Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλημέρα Λουκρητία!  :coffee:

Είχες και τις επιτυχίες σου, βλέπω  :2funny:
Κρίμα που εξαφανίστηκαν τα στοιχεία με συνοπτικές διαδικασίες!!  ;)
καλημερααα!!!ναι ετσι κανω!!παντα μετα εξαφανιζω στοιχεια κ μαρτυρες!! :2funny: :2funny: :2funny: ποβελ κ αναλ κρυφτειτε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
:o
Ρε, όταν είχα πει κάπου να κοιτάζει ο καθένας τον κώλο του και το τι κάνει αυτός και όχι τι κάνουν οι άλλοι με πήρες απ' τα μούτρα και με κατηγόρησες ότι είμαι γυναίκα!!!  :2funny:
Που είμαι δηλαδή, αλλά...  :grin:
Μου αρέσετε, μεσιέ  :-*
(αλήθεια  :grin: )

Ο παρτακισμος (οπως το ονομαζω εγω) ειναι γενικο θεωρημα της εποχης μας.
Στις γυναικες απλα εχει και επεκταση ομως.Μεγαλυτερη απ'οτι στους αντρες.
Δε θυμαμαι ποτε το εκανα αυτο αλλα για να το εκανα καποιο λογο θα ειχα. ;)
Οποτε θες αγαπητη μου :-*

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δεν εννοουσα ακριβως αυτο καλο μου!
Δυστηχως η δουλεια μου και να ηθελα δεν μου επιτρεπει ροζ συννεφακια!!
Απλα με κουραζει καθημερινα να βλεπω ανθρωπους να εχουν τη νοοτροπια
"ελα μωρε εγω θα σωσω τον κοσμο" ?!?
Ελαχιστα ατομα ανα τον πλανητη προσπαθουν να προσφερουν στο κοινωνικο συνολο
και δυστηχως η προσπαθεια τους δεν αποφερει καρπους,
γιατι οι υπολοιποι ειναι μονιμα σε μια πληρη αδρανεια!
Εγω προσπαθω να κανω οτι περναει απο το χερι μου,απλα
περιμενω να δω ποτε θα φιλοτιμηθουν και οι υπολοιποι!
Υπο αυτη την εννοια ,ναι αρνουμε να "καταννοησω" τι γινεται γυρω μου...

Ακομα και ετσι οπως τα λες προς τι ολη αυτη η αρνηση?

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ Μαρουλια για το βιβλιο,θα το υποψιν και με την πρωτη ευκαιρια θα παρω να το διαβασω!

Αβαταρ εχεις πμ !

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ

- Χτύπημα Ελλεηνίδας α/α. 53.456 (από όσα έχω δει τελευταία). Στον ηλεκτρικό χτες. Τύπος συμπαθητικός, εμφανίσημος 30 φεύγα κάθεται προς το τζάμι, κενή η διπλανή του θέση...

Σε επόμενη στάση μπαίνει Ελλεηνίδα, περίπου 25, ψιλο-εμφανίσημη. Πάει να κάτσει στη θέση δίπλα στον 30χρονο  αλλά αυτός έχει ένα πακέτο - δώρο εκεί. Της λέει με συγχωρείτε, το παίρνει κάθεται η Ελλεηνίδα.

Κάτι πάει να της ανοίξει ευγενικά κουβέντα ο τύπος του στυλ "είναι για ένα φίλο που έχει γενέθλια", μάρμαρο η Ελληνίδα κοιτάει σπαστικά μπροστά. Της ξαναμιλάει ευγενικά ο τύπος, οπότε απαντάει απότομα και τσιριχτά η Ελλεηνίδα "ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕ?" και φοράει σπαστικά τα ακουστικά του κινητού της για να ακούσει και καλά μουσική. Ο τύπος γυρνάει στο τζάμι και κοιτάει το κενό με πληγωμένο βλέμμα...

- Χτύπημα Ελλεηνίδας α/α. 53.457. Στο αγαπημένο μου στέκι χτες βράδυ. Δεν έχει σχεδόν καθόλου ξένους και είναι τίγκα στις "αγκυλωμένες" παρέες Ελλήνων. Όλοι και όλες σχεδόν φοράνε μαύρα, οι φάτσες ψιλοαγέλαστες και επιπλέει μία δυσκοίλια αύρα Ελληνικούρας στο χώρο(το χειρότερο μου). ..

Οι μόνοι ξένοι 2 Αρμένιοι αριστερά μου, ψιλογνωστοί. Σαν Έλληνες φαίνονται, ανοιχτόχρωμοι συμπαθητικές φατσούλες, ψηλά παιδιά, γύρω στα 30. Δίπλα τους 2 Ελληνίδες γύρω στα 25 συζητάνε - ως είθισται - κάτι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Οι Αρμένιοι προσπαθούν να μιλήσουν (κόβω τη φάση από τα 3 μέτρα) ευγενικά και με χαμόγελο, βλέπω τις Ελλεηνίδες να τους απαντούν απότομα. Μετά από κάνα 20λεπτο ξανά χαμογελαστά και ευγενικά κάνει απόπειρα ο ένας Αρμένιος, σηκώνονται σπαστικά οι 2 Ελλεηνίδες και πάνε και κάθονται αλλού!

Έχω δει όλο το σκηνικό, πάω στους Αρμένιους και ρωτάω τι είπανε στις Ελληνίδες. "Τίποτα μου λένε...ένα καλησπέρα στην αρχή και μετά τις ρώτησα αν μιλάνε αγγλικά επειδή δεν μιλάω καλά Ελληνικά". "Και γι' αυτό σηκωθήκανε έτσι σπαστικά και φύγανε μωρέ..." του λέω. Επειδή αντιμετωπίζω τους ανθρώπους πρώτα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ είπα να πάω στις 2 Ελληνίδες να πω και γω ένα καλησπέρα να δω γιατί τέτοια αντίδραση. Με είδανε που τις πλησίαζα, πρόσωπα τελείως ξινά και ψωνισμένα, μόλις με είδαν να πλησιάζω (προφανώς παρατήρησαν ότι πήγα και μίλησα στους Αρμένιους) πιάσανε επί τούτοις δυνατά κουβέντα μεταξύ τους, για να μου δείξουν ότι συζητάνε ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ! Αν και πάντοτε δίνω ευκαιρία στους ανθρώπους να φανερώσουν το ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πάνω απ' όλα, κουράστηκα να το κάνω με τις συγκεκριμένες δύο κακομοίρες....       

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
στην δευτερη περιπτωση με βρισκεις συμφωνη...στην πρωτη εχω ενδοιασμους γτ δε γνωριζω τον τροπο που μιλησε ο τυπος.και επισης αν μια φορα βλεπεις οτι καποιος σε αγνοει-ειτε γυναικα ειτε αντρας-δε ξαναπροσπαθεις...τον αγνοεις εσυ δεκα φορες!!!
και ειδικα αν εχει ξυνομπλαζε υφακι!!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ιστοριες καθημερινης τρελλας και που ειστε ακομα... :headbang:

Επισκέπτης
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΩΝ

- Χτύπημα Ελλεηνίδας α/α. 53.456 (από όσα έχω δει τελευταία). Στον ηλεκτρικό χτες. Τύπος συμπαθητικός, εμφανίσημος 30 φεύγα κάθεται προς το τζάμι, κενή η διπλανή του θέση...

Σε επόμενη στάση μπαίνει Ελλεηνίδα, περίπου 25, ψιλο-εμφανίσημη. Πάει να κάτσει στη θέση δίπλα στον 30χρονο  αλλά αυτός έχει ένα πακέτο - δώρο εκεί. Της λέει με συγχωρείτε, το παίρνει κάθεται η Ελλεηνίδα.

Κάτι πάει να της ανοίξει ευγενικά κουβέντα ο τύπος του στυλ "είναι για ένα φίλο που έχει γενέθλια", μάρμαρο η Ελληνίδα κοιτάει σπαστικά μπροστά. Της ξαναμιλάει ευγενικά ο τύπος, οπότε απαντάει απότομα και τσιριχτά η Ελλεηνίδα "ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕ?" και φοράει σπαστικά τα ακουστικά του κινητού της για να ακούσει και καλά μουσική. Ο τύπος γυρνάει στο τζάμι και κοιτάει το κενό με πληγωμένο βλέμμα...

- Χτύπημα Ελλεηνίδας α/α. 53.457. Στο αγαπημένο μου στέκι χτες βράδυ. Δεν έχει σχεδόν καθόλου ξένους και είναι τίγκα στις "αγκυλωμένες" παρέες Ελλήνων. Όλοι και όλες σχεδόν φοράνε μαύρα, οι φάτσες ψιλοαγέλαστες και επιπλέει μία δυσκοίλια αύρα Ελληνικούρας στο χώρο(το χειρότερο μου). ..

Οι μόνοι ξένοι 2 Αρμένιοι αριστερά μου, ψιλογνωστοί. Σαν Έλληνες φαίνονται, ανοιχτόχρωμοι συμπαθητικές φατσούλες, ψηλά παιδιά, γύρω στα 30. Δίπλα τους 2 Ελληνίδες γύρω στα 25 συζητάνε - ως είθισται - κάτι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Οι Αρμένιοι προσπαθούν να μιλήσουν (κόβω τη φάση από τα 3 μέτρα) ευγενικά και με χαμόγελο, βλέπω τις Ελλεηνίδες να τους απαντούν απότομα. Μετά από κάνα 20λεπτο ξανά χαμογελαστά και ευγενικά κάνει απόπειρα ο ένας Αρμένιος, σηκώνονται σπαστικά οι 2 Ελλεηνίδες και πάνε και κάθονται αλλού!

Έχω δει όλο το σκηνικό, πάω στους Αρμένιους και ρωτάω τι είπανε στις Ελληνίδες. "Τίποτα μου λένε...ένα καλησπέρα στην αρχή και μετά τις ρώτησα αν μιλάνε αγγλικά επειδή δεν μιλάω καλά Ελληνικά". "Και γι' αυτό σηκωθήκανε έτσι σπαστικά και φύγανε μωρέ..." του λέω. Επειδή αντιμετωπίζω τους ανθρώπους πρώτα ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ είπα να πάω στις 2 Ελληνίδες να πω και γω ένα καλησπέρα να δω γιατί τέτοια αντίδραση. Με είδανε που τις πλησίαζα, πρόσωπα τελείως ξινά και ψωνισμένα, μόλις με είδαν να πλησιάζω (προφανώς παρατήρησαν ότι πήγα και μίλησα στους Αρμένιους) πιάσανε επί τούτοις δυνατά κουβέντα μεταξύ τους, για να μου δείξουν ότι συζητάνε ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ! Αν και πάντοτε δίνω ευκαιρία στους ανθρώπους να φανερώσουν το ότι ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ πάνω απ' όλα, κουράστηκα να το κάνω με τις συγκεκριμένες δύο κακομοίρες....       
δε πηγαινες σε κανα σπιτι κι εσυ...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ drummer αν πηγαινε σε σπιτι δεν θα τα ακουγε/εβλεπε ολα αυτα!
Εκει ειναι αλλη φαση νομιζω...
Στον εξω κοσμο ειναι το ζουμι!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Drummer αν και αυτό που θα πω είναι κόντρα στα πνεύμα ενός site σαν τα bourdela.tv, ΔΕΝ ΛΕΕΙ να πηγαίνεις σε σπίτια, τουλάχιστον όχι συνέχεια...

Προσωπικά, προτιμώ να μου σπάσουνε τα ούμπαλα 50 Ελλεηνίδες (γιατί με τις ξένες υπάρχει άλλη επαφή, μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα δεν ξέρω...) αλλά θα προτιμήσω να συχνωτιστώ με τους συνανθρώπους μου γύρω μου παρά να πάω σε σπίτι...

Έχει τύχει να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα φάση με Ελληνίδα σε μαγαζί, επειδή της μίλησα χωρίς να την ξέρω, δίπλα μου στην μπάρα ήταν), να μη γουστάρει στην αρχή, να αρχίσει να μου πετάει Γαλλικά μπροστά στον κόσμο χωρίς να της έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο - προσωπικά εγώ εκείνη τη στιγμή - (μάλλον έβριζε όλους τους άντρες με αφορμή εμένα), να συνεχίζει να με βρίζει ενώ εγώ την κοίταζα ήρεμα στα μάτια, να έχουμε μείνει κόκαλο να κοιταζόμαστε στα μάτια ενώ λίγο - λίγο το βρίσιμο χαμήλωνε και γλύκαινε και μετά από 20 λεπτά να γλωσσοφιλιαζόμαστε...

Επισκέπτης
Drummer αν και αυτό που θα πω είναι κόντρα στα πνεύμα ενός site σαν τα bourdela.tv, ΔΕΝ ΛΕΕΙ να πηγαίνεις σε σπίτια, τουλάχιστον όχι συνέχεια...

Προσωπικά, προτιμώ να μου σπάσουνε τα ούμπαλα 50 Ελλεηνίδες (γιατί με τις ξένες υπάρχει άλλη επαφή, μπορεί να συμβαίνει μόνο σε μένα δεν ξέρω...) αλλά θα προτιμήσω να συχνωτιστώ με τους συνανθρώπους μου γύρω μου παρά να πάω σε σπίτι...

Έχει τύχει να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα φάση με Ελληνίδα σε μαγαζί, επειδή της μίλησα χωρίς να την ξέρω, δίπλα μου στην μπάρα ήταν), να μη γουστάρει στην αρχή, να αρχίσει να μου πετάει Γαλλικά μπροστά στον κόσμο χωρίς να της έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο - προσωπικά εγώ εκείνη τη στιγμή - (μάλλον έβριζε όλους τους άντρες με αφορμή εμένα), να συνεχίζει να με βρίζει ενώ εγώ την κοίταζα ήρεμα στα μάτια, να έχουμε μείνει κόκαλο να κοιταζόμαστε στα μάτια ενώ λίγο - λίγο το βρίσιμο χαμήλωνε και γλύκαινε και μετά από 20 λεπτά να γλωσσοφιλιαζόμαστε...
δεν της τραβαγες καμμια φαπα να δεις πως θα γλωσσοφιλιοσαστε μετα

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν της τραβαγες καμμια φαπα να δεις πως θα γλωσσοφιλιοσαστε μετα
αφου το εκανε ο ανθρωπος χωρις "βια"  :2funny:
μπορει να ειχε αλλη καταληξη...να τον ελουζε με κανα ποτο!
ενω ετσι περασανε ομορφα  :smitten:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πώς γλυκαινει σιγα σιγα ενα βρισιμο;Μαλακούκο μου,χαζουλιτσα μου κλπ..;

Όχι με τα λόγια καλέ, με το ύφος!! (φαντάζομαι δηλαδή...)
Και συνήθως όντως αυτό συμβαίνει μετά τη σφαλιάρα, είτε πραγματική είτε συμβολική, μεταφορική, τέλος πάντων χωρίς βία, σαν αυτή του Παλιού   :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αρχισαμε τις ιστοριες καθημερινης τρελας παλι???

ρε παλιε αυτο το σουπερ στεκι που συμβαινουν ολα αυτα τα σουπερ ντουπερ πρωτοτυπα που βρισκεται στας αθηνας? κ πως λεγεται?
για να παμε κ εμεις... ελπιζω να μην ειναι σαν αυτα τα σαιτ των καθημερινων ουμπερ κουλ ιταλιδων..

Μαλλον εχει ωραια ματια ο Παλιός !  :2funny:

τι να σου πω... τα ματια δεν μας τα εβαλε σε φωτο.. κατι γυαλια ηλιου μας εβαλε.. κ κατι αλλα ακατανομαστα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom