Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ναι έτσι είπα. Αλλά είπα επίσης στο ίδιο και στα επομενα ποστ ότι πρέπει να πάρεις μπρος κι ότι πρέπει να ξεκινήσεις να μιλάς άνετα πρώτα κι όλα θα έρθουν.
Αν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις να φτάσεις στο τηλέφωνο με όποιον τρόπο θες, κάντο. Σημασία έχει να πείσεις. Το που είναι το κυλικείο δεν βλέπω να σου δίνει χώρο για συζήτηση. Είναι άλλη περίπτωση.
Ίσως στη φοιτήτριες από αλλά τμήματα να έχεις ένα δίκιο δε πολυπιανει.Αλλα αυτό που μου είπες για τις έξω στο καμάκι να ρώτησω για το ξενοδοχείο μεγάλη Βρετανία επίσης που είναι η κοντινοτερη πιάτσα των ταξί κλπ κλπ στέκει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
ηταν απο τις πιο τσιμπουκοβιόλες γκόμενες που ειχα γαμησει αλλα ηταν απαλευτη μεχρι αηδιας.,...τοσο μαλακισμενη δε πηγαινε αλλο
Τώρα ξέρεις πως τα σκατα κρύβονται κάτω από την επιφάνεια....
Συμμαθήτριά σου η συγκεκριμένη;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Ναι...κάθε μέρα τον στέλνουν μηνύματα γιατί αγωνιούν πως ξύπνησε,πως κοιμηθηκε,πως ήπιε τον καφέ του και τι έφαγε σήμερα....:2funny:

Κάποτε...που είχα κι εγώ fb,είχα 'φίλες' και κάποιες συμμαθήτριες

Ε μόνο με μία ανταλλάζαμε κανα χρονια πολλά σε γενέθλια/γιορτές...και κανένα τι κάνεις,πως περνάς κλπ.Που κι αυτή χάθηκε μετά...

Φαντάζομαι οι περισσότεροι η μόνη επαφή που έχουν με συμμαθήτριες τους είναι κάπως έτσι...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Κάποτε...που είχα κι εγώ fb,είχα 'φίλες' και κάποιες συμμαθήτριες

Ε μόνο με μία ανταλλάζαμε κανα χρονια πολλά σε γενέθλια/γιορτές...και κανένα τι κάνεις,πως περνάς κλπ.Που κι αυτή χάθηκε μετά...

Φαντάζομαι οι περισσότεροι η μόνη επαφή που έχουν με συμμαθήτριες τους είναι κάπως έτσι...
Ευτυχώς έβαλες το φίλες σε εισαγωγικά...μερικά ναυάγια νομίζουν ότι τους κάνουν και παρέα έτσι...βρε ουστ καργες...βρήκαν χρηματοδότη και τώρα ούτε σε ξέρουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι ρε...στο badoo τη γνωρισα μια πιτσιρικα
Τόσο ανισσοροπες μόνο μέσα σε διαδικτυακές χαβούζες συχνάζουν..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ίσως στη φοιτήτριες από αλλά τμήματα να έχεις ένα δίκιο δε πολυπιανει.Αλλα αυτό που μου είπες για τις έξω στο καμάκι να ρώτησω για το ξενοδοχείο μεγάλη Βρετανία επίσης που είναι η κοντινοτερη πιάτσα των ταξί κλπ κλπ στέκει.
Εκεί στέκει διότι ψάχνεις να βρεις ξενοδοχείο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα μονο. Δηλαδή μπορείς να παράγεις έργο συζήτησης σε μια που δεν τρέχει πανικόβλητη. Λίγο να κάνεις τον χαμενο, λίγο η πιάτσα των ταξί, λίγο η γλώσσα του σώματος κτλ η γυναίκα δείχνει πάντα ανοχή σε αυτά και χαίρεται όταν μετά από αυτό της την πέσεις. Λέει "αααααααα τι ωραίο ψέμα μου είπε για να μου την πέσει. Τι ευγενικός. Άλλοι μου δείχνουν τον πούτσο τους στα σοσιαλ ή μου λένε έξω έλα μουνάρα μου. Αυτός έχει τρόπους. Άραγε αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ να τον ακούσω; θα κάνω μια δοκιμή". Όλα είναι θέμα να κερδίσεις λόγο χρόνο περισσότερο και μια άλφα περιέργεια από την γκόμενα. Στην χειρότερη περίπτωση θα ρίξει άκυρο. Ποτέ όμως γυναίκα, ποτέ των ποτών αν της μιλήσεις ήρεμα και ευγενικά δεν πρόκειται να σε αποπαρει. Κάτι που δεν παίζει ρόλο σε εμας διότι και να σε αποπαρει μια άγνωστη στα παπάρια σου. Η ουσία είναι ότι μαλακώνει. Και έχει αποδειχθεί ότι αν η γυναίκα είναι ήρεμη και χαλαρή όλα πάνε καλύτερα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όντως αυτό στις γυναίκες με τα μωρά είναι πρόβλημα. Δηλαδή όσες ήδη έχουν αλλά είναι χωρισμένες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη παρά μόνο για γαμήσι κι όσες δεν έχουν φτάνοντας σε ηλικία deadline, σου ζαλίζουν τ αρχίδια. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες κάνουν μωρά με σκοπό το δικό τους ντάντεμα. Χωνέψτε το. Και τα κάνουν συνήθως όταν χτυπάει το καμπανάκι ότι τα ωάρια λιγόστεψαν. Η 30-35αρα που θυμήθηκε να κάνει μωρά σπανίως ήταν άτυχη. Συνήθως απλά έτρωγε ψωλες και τώρα που λιγόστεψαν, θυμήθηκε ότι θέλει να γίνει μανούλα. Δηλαδή δεν βρήκε ποτέ κανέναν οκ; όλοι τις ξινιζαν; :2funny: ας κάτσει τώρα με τις φίλες της να την κατακρίνουν ότι έμεινε άκληρη κι όλα αυτά όσο η κοινωνία θα την βλέπει ως περιθωριακή. Τσούζει λέμε το θέμα. Αφήστε τι λένε περί ελευθερίας και επιλογών κτλ. Αυτά ας τα λένε εκεί που περνάνε. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το ακάποτο γαμήσι είναι ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της γκόμενας στο σεξ που την φέρνει κορυφή σε αυτό.
Έτσι κι αλλιώς ότι πλεονέκτημα μπορεί να έχει μόνο το σεξ θα αφορά.
Κάτι άλλο δεν δεν έχουν πλεον
να δώσουν. :2funny:Όμως δεν γίνεται με την καθεμία. Θέλει προσοχή. Συνήθως συμβαίνει στα τα πρώτα ραντεβού αν όχι στο δεύτερο. Και μετά το παίζουν σοβαρές και προφυλακτικούδες. :2funny:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εκεί στέκει διότι ψάχνεις να βρεις ξενοδοχείο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα μονο. Δηλαδή μπορείς να παράγεις έργο συζήτησης σε μια που δεν τρέχει πανικόβλητη. Λίγο να κάνεις τον χαμενο, λίγο η πιάτσα των ταξί, λίγο η γλώσσα του σώματος κτλ η γυναίκα δείχνει πάντα ανοχή σε αυτά και χαίρεται όταν μετά από αυτό της την πέσεις. Λέει "αααααααα τι ωραίο ψέμα μου είπε για να μου την πέσει. Τι ευγενικός. Άλλοι μου δείχνουν τον πούτσο τους στα σοσιαλ ή μου λένε έξω έλα μουνάρα μου. Αυτός έχει τρόπους. Άραγε αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ να τον ακούσω; θα κάνω μια δοκιμή". Όλα είναι θέμα να κερδίσεις λόγο χρόνο περισσότερο και μια άλφα περιέργεια από την γκόμενα. Στην χειρότερη περίπτωση θα ρίξει άκυρο. Ποτέ όμως γυναίκα, ποτέ των ποτών αν της μιλήσεις ήρεμα και ευγενικά δεν πρόκειται να σε αποπαρει. Κάτι που δεν παίζει ρόλο σε εμας διότι και να σε αποπαρει μια άγνωστη στα παπάρια σου. Η ουσία είναι ότι μαλακώνει. Και έχει αποδειχθεί ότι αν η γυναίκα είναι ήρεμη και χαλαρή όλα πάνε καλύτερα. :rockon:
Τεσπά θα το κάνω αυτό με το παράδειγμα με το ξενοδοχείο κλπ κλπ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ας δουλέψει τότε και ας κάνει οικονομίες για να πάρει την μηχανή (αν αυτό είναι το πρόβλημα του) αντί να μυξοκλαίει που οι γυναίκες γνωρίζουν άλλους μέσω κύκλου,θέλουν τους ωραίους κλπ.
Συμφωνώ σε όλα όσα λες αλλά ο σαμπ είναι έτσι τώρα σαν άνθρωπος τι να κάνουμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τεσπά θα το κάνω αυτό με το παράδειγμα με το ξενοδοχείο κλπ κλπ.
Αυτό είναι το πιο βατό παράδειγμα με μηδενικό συντελεστή δυσκολίας. Κάντο σε είκοσι μουνιά που σου αρέσουν σε μια μέρα και θα νιώσεις πολύ πιο λασκα και καλύτερα. Τώρα απλά σου φαίνεται παράξενο. Στην πορεία θα χαίρεσαι κιόλας.
Ούτε μια ώρα δεν θα σου πάρει ακόμα κι αρχάριος. Βάρα στο ψαχνό.
:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό είναι το πιο βατό παράδειγμα με μηδενικό συντελεστή δυσκολίας. Κάντο σε είκοσι μουνιά που σου αρέσουν σε μια μέρα και θα νιώσεις πολύ πιο λασκα και καλύτερα. Τώρα απλά σου φαίνεται παράξενο. Στην πορεία θα χαίρεσαι κιόλας.
Ούτε μια ώρα δεν θα σου πάρει ακόμα κι αρχάριος. Βάρα στο ψαχνό.
:rockon:
Ναι μπρο μου θα το κάνω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάθε μέρα αν στήσετε λίιιιιιιιιιγο αυτί και ακούστε τι λένε, θα γελάσετε. Όλη μέρα υπαρξιακές μαλακίες συζητούν και μιλούν για γκόμενους. Είπε έτσι, έκανε ετσι, έκλασε αλλιώς κτλ.
Ποτέ άνδρας δεν κάνει έτσι με γκόμενα. Είναι τέρμα κομπλεξικες κι ανασφαλείς.
:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτά πού γράφονται,ότι οι γκόμενες είναι χιλιοχυμένες καί κωλοξεσκισμένες,είναι φαντασίες-μαλακίες,
ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι αυτό,οι περισσότερες πού είναι ασχημομέτριες -καί αρκετές ωραίες- δέν έχουν πιά καί τόσες επιτυχίες.
Οχι ότι άν τό ήθελαν -μέ τόσα λιγούρια- δέν θά γαμιόντουσαν,απλά δέν τούς αρέσουν οι άνδρες πού τούς τήν πέφτουν.
Δέν θέλουν...ούτε νά τούς βλέπουν!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μέχρι προ κάποιον ετών θυμάμαι όπως όλοι ότι οι γκόμενες ήταν πολύ πιο οκ στην καθημερινότητα και ψάχνονταν. Τώρα πια η αρρώστια του γυναικοκεντρισμού, όσο πάει απλώνεται σαν την χολέρα. :2funny: Όλη μέρα με το κινητό στα χέρια αυστηρές και ξινές δεν έχουν ανάγκη να ασχοληθούν. Ξέρουν οι βρώμες ότι μόλις μπουν στα σόσιαλ θα έχουν εκαντονταδες ναυάγια να τις εκθειάζουν και να τις παρακαλούν. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να πηγαίνεις σε όποιες θες. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις πρόσφορο έδαφος η σήμα "έλα να μου την πέσεις" στην καθημερινότητα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτά πού γράφονται,ότι οι γκόμενες είναι χιλιοχυμένες καί κωλοξεσκισμένες,είναι φαντασίες-μαλακίες,
ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι αυτό,οι περισσότερες πού είναι ασχημομέτριες -καί αρκετές ωραίες- δέν έχουν πιά καί τόσες επιτυχίες.
Οχι ότι άν τό ήθελαν -μέ τόσα λιγούρια- δέν θά γαμιόντουσαν,απλά δέν τούς αρέσουν οι άνδρες πού τούς τήν πέφτουν.
Δέν θέλουν...ούτε νά τούς βλέπουν!
Προσωπικά όσες γνωριζω, έχουν τρελλαθει στο γαμήσι ασχέτως κλίμακας εμφάνισής τους. Υπάρχουν κι αγαμητες -δεν αντιλέγω- αλλά είναι μικρό ποσοστό και συνήθως ειναι κολλημενες με κάποιον. Και βέβαια εννοείται ότι δεν τους αρέσουν ολοι όσοι τους την πέφτουν διότι πρώτον δεν ξέρουν να την πέσουν και δεύτερον, για εκείνες δεν είναι αυτοί που θέλουν. Ονειρεύονται να τους την πέφτουν διάσημοι και αναγνωρισμένοι. :2funny: Στην πραγματικότητα, διαλέγουν τον ελεγχόμενο μαλάκα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Προσωπικά όσες γνωριζω, έχουν τρελλαθει στο γαμήσι ασχέτως κλίμακας εμφάνισής τους. Υπάρχουν κι αγαμητες -δεν αντιλέγω- αλλά είναι μικρό ποσοστό και συνήθως ειναι κολλημενες με κάποιον. Και βέβαια εννοείται ότι δεν τους αρέσουν ολοι όσοι τους την πέφτουν διότι πρώτον δεν ξέρουν να την πέσουν και δεύτερον, για εκείνες δεν είναι αυτοί που θέλουν. Ονειρεύονται να τους την πέφτουν διάσημοι και αναγνωρισμένοι. :2funny: Στην πραγματικότητα, διαλέγουν τον ελεγχόμενο μαλάκα.
Καί πώς εξηγείται τό γεγονός,εφόσον γαμιούνται ασύστολα οι γκόμενες, οι άνδρες νά είναι αγάμητοι?
Μέ αράπηδες γαμιούνται η μέ Πάκια διότι οι... Ελληνες είναι αγάμητοι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καί πώς εξηγείται τό γεγονός,εφόσον γαμιούνται ασύστολα οι γκόμενες, οι άνδρες νά είναι αγάμητοι?
Μέ αράπηδες γαμιούνται η μέ Πάκια διότι οι... Ελληνες είναι αγάμητοι!
Το ότι γαμιούνται κάποιες με Αράπηδες και Πακια είναι απλά υπαρκτό φαινόμενο. Αυτό που λες όμως δεν ισχύει όπως το λες. Οι γυναίκες στο μεγαλύτερο τους ποσοστό γαμιούνται από άνδρες που γαμάνε. Δεν είναι αγάμητοι. Γαμάνε λίγο η πολύ αλλα γαμάνε. Είναι Έλληνες,
κι αλλοδαποι όλων των κατηγοριών. Το γαμήσι αλλάζει ως ποιοτικό ή ξεπέτα αλλά υπάρχει και υφίσταται. Υπάρχει πάνω από όλα μια κυκλική συχνότητα. Ποτέ δεν γαμάνε όλοι μαζί και ποτέ δεν μενουν αγαμητοι όλοι μαζί.
Επίσης κι οι γυναίκες δεν γαμιούνται όλες μαζί αλλά μενουν κι αγαμητες. Θυμάσαι ποτέ να γαμάς συνέχεια; εγώ ποτέ και δεν ξέρω και κάνεναν. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Κάθε μέρα αν στήσετε λίιιιιιιιιιγο αυτί και ακούστε τι λένε, θα γελάσετε. Όλη μέρα υπαρξιακές μαλακίες συζητούν και μιλούν για γκόμενους. Είπε έτσι, έκανε ετσι, έκλασε αλλιώς κτλ.
Ποτέ άνδρας δεν κάνει έτσι με γκόμενα. Είναι τέρμα κομπλεξικες κι ανασφαλείς.
:2funny:

Συζητάνε για γκόμενους...γιατί αυτή είναι η καθημερινότητα τους

Και οι άντρες που έχουν γκομενική ζωή,γι'αυτές θα συζητάνε

Αν δεν έχουν,θα βγαίνουν Σάββατο βράδυ και θα συζητάνε..αν η ΑΕΚ θέλει στόπερ ή...ποιος έφτιαξε το σύμπαν...και μετά σπίτι-μαλακία-ν΄άνι. :sleeping:

Ενώ αυτές την ίδια ώρα...τους κάνουν τον πάτο βάζο οι γκόμενοι :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom