Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.010

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Γενικά συμφωνώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση μια εμφανίσιμη που έχει εμπειρίες να κάτσει έστω για ξεπετα σε έναν χωρίς εμπειρίες .
Αυτά μόνο σε Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη η και Αμερική γίνονται....
οχι μωρε μπορει αυτη η εμφανησιμη να βαρεθηκε τους εμπειρους και να θελει καποιον απειρο δε ειναι αυτο το προβλημα,το προβλημα ειναι ο αλλος να μη τη δει τη αλλη για σχεση αλλα μονο για ξεπετα,για σχεση να δει μια που ειναι σα αυτον.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Μάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ

Αν βγάζατε πχ ένα ποσό 1500-2000 το μήνα και δεν είχατε νοίκια,θα θέλατε η γυναίκα σας να δουλεύει ή να την έχετε σπίτι μόνο για δουλειές,να μαγειρεύει,να πλένει κλπ;

Έχω την εντύπωση ότι οι πιο πολλοί θα προτιμούσαμε το 2ο
Θα προτιμουσα να εχει δικο της επαγγελμα, μαγαζι, ελευθερη επαγγελματιας, κλπ
Οχι υπαλληλος των 800 ευρω. Θα μου εβγαζε πολλη μιζερια, θα γυρνουσε μονιμως κουρασμενη και γενικα θα ηταν πολυς χαμος για το τιποτα, χαμενη τυραννια
Καποτε μου αρεσαν οι καριεριστριες υπαλληλοι, πχ υψηλοβαθμες τραπεζικοι, εφοριακοι, μανατζερ ναυτιλιακων, κλπ αλλα πλεον με μιζεριασει περισσοτερο ισως απο ολα τ αλλα, γιατι θα νιωθω παντα μια καριερα να μπαινει αναμεσα μας σας τριτο ατομο σχεδον.
Στο σπιτι θα δεχομουν να καθεται μονο αν εχει συμπεριφορα ασιατισας η εχει προικα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εννοείται ότι το πλέον σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη, συντροφικότητα και συνεννόηση.

Απλά μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, θυμάμαι να έχουν δαιμονοποιήσει όποιον/όποια έχει λεφτά.
Σπούδασα σε Πανεπιστήμιο που στα ντουβάρια του έγραφε "Φάτε τους πλούσιους" και "Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια"...
Τσιτάτα αποτυχημένων ναυαγίων που δεν είναι σε θέση να βγάλουν ούτε ένα ευρώ.

Ειδικά αν κάνεις οικογένεια, είναι σημαντικό η γυναίκα να εργάζεται ή να έχει προίκα,
ανεξάρτητα με το τι βγάζεις εσύ.
Και στην τελική αν είσαι εσύ η μόνη πηγή εισοδήματος και γίνει καμιά στραβή,
από απόλυση μέχρι θέμα υγείας, τι θα γίνει άμα η γυναίκα σου έχει μοναδική ιδιότητα νοικοκυρά..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Εννοείται ότι πλέον σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη, συντροφικότητα και συνεννόηση.

Απλά μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, θυμάμαι να έχουν δαιμονοποιήσει όποιον/όποια έχει λεφτά.
Σπούδασα σε Πανεπιστήμιο που στα ντουβάρια του έγραφε "Φάτε τους πλούσιους" και "Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια"...
Τσιτάτα αποτυχημένων ναυαγίων που δεν είναι σε θέση να βγάλουν ούτε ένα ευρώ.

Ειδικά αν κάνεις οικογένεια, είναι σημαντικό η γυναίκα να εργάζεται ή να έχει προίκα,
ανεξάρτητα με το τι βγάζεις εσύ.
Και στην τελική αν είσαι εσύ η μόνη πηγή εισοδήματος και γίνει καμιά στραβή,
από απόλυση μέχρι θέμα υγείας, τι θα γίνει άμα η γυναίκα σου έχει μοναδική ιδιότητα νοικοκυρά..
Επισης το να εχει εισοδημα η προικα η γυναικα βοηθαει περισσοτερο σε περιπτωση διαζυγιου. Μια ξεβρακωτη θα προσπαθησει (ο δικηγορος της) να σου παρει οσα πιο πολλα μπορει. Μια οικονομικα ανετη πιθανο να ζητησει λιγοτερα, ακομα και τιποτα.
Γενικα το mindset μιας οικονομικα ανετης ειναι εντελως διαφορετικο.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Δίκοπο μαχαίρι να έχει φράγκα η γυναίκα..απτή μια μπορεί να σε καβαλήσει και σ έχει υποχείριο απ' την άλλη μπορεί να σου απλοποιήσει τη ζωή.επικρατεστερο φυσικά το πρώτο..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Δίκοπο μαχαίρι να έχει φράγκα η γυναίκα..απτή μια μπορεί να σε καβαλήσει και σ έχει υποχείριο απ' την άλλη μπορεί να σου απλοποιήσει τη ζωή.επικρατεστερο φυσικά το πρώτο..

στην Ελλάδα το πρώτο θα είναι το επικρατέστερο, για το πάλαι ποτέ ανατολικό μπλοκ όμως όχι γιατί εκεί συνήθως οι άντρες ζουν παρασιτικά εις βάρος των γυναικών. Αν και τα τελευταία χρόνια λόγο της παγκοσμιοποίησης τείνει και εκεί να εκλείψει αυτό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656
Θα προτιμουσα να εχει δικο της επαγγελμα, μαγαζι, ελευθερη επαγγελματιας, κλπ
Οχι υπαλληλος των 800 ευρω. Θα μου εβγαζε πολλη μιζερια, θα γυρνουσε μονιμως κουρασμενη και γενικα θα ηταν πολυς χαμος για το τιποτα, χαμενη τυραννια
Καποτε μου αρεσαν οι καριεριστριες υπαλληλοι, πχ υψηλοβαθμες τραπεζικοι, εφοριακοι, μανατζερ ναυτιλιακων, κλπ αλλα πλεον με μιζεριασει περισσοτερο ισως απο ολα τ αλλα, γιατι θα νιωθω παντα μια καριερα να μπαινει αναμεσα μας σας τριτο ατομο σχεδον.
Στο σπιτι θα δεχομουν να καθεται μονο αν εχει συμπεριφορα ασιατισας η εχει προικα.

Το πρόβλημα είναι πως όταν οι γυναίκες έχουν δικές τους δουλειές κι υποχρεώσεις,αρχίζουν και ανδροποιούνται.Και χάνουν εντελώς τη θηλυκότητα,ειδικά οι ελλεεινίδες που απο θηλυκότητα ήδη πάσχουν από γεννησιμιού τους

Θα προτιμούσα να κάθεται σπίτι και να'ναι 100% θηλυκό,να μου παίρνει πίπα με το που μπαίνω,να μου μιλάει με καυλωτική φωνή,όχι να έχω καμια νταλικέρισα να μου λέει τράβα στο σούπερ να φέρεις πατάτες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Το πρόβλημα είναι πως όταν οι γυναίκες έχουν δικές τους δουλειές κι υποχρεώσεις,αρχίζουν και ανδροποιούνται.Και χάνουν εντελώς τη θηλυκότητα,ειδικά οι ελλεεινίδες που απο θηλυκότητα ήδη πάσχουν από γεννησιμιού τους

Θα προτιμούσα να κάθεται σπίτι και να'ναι 100% θηλυκό,να μου παίρνει πίπα με το που μπαίνω,να μου μιλάει με καυλωτική φωνή,όχι να έχω καμια νταλικέρισα να μου λέει τράβα στο σούπερ να φέρεις πατάτες
Αυτο που περιγραφεις ειναι η ασιατικη συμπεριφορα που αναφερω, που δυσκολα θα την βρεις στην Ελλαδα πλεον. Οι παλιες γυναικες το ειχανε αυτο μεσα τους, πλεον με τη μουρλα του ινσταγκραμ και τον αυτοπροσδιορισμο της γυναικας στον συχρονο δυτικο κοσμο, το να περιμενει κανεις συμπεριφορα ασιατισας απο δυτικη, ειναι ονειρο θερινης νυχτος

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Τις προαλλες προσελαβα μια ινδονησια μεσω πλατφορμας freelancing για να μου κανει μια δουλεια και μονο που δεν εβαλα τα κλαματα με τη συμπεριφορα της. Νομιζα πως μιλουσα με αγγελο που ξεμεινε στην γη. Και ητανε και ομορφουλα. Να χεις τετοιο πλασμα καθε μερα στο σπιτι σου που γυρνας απ τη δουλεια κουρασμενος και να σε περιμενει με τις παντοφλες στο χερι και να σε περιποιειται σαν ασιατισα, ειναι ονειρο περα απο καθε φαντασια. Και ολη η Ασια ειναι γεματη απο τετοιες γυναικες.
Ελλαδα εισαι με το χρονομετρο στο χερι να περιμενεις ποτε θα βγαλει το επομενο υστερικο ξεσπασμα χωρις λογο

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.489
Πόντοι
4.587
αν δινεις την εντυπωση οτι εξαρτασαι απο τα λεφτα της ,ειναι σιγουρο..αν τα χρησιμοποιει απο την αρχη της σχεσης για να επιβαλλεται την κανεις με ελαφρια...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656
Αυτο που περιγραφεις ειναι η ασιατικη συμπεριφορα που αναφερω, που δυσκολα θα την βρεις στην Ελλαδα πλεον. Οι παλιες γυναικες το ειχανε αυτο μεσα τους, πλεον με τη μουρλα του ινσταγκραμ και τον αυτοπροσδιορισμο της γυναικας στον συχρονο δυτικο κοσμο, το να περιμενει κανεις συμπεριφορα ασιατισας απο δυτικη, ειναι ονειρο θερινης νυχτος

Ίσως αν είσαι τυχερός,μπορείς να το βρεις και σε ανατολικιά ή βαλκάνια

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ελλαδα μονο απο κορη αγροτη που βοηθαει το μπαμπα της στα κτηματα η τα ζωα μπορεις να βρεις γνησια συμπεριφορα νοικοκυρας

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

σε χώρες της βαλκανικής χερσονήσου πλέον με τίποτα, ίσως στο μπλοκ αλλά και εκεί τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο με την πάροδο των ετών

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656
Ελλαδα μονο απο κορη αγροτη που βοηθαει το μπαμπα της στα κτηματα η τα ζωα μπορεις να βρεις γνησια συμπεριφορα νοικοκυρας

Αν μου βρεις κόρη αγρότη που ν'ασχολείται με αγροτικά,πες μου κι εμένα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.182
Πόντοι
1.056
Η λύση είναι μία μάγκες.

Ταξίδι Ινδονησία η γενικότερα Ασία, κονέ με γυναίκα απο εκεί, και μετά απομόνωση σε επαρχία.

Αυτό για κάτι σοβαρό η οικογένεια.

Εκεί οι γυναίκες δεν έχουν δυτικοποιηθει αρκετά ακόμα, υπάρχει ακόμα ελπίδα..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αν μου βρεις κόρη αγρότη που ν'ασχολείται με αγροτικά,πες μου κι εμένα
Απλα μπες σε αυτην την ομαδα στο facebook. Γεματο απο καθημερινες φωτογραφιες γυναικων απο χωραφια και στανες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Η λύση είναι μία μάγκες.

Ταξίδι Ινδονησία η γενικότερα Ασία, κονέ με γυναίκα απο εκεί, και μετά απομόνωση σε επαρχία.

Αυτό για κάτι σοβαρό η οικογένεια.

Εκεί οι γυναίκες δεν έχουν δυτικοποιηθει αρκετά ακόμα, υπάρχει ακόμα ελπίδα..
Και κατα προτιμηση απο χωριο της Ασιας, οχι απο μεγαλουπολη.
Γενικα οι μεγαλουπολεις τις καλομαθαινουν τις γυναικες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Επισης το να εχει εισοδημα η προικα η γυναικα βοηθαει περισσοτερο σε περιπτωση διαζυγιου. Μια ξεβρακωτη θα προσπαθησει (ο δικηγορος της) να σου παρει οσα πιο πολλα μπορει. Μια οικονομικα ανετη πιθανο να ζητησει λιγοτερα, ακομα και τιποτα.
Γενικα το mindset μιας οικονομικα ανετης ειναι εντελως διαφορετικο.
Μια οικονομικά άνετη δεν έχει και υλικά απωθημένα..
Σημαντικό αυτό.

Βλέπεις στο εξωτερικό Έλληνες,λοιπούς βαλκάνιους,αλλά και πολλούς τούρκους,
που μπορεί να μην έχουν στον ήλιο μοίρα,να μένουν σε 20τ.μ.,
αλλά με το που μαζέψουν λεφτά να πάρουν ένα AMG 20ετίας και να το παίζουν κονιόρδοι..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μια οικονομικά άνετη δεν έχει και υλικά απωθημένα..
Σημαντικό αυτό.

Βλέπεις στο εξωτερικό Έλληνες,λοιπούς βαλκάνιους,αλλά και πολλούς τούρκους,
που μπορεί να μην έχουν στον ήλιο μοίρα,να μένουν σε 20τ.μ.,
αλλά με το που μαζέψουν λεφτά να πάρουν ένα AMG 20ετίας και να το παίζουν κονιόρδοι..

στις χώρες της βαλκανικής και της πρώην Σοβιετίας υπάρχει έντονο το στοιχείο του νεοπλουτισμού, μόλις πιάσουν τα πρώτα γερά φράγκα αρχίζουν τέτοιου είδους πρακτικές

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
στις χώρες της βαλκανικής και της πρώην Σοβιετίας υπάρχει έντονο το στοιχείο του νεοπλουτισμού, μόλις πιάσουν τα πρώτα γερά φράγκα αρχίζουν τέτοιου είδους πρακτικές
Πρέπει να τους στείλουμε κανέναν βετεράνο πασόκο να τους εξηγήσει τις συνέπειες :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom