kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
και πού είσαι λουκριτία?ο καυτός είναι πολύ καυτός....ζεματάει!
Κρύβε λόγια κοκέ, κρύβε λόγια
και πού είσαι λουκριτία?ο καυτός είναι πολύ καυτός....ζεματάει!
εισαι χαζος μουν!!!!δεν υπαρχεις!!!
γτ βρε?δε μαρτυραω μυστικα εγω!!!Κρύβε λόγια κοκέ, κρύβε λόγια
με εχεις στειλει λεμε!!!ο αγαπημενος μου ειναι ο καζαντζιδης!!!(ιμοτικον να ξερναει εχουμε????)Υπάρχωωωωωωωωωω κι όσο υπάρχεις θα υπάρχωωωωωωωωωω
(ιμοτικον να ξερναει εχουμε????)
πωπω τι απαισιααα!!!θα ξερασω εγω τωρα!!αμαν ρε μουν!!!αμαν ρε μουυυν!!!(οχι αυτο ηθελα να πω:αμαν ρε μουν!! )Απ'όλα έχει ο γερομούν!!! Διάλεξε τσιρτσιναμπίνα μου:
εισαι χαζος μουν!!!!δεν υπαρχεις!!!
ασχεετο αλλα επεσε γ πρωτη φορα το ματι μου στο θεμα:Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου ! δε πατε καλα!!!καθολου καλα καποιοι...γτ δε το ενωνετε με αυτο δε καταλαβα...
γιατι το ενα υποστηριζει οτι γαμιομαστε ασυστολα (με ολους ΕΚΤΟΣ απο τους ελληνες )ενω το αλλο οτι ειμαστε αγαμητες......φυσικα στο επιχειρημα του οτι γαμιομαστε με ολους ΕΚΤΟΣ απο τους ελληνες (αυτο μαλλον ανηκει στην στρατοσφαιρα της φαντασιας καποιων) ο βασικος λογος ειναι οτι ειμαστε ΤΟΣΟ αγαμητες που γαμιομαστε με ο,τι βρουμε (μιας και οι ελληνες δε μας καθονται)
με βαση το δευτερο συλλογισμο μου και τωρα που το ξανασκεφτομαι οντως θα πρεπει να συγχωνευτουν
(μιας και οι ελληνες δε μας καθονται)
Γαμωτη μου..Μετα απο 16,650 ποσταρισματα, ακομα δεν εχω καταλαβει τι τρεχει με τις Ελεεινιδες...
Τωρα, αντε παλι να προσπαθω να καταλαβω γιατι ειναι οι μεγαλυτερες ψωλαρπαχτρες..
Καποιος να μου βαλει τις απαντησεις με μια ενδοφλεβια στον εγκεφαλο υπαρχει ??
Αποφεύγουν να ρίχνουν το βλέμμα πάνω σας.. δεν είναι τίποτα
Αποφεύγουν να ρίχνουν το βλέμμα πάνω σας.. δεν είναι τίποτα
ακομα μαλωνουμε σε αυτο το θρεντ.....
και μετα απο 2 χρονια να μπω παλι θα μαλωνετε!!!!
μεγαααααααααααααλος ψυχολογος..........αυτος βεβαια ελεγε και την αφιλοτιμη αλλα τες παν....μην ξυνω πληγες που θα γυρισουν εις βαρος μου
ακομα μαλωνουμε σε αυτο το θρεντ.....
και μετα απο 2 χρονια να μπω παλι θα μαλωνετε!!!!
πες τα ρε παλικαρι γιατι εμενανε δεν με ακουνε...