Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Ρωτάς αν έχει λεφτά να τη πάρει?Τότε πάνε πάρε μηχανή ρε μίζερε
Ρωτάς αν έχει λεφτά να τη πάρει?Τότε πάνε πάρε μηχανή ρε μίζερε
Θα υπαρξουν και καποιες που θα πουν ναι ομως.Δεν νομίζω ρε φίλε,εκανα μοστρα μεντην 600αρα που εχω τίποτα,λεω γαμωτο τι γινεται?λεω στην αλλη ανεβα να σε παω βολτα και μου λεει δεν ανεβαινω σε μηχανες
Εδώ δέν βλέπεις τί γράφει?Υπαρχει πιο υστερικη απο αυτη που θελει να την κανεις μητερα φιλε;
Ξερεις ποσες εχω αναγκαστει να διωξω επειδη ηθελαν παιδι;
Ξερεις ποσο μου ζαλισαν τ αρχιδια;
Μια ατεκνη γυναικα ειναι οτι το χειροτερο οταν ειναι πανω απο 30 ειδικα.
Βεβαια υπαρχουν και μικρες με νοοτροπια τσιγγανας που θελουν να γινουν μαναδες απο τα 20
Γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ
Ποτε χωρις καποτα μαγκες ΠΟΤΕΕδώ δέν βλέπεις τί γράφει?
ότι καί καλά,θέλει νά τήν γαμήσει χωρίς καπότα,
καί εσύ μού λές...γιά άτεκνη 30άρα?
Το μόνο σωστό που έχεις πει μέχρι τώρα και συμφωνεί στις διατάξεις του σωστού άνδρα που κοιτάζει όπως θα γαμήσει.Θα συμφωνησω οτι τους αρεσει το απρόβλεπτο
Ποτε στις γυναίκες μη λετε προκαταβολικα κατι,οτι ειναι καντε τη στιγμη αυτη.
Ηξερα φιλο που τη ρώταγε να σε φιλησω?πιο ξενέρωτο δεν υπάρχει,η σωστή η γκόμενά θα του λεγε όχι η ελλειψου θα του λεγε ναι,η πλειοψηφια 90% όχι.
Το ίδιο για το σεξ το ιδιο για οτιδήποτε άλλο.μην τις ρωτάτε μην τις ακουτε τη λενε,καντε αυτο που θελετε και πιστευεται χωρις να το λέτε.
Καλύτερα να πειτε παμε να γαμηθουμε παρα θες να γαμηθουμε?,εχει διαφορά
Δεν έχεις καμια τυχη αν πας έτσι. Δηλαδή όχι 2 στις 60. Ούτε 2 στα 60.000.000 δεν θα βγάλεις. Για να σου κάτσει γκόμενα με τέτοια ερώτηση πρέπει να είσαι κάποιος τέρμα διάσημος που και πάλι απλά θα χαμογελάσει και θα σου δώσει σήμα να της την πέσεις για να σου πει ναι. Εσύ που είσαι άσημος όπως κι όλοι μας, πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση αυτό που απαιτείΔε βρίσκω καλή ιδέα αυτό που είπες.Καλυτερα να της τη πέσω αλλιώς δηλαδή παραδειγμα ξέρεις στη που είναι το κυλικείο της σχολης?ή ξέρεις που είναι η τάδε αίθουσα?
Ποτε χωρις καποτα μαγκες ΠΟΤΕ
ΕΙΔΙΚΑ ΑΤΕΚΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30
Ξερω καποιους που καταστραφηκαν απο τετοια λαθη.
Αστο να παει το γαμιδι.
Μακρια απο τετοια παιδες.
ΜΑΚΡΙΑ
Άπαξ κι ανοιχτεί, έχω πάρει το πάνω χέρι. Καμία γυναίκα δεν μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο που της την έπεσε, αν δεν της έκανε κλικ. Θα πω διάφορες γενικότητεςΩραια πες οτι μια σου ανοιγεται,τι κάνεις πες μας τι συνεχεια της τεχνικης σου ?
Δεν έχει σημασία πόσων ετών είσαι ή είμαι, ούτε πόσα χρόνια το εξασκείς ή το εξασκω. Σημασία έχει να παίρνεις αποτέλεσμα. Σε κάθε δραστηριότητα στην ζωή έχουμε γνωρίσει άτομα που ασχολούνται χρόνια κι εξακολουθούν να είναι μαλάκες όπως και άτομα που κόβει το μυαλό τους.Ειμαι χρονια στο αθλημα ντακ ειμαι 13 χρόνια μικροτερος απο σενα αλλα το εξασκω χρονια.
Συμφωνω μαζι σου σε πολλα αλλα και διαφωνω.
Αν σου έκατσε τουλάχιστον λες"μήπως και..." Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση...γιατι? κακο ειναι να ξανα γαμησεις καμια πρωην?
Ναι...κάθε μέρα τον στέλνουν μηνύματα γιατί αγωνιούν πως ξύπνησε,πως κοιμηθηκε,πως ήπιε τον καφέ του και τι έφαγε σήμερα....Τύπε καταρχήν...σε θυμούνται οι παλιές συμμαθήτριες;
Το θεωρεί δεδομένο....Ρωτάς αν έχει λεφτά να τη πάρει?
Εσύ δεν είπες να βγω έξω και να ρωτήσω τη άλλη που είναι το ξενοδοχείο μεγάλη Βρετανία?και μετά να της πω ότι που είναι η κοντινότερη πιατσα ταξί?και μετά να της κάνω ένα κοπλιμεντο και αν χαμογελάσει να της πω αν έχει τηλέφωνο.Δεν έχεις καμια τυχη αν πας έτσι. Δηλαδή όχι 2 στις 60. Ούτε 2 στα 60.000.000 δεν θα βγάλεις. Για να σου κάτσει γκόμενα με τέτοια ερώτηση πρέπει να είσαι κάποιος τέρμα διάσημος που και πάλι απλά θα χαμογελάσει και θα σου δώσει σήμα να της την πέσεις για να σου πει ναι. Εσύ που είσαι άσημος όπως κι όλοι μας, πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση αυτό που απαιτεί
η κάθε περίπτωση. Τι πλάνο έχεις στο μυαλό σου; αντε να σου πει ότι η αίθουσα είναι εκεί. Τι θα πεις μετά; ευχαριστώ και θα φύγεις η θα της πεις ότι έχει ωραία μάτια; αυτά είναι για να κάνεις προπόνηση η να τα λες σε ήδη γνωστές. Δεν είναι για πέσιμο.
Εε ναι ο άλλος του λέει γιατί δε παίρνει.Λες και έχει τα λεφτά και δε παίρνει.Το θεωρεί δεδομένο....
ειχα βγει κάποτε με μια,τη παω σπιτι τις ριχνω ενα μπουτσο...αφου μου εστελνε μετα καθε 2 ωρες μηνυματα,τη μπλοκάρω..(τοτε ειχε καλημερα και μπλοκ).υστερα απο κανα μηνα ειχα ορεξη να τη ξανα γαμησω,τη ξεμπλοκάρω,την αρχιζω εκει στις δικαιολογιες και τις μαλακιες,εμπας περιπτωση την τουμπαρα την εφερα σπιτι,αφου αρχισα να την γδυνω αρχιζε να ψιλοφωναζει και μη και α και ου και εισαι μαλακας,καιι εκει που με εβριζε,βγαζω το πουτσο μου και τις τον πεταω στο στομα...αφου με μπουκωσε για τα καλα,τις πεταξα και ενα μπουτσο,μετα την πηγα σπιτι...υστερα απο 1 ωρα ξανα στελνει...τη ξανα μπλοκαρω...και την ξεμπλοκαρα υστερα απο 1 χρονο..με τα πολλα αφου την αρχισα στα παρακαλια και τις μαλακιες,βγηκα μαζι της ελα ομως που ειχε παρει καμια 20ρια κιλα....αφου βγηκα για καφε μαζι της...τη ξανα μπλοκαρα!Αν σου έκατσε τουλάχιστον λες"μήπως και..." Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση...
Συμφωνώ γαμάμε που γαμανε τις πουτανες με Καποτά όχι και τις γκόμενες μας.Ομως θέλει προσοχή μπορεί κανείς να γίνει πατέρας αν δε προσέχει.Αυτό είναι το θέμα.
Για μερικά ακάποτα γαμήσια...ο άλλος ρισκάρει να το πληρώνει μια ζωή
Γιατί όταν η γυναίκα είναι σε φάση 'θέλω να κάνω παιδί'...τα παίρνει όλα μέσα.Κι εκεί ο άντρας καλείται να αντισταθεί...όπως ο Οδυσσέας στις Σειρήνες.
Ναι έτσι είπα. Αλλά είπα επίσης στο ίδιο και στα επομενα ποστ ότι πρέπει να πάρεις μπρος κι ότι πρέπει να ξεκινήσεις να μιλάς άνετα πρώτα κι όλα θα έρθουν.Εσύ δεν είπες να βγω έξω και να ρωτήσω τη άλλη που είναι το ξενοδοχείο μεγάλη Βρετανία?και μετά να της πω ότι που είναι η κοντινότερη πιατσα ταξί?και μετά να της κάνω ένα κοπλιμεντο και αν χαμογελάσει να της πω αν έχει τηλέφωνο.
Τόσα μπλοκ...ούτε ο Βράνκοβιτς!ειχα βγει κάποτε με μια,τη παω σπιτι τις ριχνω ενα μπουτσο...αφου μου εστελνε μετα καθε 2 ωρες μηνυματα,τη μπλοκάρω..(τοτε ειχε καλημερα και μπλοκ).υστερα απο κανα μηνα ειχα ορεξη να τη ξανα γαμησω,τη ξεμπλοκάρω,την αρχιζω εκει στις δικαιολογιες και τις μαλακιες,εμπας περιπτωση την τουμπαρα την εφερα σπιτι,αφου αρχισα να την γδυνω αρχιζε να ψιλοφωναζει και μη και α και ου και εισαι μαλακας,καιι εκει που με εβριζε,βγαζω το πουτσο μου και τις τον πεταω στο στομα...αφου με μπουκωσε για τα καλα,τις πεταξα και ενα μπουτσο,μετα την πηγα σπιτι...υστερα απο 1 ωρα ξανα στελνει...τη ξανα μπλοκαρω...και την ξεμπλοκαρα υστερα απο 1 χρονο..με τα πολλα αφου την αρχισα στα παρακαλια και τις μαλακιες,βγηκα μαζι της ελα ομως που ειχε παρει καμια 20ρια κιλα....αφου βγηκα για καφε μαζι της...τη ξανα μπλοκαρα!
ηταν απο τις πιο τσιμπουκοβιόλες γκόμενες που ειχα γαμησει αλλα ηταν απαλευτη μεχρι αηδιας.,...τοσο μαλακισμενη δε πηγαινε αλλοΤόσα μπλοκ...ούτε ο Βράνκοβιτς!