Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
1-Το θεωρεις δλδ σωστο για εναν αντρα......αν ξερεις τι σημαινει αντρας...και οχι πουστρο-φλωρακια,πεινασμενους, σαβουρηδες κλπ κλπ που εχουμε γεμισει απο αυτους.
2-Αν αυτοι που λεω ηταν πραγματικοι αντρες θα θιγοταν η αντρικη τους υποληψη κλπ κλπ.

αν μπορειτε να το καταλαβετε........

φυσικά κ δεν το θεωρώ σωστό..
απλά επειδή το λες συνέχεια.. :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σωστη!
Οι Ελληναρες ειναι δεκα φορες χειροτεροι απο εσας τις Ελλεινηδες γιατι ειναι σαβουροσαβουρηδες και πεινασμενοι........
Οι μισοι την εχουν πεσει στα ανηλικα............για κλαματα μιλαμε...........αντρες του κωλου............

Εμμμ... εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με τα ανήλικα.. έχω χάσει επεισόδια ή ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;;;

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προχτές στην καφετεριο-περιοχή της συνοικίας μου...

Περπατάω με μία γυναικοπαρέα πίσω μου (στα 3 μέτρα) και μία άλλη ανεξάρτητη μπροστά μου (σε ανάλογη απόσταση).

Ακούγεται ξαφνικά από πίσω μου μία να φωνάζει σε κάποια άλλη στην παρέα της: "Τον παίρνεις όπως γέρνεις"!

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούω από την μπροστινή μου γυναικοπαρέα να λέει η μία στην άλλη: "Στ΄αρχίδια μου ρε μαλάκα!"

Τη σκυτάλη την ξαναπαίρνει η της πισινής μου γυναικοπαρέας: "Θα σε γαμήσω ρε πούστη"!

Είχα γίνει σάντουιτς της ελλεηνιδικής μαλακίας και ήθελα να φωνάξω "έλεος ρε κορίτσια"!

Πριν 20 χρόνια τέτοιο σκηνικό ανήκε στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας (εκτός και αν έκανες παρέα με φυλακισμένες ή του πεζοδρομίου).

Οι σημερινές όμως ελλεηνίδες πιθηκίζουν καραμπινάτα βρίζοντας όπως οι άντρες - χρησιμοποιώντας τα αντρικά γεννητικά όργανα και το αντρικό γένος στο βρίσιμο τους.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι οτι εχεις αδικο αλλα νομιζω οτι βριζουμε ολοι σημερα!γενικα θα ηταν ουτοπικο νομιζω να περιμεναμε οτι με τους ρυθμους κ τα προβληματα που εχουμε στις μερες μας οι γυναικες θα αποτελουσαν εξαιρεση σε αυτου του ειδους το ξεσπασμα!τωρα θα μου πεις:ρε κοπελια μας δουλευεις//?δλδ ανα 2λεπτα που βριζετε ξεσπατε?  οχι!!!αλλα μετα γινετε συνηθεια..κακη μεν αλλα συνηθεια...
ασε που ουτε ο αντρας που βριζει χυδαια εχει καλυτερη εικονα απο την αντιστοιχη γυναικα... :)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
οχι οτι εχεις αδικο αλλα νομιζω οτι βριζουμε ολοι σημερα!γενικα θα ηταν ουτοπικο νομιζω να περιμεναμε οτι με τους ρυθμους κ τα προβληματα που εχουμε στις μερες μας οι γυναικες θα αποτελουσαν εξαιρεση σε αυτου του ειδους το ξεσπασμα!τωρα θα μου πεις:ρε κοπελια μας δουλευεις//?δλδ ανα 2λεπτα που βριζετε ξεσπατε?  οχι!!!αλλα μετα γινετε συνηθεια..κακη μεν αλλα συνηθεια...
ασε που ουτε ο αντρας που βριζει χυδαια εχει καλυτερη εικονα απο την αντιστοιχη γυναικα... :)

Δεν πειράζει που βρίζεις Λουκ μου... Εσύ είσαι αρΧΟΝΤισσΑ με τα τσαρούχια!!!
singing-082.gif

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν πειράζει που βρίζεις Λουκ μου... Εσύ είσαι αρΧΟΝΤισσΑ με τα τσαρούχια!!!
singing-082.gif
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εισαι χαζος μουν!!!!δεν υπαρχεις!!! :2funny: :2funny:
ασχεετο αλλα επεσε γ πρωτη φορα το ματι μου στο θεμα:Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου ! δε πατε καλα!!!καθολου καλα καποιοι...γτ δε το ενωνετε με αυτο δε καταλαβα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
1-Το θεωρεις δλδ σωστο για εναν αντρα......αν ξερεις τι σημαινει αντρας...και οχι πουστρο-φλωρακια,πεινασμενους, σαβουρηδες κλπ κλπ που εχουμε γεμισει απο αυτους.
2-Αν αυτοι που λεω ηταν πραγματικοι αντρες θα θιγοταν η αντρικη τους υποληψη κλπ κλπ.

αν μπορειτε να το καταλαβετε........

σωστός ο παίκτουρας...

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

πολύ σωστά.Και τα 2 ως εικόνα είναι αποκρουστικά με τη μικρη διαφορά ότι το βρίσιμο των ανδροειδών το θεωρούμε ώς δεύτερη φύση του ανδρός. :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πολύ σωστά.Και τα 2 ως εικόνα είναι αποκρουστικά με τη μικρη διαφορά ότι το βρίσιμο των ανδροειδών το θεωρούμε ώς δεύτερη φύση του ανδρός. :grin:
δεν ευθυνομαι εγω που ετσι σας βολευει να αποκαλειτε καποιοι την πιθανη ανικανοτητα λογου!!στα σημερινα χρονια να το εχετε κ ως δευτερη φυση της γυναικας...!τοσο απλο... δε νομιζετε οτι αρκετα κομπλεξικος ακουγετε πλεον ο συνεχης διαχωρισμος ''ελλεηνιδων κ θεοι ελληνες''??? :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν ευθυνομαι εγω που ετσι σας βολευει να αποκαλειτε καποιοι την πιθανη ανικανοτητα λογου!!στα σημερινα χρονια να το εχετε κ ως δευτερη φυση της γυναικας...!τοσο απλο... δε νομιζετε οτι αρκετα κομπλεξικος ακουγετε πλεον ο συνεχης διαχωρισμος ''ελλεηνιδων κ θεοι ελληνες''??? :)

Πού είσαι ρε Λουκ, γαμώ την τύχη μου μέσα; :2funny: :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Είχα γίνει σάντουιτς της ελλεηνιδικής μαλακίας και ήθελα να φωνάξω "έλεος ρε κορίτσια"!

Ρε φιλε που τα ειδεs εδω τα "κοριτσια"???
Μαναβηδεs απ τη λαχαναγορα με φουστα ητανε :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εισαι χαζος μουν!!!!δεν υπαρχεις!!! :2funny: :2funny:
ασχεετο αλλα επεσε γ πρωτη φορα το ματι μου στο θεμα:Ελληνίδες, οι μεγαλύτερες ψωλοαρπάχτρες της υφηλίου ! δε πατε καλα!!!καθολου καλα καποιοι...γτ δε το ενωνετε με αυτο δε καταλαβα... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Πώς να τα ενώσεις; Αφού εδώ σου λέει ότι είναι αγάμητες, στο άλλο σου λέει ψωλαρπάχτρες, κάπου δεν κολάει το θέμα...Κάποιοι μπλέξανε τα μπούτια τους πάλι :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πού είσαι ρε Λουκ, γαμώ την τύχη μου μέσα; :2funny: :)
με εψαχνες νετλοβ????ενα δακρυ κυλαει στο ομορφο(σκαστε! :2funny:)μαγουλακι μου!!!
εδω ειμαι βρε!!! :2funny:
Πώς να τα ενώσεις; Αφού εδώ σου λέει ότι είναι αγάμητες, στο άλλο σου λέει ψωλαρπάχτρες, κάπου δεν κολάει το θέμα...Κάποιοι μπλέξανε τα μπούτια τους πάλι :2funny:
ενταξει ετσι ξεκινησε...η πρωτη σελιδα!οι αλλες 53 ειναι τα ιδια βρισιδια με εδω... :2funny:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μα ποιός σου είπε ότι μας βολεύει να αυτοαποκαλούμεθα ώς βρισιδολάτρεις?επίσης ποιός σου είπε ότι κάνουμε τοιούτον διαχωρισμόν ως αναφέρεις στην τελευταίαν πρότασιν? :think:

Kokovikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και πού είσαι λουκριτία?ο καυτός είναι πολύ καυτός....ζεματάει! :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μα ποιός σου είπε ότι μας βολεύει να αυτοαποκαλούμεθα ώς βρισιδολάτρεις?επίσης ποιός σου είπε ότι κάνουμε τοιούτον διαχωρισμόν ως αναφέρεις στην τελευταίαν πρότασιν? :think:
ο διαχωρισμος ειναι σε 9283421-831-2398-193-σελιδες θρεντ γ ελλεινιδες κ στο θεμα που ειπα πιο πανω πως ανακαλυψα!!!νομιζω τα εχεις παρατηρησει κ συ πριν απο εμενα! :grin:
νομιζω οτι καποιοι κ  καποιες εχουν το βρισιμο ως δειγμα ανδρισμου... :rolleyes:
και πού είσαι λουκριτία?ο καυτός είναι πολύ καυτός....ζεματάει! :2funny:
που το ξερεις κοκο????????????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom