Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
σε πληροφορω εχουν παει σε κατι μπαζα χοντρες,εχουν κανει πολλες προσπαθειες,παρολα αυτα τιποτα,μονο ιεροδουλη εχουν γαμησει παλι καλα που πηγαν και εκει,υπαρχουν καποιοι λουζερ που δε μπορουν να βρουν γκομενα εξω και δε εχουν παει ουτε σε μπουρδελα,αυτοι ειναι βλακες τελειως.
Αυτοί οι τελευταίοι θα καταντήσουν σαν αγαμητες γκόμενες...με ψυχοσωματικά και στην καλύτερη περίπτωση θα υιοθετήσουν κάνα ζωάκι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
ή ίσως οι άντρες συνειδητοποίησαν ότι μετατράπηκαν σε δότες σπέρματος και κινούμενα ΑΤΜ

αυτό που αναφέρεις είναι μια προέκταση του πολυπρόσωπου σχεδίου της νέας τάξης να κάνει τους άντρες στα μάτια και τα θέλω των γυναικών κινητά ΑΤΜ και δότες σπέρματος. Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και ευτυχώς πλέον που πολλοί άντρες κατάλαβαν τι συμβαίνει και όλο λιγότεροι πέφτουν στην λούμπα του γάμου πλέον

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
αυτό που αναφέρεις είναι μια προέκταση του πολυπρόσωπου σχεδίου της νέας τάξης να κάνει τους άντρες στα μάτια και τα θέλω των γυναικών κινητά ΑΤΜ και δότες σπέρματος. Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και ευτυχώς πλέον που πολλοί άντρες κατάλαβαν τι συμβαίνει και όλο λιγότεροι πέφτουν στην λούμπα του γάμου πλέον
Σέβομαι την άποψή σου. Έχω άλλη άποψη. Στην πραγματικότητα οι Γυναίκες ποτέ δεν μας γούσταραν, αλλά μας είχαν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν οι ίδιες και τα παιδιά τους. Σήμερα, αφού φτιάξαμε ένα Κόσμο στον οποίο μπορούν να επιβιώσουν χάρη στις δομές που φτιάξαμε, εξελίξαμε και επανδρώσαμε, έδειξαν τα πραγματικά τους χρώματα. Κάνουν αυτό που πάντα ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Μας πετάνε από το τραίνο χωρίς δεύτερη σκέψη, κι ας γεράσουν με τις γάτες τους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Σέβομαι την άποψή σου. Έχω άλλη άποψη. Στην πραγματικότητα οι Γυναίκες ποτέ δεν μας γούσταραν, αλλά μας είχαν απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσουν οι ίδιες και τα παιδιά τους. Σήμερα, αφού φτιάξαμε ένα Κόσμο στον οποίο μπορούν να επιβιώσουν χάρη στις δομές που φτιάξαμε, εξελίξαμε και επανδρώσαμε, έδειξαν τα πραγματικά τους χρώματα. Κάνουν αυτό που πάντα ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Μας πετάνε από το τραίνο χωρίς δεύτερη σκέψη, κι ας γεράσουν με τις γάτες τους
Eμεις θα νοικιάζουμε γυναίκες για μισή η μία ώρα αν δεν μπορέσουμε να αγοράσουμε μια....
Αυτές όμως χωρίς να έχουν την επιλογή επί πληρωμή είναι επιρρεπείς σε ψυχοσωματικά πλήγματα λόγω διαρκούς αγαμίας σε αντίθεση με εμάς....
Αυτές όμως δεν θα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την τελευταία γραμμή μην την λάβετε υπόψιν,μπηκε κατά λάθος...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Eμεις θα νοικιάζουμε γυναίκες για μισή η μία ώρα αν δεν μπορέσουμε να αγοράσουμε μια....
Αυτές όμως χωρίς να έχουν την επιλογή επί πληρωμή είναι επιρρεπείς σε ψυχοσωματικά πλήγματα λόγω διαρκούς αγαμίας σε αντίθεση με εμάς....
Αυτές όμως δεν θα

Μα ναι. Εμείς θα κάνουμε, ότι κάναμε από την αυγή του χρόνου. Θα φτιάχνουμε ομάδες, θα καθορίζουμε την Ιεραρχία με όποιο τρόπο θεωρήσουμε σωστό και θα πορευόμαστε. Αυτές θα πιέζονται από το ένστικτό τους να περιστοιχίζονται από παιδιά και εγγόνια, όπως ήταν ο κανόνας για αμέτρητες γενιές, και θα καταλήγουν μόνες έχοντας θιοθετήσει μικρά ζώα. Θα τα ντύνουν με ρούχα, θα τα κουρεύουν, θα τους δίνουν ονόματα και θα μιζεριάζουν, επειδή τα υποκατάστατα δεν μπορούν να σε καλύψουν πλήρως. Γι αυτό το λόγο και φάνηκε το φαινόμενο της Κάρεν στο Δυτικό κόσμο
stock-photo-dressed-up-chihuahua-sitting-looking

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056

:sunglasses::hi:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Αν ο άλλος είναι σαν πατημένο κρουασάν και είναι στο μεροκάματο δεν θα βρει ούτε μέσω διαδικτύου....
Αν η άλλη έχει χοιρινή μορφή θα βρει έναν τύπο με καταρράκτη και θα πορευθούν μαζί ανεβαίνοντας κοινωνικά η και οικονομικά ενδεχομένως....
Οι γυναίκες πάντα έχουν ένα προβάδισμα ακόμα και αν δεν βλέπονται...
δε εχεις καθολου αδικο ειλικρινα,πιστευω οτι και η πιο ασχημη εστω εναν θα τον βρει,μπορει οχι πολλους αλλα εναν κατα 80 τοις εκατο μπορει να βρει,ενω οι αντρες ανετα το 50 τοις εκατο μπορει να μη μπορει να βρει ουτε μια,και αν οι πιθανοτητες το 80 τοις εκατο που εχουν οι γυναικες να βρουν εναν εστω,στους αντρες ειναι 20,αυτη η αδικια υπαρχει δυστιχως,οι αντρες ειναι οι κακομοιροι της υποθεσης και οι γυναικες οι μαγκισες που εστω εναν κατα μεγαλες πιθανοτητες μπορουν να τον βρουν.Μετα βλεπεις τυπους που φτανουν 28-29 και δε εχουν φιλησει γυναικα,βρισκουν τη πρωτη τυχαια,που εχει γαμηθει με 5 εως 10 και αυτοι αντι να πουνε,κατσε ρε φιλε θα παω με μια τετοια ενω εμεις δε εχουμε φιλησει καν?αντιθετα πανε μαζι της και τη παντρευονται,δε εχουν εγωισμο ασε βλακες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
δε εχεις καθολου αδικο ειλικρινα,πιστευω οτι και η πιο ασχημη εστω εναν θα τον βρει,μπορει οχι πολλους αλλα εναν κατα 80 τοις εκατο μπορει να βρει,ενω οι αντρες ανετα το 50 τοις εκατο μπορει να μη μπορει να βρει ουτε μια,και αν οι πιθανοτητες το 80 τοις εκατο που εχουν οι γυναικες να βρουν εναν εστω,στους αντρες ειναι 20,αυτη η αδικια υπαρχει δυστιχως,οι αντρες ειναι οι κακομοιροι της υποθεσης και οι γυναικες οι μαγκισες που εστω εναν κατα μεγαλες πιθανοτητες μπορουν να τον βρουν.Μετα βλεπεις τυπους που φτανουν 28-29 και δε εχουν φιλησει γυναικα,βρισκουν τη πρωτη τυχαια,που εχει γαμηθει με 5 εως 10 και αυτοι αντι να πουνε,κατσε ρε φιλε θα παω με μια τετοια ενω εμεις δε εχουμε φιλησει καν?αντιθετα πανε μαζι της και τη παντρευονται,δε εχουν εγωισμο ασε βλακες.
Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία....
Αυτό για γυναίκα χοιρινης μορφής είναι πραγματικό...και αυτή και η μάνα της ίδια χοιρινή μορφή...και οι δύο βρήκαν από έναν που έτρεξε μην χάσει το κελεπουρι...και μη χειρότερα!

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία....
Αυτό για γυναίκα χοιρινης μορφής είναι πραγματικό...και αυτή και η μάνα της ίδια χοιρινή μορφή...και οι δύο βρήκαν από έναν που έτρεξε μην χάσει το κελεπουρι...και μη χειρότερα!
οσο και να μην εχεις ευκαιριες αλλες δε ριχνεις τον εγωισμο σου,δε μπορει εσυ να μη εχεις φιλησει καν και να πας με τη αλλη που εχει γαμηθει με 5 εως 10 και να κανεις σχεση μαζι της,για σχεση θα βρεις μια σαν εσενα ελεος,για ξεπετα πηγαινε και με τυπισα που εχει παει με 500,για σχεση ομως να βρεις κατι σα εσενα,επισης οντως κοντη χοντρη στραβομουρα εστω εναν θα τον βρει κατα μεγαλες πιθανοτητες,ενω αντρες μια χαρα εμφανησης καταντανε μεχρι τα 28 29 χωρις ουτε ενα φιλι,αυτο ειναι το φλερτ στη ελλαδα,γιαυτο οσοι δε βρισκουν γκομενες εξω η αποψη μου ειναι απειρα μπουρδελα,πηγαινετε συνεχεια οποτε εχετε ορεξεις,ελεος μη παρακαλατε καμια,οι μουνοδουλοι ειναι γτπ,κατι τετοιοι τις χαλανε,αυτος ο 25 και 27 πηγαν 2 φορες ο καθενας σε πουτανα ισα ισα να μαθουν πως γινεται,και αυτο ηταν,και περιμενουν σα μουνοδουλοι μπας και βρουν καμια και κανουν σχεση και αυτη η μια σιγα μη ειναι σα αυτους,αποκλιεται να βρουν μια που να εχει μεινει μονο στο φιλι οπως εκεινοι ή να το εχουν κανει μια δυο φορες οπως εκεινοι και μονο σε ιεροδουλη και αν βρουν μια σα αυτους θα ειναι απο επιλογη της,οχι επειδη ηθελε αλλα δε μπορουσε οπως εκεινοι οι 2 οι τυποι,αντι να πανε πολλες φορες σε ιεροδουλες,λες και ειναι ωραιο να βρουνε για σχεση μια που εχει παει με 5 εως 10 ενω αυτοι ουτε φιλι και μονο σε ιεροδουλη,μη περιμενετε καμια,γαματε σε ιεροδουλες αμα δε βλεπετε εξω προκοπή.

Τελευταία τροποποίηση:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Αυτοί οι τελευταίοι θα καταντήσουν σαν αγαμητες γκόμενες...με ψυχοσωματικά και στην καλύτερη περίπτωση θα υιοθετήσουν κάνα ζωάκι.
για μενα τα μπουρδελα ειναι τροπος ζωης,θελω να τα εχω στη ζωη μου να κανω τη μπουρδελοτσαρκα μου και μετα να μπαινω με καποια ιεροδουλη και να περναω καλα,απορω αυτοι που δε βρισκουν εξω γκομενα γιατι δε πανε,και στερουνται τις υπεροχες σε εμφανηση και αυρα ιεροδουλες,δε γαμας εξω ρε μαγκα οφειλεις να γαμησεις σε ιεροδουλες ετσι παει τελος,το να μη πηγαινεις πουθενα ειναι μαλακιτιδα μεγιστη,απο το σεξ βγηκαμε ολοι και πρεπει ειτε εξω(οποιος βρισκει γιατι δε βρισκουν ολοι) ειτε σε ιεροδουλες να το κανουμε.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Αυτές όμως δεν θα

με το μυαλο που εχουν να μη γαμιουνται γιατι δε θελουν τους αντρες μονες τους θα μεινουν οσοι ομως ειναι μπουρδελιαρηδες θα χαρουν γαμησια οσοι παλι δε ειναι θα γινουν ενα με τις γκομενες δλδ αγαμητοι και κεινοι που δε ειναι μπουρδελιαρηδες αγαμητες και κεινες επειδη δε θελουν τους αντρες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
οσο και να μην εχεις ευκαιριες αλλες δε ριχνεις τον εγωισμο σου,δε μπορει εσυ να μη εχεις φιλησει καν και να πας με τη αλλη που εχει γαμηθει με 5 εως 10 και να κανεις σχεση μαζι της,για σχεση θα βρεις μια σαν εσενα ελεος,για ξεπετα πηγαινε και με τυπισα που εχει παει με 500,για σχεση ομως να βρεις κατι σα εσενα,επισης οντως κοντη χοντρη στραβομουρα εστω εναν θα τον βρει κατα μεγαλες πιθανοτητες,ενω αντρες μια χαρα εμφανησης καταντανε μεχρι τα 28 29 χωρις ουτε ενα φιλι,αυτο ειναι το φλερτ στη ελλαδα,γιαυτο οσοι δε βρισκουν γκομενες εξω η αποψη μου ειναι απειρα μπουρδελα,πηγαινετε συνεχεια οποτε εχετε ορεξεις,ελεος μη παρακαλατε καμια,οι μουνοδουλοι ειναι γτπ,κατι τετοιοι τις χαλανε,αυτος ο 25 και 27 πηγαν 2 φορες ο καθενας σε πουτανα ισα ισα να μαθουν πως γινεται,και αυτο ηταν,και περιμενουν σα μουνοδουλοι μπας και βρουν καμια και κανουν σχεση και αυτη η μια σιγα μη ειναι σα αυτους,αποκλιεται να βρουν μια που να εχει μεινει μονο στο φιλι οπως εκεινοι ή να το εχουν κανει μια δυο φορες οπως εκεινοι και μονο σε ιεροδουλη και αν βρουν μια σα αυτους θα ειναι απο επιλογη της,οχι επειδη ηθελε αλλα δε μπορουσε οπως εκεινοι οι 2 οι τυποι,αντι να πανε πολλες φορες σε ιεροδουλες,λες και ειναι ωραιο να βρουνε για σχεση μια που εχει παει με 5 εως 10 ενω αυτοι ουτε φιλι και μονο σε ιεροδουλη,μη περιμενετε καμια,γαματε σε ιεροδουλες αμα δε βλεπετε εξω προκοπή.
Γενικά συμφωνώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση μια εμφανίσιμη που έχει εμπειρίες να κάτσει έστω για ξεπετα σε έναν χωρίς εμπειρίες .
Αυτά μόνο σε Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη η και Αμερική γίνονται....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
για μενα τα μπουρδελα ειναι τροπος ζωης,θελω να τα εχω στη ζωη μου να κανω τη μπουρδελοτσαρκα μου και μετα να μπαινω με καποια ιεροδουλη και να περναω καλα,απορω αυτοι που δε βρισκουν εξω γκομενα γιατι δε πανε,και στερουνται τις υπεροχες σε εμφανηση και αυρα ιεροδουλες,δε γαμας εξω ρε μαγκα οφειλεις να γαμησεις σε ιεροδουλες ετσι παει τελος,το να μη πηγαινεις πουθενα ειναι μαλακιτιδα μεγιστη,απο το σεξ βγηκαμε ολοι και πρεπει ειτε εξω(οποιος βρισκει γιατι δε βρισκουν ολοι) ειτε σε ιεροδουλες να το κανουμε.
Αυτοί που έχουν ξεκόψει από το σεξ επειδή θα αντιδράσουν από το περιβάλλον τους είναι θηλυκοποιημενοι/ ευνουχισμενοι ....δεν είναι άνδρες αυτοί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Γενικά συμφωνώ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση μια εμφανίσιμη που έχει εμπειρίες να κάτσει έστω για ξεπετα σε έναν χωρίς εμπειρίες .

Δεν θα κάτσει σε συνομήλικο,αλλά σε μικρότερο μπορεί να κάτσει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ διακρίνω έναν μεγάλο πόνο ψυχής στα γραφόμενα σου, μάλλον κάτι κακό θα σου συνέβει στην ζωή σου από κάποια μέγαιρα.
Μα δεν μου συνέβη κάτι διαφορετικό, από αυτό που συμβαίνει στους άντρες της Μεσαίας Τάξης στη Δύση. Αυτή την εποχή, στηριγμένες στο Νομικό Σύστημα, μας πετάνε από το τραίνο. Η μητέρες τους δεν το έκαναν, επειδή δεν μπορούσαν. Δεν μπορεί μέσα σε μια γενιά να άλλαξαν α γονίδιά τους. Το σύστημα άλλαξε, και ΦΥΣΙΚΑ το εκμεταλλεύονται. Το ποιος είναι πραγματικά κάποιος θα το δεις αν πάρει ξαφνικά χρήματα, δύναμη, ή και τα δύο. Και τώρα έδειξαν ποιες είναι πραγματικά

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Οι γυναίκες περνάνε διάφορες φάσεις,κάποια πχ στα 25 μπορεί να ψάχνει μεγαλύτερους κι έμπειρους και στα 40 για μικρότερους.Λίγα μιλφογκίλφ ψάχνονται για μικρότερους;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μάγκες θέλω να κάνω ένα γκάλοπ

Αν βγάζατε πχ ένα ποσό 1500-2000 το μήνα και δεν είχατε νοίκια,θα θέλατε η γυναίκα σας να δουλεύει ή να την έχετε σπίτι μόνο για δουλειές,να μαγειρεύει,να πλένει κλπ;

Έχω την εντύπωση ότι οι πιο πολλοί θα προτιμούσαμε το 2ο

Προσωπικά θα την ήθελα να δουλεύει και να βγάζει και περισσότερα από εμένα ή να έχει από γονείς περισσότερη περιουσία από εμένα.
Δεν έχω κανένα κόμπλεξ με το να είναι η άλλη πιο πλούσια από εμένα, πράγμα που μου έχει συμβεί στο εξωτερικό.
Ο κύριος λόγος είναι ότι μια κεντροευρωπαία πλούσια παίζει και να μην την πάρεις στην αρχή χαμπάρι,
ούτε σου πρήζει τα παπάρια με το τι έχει,ούτε έχει τίποτα βλαχοαπωθημένα όπως πολλές κόρες
νεόπλουτων πασοκόβιων που έχω γνωρίσει στο παρελθόν.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Αυτοί που έχουν ξεκόψει από το σεξ επειδή θα αντιδράσουν από το περιβάλλον τους είναι θηλυκοποιημενοι/ ευνουχισμενοι ....δεν είναι άνδρες αυτοί.
πραγματικα εχεις δικιο,λουζερς κατι τετοιοι που δε γαμανε εξω δε γαμανε ουτε σε τανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom