Επισκέπτης
οι ιταλιδες δε βριζουν,σου δειχνουν τριχα στη μασχαλη
Drummer αν και αυτό που θα πω είναι κόντρα στα πνεύμα ενός site σαν τα bourdela.tv, ΔΕΝ ΛΕΕΙ να πηγαίνεις σε σπίτια, τουλάχιστον όχι συνέχεια...
Προσωπικά, προτιμώ να μου σπάσουνε τα ούμπαλα 50 Ελλεηνίδες (γιατί με τις ξένες υπάρχει άλλη επαφή, μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα δεν ξέρω...) αλλά θα προτιμήσω να συχνωτιστώ με τους συνανθρώπους μου γύρω μου παρά να πάω σε σπίτι...
Έχει τύχει να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα φάση με Ελληνίδα σε μαγαζί, επειδή της μίλησα χωρίς να την ξέρω, δίπλα μου στην μπάρα ήταν), να μη γουστάρει στην αρχή, να αρχίσει να μου πετάει Γαλλικά μπροστά στον κόσμο χωρίς να της έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο - προσωπικά εγώ εκείνη τη στιγμή - (μάλλον έβριζε όλους τους άντρες με αφορμή εμένα), να συνεχίζει να με βρίζει ενώ εγώ την κοίταζα ήρεμα στα μάτια, να έχουμε μείνει κόκαλο να κοιταζόμαστε στα μάτια ενώ λίγο - λίγο το βρίσιμο χαμήλωνε και γλύκαινε και μετά από 20 λεπτά να γλωσσοφιλιαζόμαστε...
Drummer αν και αυτό που θα πω είναι κόντρα στα πνεύμα ενός site σαν τα bourdela.tv, ΔΕΝ ΛΕΕΙ να πηγαίνεις σε σπίτια, τουλάχιστον όχι συνέχεια...
Προσωπικά, προτιμώ να μου σπάσουνε τα ούμπαλα 50 Ελλεηνίδες (γιατί με τις ξένες υπάρχει άλλη επαφή, μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα δεν ξέρω...) αλλά θα προτιμήσω να συχνωτιστώ με τους συνανθρώπους μου γύρω μου παρά να πάω σε σπίτι...
Έχει τύχει να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα φάση με Ελληνίδα σε μαγαζί, επειδή της μίλησα χωρίς να την ξέρω, δίπλα μου στην μπάρα ήταν), να μη γουστάρει στην αρχή, να αρχίσει να μου πετάει Γαλλικά μπροστά στον κόσμο χωρίς να της έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο - προσωπικά εγώ εκείνη τη στιγμή - (μάλλον έβριζε όλους τους άντρες με αφορμή εμένα), να συνεχίζει να με βρίζει ενώ εγώ την κοίταζα ήρεμα στα μάτια, να έχουμε μείνει κόκαλο να κοιταζόμαστε στα μάτια ενώ λίγο - λίγο το βρίσιμο χαμήλωνε και γλύκαινε και μετά από 20 λεπτά να γλωσσοφιλιαζόμαστε...
οι ιταλιδες δε βριζουν,σου δειχνουν τριχα στη μασχαλη
μαφια τι περιμενεις...ΜΠΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και αυτό πιάνει καλύτερα από κάθε βρισίδι!!!
Μηπως τις μπερδευεις με αλλες?!?οι ιταλιδες δε βριζουν,σου δειχνουν τριχα στη μασχαλη
εχεις δικιο,μπορει να ναι και ισπανιδεςΜηπως τις μπερδευεις με αλλες?!?
Βite δεν τις εχω δει....
Ελα που σου κακοπεφτει κιολας ... ;) ;)Kαι κάπου εκεί νάτο πάλι το κωλοξυπνητήρι να σου χαλάσει τη ζαχαρένια!
Ελα που σου κακοπεφτει κιολας ... ;) ;)
Kαι κάπου εκεί νάτο πάλι το κωλοξυπνητήρι να σου χαλάσει τη ζαχαρένια!
τωρα τωρα να δεις... που θα σε κοιταξει με πληγωμενο βλεμμα κ θα νιωσεις τυψεις γι αυτα που λες...
Μμμμ τι μας λες ;)Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!!
Μηπως τις μπερδευεις με αλλες?!?
Βite δεν τις εχω δει....
δεν μου ταζεις καμια σοκολατιτσα???εσένα κάτι σου χω τάξει...
Μμμμ τι μας λες ;)
Ποιος καλε ο evil?!?
Μπα δεν παιζει bite,εκτος και αν εχει πονηρους σκοπους....
αλλα εγω την πολυ ζεστη δεν την αντεχω!
Μαλιστα...εχω ακομα να μαθω πολλα τοτε...
Θελω και εγω σοκολατιτσα,με γευση φραουλα παρακαλω! ;)
κατσε θα στειλουμε τον κακουλη... μονο σκεψου πως να τον πεισουμε
αναλογα τι φραπε εννοεις.... ;) ;)και γω ένα φραπέ γλυκό με γάλα που κάνει καλό στα νεύρα!!