Λόγω δουλειάς .... ξέρω κόσμο παντού !
Και ακόμη και στο .... νομό γρεβενών .... έχει ο άλλος γκόμενα παντρεμένος.
Παντού υπάρχει τρόπος. Προσαρμόζεσαι εσύ στον τρόπο της περιοχής.
Ναι στα γρεβενά ... και στο ρέθυμνο δεν είναι όπως στην πλάκα !
Του άλλου του έχουν φύγει τα νεφρά στην πλάκα.
Έχουν συγκαεί τα αρχίδια του.
Το σπίτι του όμως κάνει πολλά . Μπορείς να το πάρεις ;
Κοιτάς τι μπορείς να κάνεις με αυτά που έχεις.
Και στην πλάκα αυτός ....
μπροστά σε παρίσι .... ή ΝΥ .... σκατά είναι .........
ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ.
Όπου κι αν είσαι , άλλοι αλλού θα είναι καλύτερα.
ΕΣΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ;;;
ή κοιτάς τι μπορείς να φας ;;;
Μολις γυρισα απο καφε στο κεντρο. Του μουνιου το πανηγυρι. Φουντωσε και ο τουρισμος. Το να εχεις γαμιστρωνα στην πλακα, αξιζει στην μουνιακη κλιμακα, οσο τρια τζοκερ μετα απο 19 συνεχομενα τζακποτ το καθενα.
Με κλιμακα το 100, ο Γρεβενιωτης ειναι στο 7, αυτος που μενει σε απομονωμενο χωριο στα Αγραφα στο 2, ο Σερραιος στο 15, ο Ρεθυμνιωτης στο 35 (λογω φοιτητριων) ο Θεσσαλονικιος του κεντρου στο 60, ο Θεσσαλονικιος της περιφερειας στο 40, ο Θεσσαλονικιος που επιστρεφει Σαββατο βραδυ με ΚΤΕΛ σπιτι (Λαγκαδας, Χαλκηδονα, κλπ) στο 10
Ο Αθηναιος της ευρυτερης Αττικης στο 30, Ο Αθηναιος καλης περιοχης (Γλυφαδα, κλπ) στο 60
Ολοι οι παραπανω, με το κοντερ να δουλευει ακομα
Ο εχων γαμιστρωνα στην Πλακα σπαει καθε κοντερ και εκτοξευεται στο...15000, ισως και 15.000.000
Μαζι με τους εχοντες λοφτ στη Νεα Υορκη η σουιτα στο Λονδινο (αραβες)
Η με διοργανωτες παρτυ σε βιλες της Μυκονου
15 τετραγωνικα στην Πλακα αρκουν. Σε 4 μηνες η πουτσα σου θα αλλαξει 3 φορμες δερμα...
Αυτο το: "Που μένω, είπες κοπελιά; Να εδώ λίγο παρακάτω στα 100 μέτρα δεξιά, έχω μία γκαρσονιερίτσα" Σάββατο βράδυ μετά από κερασμένο σφηνάκι-ποτάκι είναι ανώτερο από το "Έχω Λαμποργκίνι, 2 εργοστάσια χάλυβα και 100 στρέμματα στη Βάρη"