ειναι καθυστερημενοι ,δε θελει ιδιαιτερη αναλυση φιλτατε..!
ξερεις ποσοι τετοιοι μενουν σε βιλες?
σημερα ειχα μπροστα μου μια ξανθια μιλφαρα και πηγαινε σαν χελωνα..οταν αντιληφθηκα οτι εχει κινητο πανω στο τιμονι ,
....αρχισα να την κολλαω, μεχρι να...ξυπνησει! οταν συνεχισε να με γραφει στο μουνακι της ,την κορναρα σαν.. ψυχακιας!
στην επομενη διασταυρωση κανει πιο δεξια να περασω ,αλλα εχοντας καταλαβει οτι εχει χεστει, ουτε καν γυρισα να την κοιταξω!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? τη στιγμη που την προσπερναω (ειχα ανοιχτα παραθυρα) φωνααζει "αντε ρε μαλακααααα"
ανεβαζω χειροφρενο ,γυριζω να την κοιταξω και αντικρυζω μια παρατεταμενη μουτζα...!!
ΑΝΑΒΩ ΑΛΑΡΜ και ΚΑΝΩ πως βαζω οπισθεν...! για ποτε εστριψε η πουλαδα ....κογιοτ εγινε!!!
αι στο διαολο σιχαμενες Ελλεηνιδες!! το καλοκαιρι ΜΙΑ ΦΩΚΙΑ με πινακιδες διπλωματικου σωματος ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ STOP !!!!
παραλιγο να ειχαμε μετωπικη ,αν (απο συνηθεια) δεν ελαττωνα ταχυτητα..
διοτι ακομα και οταν εχω προτεραιοτητα,ξερω πολυ καλα σε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ζουμε!!!
η παλιοφακλανα μου εκανε εντυπωση, οτι παρολο που τελικα την αφησα να...περασει,χωρις να πω κατι...
μου ανοιξε κουβεντα λεγοντας...."τι κοιτας ρε???φοβηθηκα!!! "
.....παραλιγο να παθω εγκεφαλικο !!! αν αυτο το ζωον κατεχει υψηλο αξιωμα,φανταζομαι τι σκουπιδια ειναι οι υφισταμενοι..
λογικα συζυγος καποιου.. απελπισμενου αξιωματουχου θα ηταν..! το ευχομαι δηλαδη...