Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δεν νομίζω ρε φίλε,εκανα μοστρα μεντην 600αρα που εχω τίποτα,λεω γαμωτο τι γινεται?λεω στην αλλη ανεβα να σε παω βολτα και μου λεει δεν ανεβαινω σε μηχανες
Θα υπαρξουν και καποιες που θα πουν ναι ομως.
Καλο πεσιμο φιλε.
Μη πτοεισαι απο μερικα οχι.
Εκει που σου πε οτι δεν ανεβαινει σε μηχανες επρεπε να της πεις "ωραια παρκαρω τη μηχανη και παμε με τα ποδια βολτα"
Κι εκει να εκοβες αντιδραση.
Γενικα στις γυναικες αρεσουν οι αναπαντεχες απαντησεις που τους ξαφνιαζουν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Υπαρχει πιο υστερικη απο αυτη που θελει να την κανεις μητερα φιλε;
Ξερεις ποσες εχω αναγκαστει να διωξω επειδη ηθελαν παιδι;
Ξερεις ποσο μου ζαλισαν τ αρχιδια;
Μια ατεκνη γυναικα ειναι οτι το χειροτερο οταν ειναι πανω απο 30 ειδικα.
Βεβαια υπαρχουν και μικρες με νοοτροπια τσιγγανας που θελουν να γινουν μαναδες απο τα 20
Γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ
Εδώ δέν βλέπεις τί γράφει?
ότι καί καλά,θέλει νά τήν γαμήσει χωρίς καπότα,
καί εσύ μού λές...γιά άτεκνη 30άρα?

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εδώ δέν βλέπεις τί γράφει?
ότι καί καλά,θέλει νά τήν γαμήσει χωρίς καπότα,
καί εσύ μού λές...γιά άτεκνη 30άρα?
Ποτε χωρις καποτα μαγκες ΠΟΤΕ
ΕΙΔΙΚΑ ΑΤΕΚΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30
Ξερω καποιους που καταστραφηκαν απο τετοια λαθη.
Αστο να παει το γαμιδι.
Μακρια απο τετοια παιδες.
ΜΑΚΡΙΑ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα συμφωνησω οτι τους αρεσει το απρόβλεπτο
Ποτε στις γυναίκες μη λετε προκαταβολικα κατι,οτι ειναι καντε τη στιγμη αυτη.
Ηξερα φιλο που τη ρώταγε να σε φιλησω?πιο ξενέρωτο δεν υπάρχει,η σωστή η γκόμενά θα του λεγε όχι η ελλειψου θα του λεγε ναι,η πλειοψηφια 90% όχι.
Το ίδιο για το σεξ το ιδιο για οτιδήποτε άλλο.μην τις ρωτάτε μην τις ακουτε τη λενε,καντε αυτο που θελετε και πιστευεται χωρις να το λέτε.
Καλύτερα να πειτε παμε να γαμηθουμε παρα θες να γαμηθουμε?,εχει διαφορά
Το μόνο σωστό που έχεις πει μέχρι τώρα και συμφωνεί στις διατάξεις του σωστού άνδρα που κοιτάζει όπως θα γαμήσει.
Εύγε! :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε βρίσκω καλή ιδέα αυτό που είπες.Καλυτερα να της τη πέσω αλλιώς δηλαδή παραδειγμα ξέρεις στη που είναι το κυλικείο της σχολης?ή ξέρεις που είναι η τάδε αίθουσα?
Δεν έχεις καμια τυχη αν πας έτσι. Δηλαδή όχι 2 στις 60. Ούτε 2 στα 60.000.000 δεν θα βγάλεις. Για να σου κάτσει γκόμενα με τέτοια ερώτηση πρέπει να είσαι κάποιος τέρμα διάσημος που και πάλι απλά θα χαμογελάσει και θα σου δώσει σήμα να της την πέσεις για να σου πει ναι. Εσύ που είσαι άσημος όπως κι όλοι μας, πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση αυτό που απαιτεί
η κάθε περίπτωση. Τι πλάνο έχεις στο μυαλό σου; αντε να σου πει ότι η αίθουσα είναι εκεί. Τι θα πεις μετά; ευχαριστώ και θα φύγεις η θα της πεις ότι έχει ωραία μάτια; αυτά είναι για να κάνεις προπόνηση η να τα λες σε ήδη γνωστές. Δεν είναι για πέσιμο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.905
Πόντοι
3.656
Ποτε χωρις καποτα μαγκες ΠΟΤΕ
ΕΙΔΙΚΑ ΑΤΕΚΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30
Ξερω καποιους που καταστραφηκαν απο τετοια λαθη.
Αστο να παει το γαμιδι.
Μακρια απο τετοια παιδες.
ΜΑΚΡΙΑ

Αυτό είναι το θέμα.

Για μερικά ακάποτα γαμήσια...ο άλλος ρισκάρει να το πληρώνει μια ζωή

Γιατί όταν η γυναίκα είναι σε φάση 'θέλω να κάνω παιδί'...τα παίρνει όλα μέσα.Κι εκεί ο άντρας καλείται να αντισταθεί...όπως ο Οδυσσέας στις Σειρήνες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωραια πες οτι μια σου ανοιγεται,τι κάνεις πες μας τι συνεχεια της τεχνικης σου ?
Άπαξ κι ανοιχτεί, έχω πάρει το πάνω χέρι. Καμία γυναίκα δεν μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο που της την έπεσε, αν δεν της έκανε κλικ. Θα πω διάφορες γενικότητες
με διακριτικό χιούμορ για κάνα δεκαλεπτο και μετά θα της πω να βγούμε γιατί από το τηλέφωνο δεν έχει νόημα η ομιλία. Αν προτείνει μέρα θα της πω όχι ακόμα κι αν μου έχει γίνει ελατήριο η πουτσα. Θα πω εγώ την μέρα που θα μπορω και ότι αποφασίσει. Θα βρεθεί μέρα. Μηνύματα δεν στέλνεις ποτέ και ειδικά βράδυ. Πρέπει να φαίνεσαι συνέχεια ότι το βράδυ κάτι κάνεις. Ακόμα και να σε έχουν στήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα, εσύ θα δείχνεις ότι είσαι διακοπές στην Χαβάη. Λίγα λόγια με τις γκόμενες. Όταν βγείτε θα είσαι κύριος κι όχι μαλάκας λιγουρης. Στο τέλος αφού την έχεις εντυπωσιάσει με διάφορες μαλακίες μπίρι μπίρι που τους αρέσουν, θα πληρώσεις τους καφέδες θα δείξεις σκεπτικός και θα πεις ότι ίσως τα ξαναπούμε καποια στιγμή αν και δεν νομίζεις ότι ταιριάζετε και καλύτερα να μείνετε φίλοι. Αυτό ηχεί πολύ αρνητικά στα αυτιά τους και πρέπει να το κάνεις μόνο αν έχει ελπίδα επειδή την εντυπωσιασες. Αλλιώς απλά την διευκολύνεις να σε διαγράψει. Αν όμως έχουν πάει όλα καλά, της παίρνεις πίσω ότι της έδωσες ξαφνικα. Αυτό είναι πολύ άσχημο για τις γκόμενες. Μπορείς να της προτείνεις να την πας σπίτι της αλλά στον δρόμο δεν θα λες τίποτα. Όλα δηλαδή είναι μεθοδευμένα. Αυτά βέβαια είναι η βασική γραμμή. Υπάρχει πολύ πράγμα από πίσω ως συμπεριφορά για να τσιμπήσει. Και βέβαια όλα αυτά θα τα κάνεις αν θες να γαμήσεις. Αν η άλλη είναι άξια λόγου για κάτι (εξαιρετικά σπάνιο) τότε θα φερθείς διαφορετικά αλλά επίσης μεθοδευμένα. Γενικως κουμάντο κάνει ο άνδρας στο ραντεβού. Η γυναικα ακολουθεί. Αργότερα δείχνει τα νύχια της. Και τέλος αν ψάχνει χορηγό δεν κερνάς ούτε πασατεμπο. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειμαι χρονια στο αθλημα ντακ ειμαι 13 χρόνια μικροτερος απο σενα αλλα το εξασκω χρονια.
Συμφωνω μαζι σου σε πολλα αλλα και διαφωνω.
Δεν έχει σημασία πόσων ετών είσαι ή είμαι, ούτε πόσα χρόνια το εξασκείς ή το εξασκω. Σημασία έχει να παίρνεις αποτέλεσμα. Σε κάθε δραστηριότητα στην ζωή έχουμε γνωρίσει άτομα που ασχολούνται χρόνια κι εξακολουθούν να είναι μαλάκες όπως και άτομα που κόβει το μυαλό τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.043
Πόντοι
9.297
Τύπε καταρχήν...σε θυμούνται οι παλιές συμμαθήτριες;
Ναι...κάθε μέρα τον στέλνουν μηνύματα γιατί αγωνιούν πως ξύπνησε,πως κοιμηθηκε,πως ήπιε τον καφέ του και τι έφαγε σήμερα....:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνδρες είναι ότι όχι μόνο προσπαθούν να καταλάβουν τις γυναίκες αλλά και να εξηγήσουν τις αντιδράσεις τους. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ! :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν έχεις καμια τυχη αν πας έτσι. Δηλαδή όχι 2 στις 60. Ούτε 2 στα 60.000.000 δεν θα βγάλεις. Για να σου κάτσει γκόμενα με τέτοια ερώτηση πρέπει να είσαι κάποιος τέρμα διάσημος που και πάλι απλά θα χαμογελάσει και θα σου δώσει σήμα να της την πέσεις για να σου πει ναι. Εσύ που είσαι άσημος όπως κι όλοι μας, πρέπει να κάνεις σε κάθε περίπτωση αυτό που απαιτεί
η κάθε περίπτωση. Τι πλάνο έχεις στο μυαλό σου; αντε να σου πει ότι η αίθουσα είναι εκεί. Τι θα πεις μετά; ευχαριστώ και θα φύγεις η θα της πεις ότι έχει ωραία μάτια; αυτά είναι για να κάνεις προπόνηση η να τα λες σε ήδη γνωστές. Δεν είναι για πέσιμο.
Εσύ δεν είπες να βγω έξω και να ρωτήσω τη άλλη που είναι το ξενοδοχείο μεγάλη Βρετανία?και μετά να της πω ότι που είναι η κοντινότερη πιατσα ταξί?και μετά να της κάνω ένα κοπλιμεντο και αν χαμογελάσει να της πω αν έχει τηλέφωνο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το θεωρεί δεδομένο....
Εε ναι ο άλλος του λέει γιατί δε παίρνει.Λες και έχει τα λεφτά και δε παίρνει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αν σου έκατσε τουλάχιστον λες"μήπως και..." Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση...:badair::badair::badair::badair::badair:
ειχα βγει κάποτε με μια,τη παω σπιτι τις ριχνω ενα μπουτσο...αφου μου εστελνε μετα καθε 2 ωρες μηνυματα,τη μπλοκάρω..(τοτε ειχε καλημερα και μπλοκ).υστερα απο κανα μηνα ειχα ορεξη να τη ξανα γαμησω,τη ξεμπλοκάρω,την αρχιζω εκει στις δικαιολογιες και τις μαλακιες,εμπας περιπτωση την τουμπαρα την εφερα σπιτι,αφου αρχισα να την γδυνω αρχιζε να ψιλοφωναζει και μη και α και ου και εισαι μαλακας,καιι εκει που με εβριζε,βγαζω το πουτσο μου και τις τον πεταω στο στομα...αφου με μπουκωσε για τα καλα,τις πεταξα και ενα μπουτσο,μετα την πηγα σπιτι...υστερα απο 1 ωρα ξανα στελνει...τη ξανα μπλοκαρω...και την ξεμπλοκαρα υστερα απο 1 χρονο..με τα πολλα αφου την αρχισα στα παρακαλια και τις μαλακιες,βγηκα μαζι της ελα ομως που ειχε παρει καμια 20ρια κιλα....αφου βγηκα για καφε μαζι της...τη ξανα μπλοκαρα!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο σοβαρός άνδρας,σέ καμία περίπτωση δέν πρέπει νά κάνει αυτά πού λένε,καί θέλουν οι γκόμενες,
άν είναι νά γίνουμε ξεφτίλα καί καραγκιόζηδες,ποτέ νά μήν τίς γαμήσουμε.
Τόσες γκόμενες υπάρχουν πιά...εκατοντάδες χιλιάδες!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό είναι το θέμα.

Για μερικά ακάποτα γαμήσια...ο άλλος ρισκάρει να το πληρώνει μια ζωή

Γιατί όταν η γυναίκα είναι σε φάση 'θέλω να κάνω παιδί'...τα παίρνει όλα μέσα.Κι εκεί ο άντρας καλείται να αντισταθεί...όπως ο Οδυσσέας στις Σειρήνες.
Συμφωνώ γαμάμε που γαμανε τις πουτανες με Καποτά όχι και τις γκόμενες μας.Ομως θέλει προσοχή μπορεί κανείς να γίνει πατέρας αν δε προσέχει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εσύ δεν είπες να βγω έξω και να ρωτήσω τη άλλη που είναι το ξενοδοχείο μεγάλη Βρετανία?και μετά να της πω ότι που είναι η κοντινότερη πιατσα ταξί?και μετά να της κάνω ένα κοπλιμεντο και αν χαμογελάσει να της πω αν έχει τηλέφωνο.
Ναι έτσι είπα. Αλλά είπα επίσης στο ίδιο και στα επομενα ποστ ότι πρέπει να πάρεις μπρος κι ότι πρέπει να ξεκινήσεις να μιλάς άνετα πρώτα κι όλα θα έρθουν.
Αν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις να φτάσεις στο τηλέφωνο με όποιον τρόπο θες, κάντο. Σημασία έχει να πείσεις. Το που είναι το κυλικείο δεν βλέπω να σου δίνει χώρο για συζήτηση. Είναι άλλη περίπτωση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.043
Πόντοι
9.297
ειχα βγει κάποτε με μια,τη παω σπιτι τις ριχνω ενα μπουτσο...αφου μου εστελνε μετα καθε 2 ωρες μηνυματα,τη μπλοκάρω..(τοτε ειχε καλημερα και μπλοκ).υστερα απο κανα μηνα ειχα ορεξη να τη ξανα γαμησω,τη ξεμπλοκάρω,την αρχιζω εκει στις δικαιολογιες και τις μαλακιες,εμπας περιπτωση την τουμπαρα την εφερα σπιτι,αφου αρχισα να την γδυνω αρχιζε να ψιλοφωναζει και μη και α και ου και εισαι μαλακας,καιι εκει που με εβριζε,βγαζω το πουτσο μου και τις τον πεταω στο στομα...αφου με μπουκωσε για τα καλα,τις πεταξα και ενα μπουτσο,μετα την πηγα σπιτι...υστερα απο 1 ωρα ξανα στελνει...τη ξανα μπλοκαρω...και την ξεμπλοκαρα υστερα απο 1 χρονο..με τα πολλα αφου την αρχισα στα παρακαλια και τις μαλακιες,βγηκα μαζι της ελα ομως που ειχε παρει καμια 20ρια κιλα....αφου βγηκα για καφε μαζι της...τη ξανα μπλοκαρα!
Τόσα μπλοκ...ούτε ο Βράνκοβιτς!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories