mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
το πιο αδυναμο δεν ειμαι σιγουρα.... ;)
αντεχεις δηλαδη? αναλλαμβανεις και μερεμετια? εχω κατι σοβατεπια ατελειωτα και θελω δυο στιβαρα μπρατσα
το πιο αδυναμο δεν ειμαι σιγουρα.... ;)
αντεχεις δηλαδη? αναλλαμβανεις και μερεμετια? εχω κατι σοβατεπια ατελειωτα και θελω δυο στιβαρα μπρατσα
ειμαι σκληρος,παρα πολυ σκληρος....
ειναι στα υπουλα σχεδια μου να επιστρατευσω τα πιο αδυναμα μελη του φορουμ
Θα δημιουργησω κινημα εκ των εσω κατα των εισαγωμενων γκομενων και θα ανυψωσω τις ελλεηνιδες στο βαθρο που τους αξιζει....θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε.........ο καιρος γαρ εγγυςςςςςςςςςςςςςςςς (ΔΥΟ)
θα ξυπνησετε μια μερα και θα δειτε τα ιδια σας τα μελη να σας αποκηρυσσουν....μπουχαχαχαχαχα (σαρδονιο γελιο)
υ.γ. σταματα να ασχολεισαι με τα βυζια μου εβαλα το σουτιεν παλι....ανακωχη των σουφραζετικων μου τασεων......
και κρεβατομανα οφειλω να σου πω.......
προτε που να δεις τι κανω κι ολας
το ειδα πριν ρε και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω... :o :o :o :o
αλλα το ιδιο συνεβη και με τα βυζια της Νιτσας......
Αντε παιδί μου στο σχετικό θρεντ.. και μην ακους τη σειρήνα Νίτσα..
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,51760.msg954583#new]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,51760.msg954583#new[/url]
Ασε τη φτηνή προπαγάνδα...
να παω αλλα δεν εχω γνωμη επι του θεματος.....
σου χω πει οτι εχω παει Βαρκελωνη ε??? Και Καντακες και Φιγκερες επισης.......... (το πιασες το υποννουμενο εεεεεεεε?)
εχεις παιξει και καστανιέτες?
Αντε παιδί μου στο σχετικό θρεντ.. και μην ακους τη σειρήνα Νίτσα..
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,51760.msg954583#new]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,51760.msg954583#new[/url]
δεν πας να μορφωθεις εσυ? ταπεινε ρωσσολατρη? θα πιαστουμε μιζαμπλι με μιζαμπλι στο λεω....
αχ μη μου κανεις τετοια σου χω πει μαρεσει αυτο
Σιιιιιιιιιιιιγα τη γκομενα το ξεπλυμμενο το δουλικο.......χαχαχαχαχα
προτε.......ελα εδω παιδι μου να σε αγκαλιασω στοργικα.......να μη βλεπεις αυτα τα αισχη........
αυτες ειναι πουτανεςςςςςςςςςςς ολεςςςςςςς.......ερχονται εδω και μας τρωνε τους αντρεςςςςςςςςςςςς
μη μου πειραζεις τον πιρφορο ομως ειναι φιλαρακι..... ;)
Νίτσα κάτω τα χέρια απ το πρότο... ο προτο ανήκει στα Ρωσίδια...
να παω αλλα δεν εχω γνωμη επι του θεματος.....
και τι θες πρακτική;
αν γινεται.....