Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Από Κεραμικό ήταν η μία κι η άλλη από Μοναστηράκι. Ξέρεις τι πόδια έχω κάνει τόσα χρόνια περπάτημα;Τυπε παπια, εχουμε νεωτερα απο το μετωπο του Μοναστηρακιου; Σηκωσαν τηλεφωνο τα τουριστριακια;
Πήρα τηλ απόγευμα την πρώτη αλλά έβαλα πρόθεμα το 044 (Αγγλίδα είναι) και δεν βγήκε γραμμή. Οκ μαλακία μου. Τελικά πήρα κανονικά το νούμερο της βονταφον και μιλησαμε. Της είπα ότι Κυριακη πιθανόν να κατέβω Πειραιά για δουλειά (το έχω παίξει μηχανικός), ίσως φύγω για μια μικρή κρουαζιερα και θα ήταν χαρά μου να τα λέγαμε το Σάββατο. Δεν βρήκα κάτι καλύτερο. Τουρίστρια είναι, το πολύ πολύ να γαμήσω, σαν τι άλλο να γίνει; Το έπαιξα και φτασμένος ότι έχω σοβαρή ασχολία αλλά θέλω να την δω. Την είδα θετική και χαρούμενη. Δεν είπε όχι ούτε ναι ξερα αλλά είπε ότι θα φύγει την άλλη εβδομάδα και θα ήθελε να με δει. Μετά έριξα λίγα σάλια και ψιλομελωσε. Γενικώς ήταν ευχάριστη συνομιλία. Ήταν έξω πάλι σε γκρουπάκι. Θα την πάρω αύριο πάλι στο ξεμπαρκο. Πιστεύω θα με πάρει αν έχω κρίνει σωστά. Διατηρώ μια ελπίδα. Την άλλη την πήρα πριν μια ώρα αλλά δεν το σήκωσε. Επίσης Αγγλίδα. Μετά με πήρε πίσω αλλά έχεζα. Θα την πάρω αύριο. Δεν θέλω να παίρνω βράδυ μην με θεωρήσουν λιγουρη (που είμαι όπως όλοι για μουνί).