Επισκέπτης
καλα θα τον αγγαλιασω και αυτον με φροντιδα και στοργη.........ολοι οι καλοι χωρανε........καρδια αγγιναρα
Ατιμη ελληνίδα πας να με τυλίξεις στα δίχτυα σου εγώ όμως δεν απαρνιεμαι τα Ρωσίδια..
Ρωσίδια ή θάνατος
καλα θα τον αγγαλιασω και αυτον με φροντιδα και στοργη.........ολοι οι καλοι χωρανε........καρδια αγγιναρα
Ατιμη ελληνίδα πας να με τυλίξεις στα δίχτυα σου εγώ όμως δεν απαρνιεμαι τα Ρωσίδια..
Ρωσίδια ή θάνατος
ναι αλλα τα ρωσιδια ανηκουν στα μπουρδελα χααχχαχαχαχααχχαχαχα
γυναικομαστια εχει ο πιρφορος??? χεχεχεχε
Ε ανα χαθείς, μου χύθηκε ο καφές απ' τα γέλια ΑΤΙΜΗΗΗΗ
αν γινεται.....
τωρα μισο θα φωναξω το γυναιο απο το βιντεοκλιπ να στα μαζεψει...χαχαχαχα
πιρφορε σου χω πει μη μου κανει τετοια....επιμενεις και φουντωνω βραδιατικα
στο δευτερο βιντεο εγω βλεπω ενα παππου καπου 65-70 τον κανω...που για να μην παθει εμφραγμα...επαναλανβανει τα λογια του...
Άντε boomb, μιας και είσαι χαζή θα σου αναλύσω την άποψή μου.Έχω απορίες για το δεύτερο βίντεο...
Αφού αυτός μιλάει συνέχεια, γιατί αυτή είναι τρανή ελεεινίδα; (αλήθεια την έχω την απορία)
Δεύτερον, αυτή πεταχτούλα-πεταχτούλα τη βλέπω, τι τρέχει να γλιτώσει από το σάψαλο;;;;;;
η μεγαλύτερη νίκη των γυναικων ανα τους αιωνες είναι η επιβολή της σφαλιάρας ως ... δείγμα απολίτιστου βάρβαρου ανθρώπου ,
ενώ η γυναικεία τσιρίδα ως πρόσκαιρη βλάβη ορμονών....
οι ανδρες αν ηταν μαγκες θα ειχαμε καταφερει να επιβαλλουμε την αποψη οτι η σφαλιαρα απο μας δεν ειναι οργανωμενη και συνειδητη πρωτοβουλια υποβιβασης της γυναικειας αξιοπρεπειας , αλλά ως φυσιολογική ανδρική λειτουργια που η μη εφαρμογή της σε κάποιες περιπτωσεις μπορεί να αλλοιωσει την ανδρικη φυση και να την μεταλλαξει σε θηλύζουσα.... (νεολογισμος μαλλον)...
και μάλιστα όλο αυτο να το στηρίζουμε σε διαφορες επιστημονικές μελετες κλπ...
οι ανδρες αν ηταν μαγκες θα ειχαμε καταφερει να επιβαλλουμε την αποψη οτι η σφαλιαρα απο μας δεν ειναι οργανωμενη και συνειδητη πρωτοβουλια υποβιβασης της γυναικειας αξιοπρεπειας , αλλά ως φυσιολογική ανδρική λειτουργια που η μη εφαρμογή της σε κάποιες περιπτωσεις μπορεί να αλλοιωσει την ανδρικη φυση και να την μεταλλαξει σε θηλύζουσα.... (νεολογισμος μαλλον)...
και μάλιστα όλο αυτο να το στηρίζουμε σε διαφορες επιστημονικές μελετες κλπ...
αυτό ειναι .... νίκη ... στο σημερινό ...πόλεμο των 2 φύλων !!