Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Ρε τύπε τι φετιχ εχεις με τις επώνυμες? Όλες αυτες ανοίκουν σε έναν κύκλο, που όλοι είναι μουνόπανα, υποκριτές, πατάνε επί πτωμάτων, και πουλάνε και την μάνα τους για την προσωπική ανέλιξη....όσες βλέπεις στην τηλεόραση / στα σοσιαλ / show biz, κατα 99% είναι χειρότερες καριόλες απο τις ήδη καριόλες ανώνυμες

Σωστος ο παιχτης.. Εγω το μονο φετιχ που θα ειχα με αυτες ειναι να βγαλω το αχτι μου ξεσκιζωντας τες η ξεφτιλιζωντας τες γιατι δεν αξιζουν τιποτα παραπανω!

Εμενα με ελκει το ειδος της γυναικας το ακριβως αντιθετο σε σχεση με αυτες..δλδ η γυναικα η σεμνη, η μαζεμενη, με ποιοτικα χαρακτηριστικα με ευγενεια κτλπ..

Αντε να βρεις τετοια γυναικα...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
οχι να εχουν και απαιτησεις οι τρυπιες ξεχειλωμενες. τι εχουν να μου προσφερουν αυτες ? σαν πολυ ψηλα τον αμανε πολυ εγωισμο δεν εχουν οι γυναικες σημερα ?
ναι

και ξερεις ποιος φταει?

τα σιχαμερα μουνοσκυλα που μολις μυρισουν μουνοζουμο σε ακτινα 5χλμ αφριζουν σαν επιληπτικοι και γεμιζουν σαλια το πατωμα :undecided:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
Δε ζητώ πια στα 50 μου τον κούκλο με τους κοιλιακούς φέτες αλλά έναν άνθρωπο, που δε τσιγκουνεύεται να εκδηλώσει αισθήματα και να αφοσιωθεί σε μένα.

(Μέχρι τα 40-45 τον έψαχνα)

Είμαι χορτάτη από εμπειρίες και σeξ και αναζητώ αγάπη και κούρνιασμα στην αγκαλιά ενός τίμιου και ειλικρινούς άντρα.

(Όλοι με πηδούσαν και μ'αφήναν και τώρα ψάχνω έναν μαλάκα να περάσω τα γεράματα)

Δυστυχώς, αν και γύρω μου υπάρχουν ελεύθεροι φίλοι άντρες δεν υπάρχει έλξη και κανείς εξ αυτών δεν μπήκε στη διαδικασία να με συστήσει σε φίλους του.Αν και με πολύ σοβαρό προφίλ και μια εικόνα παραπάνω και από αξιοπρεπή άρχισαν να μου την πέφτουν μικρότεροί μου, άντρες που έκαναν την πλάκα τους ή ήταν παντρεμένοι.

(Ακόμα και τώρα στα 50 έχω άπειρες επιλογές,αλλά δεν μ'αρέσει κανένας)
Να χαμε να λέμε και να χαμε να πούμε.
Από τους άντρες που έχει στο μυαλό της κανένας, μα κανένας δεν θα κοιτάξει μια σιτεμένη 50αρα εκτός αν είναι κλώνος του Μακρόν. Όσο πυρφόρος και να είναι κάποιος υπάρχει στο DNA το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που τον απομακρύνει από τα ναυάγια και τις απελπισμένες καταστάσεις που βιολογικά δεν σε ελκύουν.
Η μεγαλομπεμπέκα θα πρέπει να κοιτάει άντρες τουλάχιστον 10 -15 χρόνια μεγαλύτερους που μπορεί και να ενδώσουν όμως δεν το κάνει. Όλες έχουν δυο κοινά χαρακτηριστικά, πιστεύουν πως μικροδείχνουν και ζηλεύουν τις νεώτερες και τους άντρες που βρίσκουν και θέλουν να ζήσουν ότι και αυτές.

Το πρόβλημα με τις γυναίκες που μένουν στο ράφι είναι πως πάντα κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν και όχι τι πραγματικά αξίζουν και μπορούν να προσφέρουν.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Σε χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ εαν μια γκομενα εκει δεχθει να βγει ραντεβου με καποιον (αφου εχει ξοδεψει ενα X; ποσο γι' αυτην) στο τελος της βραδιας αν δεν του κατσει για σκοραρισμα. Tοτε της κανει φασαρια.(Μπορει να πεσουν και μερικες ψιλες). Λεγοντας της: και γιατι βγηκες μαζι μου αφου δεν ειχες σκοπο να προχωρησουμε; Για να παιξεις; Ή για να με κοροιδεψεις ξοδευοντας χρηματα για εσενα χωρις αντικρισμα.. :embarrased:
Μια τέτοια ιστορία μου ειχε πεί μια γεωργιανή στριπτιτζου
Οπου ειχε βγει ραντεβού για δείπνο με Αρμένη φραγκατο
Και οταν αυτή αρνήθηκε τις ερωτικές του προθέσεις αυτός της έκανε φασαρία μες το εστιατόριό και την παράτησε

Ηθελε να συμφωνήσω αλλα παράλληλα της ειχα μολις παρει 20ευρώ ποτο

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
το μόνο που τους νοιάζει είναι να πληρώνει ο άντρας...λες και μας κάνουν χάρη.. τουλάχιστον εμείς πάμε και κανένα μπουρδέλο..πρέπει να πέφτει πολύ αγγούρι στα μυκητιασμενα μούνια τους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.924
Πόντοι
3.656
το μόνο που τους νοιάζει είναι να πληρώνει ο άντρας...λες και μας κάνουν χάρη.. τουλάχιστον εμείς πάμε και κανένα μπουρδέλο..πρέπει να πέφτει πολύ αγγούρι στα μυκητιασμενα μούνια τους

Ο μόνος τρόπος να σου μιλήσουν ελλεεινίδες είναι να πας με μικρόφωνο και κάμερα.Η μέρα με τη νύχτα αν τις πλησιάσεις χωρίς αυτά.

Εν τω μεταξύ,στο 0:38 δείτε πίσω ένα μπάζο με πλατυποδία μ'έναν κακομοίρη 2 κεφάλια ψηλότερο.Όταν τα λέμε,δε μας πιστεύουνε

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
οχι ρε νταξ, λενε κι αλλα στο βιντεο. αυτο ομως μαλλον ειναι το πιο σημαντικο που σκεφτονται, ακομα κι αν δε το λενε

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Ο μόνος τρόπος να σου μιλήσουν ελλεεινίδες είναι να πας με μικρόφωνο και κάμερα.Η μέρα με τη νύχτα αν τις πλησιάσεις χωρίς αυτά.

Εν τω μεταξύ,στο 0:38 δείτε πίσω ένα μπάζο με πλατυποδία μ'έναν κακομοίρη 2 κεφάλια ψηλότερο.Όταν τα λέμε,δε μας πιστεύουνε
Tεραστιε,Τεραστιε:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σωστος ο παιχτης.. Εγω το μονο φετιχ που θα ειχα με αυτες ειναι να βγαλω το αχτι μου ξεσκιζωντας τες η ξεφτιλιζωντας τες γιατι δεν αξιζουν τιποτα παραπανω!

Εμενα με ελκει το ειδος της γυναικας το ακριβως αντιθετο σε σχεση με αυτες..δλδ η γυναικα η σεμνη, η μαζεμενη, με ποιοτικα χαρακτηριστικα με ευγενεια κτλπ..

Αντε να βρεις τετοια γυναικα...
Σου βρηκα τυπε :rockon:
matina.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Μια τέτοια ιστορία μου ειχε πεί μια γεωργιανή στριπτιτζου
Οπου ειχε βγει ραντεβού για δείπνο με Αρμένη φραγκατο
Και οταν αυτή αρνήθηκε τις ερωτικές του προθέσεις αυτός της έκανε φασαρία μες το εστιατόριό και την παράτησε
Καλα της εκανε.. Οχι οπως εδω στο πυρφορισταν που θα της ελεγαν και ευχαριστω οι πυρφορο καληνυχτακηδες

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom