκυνηγών". Έχω δει σε άπειρους δημόσιους χώρους (κυρίως μπαρ) Έλληνίδες στην ψύχρα να ζητάνε φωτιά σε τελείως αγνώστους τους άντρες (συνήθως ψηλών, καλοφτιαγμένων και γενικά με αίσθηση οικομικής άνεσης) να τους πιάνουν τη συζήτηση και μετά από 15 - 20 λεπτά να είναι στην αγκαλιά τους, να φιλιούνται και να χαμουρεύονται λες και γνωρίζονται χρόνια! Αυτές οι Ελληνίδες αλλάζουν παρτενέρ σαν πουκάμισα αλλά δύσκολα καταφέρνουν να έχουν κάποιο σταθερό και μόνιμο άντρα δίπλα τους. Διατηρούν λοιπόν μία μόνιμη έκφραση ξυνίλας στο πρόσωπο και είναι αυτές που διαδίδουν περισσότερο ότι "δεν υπάρχουν άντρες"! Από την άλλη, έχω πολύ καλά παιδιά φιλαράκια 30άρηδες (όχι 1,80, όχι φραγκάτους) που οι τσοπουκυνηγές αυτές γυναίκες ούτε γυρνάνε να κοιτάξουν!
Σε αντίθεση, οι ξένες είναι - γενικά - πολύ πιο ανοιχτόμυαλες και φιλικές (μπορεί να μην τις μαμήσεις την ίδια βραδυά, αλλά θα κάνεις συνήθως μία μαμιστερή κουβέντα μαζί τους, μπορεί να πίνεις μαζί τους μπύρες και σαν να είναι κολλητήρια σου. Αυτό είναι που λέω ότι οι Ελληνίδες δεν είναι άνετες στο γυναικείο τους ρόλο, αλλά ενοχικο -μαγκωμένες από τη μια και από την άλλη χαζο-μούνικα απελευθερωμένες!
Άλλο κόλλημα εδώ στην Ελλάδα είναι αυτό της παρέας! Δεν σε κοιτάει εύκολα γυναίκα αν δεν είσαι της παρέας, λες και αν είσαι παίρνεις αυτόματα κάποιο ιδιαίτερο "χρίσμα", είναι εξασφαλισμένο δηλαδή ότι δεν είσαι "σχιζοφρενής δολοφόνος" και άλλες τέτοιες μαλακιούλες που παραδόξως πρεσβεύουν κυρίως οι Ελληνίδες. Μούχει κάτσει φάση που τρώω πόρτα από 4 κοπέλες (2 δεξιά μου και 2 αριστερά μου) σε μπάρα μπαρ και πηγαίνω κατά τις 2 σε παρείστικο γλέντι και τρώω στη μούρη μου το νινί ψιλοάγνωστης σε μένα κοπέλας που χόρευε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι μπροστά μου και μετά κάθισε δίπλα μου και σε ένα σημείο άρχισε να μου μιλάει κανονικά – και με άνεση γιατί προφανώς "ήμουν της παρέας"!
Τι άλλο να πω γι' αυτό το παράδοξο "μόρφωμα" (να μην πω μαλακιστήρι) που λέγεται Ελληνίδα 2008? Κατά δεν έχει πάει καλά στη συγκεκριμένη γυναίκα, κάτι χρειάζεται να δουλέψει! Από την άλλη, η ωριμότητα των 45 μου χρόνων μου λέει ότι δεν γίνεται το μισό του Ελληνικού πληθυσμού (οι γυναίκες) να είναι "ζαβό" χωρίς να είναι αντίστοιχα κάπου "ζαβό" και το άλλο μισό! Κάποια μαλακία έχουμε κάνει ή συνεχίζουμε να κάνουμε και εμείς οι Έλληνες άντρες και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό γιατί δεν μας αξίζει να έχουμε από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο (σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη)!
Γιατί η Ελληνίδα, τώρα, είναι (από μία άλλη οπτική γωνία) η καλύτερη; Γιατί με όλα αυτά που κάνουν και μας σπάνε τ' "απίδια", με όλη αυτή τη σχιζοφρένεια και τον υπερτροφικό εγωισμό τους δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση στο Σύμπαν από το να μαμάς μία Ελληνίδα και να τις φωνάζεις (για όλους τους παραπάνω λόγους) «τι σου κάνω μάνα μου»;
αψογος
Ρε παιδιά... Ως Ελλην Μεταναστης(Σουηδία) ...τα εχω παιξει με αυτά που διαβάζω...
ΖΗΤΩ οι Ξένες!!!