Ο μουνοδουλισμός είναι αρρώστια.
Θα κάνω μπαμ θέλω να το πω κάπου αλλιώς θα αρχίσω να βλέπω αστεράκια.
Γενικά ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα πετυχημένος με τις γυναίκες. Καλημέρα , καλησπέρα , ως εκεί. Έφτασα σε μια ηλικία πολύ μεγάλη χωρίς να έχω πηδήξει.
Πέρυσι πέθανε ένας μακρινός συγγενής. Μου έδωσε έξι κατοστάρικα στο χέρι επειδή για κάποιο περίεργο λόγο με συμπαθούσε πάρα πολύ. Τυχαίνει αυτή τη περίοδο να είμαι σε φάση που δεν κάνω πολύ ιδιαίτερα πράγματα , λέω να η ευκαιρία σου Κωστάκη.
Δυστυχώς έτυχε κάτι οπότε έφαγα τα 400 σε γιατρούς ( νευρολόγο , παθολόγο , ομοιοπαθητικό ) οπότε έμεινα με 200.
Ε πριν πήγα μπουρδελότσαρκα με ένα γνωστό. Έκανα ότι έκανα και τέρμα. Δεν έχω καν ιδιαίτερη όρεξη να το κάνω ξανά , στη σελίδα μένω γιατί έχει πολύ ψαγμένες συζητήσεις για πολλά ζητήματα.
Το έμαθε ένας φίλος μου φάση αριστερός , λίμπεραλ , λαοτκι αποδοχή , ( Πράγμα που δε το λέω για να τον κακό η whatever αλλά επειδή απλούστατα έτσι είναι ) στον οποίο το είπα πάνω στη κουβέντα.
Ο τύπος έγινε κατευθείαν κόκκινος , τα πείρε και ξεκίνησε να μου τι λέει. Είμαι λοιπόν σύμφωνα με αυτόν σκατόψυχος , θα έπρεπε να ντρέπομαι , δεν έχω εμπάθεια κ.λ.π. γνωστά.
Εγώ του εξήγησα πως το πουλάνε το σώμα τους είναι γελοίο επιχείρημα μιας και όλοι μας το ίδιο κάνουμε στις δουλειές μας και το trafficking είναι κάτι κακό μεν αλλά εγώ δε μπορώ να κάνω και πολλά για αυτό εκτός π.χ. να πάρω την αστυνομία άμα δω κάτι που με κάνει να ψιλιαστώ σωματεμπορία. Οι φράουλες που τρώμε είναι μαζεμένες από σκλάβους Πακιστανούς που πληρώνονται ελάχιστα. Θυμάστε που είχε γίνει θέμα κάποτε ;
Επίσης του εξήγησα πως το γεγονός ότι βλέπουμε τη σεξεργασία ( used λέξεις από το λεξιλόγιο του για να καταλάβει καλύτερα ) είναι πολιτισμικό. Στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας π.χ. δεν είναι , εκεί όλες σχεδόν εκδίδονται , για αυτές είναι απλά μια δουλειά.
Αυτός συνέχισε τα θα επρεπε να ντρέπομαι , δε κάνω τίποτα με τη ζωή μου , δε τη βελτιώνω κ.λ.π. γνωστά
Τέλος rant.