Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Θα εισηγηθω στον Κουλη για γαμο-pass για ανυπανδρους 40ρηδες+
ολοι αυτοι που περιγραφεις απο την απελπισια τους πανε και κανουν λογαριασμους σε ινστα και τικτοκ και την πεφτουν σε οτι υπαρχει απο 40 χρονων και κατω, για αυτο μετα ολες αυτες την εχουν δει ντιβες ,το αποτελεσμα ειναι να ψωνιζονται περισσοτερο αυτες και μετα γινεται ακομη πιο δυσκολα για αυτους τους αντρες να βρουν καποια.Εν τω μεταξυ η Ελλαδα ειναι η ιδανικη χωρα για να μεινει καποιος μπακουρης.
Εννοω η χωρα με τις περισσοτερες πιθανοτητες.
Οταν ειναι πιτσιρικας, δυσκολα να τον κοιταξει γυναικα.
Οσο μεγαλωνει, ειναι δυσκολο να φτιαχτει οικονομικα, λογω των γνωστων σε ολους μας λογων, οικονομικες κρισεις, μνημονια, κ.ο.κ.
Και οταν 40νταρησει, αρχιζει πλεον και μπαινει στα αζητητα
Στα 50 καθισταται εντελως αορατος στο γυναικειο πληθυσμο
Ομορφη πορεια ε;
Μικρος στα αζητητα
στα 30+ ανεργος, η μεροδουλι-μεροφαι στην καλυτερη
Στα 40+ στα αζητητα
Στα 50 αορατος
Εχω πανω απο 30 γνωστους 45-55 που ειναι στο ιδιο μοτιβο εδω και δεκαετιες.
Απο δουλεια σκατα, διαμονη με γονεις, απο γυναικα ισως κατι να ειχε παιξει δεκαετια 2000-2010 για τους τυχερους
Οι τυποι αυτοι σε μια απο τις προαναφερθεισες χωρες θα εκαναν παππαδες. Θα αλλαζε η πουτσα τους δερμα απ το ξεσκισμα. Ευκολα σε μια τριετια 6 παιδια απο 2 διαφορετικες γυναικες.
Στην Ελλαδα κυκλοφορουν σα φαντασματα...
Να μενεις επαρχια, 40+ να λαχταρας να κανεις οικογενεια και παιδια, και να μη μπορεις να βρεις δουλεια να καλυπτει εστω τα βασικα. Να μη σε κοιταει καμια. Να μενεις με τους γονεις. Συχνα ανεργος, απενταρος, χωρις αμαξι, ισως και χωρις φιλους αφου ολοι παντρευτηκαν.
Πρωταγωνιστης παλιας δραματικης ελληνικης ταινιας...
Και οι απαιτησεις των ελληνιδων παντοτε ψηλα, στα ουρανια. Αφταστες για τον κοινο θνητο...
Εν τω μεταξυ η Ελλαδα ειναι η ιδανικη χωρα για να μεινει καποιος μπακουρης.
Οσο μεγαλωνει, ειναι δυσκολο να φτιαχτει οικονομικα, λογω των γνωστων σε ολους μας λογων, οικονομικες κρισεις, μνημονια, κ.ο.κ.
Ομορφη πορεια ε;
Μικρος στα αζητητα
Στα 40+ στα αζητητα
Στα 50 αορατος
Απο δουλεια σκατα, διαμονη με γονεις, απο γυναικα ισως κατι να ειχε παιξει δεκαετια 2000-2010 για τους τυχερους
Οι τυποι αυτοι σε μια απο τις προαναφερθεισες χωρες θα εκαναν παππαδες. Θα αλλαζε η πουτσα τους δερμα απ το ξεσκισμα. Ευκολα σε μια τριετια 6 παιδια απο 2 διαφορετικες γυναικες.
Να μενεις επαρχια, 40+ να λαχταρας να κανεις οικογενεια και παιδια, και να μη μπορεις να βρεις δουλεια να καλυπτει εστω τα βασικα. Να μη σε κοιταει καμια. Να μενεις με τους γονεις. Συχνα ανεργος, απενταρος, χωρις αμαξι, ισως και χωρις φιλους αφου ολοι παντρευτηκαν.
Και οι απαιτησεις των ελληνιδων παντοτε ψηλα, στα ουρανια. Αφταστες για τον κοινο θνητο...
Αν κάνεις δεύτερη δουλειά δεν θα είσαι καλύτερα αλλά θα κινδυνεύεις να στα φάνε οι γιατροί..μας εκανες την καρδια περιβολη βραδυατικα...οχι γιατι λες υπερβολες..αλλα γιατι λες αληθειες
Εχω σκεφτει πως αν σε 5-6 χρονια ειμαι στην ιδια (η χειροτερη κατασταση) απο οτι ειμαι τωρα, ισως θα ειναι καλυτερα να βαλω τερμα
ναι βαριές κουβεντες...αλλα δεν βρισκω λογο να ζεις στο ελλαδισταν αν δεν εχεις λεφτα και εισαι ο μεσος πλεμπαιος αντρας που τον γαμανε απο ολες τις μπαντες...τουλαχιστον δινοντας ενα deadline στον εαυτο μου, με σπρώχνω στο να τολμάω παραπάνω
Φιλε μου προς Θεου, μη διανοηθεις κατι τετοιο. Το μηνυμα μου αφορουσε τα προηγουμενα μηνυματα και το εγραψα σε δραματικο τονο, για να τονισω την αντιθεση των οσων ζει καποιος στη χωρα μας με τα οσα μπορει να ζησει σε μια απο τις προαναφερθεισες χωρες, οπου ο δυτικος ανδρας θεωρειται κελεπουρι.μας εκανες την καρδια περιβολη βραδυατικα...οχι γιατι λες υπερβολες..αλλα γιατι λες αληθειες
Εχω σκεφτει πως αν σε 5-6 χρονια ειμαι στην ιδια (η χειροτερη κατασταση) απο οτι ειμαι τωρα, ισως θα ειναι καλυτερα να βαλω τερμα
ναι βαριές κουβεντες...αλλα δεν βρισκω λογο να ζεις στο ελλαδισταν αν δεν εχεις λεφτα και εισαι ο μεσος πλεμπαιος αντρας που τον γαμανε απο ολες τις μπαντες...τουλαχιστον δινοντας ενα deadline στον εαυτο μου, με σπρώχνω στο να τολμάω παραπάνω
Φιλε μου προς Θεου, μη διανοηθεις κατι τετοιο. Το μηνυμα μου αφορουσε τα προηγουμενα μηνυματα και το εγραψα σε δραματικο τονο, για να τονισω την αντιθεση των οσων ζει καποιος στη χωρα μας με τα οσα μπορει να ζησει σε μια απο τις προαναφερθεισες χωρες, οπου ο δυτικος ανδρας θεωρειται κελεπουρι.
Οι περισσοτεροι παθαινουν (θετικο) σοκ με το που προσγειωνονται. Σαν παιδακι σε μαγαζι με σοκολατες. Απο αορατοι στις χωρες τους, στο να μην προλαβαινουν να γαμησουν αυτες που θελουν. Και με πιο φθηνη ζωη, ενοικια, φαγητο, κλπ 80 ευρω ο αγοραιος ολονυχτιος. Φαντασου δηλαδη τι γινεται. Εχουν ειπωθει τα περισσοτερα στα νηματα της Ταυλανδης και σε αλλα.
Αμα δεις οτι ζοριζει το πραμα εδω και δεν υπαρχει λυση, κανε ενα ταξιδακι και δες αν σου αρεσει. Στην τελικη υπαρχουν και οι γειτονικες "ευκολες" χωρες οπως Βαλκανια, Πολωνια, Ρωσοουκρανιες, κλπ για να κανει καποιος παιχνιδι. Απλα αυτο που γινεται σε εκεινες τις χωρες ειναι περα απο καθε φαντασια του Ελληνα που ζει αυτες τις δυσκολιες και τη στερηση.
Και δεν ειναι μονο οι εργενηδες. Ποσοι διαζευγμενοι μετα τα 50 ειναι αορατοι στις δυτικες χωρες. Καποιοι με παιδια μεγαλα, που θελουν απλα μια συντροφο και δε βρισκουν και καταληγουν σε εκεινες τις χωρες και βρισκουν πανευκολα και 30 χρονια μικροτερες. Ψαξτο λιγο, αξιζει τον κοπο.
Το θεμα ειναι απλα γεωγραφικο. Οπως καποιος δε βρισκει γυναικα στο χωριο γιατι απλα δεν υπαρχουν, και βρισκει στην Αθηνα, ετσι και μετα απο καποια ηλικια αφου οι περισσοτερες εχουν παντρευτει και αυτος οχι για καποιους λογους, τοτε ακομα και ολη η Ελλαδα με Αθηνα μεσα, μοιαζει με ενα χωριο που απλα δε βρισκει θηλυκα. Και που αν παει ενα ταξιδακι παραπερα, θα βρει απειρες να κανει παιχνιδι.
Υποψιν οτι τα ιδια εχουν αρχισει να γινονται και σε αλλες δυτικες χωρες, συμπεριλαμβανομενης της Αμερικης. Γενικα υπαρχει ενας αναβρασμος τον τελευταιο καιρο με το ολο θεμα, βλεπε κινηματα mgtow, woke, κλπΤο ξερω φιλε μου πως το ειπες για να τονίσεις την αντίθεση, εξάλλου και εδώ στο σαιτ εχουμε πολλους που τιμάνε συχνά Ταυλάνδες, Πολωνίες κλπ, απλά εξέφρασες όλες αυτες τις σκέψεις που κάνω τον τελευταίο καιρό, για το μέλλον κα κάποιου σε αυτη τη χωρα, οπου οι προοπτικές και στο ερωτικό και στο οικονομικό κομμάτι είναι μηδαμινές, εκτός και αν ειναι ένα μέρος των ολιγαρχων, μαφιόζων, κομματόσκυλων που κανουν κουμάντο σε αυτό το σιχαμένο μέρος
Τυπε Αμερικα εχει πολλους 40+ 45+ εργενηδες που δυσκολευονται να αποκατασταθουν;Εργένης και χωριο δεν πάει, Εργένης μόνο μεγαλες πόλεις.
Και να σε πούνε εσένα δεν πρέπει να σε πειράζει, έτσι ειναι η κοινωξια,πάντοτε το διαφορετικό το κατακρίνουν ολοι
Εν τω μεταξυ η Ελλαδα ειναι η ιδανικη χωρα για να μεινει καποιος μπακουρης.
Ομορφη πορεια ε;
Μικρος στα αζητητα
Στα 40+ στα αζητητα
Στα 50 αορατος
Παντρεμένος φίλος μου ,λέει ότι τον κάνω να νιώθει ότι δεν ειναι παντρεμένος...
ολοι αυτοι που περιγραφεις απο την απελπισια τους πανε και κανουν λογαριασμους σε ινστα και τικτοκ και την πεφτουν σε οτι υπαρχει απο 40 χρονων και κατω, για αυτο μετα ολες αυτες την εχουν δει ντιβες ,το αποτελεσμα ειναι να ψωνιζονται περισσοτερο αυτες και μετα γινεται ακομη πιο δυσκολα για αυτους τους αντρες να βρουν καποια.
αυτο προσπαθω να επισημανω, πριν 15 χρονια που δεν υπηρχαν τα σοσιαλ, καποιος που ητανε μπακουρι 50 χρονων την επεφτε σε λιγες στον περιγυρω του, ετσι ομως δεν την ψωνιζε η καθεμια τριανταρα αφου αυτη θα δεχοταν ελαχιστα πεσιματα, γιατι οσο ναναι ειναι καπως δυσκολο να την πεφτεις σε αγνωστες στο δρομο.Συμφωνώ,αλλά και τί άλλο να κάνουν;Δυστυχώς τα σόσιαλ είναι μονόδρομος για άτομα μεγαλύτερων ηλικιών που δεν ξέρουν γυναίκες
Το θέμα είναι ότι στο εξωτερικό πολύς κόσμος γνωρίζεται εκεί,αλλά στο Ελλαδιστάν είναι δαιμονοποιημένα.
επαρχια αν δεν εχεις παρεα και κοινωνικους κυκλους εισαι χειροτερα απο αθηνα και θεσσαλονικη παντωςΕν τω μεταξυ η Ελλαδα ειναι η ιδανικη χωρα για να μεινει καποιος μπακουρης.
Ομορφη πορεια ε;
Μικρος στα αζητητα
Στα 40+ στα αζητητα
Στα 50 αορατος
αν μια γυναίκα δεν σε ξέρει στη πραγματική ζωή, τι γνωριμία να κάνει μαζι σου μέσω ινστα; τα λάικ σου θέλει όχι την πούτσα σου. και να της στειλεις μηνύματα ή διαβάστηκε ή μπλοκ θα ναι το αποτελέσμα.Συμφωνώ,αλλά και τί άλλο να κάνουν;Δυστυχώς τα σόσιαλ είναι μονόδρομος για άτομα μεγαλύτερων ηλικιών που δεν ξέρουν γυναίκες
Το θέμα είναι ότι στο εξωτερικό πολύς κόσμος γνωρίζεται εκεί,αλλά στο Ελλαδιστάν είναι δαιμονοποιημένα.
μας εκανες την καρδια περιβολη βραδυατικα...οχι γιατι λες υπερβολες..αλλα γιατι λες αληθειες
αν μια γυναίκα δεν σε ξέρει στη πραγματική ζωή, τι γνωριμία να κάνει μαζι σου μέσω ινστα; τα λάικ σου θέλει όχι την πούτσα σου. και να της στειλεις μηνύματα ή διαβάστηκε ή μπλοκ θα ναι το αποτελέσμα.
Όχι βέβαια...με παιδιά με φροντιστήρια κτλ ποιος έχει χρόνο για χωρίσματα...απλώς λέει ότι νιώθει ξένοιαστα όταν μιλάμε χωρίς να σκέφτεται πως θα πληρωθούν φροντιστήρια ,δραστηριότητες κτλ.Φαντάζομαι όμως ούτε γι'αστείο δεν θα χώριζε,αν είναι και 40+
δεν σωζεται η φάση οπως καταλαβαίνεις.. εξωπραγματικη η φασηΚάποια που είναι 66 χρονών (Ελλεϊνίδα, συνταξιούχος και σαν φάλαινα) σε site γνωριμιών, θέλει τον "ιδανικό υποψήφιο", ως εξής:
Να είσαι 55-68 με: Γυμνασμένο σώμα κ κοιλιακούς φέτες Υψος άνω του1,80 Αρρενωπό πρόσωπο με θεληματικό πηγούνι Σέξυ εμφάνιση και καλή απόδοση. Οικονομικά ανεξάρτητος Καλοντυμένος, καθαρός, υγιής, εχέμυθος ευγενικός, εύστροφος, ειλικρινής, με πάθος. Αμάξι απαραίτητο Με ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση Ιδιόκτητο σπίτι άνω των 100τμ και εξοχικό κοντά σε θάλασσα. Όχι καρμίρης, όχι ζιγκολό, όχι τοξικός, όχι κάπνισμα. Με τα κατοικίδια δεν έχω πρόβλημα αλλά είμαι αλλεργική στην τρίχα.
Δηλώνει και απόφοιτος Νομικής (η ίδια εννοώ)...
Γενικά έχουν περίεργες απαιτήσεις όλες τους πλέον για κάποιο λόγο. Οκ θέλεις αυτά σαν ατομο. Σεβαστό. Εσύ τι έχεις να δώσεις; Έχεις κορμάρα, βυζάρες, είσαι θεά, ευγενική, έξυπνη, με λεφτά, αμάξια, σπίτια κτλ;Κάποια που είναι 66 χρονών (Ελλεϊνίδα, συνταξιούχος και σαν φάλαινα) σε site γνωριμιών, θέλει τον "ιδανικό υποψήφιο", ως εξής:
Να είσαι 55-68 με: Γυμνασμένο σώμα κ κοιλιακούς φέτες Υψος άνω του1,80 Αρρενωπό πρόσωπο με θεληματικό πηγούνι Σέξυ εμφάνιση και καλή απόδοση. Οικονομικά ανεξάρτητος Καλοντυμένος, καθαρός, υγιής, εχέμυθος ευγενικός, εύστροφος, ειλικρινής, με πάθος. Αμάξι απαραίτητο Με ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση Ιδιόκτητο σπίτι άνω των 100τμ και εξοχικό κοντά σε θάλασσα. Όχι καρμίρης, όχι ζιγκολό, όχι τοξικός, όχι κάπνισμα. Με τα κατοικίδια δεν έχω πρόβλημα αλλά είμαι αλλεργική στην τρίχα.
Δηλώνει και απόφοιτος Νομικής (η ίδια εννοώ)...