argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.007
- Πόντοι
- 9.297
Σιγά μην μπαίνουν στην διαδικασία να πάνε στην Δήλο με αφετηρία την Μύκονο...
ετσι ειναι ολες οι γυναικες. το παιζουν ντιβες αγαμητες παρθενες ηθικες και στην αναγκη σκυλογαμιουντε με τον πρωτο τυχονταΕνας σερβιτορος (απο Αθηνα) στη Μυκονο ειπε οτι οι χειροτερες πελατισσες ειναι οι ελλεινηδες. Και οταν ρωτηθηκε γιατι; Ειπε οτι: οι περισσοτερες που πηγαινουν εκει ειναι αφραγκες. Και βρισκονται μονο για 2-3 ημερες στο νησι για να ανεβασουν φωτο και στορυ στα μ.κ.δ. (ετσι για την φιγουρα). Στην πραγματικοτητα ουτε σεντς δεν εχουν στην τσεπη για μια κρεπα. Και κανουν πιπες το βραδυ για να βγαλουν την ημερα.
ετσι ειναι ολες οι γυναικες. το παιζουν ντιβες αγαμητες παρθενες ηθικες και στην αναγκη σκυλογαμιουντε με τον πρωτο τυχοντα
αυτο σιγουρα αλλα κρυφα στην αναγκη το κανουνΚαμια ελλεεινίδα δε γαμιέται με τον πρώτο τυχόντα,πάντα με γνωστό τους θα γαμηθούν
αυτο σιγουρα αλλα κρυφα στην αναγκη το κανουν
δεν δειχνει και πολλα εγω θελω πιο γυμνη
εισαι και ανωμαλος.δεν δειχνει και πολλα εγω θελω πιο γυμνη
Εκτος αν ειναι μαυρος ή μελαμψος. Και αρκει να μην το μαθει κανειςΚαμια ελλεεινίδα δε γαμιέται με τον πρώτο τυχόντα,πάντα με γνωστό τους θα γαμηθούν
γιατι μωλε ψυχουλα ειναι κι αυτηεισαι και ανωμαλος.
η Ελλαδα στους ελληνες εξω οι ξενοιΕκτος αν ειναι μαυρος ή μελαμψος. Και αρκει να μην το μαθει κανεις
Παρά πολύ σωστά, αξιοτιμε συναγωνιστά!! Να συμπληρώσω εγώ ότι αυτός που μας εκφράζει όλους εμάς εδώ, είναι ι Αρτουρ Σοπενχάουερ, που έχει πει παρά πολλά, και τεκμηριωμένα μάλιστα κατά του γάμου... περιττό να προσθέσω βέβαια πως τα λεγόμενα του εφαρμόζονται έτι περαιτέρω για τίς Ελλεηνιδεγι
για πες μερικα απο σοπενχαουερ να μαθουμε. να αποκτησουμε σοφες γνωσειςΠαρά πολύ σωστά, αξιοτιμε συναγωνιστά!! Να συμπληρώσω εγώ ότι αυτός που μας εκφράζει όλους εμάς εδώ, είναι ι Αρτουρ Σοπενχάουερ, που έχει πει παρά πολλά, και τεκμηριωμένα μάλιστα κατά του γάμου... περιττό να προσθέσω βέβαια πως τα λεγόμενα του εφαρμόζονται έτι περαιτέρω για τίς Ελλεηνιδες!!!
ακριβως και θελουν και μονιμο αντρα. ε οχι εγω θελω στενο μουνι οχι ξεχειλωμενο. αντε να της συγχωρησω μια πρωην σχεση αντε δυο αντε τρεις πανω απο πεντε δεν λεει. αλλα αν ηταν πουτσαραδες και τις το εχουν κανει σουρωτηρι να μου λειπει. μονο αν ειναι αβγαλτη σελεμπριτυ διασημηδεν πανε καλα καθολου μερικες μερικες εχουν ξεκωλιαστει με ολη την αθηνα και μας το παιζουν παρθενες προσοχη και στις χρυσοθηρες προικοθηρες
εχω αγανακτησει με την ντανη γιαννακοπουλου και την αθηνα οικονομακου γιατι ειναι υποκριτριες. αφου τον τρωνε γιατι το παιζουν σοβαρες ? ας μου λεγανε ευγενικα την γνωμη τους οχι να με μπλοκαρουν. επισης η αρετη πασχαλη εχει εναν αγοραρο γιο πως τον εκανε δεν πηδηχτηκε. η μαντω γαστερατου δυο παιδια. η μπουλε μια κορη. η πηνελοπη πλακα στις ταινιες ολο ξεβρακωτη προκλητικη με ναζια. η κοντογιωργη τα κανει κρυφα. η αρετη κετιμε τα σεξυ φουστανακια τα φοραει. η θοδωριδου το παει το γραμμα εχει και δυο κορες. η κατερινα τσαβαλου εχει γυρισει την τσοντα hardcore. η μαρια μπεκατωρου καλα αυτη ειναι τρελη. η μαρια αναστασοπουλου με τον γιωργο παπαδακη την εχει δει πολυ ντιβα. η νεφελη κουρη το παιζει πιτσιρικα. ολες αυτες το φαγαν το πουλι και το τρωνε ακομα αν ηταν σεμνες να λεγα ενταξει αλλα οχι να κοροιδευουν τον κοσμο και να μπλοκαρουν. δεν εχουν ομως επιχειρηματα και τα κοτσια να απαντησουν. μονο η ΕΛΕΝΗ ΒΑΙΤΣΟΥ
μπα οι ανωνυμες ασημες εχουν χειροτερες απαιτησειςΡε τύπε τι φετιχ εχεις με τις επώνυμες? Όλες αυτες ανοίκουν σε έναν κύκλο, που όλοι είναι μουνόπανα, υποκριτές, πατάνε επί πτωμάτων, και πουλάνε και την μάνα τους για την προσωπική ανέλιξη....όσες βλέπεις στην τηλεόραση / στα σοσιαλ / show biz, κατα 99% είναι χειρότερες καριόλες απο τις ήδη καριόλες ανώνυμες
μπα οι ανωνυμες ασημες εχουν χειροτερες απαιτησεις
κατι μας ειπες ενω οι ασημες τον βλεπουν χρυσο! ολες ιδιες ειναιοι επώνυμες, τον μέσο άσυμο άντρα των 700-1000 ευρω τον βλεπουν σαν ενα σκουπιδι