Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Σιγά μην μπαίνουν στην διαδικασία να πάνε στην Δήλο με αφετηρία την Μύκονο...

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Ενας σερβιτορος (απο Αθηνα) στη Μυκονο ειπε οτι οι χειροτερες πελατισσες ειναι οι ελλεινηδες. Και οταν ρωτηθηκε γιατι; Ειπε οτι: οι περισσοτερες που πηγαινουν εκει ειναι αφραγκες. Και βρισκονται μονο για 2-3 ημερες στο νησι για να ανεβασουν φωτο και στορυ στα μ.κ.δ. (ετσι για την φιγουρα). Στην πραγματικοτητα ουτε σεντς δεν εχουν στην τσεπη για μια κρεπα. Και κανουν πιπες το βραδυ για να βγαλουν την ημερα. :confused:
ετσι ειναι ολες οι γυναικες. το παιζουν ντιβες αγαμητες παρθενες ηθικες και στην αναγκη σκυλογαμιουντε με τον πρωτο τυχοντα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.873
Πόντοι
3.656
ετσι ειναι ολες οι γυναικες. το παιζουν ντιβες αγαμητες παρθενες ηθικες και στην αναγκη σκυλογαμιουντε με τον πρωτο τυχοντα

Καμια ελλεεινίδα δε γαμιέται με τον πρώτο τυχόντα,πάντα με γνωστό τους θα γαμηθούν

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
7829 σελιδες για να αναλυθουν οι Ελεεινιδες;ουτε μια προταση δεν αξιζουν...καμμενα χαρτια ειναι ολες και πιο ελεεινοι αυτοι που τις υπερασπιζονται παντου και παντα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
εισαι και ανωμαλος.
γιατι μωλε ψυχουλα ειναι κι αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτος αν ειναι μαυρος ή μελαμψος. Και αρκει να μην το μαθει κανεις
η Ελλαδα στους ελληνες εξω οι ξενοι

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Παρά πολύ σωστά, αξιοτιμε συναγωνιστά!! Να συμπληρώσω εγώ ότι αυτός που μας εκφράζει όλους εμάς εδώ, είναι ι Αρτουρ Σοπενχάουερ, που έχει πει παρά πολλά, και τεκμηριωμένα μάλιστα κατά του γάμου... περιττό να προσθέσω βέβαια πως τα λεγόμενα του εφαρμόζονται έτι περαιτέρω για τίς Ελλεηνιδεγι
Παρά πολύ σωστά, αξιοτιμε συναγωνιστά!! Να συμπληρώσω εγώ ότι αυτός που μας εκφράζει όλους εμάς εδώ, είναι ι Αρτουρ Σοπενχάουερ, που έχει πει παρά πολλά, και τεκμηριωμένα μάλιστα κατά του γάμου... περιττό να προσθέσω βέβαια πως τα λεγόμενα του εφαρμόζονται έτι περαιτέρω για τίς Ελλεηνιδες!!!
για πες μερικα απο σοπενχαουερ να μαθουμε. να αποκτησουμε σοφες γνωσεις

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
εχω αγανακτησει με την ντανη γιαννακοπουλου και την αθηνα οικονομακου γιατι ειναι υποκριτριες. αφου τον τρωνε γιατι το παιζουν σοβαρες ? ας μου λεγανε ευγενικα την γνωμη τους οχι να με μπλοκαρουν. επισης η αρετη πασχαλη εχει εναν αγοραρο γιο πως τον εκανε δεν πηδηχτηκε. η μαντω γαστερατου δυο παιδια. η μπουλε μια κορη. η πηνελοπη πλακα στις ταινιες ολο ξεβρακωτη προκλητικη με ναζια. η κοντογιωργη τα κανει κρυφα. η αρετη κετιμε τα σεξυ φουστανακια τα φοραει. η θοδωριδου το παει το γραμμα εχει και δυο κορες. η κατερινα τσαβαλου εχει γυρισει την τσοντα hardcore. η μαρια μπεκατωρου καλα αυτη ειναι τρελη. η μαρια αναστασοπουλου με τον γιωργο παπαδακη την εχει δει πολυ ντιβα. η νεφελη κουρη το παιζει πιτσιρικα. ολες αυτες το φαγαν το πουλι και το τρωνε ακομα αν ηταν σεμνες να λεγα ενταξει αλλα οχι να κοροιδευουν τον κοσμο και να μπλοκαρουν. δεν εχουν ομως επιχειρηματα και τα κοτσια να απαντησουν. μονο η ΕΛΕΝΗ ΒΑΙΤΣΟΥ

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δεν πανε καλα καθολου μερικες μερικες εχουν ξεκωλιαστει με ολη την αθηνα και μας το παιζουν παρθενες προσοχη και στις χρυσοθηρες προικοθηρες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
δεν πανε καλα καθολου μερικες μερικες εχουν ξεκωλιαστει με ολη την αθηνα και μας το παιζουν παρθενες προσοχη και στις χρυσοθηρες προικοθηρες
ακριβως και θελουν και μονιμο αντρα. ε οχι εγω θελω στενο μουνι οχι ξεχειλωμενο. αντε να της συγχωρησω μια πρωην σχεση αντε δυο αντε τρεις πανω απο πεντε δεν λεει. αλλα αν ηταν πουτσαραδες και τις το εχουν κανει σουρωτηρι να μου λειπει. μονο αν ειναι αβγαλτη σελεμπριτυ διασημη

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
εχω αγανακτησει με την ντανη γιαννακοπουλου και την αθηνα οικονομακου γιατι ειναι υποκριτριες. αφου τον τρωνε γιατι το παιζουν σοβαρες ? ας μου λεγανε ευγενικα την γνωμη τους οχι να με μπλοκαρουν. επισης η αρετη πασχαλη εχει εναν αγοραρο γιο πως τον εκανε δεν πηδηχτηκε. η μαντω γαστερατου δυο παιδια. η μπουλε μια κορη. η πηνελοπη πλακα στις ταινιες ολο ξεβρακωτη προκλητικη με ναζια. η κοντογιωργη τα κανει κρυφα. η αρετη κετιμε τα σεξυ φουστανακια τα φοραει. η θοδωριδου το παει το γραμμα εχει και δυο κορες. η κατερινα τσαβαλου εχει γυρισει την τσοντα hardcore. η μαρια μπεκατωρου καλα αυτη ειναι τρελη. η μαρια αναστασοπουλου με τον γιωργο παπαδακη την εχει δει πολυ ντιβα. η νεφελη κουρη το παιζει πιτσιρικα. ολες αυτες το φαγαν το πουλι και το τρωνε ακομα αν ηταν σεμνες να λεγα ενταξει αλλα οχι να κοροιδευουν τον κοσμο και να μπλοκαρουν. δεν εχουν ομως επιχειρηματα και τα κοτσια να απαντησουν. μονο η ΕΛΕΝΗ ΒΑΙΤΣΟΥ

Ρε τύπε τι φετιχ εχεις με τις επώνυμες? Όλες αυτες ανοίκουν σε έναν κύκλο, που όλοι είναι μουνόπανα, υποκριτές, πατάνε επί πτωμάτων, και πουλάνε και την μάνα τους για την προσωπική ανέλιξη....όσες βλέπεις στην τηλεόραση / στα σοσιαλ / show biz, κατα 99% είναι χειρότερες καριόλες απο τις ήδη καριόλες ανώνυμες

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
οχι να εχουν και απαιτησεις οι τρυπιες ξεχειλωμενες. τι εχουν να μου προσφερουν αυτες ? σαν πολυ ψηλα τον αμανε πολυ εγωισμο δεν εχουν οι γυναικες σημερα ?

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
595
Πόντοι
96
Ρε τύπε τι φετιχ εχεις με τις επώνυμες? Όλες αυτες ανοίκουν σε έναν κύκλο, που όλοι είναι μουνόπανα, υποκριτές, πατάνε επί πτωμάτων, και πουλάνε και την μάνα τους για την προσωπική ανέλιξη....όσες βλέπεις στην τηλεόραση / στα σοσιαλ / show biz, κατα 99% είναι χειρότερες καριόλες απο τις ήδη καριόλες ανώνυμες
μπα οι ανωνυμες ασημες εχουν χειροτερες απαιτησεις

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456

Nubic