Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπε παπια, εχουμε νεωτερα απο το μετωπο του Μοναστηρακιου; Σηκωσαν τηλεφωνο τα τουριστριακια; :headbaning1:
Από Κεραμικό ήταν η μία κι η άλλη από Μοναστηράκι. Ξέρεις τι πόδια έχω κάνει τόσα χρόνια περπάτημα; :2funny:
Πήρα τηλ απόγευμα την πρώτη αλλά έβαλα πρόθεμα το 044 (Αγγλίδα είναι) και δεν βγήκε γραμμή. Οκ μαλακία μου. Τελικά πήρα κανονικά το νούμερο της βονταφον και μιλησαμε. Της είπα ότι Κυριακη πιθανόν να κατέβω Πειραιά για δουλειά (το έχω παίξει μηχανικός), ίσως φύγω για μια μικρή κρουαζιερα και θα ήταν χαρά μου να τα λέγαμε το Σάββατο. Δεν βρήκα κάτι καλύτερο. Τουρίστρια είναι, το πολύ πολύ να γαμήσω, σαν τι άλλο να γίνει; Το έπαιξα και φτασμένος ότι έχω σοβαρή ασχολία αλλά θέλω να την δω. Την είδα θετική και χαρούμενη. Δεν είπε όχι ούτε ναι ξερα αλλά είπε ότι θα φύγει την άλλη εβδομάδα και θα ήθελε να με δει. Μετά έριξα λίγα σάλια και ψιλομελωσε. Γενικώς ήταν ευχάριστη συνομιλία. Ήταν έξω πάλι σε γκρουπάκι. Θα την πάρω αύριο πάλι στο ξεμπαρκο. Πιστεύω θα με πάρει αν έχω κρίνει σωστά. Διατηρώ μια ελπίδα. Την άλλη την πήρα πριν μια ώρα αλλά δεν το σήκωσε. Επίσης Αγγλίδα. Μετά με πήρε πίσω αλλά έχεζα. Θα την πάρω αύριο. Δεν θέλω να παίρνω βράδυ μην με θεωρήσουν λιγουρη (που είμαι όπως όλοι για μουνί). :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Από Κεραμικό ήταν η μία κι η άλλη από Μοναστηράκι. Ξέρεις τι πόδια έχω κάνει τόσα χρόνια περπάτημα; :2funny:
Πήρα τηλ απόγευμα την πρώτη αλλά έβαλα πρόθεμα το 044 (Αγγλίδα είναι) και δεν βγήκε γραμμή. Οκ μαλακία μου. Τελικά πήρα κανονικά το νούμερο της βονταφον και μιλησαμε. Της είπα ότι Κυριακη πιθανόν να κατέβω Πειραιά για δουλειά (το έχω παίξει μηχανικός), ίσως φύγω για μια μικρή κρουαζιερα και θα ήταν χαρά μου να τα λέγαμε το Σάββατο. Δεν βρήκα κάτι καλύτερο. Τουρίστρια είναι, το πολύ πολύ να γαμήσω, σαν τι άλλο να γίνει; Το έπαιξα και φτασμένος ότι έχω σοβαρή ασχολία αλλά θέλω να την δω. Την είδα θετική και χαρούμενη. Δεν είπε όχι ούτε ναι ξερα αλλά είπε ότι θα φύγει την άλλη εβδομάδα και θα ήθελε να με δει. Μετά έριξα λίγα σάλια και ψιλομελωσε. Γενικώς ήταν ευχάριστη συνομιλία. Ήταν έξω πάλι σε γκρουπάκι. Θα την πάρω αύριο πάλι στο ξεμπαρκο. Πιστεύω θα με πάρει αν έχω κρίνει σωστά. Διατηρώ μια ελπίδα. Την άλλη την πήρα πριν μια ώρα αλλά δεν το σήκωσε. Επίσης Αγγλίδα. Μετά με πήρε πίσω αλλά έχεζα. Θα την πάρω αύριο. Δεν θέλω να παίρνω βράδυ μην με θεωρήσουν λιγουρη (που είμαι όπως όλοι για μουνί). :2funny:
Τύπε την παίρνουν γκανγκμπανγκ τώρα αν είναι Αγγλίδα

Άντε εσένα να σε θέλει για καμία καταγγελία βιασμού για να πάρει λεφτά από ασφαλιστική

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε την παίρνουν γκανγκμπανγκ τώρα αν είναι Αγγλίδα

Άντε εσένα να σε θέλει για καμία καταγγελία βιασμού για να πάρει λεφτά από ασφαλιστική
Μοιάζει στα μάτια και στο στυλ στην Ann Harlow αλλά με τριάρι βυζί και ωραία μεσουλα. :happy: Έχει ωραια χαρακτηριστικά για σεξ. Αν είμαι τόσο άτυχος, τουλάχιστον να της τον βάλω πρώτα. :2funny:

1000000386.jpg

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.951
Πόντοι
6.946
Μοιάζει στα μάτια και στο στυλ στην Ann Harlow αλλά με τριάρι βυζί και ωραία μεσουλα. :happy: Έχει ωραια χαρακτηριστικά για σεξ. Αν είμαι τόσο άτυχος, τουλάχιστον να της τον βάλω πρώτα. :2funny:

1000000386.jpg
Τύπε, καλά σου είπε ο προηγούμενος τύπος: έτσι θα ήταν η δική σου φωτογραφία στην μπουζου, μετά την καταγγελία βιασμού από το Άγγλο - τανακι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν έπαιζες μπάσκετ τύπε, με 2/45 είχες φύγει ΝΥΧΤΑ
Το δίποντο είναι μεγιστη επιτυχία. Σε γενικές γραμμές αυτό το είδος καμακιου έχει πολύ χαμηλή απόδοση από την φύση του αλλά βασίζεται στην πιθανολογια και βγάζει αποτέλεσμα.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε, καλά σου είπε ο προηγούμενος τύπος: έτσι θα ήταν η δική σου φωτογραφία στην μπουζου, μετά την καταγγελία βιασμού από το Άγγλο - τανακι.
Εγώ την είδα μια χαρά στο γκρουπάκι. Οι μισοί ήταν κάτι ναυάγια άνδρες που όλη μέρα μιλούσαν για την Ακρόπολη κτλ. Το μουνί της θα έχει βγάλει φωτιές. Δεν μου έκανε για επικινδυνη. :rockon:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.951
Πόντοι
6.946
Εγώ την είδα μια χαρά στο γκρουπάκι. Οι μισοί ήταν κάτι ναυάγια άνδρες που όλη μέρα μιλούσαν για την Ακρόπολη κτλ. Το μουνί της θα έχει βγάλει φωτιές. Δεν μου έκανε για επικινδυνη. :rockon:
Μήπως άκουσες κανένα δικό μας ναυάγιο να το φωνάζουν με το όνομα του, μέσα στα δικά τους ναυάγια;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλοι ναυάγια δηλαδή;
Aυτη 26. Κάτι άλλες γύρω στα 30. Πολύ οκ μουνιά..Οι άνδρες πολύ χάλια σε γενικές γραμμές.
Ενας μάλιστα ήταν σαν νυφίτσα με θηκη κινητού στο μπράτσο, σιγά ρε τύπε διακοπές πηγές. Πάρε κι ένα μαχαίρι και βάλτο σε θήκη στο μπούτι. Στον Αμαζόνιο θα πας; :2funny: Ένας άλλος φορούσε και ζακέτα λεπτή Fred Perry με λουστρινακι. Μόνο η μπριγιαντινη του έλειπε. Ρε δεν γαμιομαστε λέω γω; :2funny: Τι να θυμηθώ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Γιατί,λες να κοιμούνται τοοοοοσο νωρίς;
Πάρε μπρε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
τι χορηγος, τον περιμενε αυτη στον ηλεκτρικο απεξω, και κατεβηκε αυτος με τον ηλεκτρικο, ουτε με αμαξι δεν ηρθε ο αλλος, με τα ποδια φυγανε μετα. ο τυπος ητανε τυπας μπετοβλακας και μαλλον η αλλη για αυτο τον βρηκε γοητευτικο και μυστηριο
λεμε οι νεες γκομενες στην ελλαδα εχουν φλιπαρει τελειως απο την μαλακια που επικρατει στα σοσιαλ, εχουν μυαλο αμιβαδας, επικρατει το χαος στον εγκεφαλο τους, για αυτο βρισκουν οτι ναναι, τα κριτηρια που εχουν να βρουν γκομενο ειναι τραγικα
Όσοι είμαστε μόνοι ,είναι επειδή έχουμε επίπεδο που κάνει τις πλεμπογκομενες να τρομάζουν ...μόνο με "κατι σαν άνδρες" τακιμιαζουν...υποτακτικοί που τις έχουν στα ύψη ενώ είναι τίποτα όπως και αν το δεις.
Υπάρχουν οι άνδρες με αρχιδια ,υπάρχουν και οι αρχιδια άνδρες.
Όποιος κυκλοφορεί ,βλέπει πολλά...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί,λες να κοιμούνται τοοοοοσο νωρίς;
Πάρε μπρε!
Αν πάρω ξανά καπάκι παίζει να με θεωρήσει τσιμπούρι. Άσε να νομίζει ότι κάνω ζωαρα ενώ εγώ δουλεύω σαν σκυλί, το βράδυ γράφω στο μπου και γαμάω οπότε τύχει. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν πάρω ξανά καπάκι παίζει να με θεωρήσει τσιμπούρι. Άσε να νομίζει ότι κάνω ζωαρα ενώ εγώ δουλεύω σαν σκυλί, το βράδυ γράφω στο μπου και γαμάω οπότε τύχει. :2funny:

Σιγα ρε μαν, πες οτι εχεζες, αφου εχεις δικαιολογια

Μην κολας, με τις αγγλιδες μπορεις να πεις ο,τι θες, δεν παρεξηγουνε τιποτα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σιγα ρε μαν, πες οτι εχεζες, αφου εχεις δικαιολογια

Μην κολας, με τις αγγλιδες μπορεις να πεις ο,τι θες, δεν παρεξηγουνε τιποτα
Ναι οκ αλλά δεν ρισκάρω στην τελική ευθεία. Τώρα θα πάω πολύ συντηρητικά. Το βράδυ γενικώς τα τηλέφωνα δεν είναι καλά. Οι γκόμενες (και είναι παγκόσμιο φαινόμενο αυτό) θεωρούν ότι όποιος μιλάει βράδυ μαζί τους ναι μεν τις κολακεύει αλλά αποκαλύπτει κι ότι δεν έχει κάτι να κάνει. Θα κάνω λίγο υπομονή και θα πω ότι είδα την κλήση αργότερα αλλά δεν πήρα μήπως ενοχλούσα την παρέα της. Δεν μπορεί. Κάτι θα απαντήσει το κλαρίνο να πιαστώ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ΕΡΩΤΗΣΗ: πόσοι από εσάς που καταδικαζετε τους άντρες για την συμπεριφορά τους, ακολουθείτε κάθε είδους πουτανο τσουλι στο ινσταγκραμ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ λέω όλοι, άποψη μου.

Τρία άτομα ακολουθώ, συγγενείς και καλλιτέχνης, αυτά.
Και έκανα λογαριασμό για το γαμωτο, ούτε ασχολούμαι με τα διαφορα μαλακισμενα που μου δείχνει.
Έπεσες στην περίπτωση. Κατηγορώ τα σοσιαλ όσο άλλος κανείς. Με έχουν καταζητούμενο όπου μπω γιατί μόνο καταστροφή φέρνω στις παπαριές που λένε οι φραγκοκοτες. Όχι μόνο δεν ακολουθώ αλλά αποσκοπω στο να μην τις ακολουθεί κάνεις. Εδώ ρε έχω και γυναικεία προφίλ και μπαίνω να τις καταδικάζω ώστε να μην μπορούν να με βρίζουν άνετα όπως τους άλλους άνδρες. :2funny: Δηλαδή με περνούν για προδότρα. Μου έχουν φάει πολλά προφίλ με αναφορές οι βρώμες. Στις εξομολογήσεις έμπαινα με ανώνυμο να ανοίξω θέμα και μετά έμπαινα με άλλους λογαριασμούς μαζί με φίλους να υποστηρίξω τον οχετό που τους πετούσα στο κεφάλι. Έχουν μεγάλη πλάκα. Μόνο για γαμήσι είναι πλέον στην συντριπτική πλειοψηφία κι αυτό υπό όρους. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλες οι γυναίκες έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι όσο μαζεύεσαι, αυτές απλώνονται. Αν παρατηρήσετε εμας, έχουμε κάποια στάνταρντ που όταν τα πιάνουμε, σε γενικές γραμμές είμαστε χαρούμενοι. Οι γυναίκες έχουν αέναη επεκτατική πολιτική. Όσο και να καλυφθούν κι όσο και να χαλαρώσεις ή μαζευτείς, μόλις βρουν κενο χαλαρωσης ή μαζέματος, απλώνονται
κι εκεί. Αυτό όλο συμβαίνει λόγω ματαιοδοξίας! Οι γυναίκες είναι ματαιοδοξα πλάσματα. Είναι νόμος αυτό, μην πω αξίωμα μαθηματικών.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έπεσες στην περίπτωση. Κατηγορώ τα σοσιαλ όσο άλλος κανείς. Με έχουν καταζητούμενο όπου μπω γιατί μόνο καταστροφή φέρνω στις παπαριές που λένε οι φραγκοκοτες. Όχι μόνο δεν ακολουθώ αλλά αποσκοπω στο να μην τις ακολουθεί κάνεις. Εδώ ρε έχω και γυναικεία προφίλ και μπαίνω να τις καταδικάζω ώστε να μην μπορούν να με βρίζουν άνετα όπως τους άλλους άνδρες. :2funny: Δηλαδή με περνούν για προδότρα. Μου έχουν φάει πολλά προφίλ με αναφορές οι βρώμες. Στις εξομολογήσεις έμπαινα με ανώνυμο να ανοίξω θέμα και μετά έμπαινα με άλλους λογαριασμούς μαζί με φίλους να υποστηρίξω τον οχετό που τους πετούσα στο κεφάλι. Έχουν μεγάλη πλάκα. Μόνο για γαμήσι είναι πλέον στην συντριπτική πλειοψηφία κι αυτό υπό όρους. :rockon:
Οσοι περιμένουν να βγάλουν γκόμενα,ή νά γαμήσουν από apps
είναι σάν νά πηγαίνουν με 200 σέ κλειστές στροφές,καί να πατάνε φρένο στήν ευθεία!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είναι καθαρά θέμα χρόνου να υιοθετησουν όλοι οι άνδρες την τακτική ρίξιμο κι ότι γίνει. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Δύο λόγοι τους φρενάρουν. Πρώτον ο φόβος κι η δειλία μην φάνε άκυρο και δεύτερον ότι βαριούνται. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom