βγαινω σημερα με μια καλουτσικη γκομενα 22 χρονων, ανοιγει το κινητο τσουπ μηνυμα απο ασχετο μπαρμπα, θελω να σε παω στο καλυτερο εστιατοριο της ελλαδας, εισαι πανεμορφη και θελω να σε γνωρισω, μετα τσουπ και αλλα μηνυματα οτι ειναι κουκλαρα απο ασχετους, μου τα διαβαζε μπροστα μου και γελαγε, βεβαια υστερα ολο αυτο στον εγκεφαλο της δημιουργησε κατι, ενω πριν διαβασει αυτα τα μηνυματα ητανε πιο χαλαρη να παμε καμια βολτιτσα χωρις πολλα εξοδα, υστερα ηθελε να φαμε σε καποιο καλο μερος και για ψωνια να παμε, εεε τοτε ητανε που εγινε της καριολας απο μενα, χωρις να τα πολυλογω επειδη δεν χαλασα πολλα για παρτη της , της κακοφανηκε και μαλλον δεν θα την ξαναδω. και ερχομαι στο σημαντικο, αυτα που εχω γραψει και στο παρελθον εδω μεσα. αυτο το ανεξελεγκτο πεσιμο απο τον καθενα. ειδικα σε ινστα, δημιουργει ανεξελεγκτες καταστασεις, η καθε μια δεχεται καταιγισμο μηνυματων απο πολλους που προκειμενου να την γνωρισουν λενε παπαριες και πολλες φορες ψεμματα, οτι θα την πανε σε πανακριβα μερη ,ενω δεν εχουνε ουτε 30 ευρω στην ακρη, λενε στην γκομενα οτι ειναι πανεμορφη ενω η αλλη ειναι τελειως μετρια. το αποτελεσμα ειναι μια γκομενα να πιστευει οτι ειναι απιστευτα ποθητη απο πολλους και να αυξανονται οι απαιτησεις της, αρα καποιος που την εχει γκομενα, τι να κανει να της κλεισει το ινστα? αναγκαστικα θα πρεπει να παει με τα νερα της διαφορετικα θα εχει προβληματα