Η συγκεκριμένη είναι σχιζοφρενής και με τη βούλα. Πολύ πιθανόν οι υπόλοιποι "φόνοι" που ομολόγησε να είναι αποκυήματα της φαντασίας της. Πάντως σίγουρα η μία "δολοφονία" που και καλά ομολόγησε δεν ισχύει. Μου το είπε γνωστός μου που είναι συγγενής της μίας γριούλας.Μια Οικιακή Βοηθός έπνιξε τη Γυναίκα που φρόντιζε, κι ομολόγησε κι άλλες τρεις δολοφονίες Γυναικών.
Μήπως τα πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων γράφουν ....Άλλες τρεις Γυναικοκτονίεςστη χώρα μας...;
Μήπως διοργανώθηκαν ήδη πορείες από τις Γυναικείες Οργανώσεις, από Συλλογικότητες και από τους ΑΝΤΙΦΑ, με Κυρίαρχο Σύνθημα ......ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.....;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ. Αυτά θα συνέβαιναν μόνο αν ο θύτης ήταν άντρας, τώρα που είναι Γυναίκα, τι νομίζετε ότι θα γίνει; Τρελή θα τη βγάλουν, ώστα να συνεχίσει την καριέρα της. Ποιός ξέρει πόσες άλλες έχουν κάνει παρόμοιες δολοφονίες, και κανένας δεν τις υποψιάστηκε. Οι Πισπιρίγου αυτού του Κόσμου, Συνήθως την γλυτώνουν, επειδή η Κοινωνία δεν θέλει να παραδεχτεί ότι και οι Γυναίκες εγκληματούν και κρύβουν τη Γυναικεία Εγκληματικότητα κάτω από το χαλί
Ανατριχιαστικό: Serial killer η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο -Ομολόγησε άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων - iefimerida.gr
Άλλες τρεις δολοφονίες ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο, η οποία έπνιξε τη γυναίκα που φρόντιζε στις Καλυθιές.www.iefimerida.gr
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.146
- Πόντοι
- 456
Το ξέρω πως μάλλον δε σας νοιάζει αλλά εγώ με τη τρελή στη δουλειά βρήκα το κουμπί της και δεν ενοχλούμαι πλέον.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 3.656
ο γνωστός σου είναι Ιατροδικαστής κι έκανε νεκροψία στην εν λόγω, ώστε να είναι σίγουρος για την αιτία θανάτου της; Αλλά ας πάρω την ακραία περίπτωση που ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. Εγώ επισημαίνω την αντίδραση της Ελληνικής Κοινωνίας. Ότι αν στη θέση της Γυναίκας ήταν Άντρας, τώρα θα είχε γίνει της τρελής και όλες θα είχαν βγει στα παράθυρα και θα ούρλιαζαν για τις Γυναικοκτονίες που γίνονται στη χώρα μας. Ενώ τώρα, Άκρα του Τάφου ΣιωπήΗ συγκεκριμένη είναι σχιζοφρενής και με τη βούλα. Πολύ πιθανόν οι υπόλοιποι "φόνοι" που ομολόγησε να είναι αποκυήματα της φαντασίας της. Πάντως σίγουρα η μία "δολοφονία" που και καλά ομολόγησε δεν ισχύει. Μου το είπε γνωστός μου που είναι συγγενής της μίας γριούλας.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.178
- Πόντοι
- 3.656
Χαρα στο κουράγιο σου που ασχολείσαι ακόμα με εξόδους και πεσίματα σε ελλεεινίδες
Τα γράφεις στην πλάκα,αλλά με κάτι τέτοια μπορεί να μπλέξεις,αν πέσεις σε καμια μίσανδρη ψυχοπαθή
Το'χω ξαναπεί,έξοδος πλέον μόνο με γκόμενα αν θες να περνάς καλά.Φιλάκια,χουφτώματα,να σε κοιτάνε και τα άλλα μπακούρια με φθόνο και οι αγάμητες να σε καρφώνουν στα μάτια.Νιώθεις άρχοντας (σαν τον Νότη ) .Όχι να βγαίνετε τα μπακούρια παρέα και μετά να γυρνάς σπίτι για.Οκ,να βγαίνεις μαζί τους για καφέ ή γήπεδο ή να δεις καναν αγώνα,αλλά μέχρι εκεί.
εσύ δηλαδή δεν έχεις βγει ποτέ τότε .... αφού ποτέ δεν είχες γκόμενα ......
είχες ;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
με τη γκομενα δε θα βγεις σε τσιφτετελοκωλαδικα αδερφε μου...αυτο ειναι το θεμα!
μονο γαμησι-περιπατος-καφεδακι-σινεμα-αντε καμια βολτα με το αμαξι
εγω θελω να να γνωριζω συνεχως νεες μουνιτσες...γενικως αγαπω τη νυχτα.....δεν αντεχω μεσα!
αν γυριζα καποια χρονια πισω,σιγουρα θα χωνομουν στη νυχτα και επαγγελματικα..θεωρω αμαρτια που δεν το εκανα!
επομενως οταν αρχιζει η κυνηγετικη περιοδος.. ακομη και το ενα μπακουρι ειναι αναγκαιο..!.
το σπασιμο αρχιδιων ,μπροστα στο νεκταρ της γνωριμιας με μια νεα μουνιτσα, ειναι vfm.
Τί να κάνω ρε τύπε στα τσιφτετελοκωλάδικα;Ποιες μουνίτσες γνωρίζεις εκεί;
Σορυ αλλά εγώ είμαι πλέον σε μια ηλικία/φάση που προτιμώ σαφώς βόλτα-σινεμά-γαμήσι με γκόμενα.Και ευτυχώς ή δυστυχώς (δυστυχώς δηλαδή),η γκόμενα είναι το μόνο κίνητρο πλέον να βγαίνεις βράδυ για άτομα της ηλικίας μου.Μπακουροπαρέες,βαρετές έξοδοι,να βλέπεις και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα,τελειώσανε.Κι εμένα δε μου αρέσει το μέσα,αλλά απο αυτά το προτιμώ
Η αστυνομία πήρε καταθέσεις από την οικογένεια του γνωστού μου. Η γριά εκτός ότι πέθανε πολύ αργότερα, όταν πλέον είχαν απολύσει την οικιακή βοηθό, η αιτία θανάτου ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που περιέγραψε η τρελή στην ομολογία της.ο γνωστός σου είναι Ιατροδικαστής κι έκανε νεκροψία στην εν λόγω, ώστε να είναι σίγουρος για την αιτία θανάτου της; Αλλά ας πάρω την ακραία περίπτωση που ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. Εγώ επισημαίνω την αντίδραση της Ελληνικής Κοινωνίας. Ότι αν στη θέση της Γυναίκας ήταν Άντρας, τώρα θα είχε γίνει της τρελής και όλες θα είχαν βγει στα παράθυρα και θα ούρλιαζαν για τις Γυναικοκτονίες που γίνονται στη χώρα μας. Ενώ τώρα, Άκρα του Τάφου Σιωπή
Γενικά συμφωνώ με την άποψη σου, ότι δεν δίνεται η δέουσα προσοχή σε εγκλήματα που διαπράττουν γυναίκες και ούτε "καταδικάζονται" από την κοινωνία οι γυναίκες εγκληματίες στο βαθμό που βλέπουμε να συμβαίνει σε άντρες.
Πάντως μην ξεχνάς ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια κλινικά αποδεδειγμένα σχιζοφρενή. Έχουμε πολλές περιπτώσεις σχιζοφρενων αντρών που σκότωσαν π.χ. τη μητέρα τους και πάλι δεν υπήρξε μεγάλη αντίδραση από την ελληνική κοινωνία.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 3.656
...«Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής» - Τι λέει ο γιος του ζευγαριού για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη....Η αστυνομία πήρε καταθέσεις από την οικογένεια του γνωστού μου. Η γριά εκτός ότι πέθανε πολύ αργότερα, όταν πλέον είχαν απολύσει την οικιακή βοηθό, η αιτία θανάτου ήταν τελείως διαφορετική από αυτό που περιέγραψε η τρελή στην ομολογία της.
Γενικά συμφωνώ με την άποψη σου, ότι δεν δίνεται η δέουσα προσοχή σε εγκλήματα που διαπράττουν γυναίκες και ούτε "καταδικάζονται" από την κοινωνία οι γυναίκες εγκληματίες στο βαθμό που βλέπουμε να συμβαίνει σε άντρες.
Πάντως μην ξεχνάς ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια κλινικά αποδεδειγμένα σχιζοφρενή. Έχουμε πολλές περιπτώσεις σχιζοφρενων αντρών που σκότωσαν π.χ. τη μητέρα τους και πάλι δεν υπήρξε μεγάλη αντίδραση από την ελληνική κοινωνία.
Πηγή «Είναι 20 χρόνια σχιζοφρενής» - Τι λέει ο γιος του ζευγαριού για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη
όπως βλέπεις οι λέξεις σχιζοφρένεια και γυναικοκτονία συνυπάρχουν στην ίδια Επικεφαλίδα. Αυτό εννοώ. Ένας σχιζοφρενής δολοφόνησε τη σύζθγο, και χαρακτηρίζεται Γυναικοκτονία από τα μέσα
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Συνελήφθη 19χρονη ως συνοδηγός στην παράσυρση της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη (video)Μετά από έρευνες της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι συνελήφθη μια 19χρονη ως συνοδηγός στην παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη. Οι Αρχές είχαν
www.ertnews.gr
|
Άλλη μια που την ξεκωλιαζε Αλβανός εγκληματίας
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
παιζει να ηταν κανενα πουταναριο και να το εφερνε ο αλβανοπουστας-οδηγος απο κανενα ραντεβου
Συνελήφθη 19χρονη ως συνοδηγός στην παράσυρση της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη (video)
Μετά από έρευνες της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι συνελήφθη μια 19χρονη ως συνοδηγός στην παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη. Οι Αρχές είχανwww.ertnews.gr
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
παιζει να ηταν κανενα πουταναριο και να το εφερνε ο αλβανοπουστας-οδηγος απο κανενα ραντεβου
Ε ναι,σίγουρα απο ραντεβού θα γυρνούσαν
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εδω με τον φονια πιλοτο ειχαν κολλησει αφισες στην Πατησιων οτι ηταν Λευκος αντρας, Ελληνας, Χριστιανος, αυτο εφταιγε. Οχι οτι ηταν φονιας. Βεβαια δεν εχουν κολλησει αλλη φορα αφισες σε αναλογα εγκληματα οτι ηταν μουσουλμανος, οτι ηταν μαυρος, οτι ηταν Πακιστανος.ο γνωστός σου είναι Ιατροδικαστής κι έκανε νεκροψία στην εν λόγω, ώστε να είναι σίγουρος για την αιτία θανάτου της; Αλλά ας πάρω την ακραία περίπτωση που ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. Εγώ επισημαίνω την αντίδραση της Ελληνικής Κοινωνίας. Ότι αν στη θέση της Γυναίκας ήταν Άντρας, τώρα θα είχε γίνει της τρελής και όλες θα είχαν βγει στα παράθυρα και θα ούρλιαζαν για τις Γυναικοκτονίες που γίνονται στη χώρα μας. Ενώ τώρα, Άκρα του Τάφου Σιωπή
Οι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενεις.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 3.656
Οχι, είναι φανατισμένοι. Κι ο φανατισμός σε εμποδίζει να δεις πέρα από τη μύτη σου. Όμως το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι η συμμαχία Φεμινιστριών - Αδερφάτου - Αριστεράς - Μουνοζητιάνων. Είναι ότι οι περισσότεροι άντρες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ότι τους θεωρούν εν δυνάμει Εγκληματίες / Κακοποιητές. Όταν το συνειδητοποιήσει το μεγαλύτερο κομάτι, τότε θα αρχίσουν να βαράνε τα νταούλιαΕδω με τον φονια πιλοτο ειχαν κολλησει αφισες στην Πατησιων οτι ηταν Λευκος αντρας, Ελληνας, Χριστιανος, αυτο εφταιγε. Οχι οτι ηταν φονιας. Βεβαια δεν εχουν κολλησει αλλη φορα αφισες σε αναλογα εγκληματα οτι ηταν μουσουλμανος, οτι ηταν μαυρος, οτι ηταν Πακιστανος.
Οι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενεις.
Βασικά ο τυροβοσκος με το γυαλί είναι ο ενοχλητικός εδώ.επισυναπτω το πιο ΘΡΥΛΙΚΟ βιντεακι στην ιστορια του ελληνικου youtube
τροφη για σκεψη στο μαχομενο λαο του παροντος νηματος --δειγμα για case study της μεσης ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ
ως γνωστον,η ΕΛΛΗΝΙΔΑ δεν ειναι απλα μια ακομη γυναικα....ειναι το ΘΗΛΥΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ !
καλο σκ -καλα καμακια - καλα γαμησια
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Αυτο της αξιζε, να την γαμαει αλβανος
Συνελήφθη 19χρονη ως συνοδηγός στην παράσυρση της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη (video)
Μετά από έρευνες της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι συνελήφθη μια 19χρονη ως συνοδηγός στην παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη. Οι Αρχές είχανwww.ertnews.gr
Κριμα για την αλλη κοπελα!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Με αφορμη το τροχαιο στη Θεσσαλονικη που σκοτωθηκε η κοπελα. Ο δραστης με καταγωγη απο Αλβανια ειπε οτι ειδε ξαφνικα μια κοπελα στο δρομο του με το κινητο στο χερι.
Βλεπω γυναικες, αλλα και αντρες, το κινητο τους να το εχουν προεκταση του χεριου τους. Συνεχεια το κρατανε. Δηλαδη το ενα χερι ουσιαστικα ειναι αχρηστο. Με το αλλο λειτουργουν. Αυτο εμενα με ξενιζει, μου φαινεται περιεργο, επειδη και ρολοι οταν ειχα, το ειχα στη τσεπη. Με ενοχλει στο χερι, οπως δεν θελω να φοραω σταυρουδακια, στο χερι κοσμηματα, δαχτυλιδια που φορανε πολλοι. Ποσο μαλλον να εχεις συνεχεια το κινητο να σου δεσμευει το χερι.
Βλεπω γυναικες, αλλα και αντρες, το κινητο τους να το εχουν προεκταση του χεριου τους. Συνεχεια το κρατανε. Δηλαδη το ενα χερι ουσιαστικα ειναι αχρηστο. Με το αλλο λειτουργουν. Αυτο εμενα με ξενιζει, μου φαινεται περιεργο, επειδη και ρολοι οταν ειχα, το ειχα στη τσεπη. Με ενοχλει στο χερι, οπως δεν θελω να φοραω σταυρουδακια, στο χερι κοσμηματα, δαχτυλιδια που φορανε πολλοι. Ποσο μαλλον να εχεις συνεχεια το κινητο να σου δεσμευει το χερι.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Ο άντρας πρώτα μάλλον θα το ρίξει στο ποτό και αν δεν γίνει τελειως σαπακι μπορεί και να κάνει νέο ξεκίνημα...Σε μια φυσιολογική κοινωνία θα ίσχυε αυτό που λες
Αλλά στο Αγαμιστάν δεν υπάρχει κανένα όριο για τη γυναίκα.Και 50-60 μπορεί να γνωρίζει όσους θέλει,κάθε ηλικίας
Επίσης,πολύ πιο εύκολα κάνει η γυναίκα μια καινούρια αρχή παρά ο άντρας σ'αυτές τις ηλικίες.
Γυναίκα γύρω στα 40-45 το πολύ πολύ να γίνει σκυλομαμα αλλά να καταστρέψει τον εαυτό της όπως αρκετοί άνδρες δύσκολο αυτό...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Αυτοί που περπατάνε έξω με κινητό στο χέρι είναι τρομερά καταπιεσμένοι γιατί στο σπίτι τους δεν έχουν τις συνθήκες που θέλουν για να ασχοληθούν με το κινητό....η απλά είναι εθισμένοι σε βαθμό πλήρους χασιματος/ χεσιματος.Με αφορμη το τροχαιο στη Θεσσαλονικη που σκοτωθηκε η κοπελα. Ο δραστης με καταγωγη απο Αλβανια ειπε οτι ειδε ξαφνικα μια κοπελα στο δρομο του με το κινητο στο χερι.
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Αυτοί που περπατάνε έξω με κινητό στο χέρι είναι τρομερά καταπιεσμένοι γιατί στο σπίτι τους δεν έχουν τις συνθήκες που θέλουν για να ασχοληθούν με το κινητό....η απλά είναι εθισμένοι σε βαθμό πλήρους χασιματος/ χεσιματος.
ειναι καθυστερημενοι ,δε θελει ιδιαιτερη αναλυση φιλτατε..! ξερεις ποσοι τετοιοι μενουν σε βιλες?
σημερα ειχα μπροστα μου μια ξανθια μιλφαρα και πηγαινε σαν χελωνα..οταν αντιληφθηκα οτι εχει κινητο πανω στο τιμονι ,
....αρχισα να την κολλαω, μεχρι να...ξυπνησει! οταν συνεχισε να με γραφει στο μουνακι της ,την κορναρα σαν.. ψυχακιας!
στην επομενη διασταυρωση κανει πιο δεξια να περασω ,αλλα εχοντας καταλαβει οτι εχει χεστει, ουτε καν γυρισα να την κοιταξω!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? τη στιγμη που την προσπερναω (ειχα ανοιχτα παραθυρα) φωνααζει "αντε ρε μαλακααααα"
ανεβαζω χειροφρενο ,γυριζω να την κοιταξω και αντικρυζω μια παρατεταμενη μουτζα...!!
ΑΝΑΒΩ ΑΛΑΡΜ και ΚΑΝΩ πως βαζω οπισθεν...! για ποτε εστριψε η πουλαδα ....κογιοτ εγινε!!!
αι στο διαολο σιχαμενες Ελλεηνιδες!! το καλοκαιρι ΜΙΑ ΦΩΚΙΑ με πινακιδες διπλωματικου σωματος ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ STOP !!!!
παραλιγο να ειχαμε μετωπικη ,αν (απο συνηθεια) δεν ελαττωνα ταχυτητα..
διοτι ακομα και οταν εχω προτεραιοτητα,ξερω πολυ καλα σε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ζουμε!!!
η παλιοφακλανα μου εκανε εντυπωση, οτι παρολο που τελικα την αφησα να...περασει,χωρις να πω κατι...
μου ανοιξε κουβεντα λεγοντας...."τι κοιτας ρε???φοβηθηκα!!! "
.....παραλιγο να παθω εγκεφαλικο !!! αν αυτο το ζωον κατεχει υψηλο αξιωμα,φανταζομαι τι σκουπιδια ειναι οι υφισταμενοι..
λογικα συζυγος καποιου.. απελπισμενου αξιωματουχου θα ηταν..! το ευχομαι δηλαδη...
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Με αφορμη το τροχαιο στη Θεσσαλονικη που σκοτωθηκε η κοπελα. Ο δραστης με καταγωγη απο Αλβανια ειπε οτι ειδε ξαφνικα μια κοπελα στο δρομο του με το κινητο στο χερι.
χωρις να θελω να υποστηριξω τον Αλβανο,ΔΙΟΤΙ εκανε μαλακια που την ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ μετα...
ξερεις ποσες και ποσοι πεταγονται στην οδο Εγνατια -στο Κεντρο της Θεσσαλονικης- κατ ΄εξακολουθηση ΕΚΤΟΣ διαβασης??
προπερυσι μου ετυχε τετοιο σκηνικο και ευτυχως ειχα ΑΓΙΟ....αστο!!
αυτος θεωρητικα την πουτσισε.... γιατι περα απο την εγκαταλειψη,ειναι και σεσημασμενος για ναρκωτικα....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.774
- Πόντοι
- 3.656
Πιο πολύ οι γυναίκες περπατάνε με το κινητό,άντρες όχι τόσο.
Αντί να είναι ερεθισμένες,είναι εθισμένες