Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Επισκέπτης
καλα θα τον αγγαλιασω και αυτον με φροντιδα και στοργη.........ολοι οι καλοι χωρανε........καρδια αγγιναρα :2funny:

Ατιμη ελληνίδα πας να με τυλίξεις στα δίχτυα σου εγώ όμως δεν απαρνιεμαι τα Ρωσίδια.. :boobies:
Ρωσίδια ή θάνατος  :rockon:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Λοιπον αντε καληνυχτα!!! :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ανα χαθείς, μου χύθηκε ο καφές απ' τα γέλια ΑΤΙΜΗΗΗΗ  :2funny:

τωρα μισο θα φωναξω το γυναιο απο το βιντεοκλιπ να στα μαζεψει...χαχαχαχα

πιρφορε σου χω πει μη μου κανει τετοια....επιμενεις και φουντωνω βραδιατικα :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχω απορίες για το δεύτερο βίντεο...
Αφού αυτός μιλάει συνέχεια, γιατί αυτή είναι τρανή ελεεινίδα; (αλήθεια την έχω την απορία)
Δεύτερον, αυτή πεταχτούλα-πεταχτούλα τη βλέπω, τι τρέχει να γλιτώσει από το σάψαλο;;;;;;

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
στο δευτερο βιντεο εγω βλεπω ενα παππου καπου 65-70 τον κανω...που για να μην παθει εμφραγμα...επαναλανβανει τα λογια του... :2funny:
και αρχιζει μιλωντας κυριλε...αλλα όταν καταλαβε με ποια εχει να κανει...το θα σε πεταξω στη θαλασσα.....σημαινει αυτο που θα έλεγε ενας...νεος..= ρε μαλακισμενη θα σε θαψω ζωντανη!!! :rockon:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
στο δευτερο βιντεο εγω βλεπω ενα παππου καπου 65-70 τον κανω...που για να μην παθει εμφραγμα...επαναλανβανει τα λογια του... :2funny:

μεγάλε ο γεράκος ψωμομένος μου φαίνεται.. στα νιάτα του πρέπει να ήταν μέγας τσαμπουκάς.. και λίγο η εμπειρία της ηλικίας.. μάλλον χλωμό το βλέπω για έμφραγμα..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έχω απορίες για το δεύτερο βίντεο...
Αφού αυτός μιλάει συνέχεια, γιατί αυτή είναι τρανή ελεεινίδα; (αλήθεια την έχω την απορία)
Δεύτερον, αυτή πεταχτούλα-πεταχτούλα τη βλέπω, τι τρέχει να γλιτώσει από το σάψαλο;;;;;;
Άντε boomb, μιας και είσαι χαζή θα σου αναλύσω την άποψή μου. :grin:

Ότι έχω πει μέχρι στιγμής σε τέτοιου είδους thread, το λέω επειδή θεωρώ τις γυναίκες πολύ ανώτερες στον τομέα της κοινωνικότητας και της ανθρώπινης επικοινωνίας από εμάς. Κάνουν καλύτερο διάλογο, είναι πιο ετοιμόλογες και εκφραστικές και μπορούν πανεύκολα να υποκριθούν μια φιλική-προσιτή-καθώς πρέπει συμπεριφορά. Επίσης, οι περισσότερες, επικοινωνιακά είναι πάντα σε εγρήγορση. Φυσικά και οι άντρες τα κάνουν όλα αυτά, απλά τα κάνουν ένα κλικ πιο μετά απ' ότι οι γυναίκες.
Για τις περιπτώσεις καυγάδων που μιλάμε, τα παραπάνω δεν ισχύουν σε μεγάλο βαθμό. Αυτό οφείλεται στο ότι, όταν η γυναίκα αγχωθεί/θολώσει, δεν έχει ιδέα τι της γίνεται. Τα ντελίρια που τσιρίζουν-βρίζουν-στριγκλίζουν σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν προηγούμενο. Βλέπεις και στα παραπάνω videos ότι αρχικά οι άντρες (έχοντας φταίξιμο ή όχι, δεν το ξέρω) κρατάνε μια πιο κόσμια στάση. Πάνε να λύσουν το θέμα με τρόπο ήρεμο και πολιτισμένο (διάλογο ή αδιαφορία). Γενικά σαν φύλο είμαστε πιο οξύθυμοι και πχ. μετά από 1-2 βρισιές πιστεύω ότι σκέφτεσαι το ξύλο (αυτό νομίζω ότι ισχύει στους περισσότερους).
Σαν συμπέρασμα των παραπάνω, σε τέτοιες περιπτώσεις οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι να καθορίσουν πως θα εξελιχθεί η φάση. Η 2η έδωσε συνέχεια στο θέμα ανταποδίδοντας στο βρίσμο, συνεχίζοντάς το και πετώντας τη μπλούζα του στη θάλασσα ενώ ο παππούς προσπαθούσε να κρατηθεί ψύχραιμος και δε μπορούσε καλά-καλά να μιλήσει. Γενικότερα εντάσσονται και οι 2 στην κατηγορία των ελλεεεινίδων μιας και είναι ένα επίπεδο παραπάνω από το Μ.Ο. γυναικών στο τομέα της εριστικότητας-οξυθυμίας και έπειτα της αγένειας. Αν δεν αναγνώριζες τα τοπία και τη γλώσσα στα videos θα κατάλαβαινες πάλι ότι επρόκειτο για ελλεεεινίδες...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
η μεγαλύτερη νίκη των γυναικων ανα τους αιωνες είναι  η επιβολή της σφαλιάρας ως ... δείγμα απολίτιστου βάρβαρου  ανθρώπου ,
ενώ η γυναικεία τσιρίδα ως πρόσκαιρη βλάβη ορμονών....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
η μεγαλύτερη νίκη των γυναικων ανα τους αιωνες είναι  η επιβολή της σφαλιάρας ως ... δείγμα απολίτιστου βάρβαρου   ανθρώπου ,
ενώ η γυναικεία τσιρίδα ως πρόσκαιρη βλάβη ορμονών....

γιατί, μόνο αυτή είναι νομίζεις? Αστο μας έχει πάρει ο διάολος!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οι ανδρες αν ηταν μαγκες θα ειχαμε καταφερει να επιβαλλουμε την αποψη  οτι  η σφαλιαρα απο μας δεν ειναι οργανωμενη και συνειδητη πρωτοβουλια υποβιβασης της γυναικειας αξιοπρεπειας , αλλά ως φυσιολογική ανδρική λειτουργια που η μη εφαρμογή της σε κάποιες περιπτωσεις μπορεί να αλλοιωσει την ανδρικη φυση και να την μεταλλαξει σε θηλύζουσα.... :)  :) (νεολογισμος μαλλον)...
και μάλιστα όλο αυτο να το στηρίζουμε σε διαφορες επιστημονικές μελετες κλπ... :think:

αυτό ειναι  .... νίκη ... :rockon:  στο σημερινό ...πόλεμο των 2 φύλων !! :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οι ανδρες αν ηταν μαγκες θα ειχαμε καταφερει να επιβαλλουμε την αποψη  οτι  η σφαλιαρα απο μας δεν ειναι οργανωμενη και συνειδητη πρωτοβουλια υποβιβασης της γυναικειας αξιοπρεπειας , αλλά ως φυσιολογική ανδρική λειτουργια που η μη εφαρμογή της σε κάποιες περιπτωσεις μπορεί να αλλοιωσει την ανδρικη φυση και να την μεταλλαξει σε θηλύζουσα.... :)  :) (νεολογισμος μαλλον)...
και μάλιστα όλο αυτο να το στηρίζουμε σε διαφορες επιστημονικές μελετες κλπ... :think:
reanimator__SCIENCE__BITCHES_by_tentaclees.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενδιαφέρον αυτό που λες και ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά αρκετά ουτοπικός στην πράξη.
Αυτές οι κωλοτσιρίδες και οι υστερίες να μην υπήρχαν και όλα θα ήταν καλύτερα. :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

αυτό ειναι  .... νίκη ... :rockon:   στο σημερινό ...πόλεμο των 2 φύλων !! :rockon:

Εχεις φάει πολυ ξύλο εσύ απο την μαμα ε;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
δε θυμαμαι να σου πω την αμαρτια μου κοπελια...αλλα μη φανταστεις ,ουτε τετοια βιωματα εχουμε, ουτε απωθυμενα...
κανω απλως μια πονηρη σκεψη...και λεω πως θα ηταν το παιχνιδι αν παιζαμε με τα ίδια όπλα... :)
αυτο που σημερα λέμε πολιτισμενη κοινωνια...αλλιως λεγεται...πως να κλεισεται το στομα αυτου που λεει αληθειες..  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom