Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
εκτακτη αναφορα καταστασης.....................μολις γυρισα στο σπιτι. και δεν εννοω απο το μαγαζι-οινοπνευματοποτειο. εκει ημουν πιο πριν. μετα απο αυτο, εκανα κατασκοπεια σε μια μουνιτσα απο ενα διπλανο χωριο. καποιοι απο τη παρεα ειχαμε τις υποψιες οτι κερατωνει τον αντρα της. και ετσι εγω αποφασησα να τη παρακολουθησω. και οντως ειδα οτι πηδιεται με ενα γνωστο απο τη περιοχη. τι να κανω? να το πω στον αντρα της? που ειναι και πολυ καλο παιδι και κανουμε παρεα που κ που. ενω αυτη ειναι μια πουτανιτσα που γαμιεται με ενα μαλακα. τι να κανω? η κατασταση απο οτι φαινεται ετσι θα συνεχιστει. ο αντρας της δε πολυβγαινει στα μαγαζια της περιοχης. μονο αυτη βγαινει. και ο μαλακας γαμιας της. και μετα συναντιουντε. ενω ο αντρας της και το μικρο παιδι τους ειναι στο σπιτι. ειναι μεγαλη αδικια αυτη. θελω να μαθευτει η αληθεια. πρεπει να μαθευτει αυτο που γινεται.

Φυσικα και να του το πεις

Και μολις την χωρισει, να της την πεσεις εσυ, και να της δωσεισ μουνι-κωλο στο χερι

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
εκτακτη αναφορα καταστασης.....................μολις γυρισα στο σπιτι. και δεν εννοω απο το μαγαζι-οινοπνευματοποτειο. εκει ημουν πιο πριν. μετα απο αυτο, εκανα κατασκοπεια σε μια μουνιτσα απο ενα διπλανο χωριο. καποιοι απο τη παρεα ειχαμε τις υποψιες οτι κερατωνει τον αντρα της. και ετσι εγω αποφασησα να τη παρακολουθησω. και οντως ειδα οτι πηδιεται με ενα γνωστο απο τη περιοχη. τι να κανω? να το πω στον αντρα της? που ειναι και πολυ καλο παιδι και κανουμε παρεα που κ που. ενω αυτη ειναι μια πουτανιτσα που γαμιεται με ενα μαλακα. τι να κανω? η κατασταση απο οτι φαινεται ετσι θα συνεχιστει. ο αντρας της δε πολυβγαινει στα μαγαζια της περιοχης. μονο αυτη βγαινει. και ο μαλακας γαμιας της. και μετα συναντιουντε. ενω ο αντρας της και το μικρο παιδι τους ειναι στο σπιτι. ειναι μεγαλη αδικια αυτη. θελω να μαθευτει η αληθεια. πρεπει να μαθευτει αυτο που γινεται.
βγαλτε τους φωτο και στειλε της με εμπιστευτικο τροπο στην διευθυνση εργασιας του τυπα,τυπε μου:rockon::rockon::rockon:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τιποτα το περιεργο τυπε. Καλο παιδι ειναι συνωνυμο του θυματος σε μια σχεση. Οι γυναικες προτιμουν τα καλα παιδια για μονιμες σχεσεις κ γαμο και τους αλητακους για τα υπόλοιπα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Καργιολα

Θα πάρει διαζύγιο και το φεμιναζιστικο κράτος θα της δωσει και διατροφή για να πληρώνει τα σουβλάκια του κτηνογαμια της

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.971
Πόντοι
3.506
Τιποτα το περιεργο τυπε. Καλο παιδι ειναι συνωνυμο του θυματος σε μια σχεση. Οι γυναικες προτιμουν τα καλα παιδια για μονιμες σχεσεις κ γαμο και τους αλητακους για τα υπόλοιπα
Ακριβώς μαν. Όταν η άλλη καταπίνει σε σπερμα πιο πολλά και από ότι καταναλώνει Κονκόρντ σε κηροζίνη εν ώρα πτήσεις , ψάχνει ένα κοροιδιο για αποκατάσταση

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Καργιολα

Θα πάρει διαζύγιο και το φεμιναζιστικο κράτος θα της δωσει και διατροφή για να πληρώνει τα σουβλάκια του κτηνογαμια της
Νομιζω εχουν αλλαξει καποιες καταστασεις..

Την εχουν παρει γραμμη οι γραβατωμενοι οτι οι καριολες αποσκοπουν μονο στον συμφερον τους και αλλαζουν οι νομοι..

Οι παντρεμενοι ψαξτε το..

Ray932

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Το δυσκολο είναι να πετυχεις ακριβως τι ζητάει μια Ελληνίδα,γενικα αβυσσος η ψυχή.Παντως άμα θελουν βαζουν κατω 10 ξένες.Επισης τελευταία οι Ελληνιδες εχουν εξελιχθεί,ανοιχτα μυαλα κι όχι οι κλασσικες θεούσες που βλεπουμε στις ταινιες και σε χαζα σήριαλ.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Πρόσφατη συζήτηση με φίλο 53 χρονών...
Μου έλεγε συνέχεια ότι ήταν κατά του γάμου...
Τώρα μου λέει ότι θα παντρευτεί κάποια που έχει σχέση, γιατί φοβάται μήπως μείνει μόνος του...
Όταν τον ρώτησα τι θα κάνει αν του ζητήσει παιδί (αφού ο γάμος γι΄αυτό πραγματοποιείται κυρίως) μου είπε ότι θα το κάνει και αυτό, αν του το ζητήσει...
Ενώ μέχρι πρόσφατα μου έλεγε ότι τα παιδιά ούτε να τα σκέφτεται δεν θέλει...
Βέβαια ρόλο έπαιξε και η προαγωγή στην δουλειά του (μισθολογική και θέσης)...

Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Like
27
Πόντοι
0
Μαν οποίος κάνει παιδια στην Ελλάδα σήμερα είναι τελειωμένος θα χρωστάει και το δισέγγονο του ακόμη με το χρέος που εχουμε
Δυστυχώς αλλά είναι αλήθεια.. Πολύ δύσκολο οικονομικά το να έχεις παιδιά!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τώρα μου λέει ότι θα παντρευτεί κάποια που έχει σχέση, γιατί φοβάται μήπως μείνει μόνος του...
Όταν τον ρώτησα τι θα κάνει αν του ζητήσει παιδί (αφού ο γάμος γι΄αυτό πραγματοποιείται κυρίως) μου είπε ότι θα το κάνει και αυτό, αν του το ζητήσει...
Μάλλον εχει σχέση και λόγω της προαγωγής αυτής

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Μάλλον εχει σχέση και λόγω της προαγωγής αυτής
Καλά αυτός είναι ο ορισμός του ανερμάτιστου...
Πόσο μάλλον που βλέπει ότι "μπήκε" σε ηλικία και αισθάνεται ανασφαλής (λογικό και ανθρώπινο)...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.946
Πόντοι
6.946
Το οικονομικό είναι ένα Α πρόβλημα, το οποίο όποιος ΘΕΛΕΙ, βρίσκει τρόπο(έλα όμως που λίγοι είναι διατεθημένοι να κάνουν κάτι για αυτό; ) Εγώ πήρα την "τύχη" στα χέρια μου εδώ και χρόνια, οι περισσότεροι όμως μυξοκλαίγονται και μιζεριάζονται(μαλθακοί και άβουλοι δηλαδή)
δεν είναι όμως το οικονομικό, το ΜΟΝΟ που σκέφτεται ένας άνδρας ή μια γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ΑΠΛΑ βολεψάκηδες, ανώριμοι και τεμπέληδες να αναλάβουν ευθύνες και να ξεβολευτούν.-

Αν ο φίλος σου, δεν έπαιρνε αύξηση μισθού, θα έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση; Μήπως, απλά, συνειδητοποίησε ότι ΙΣΩΣ είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του ευκαρία να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο και, πιθανόν να προσπθήσει για οικογένεια(ανεξάρτητα από θέση και προαγωγές ) ; Εγώ λέω, το τελευταίο.
Για τον λόγο αυτό, πριν πει ο καθένας την μακακία του, καλό θα ήταν να λέει και την ηλικία του πρώτα, όχι μόνο στο θέμα μας, αλλά γενικά... Θα καταλαβαίναμε ΠΟΛΥ περισσότερα για τον ψυχισμό του και το τωρινό επίπεδο νόησης.

Υ.γ: αφού το έγραψα, ξέχασα να κάνω εγώ την αρχή. 40συν (δεν χρειάζεται να πω και μήνα, μας διαβάζει και η κουτσή Μαρία)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Το οικονομικό είναι ένα Α πρόβλημα, το οποίο όποιος ΘΕΛΕΙ, βρίσκει τρόπο(έλα όμως που λίγοι είναι διατεθημένοι να κάνουν κάτι για αυτό; ) Εγώ πήρα την "τύχη" στα χέρια μου εδώ και χρόνια, οι περισσότεροι όμως μυξοκλαίγονται και μιζεριάζονται(μαλθακοί και άβουλοι δηλαδή)
δεν είναι όμως το οικονομικό, το ΜΟΝΟ που σκέφτεται ένας άνδρας ή μια γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ΑΠΛΑ βολεψάκηδες, ανώριμοι και τεμπέληδες να αναλάβουν ευθύνες και να ξεβολευτούν.-

Αν ο φίλος σου, δεν έπαιρνε αύξηση μισθού, θα έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση; Μήπως, απλά, συνειδητοποίησε ότι ΙΣΩΣ είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του ευκαρία να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο και, πιθανόν να προσπθήσει για οικογένεια(ανεξάρτητα από θέση και προαγωγές ) ; Εγώ λέω, το τελευταίο.
Για τον λόγο αυτό, πριν πει ο καθένας την μακακία του, καλό θα ήταν να λέει και την ηλικία του πρώτα, όχι μόνο στο θέμα μας, αλλά γενικά... Θα καταλαβαίναμε ΠΟΛΥ περισσότερα για τον ψυχισμό του και το τωρινό επίπεδο νόησης.

Υ.γ: αφού το έγραψα, ξέχασα να κάνω εγώ την αρχή. 40συν (δεν χρειάζεται να πω και μήνα, μας διαβάζει και η κουτσή Μαρία)
Όπως τα λες... Μόνο που αυτά δεν είναι για όλους...
Το γεγονός ότι κάποιος αισθάνεται μόνος του (λόγω ηλικίας ή σε οποιαδήποτε ηλικία γενικά), δεν σημαίνει ότι μπορεί και είναι έτοιμος-ώριμος να "σηκώσει τα βάρη" μιας οικογένειας (οικονομικά και οποιασδήποτε άλλης φύσεως)...
Το πιθανότερο είναι να βρεθεί μετά από λίγο καιρό να πληρώνει μια γενναία διατροφή στο παιδί που θα υπάρξει από τον γάμο που θα έχει προηγηθεί...
Ο συγκεκριμένος έχει ήδη ένα διαζύγιο στην πλάτη του, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω είναι επιπόλαιος σε βαθμό μαλακίας και δεν μαθαίνει από τα λάθη του...
Δεν είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης η απόφασή του αυτή, αλλά "προϊόν" του φόβου της μοναξιάς και της "ελπίδας" για σταθερό και σίγουρο sex...
Είναι δικαιολογημένος σε ένα βαθμό όπως είπα, λόγω της ηλικίας, αλλά και πάλι πρέπει η λογική και οι εμπειρίες να καταστέλλουν τα θέλω...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Το γεγονός ότι κάποιος αισθάνεται μόνος του (λόγω ηλικίας ή σε οποιαδήποτε ηλικία γενικά), δεν σημαίνει ότι μπορεί και είναι έτοιμος-ώριμος να "σηκώσει τα βάρη" μιας οικογένειας (οικονομικά και οποιασδήποτε άλλης φύσεως)...
Το πιθανότερο είναι να βρεθεί μετά από λίγο καιρό να πληρώνει μια γενναία διατροφή στο παιδί που θα υπάρξει από τον γάμο που θα έχει προηγηθεί...
Ο συγκεκριμένος έχει ήδη ένα διαζύγιο στην πλάτη του, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω είναι επιπόλαιος σε βαθμό μαλακίας και δεν μαθαίνει από τα λάθη του...
Δεν είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης η απόφασή του αυτή, αλλά "προϊόν" του φόβου της μοναξιάς και της "ελπίδας" για σταθερό και σίγουρο sex...
Είναι δικαιολογημένος σε ένα βαθμό όπως είπα, λόγω της ηλικίας, αλλά και πάλι πρέπει η λογική και οι εμπειρίες να καταστέλλουν τα θέλω...

Τουλάχιστον ας πάρει συνομήλικη.Γιατί αν πάρει καμια μικρότερη,με δεδομένο ότι δεν θα του σηκώνεται για πολύ ακόμα,ας ετοιμάζεται για διατροφές

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.057
Πόντοι
9.297
Μίλα του αλλά πες ότι έχεις πληροφορίες από τρίτο πρόσωπο που δεν το ξέρει ο ίδιος ώστε να δείξεις μια καποια αποστασιοποίηση απο θέμα ...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Τουλάχιστον ας πάρει συνομήλικη.Γιατί αν πάρει καμια μικρότερη,με δεδομένο ότι δεν θα του σηκώνεται για πολύ ακόμα,ας ετοιμάζεται για διατροφές
Για διατροφές θα ετοιμάζεται ούτως ή άλλως, όπως σχεδόν όλοι όσοι παντρεύονται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom