Aπό τη στιγμή που λέγεται ότι για όλους υπάρχει ένα ταίρι,σημαίνει ότι οι γυναίκες ακόμα ΚΑΙ στην οικονομική κρίση δε θα έπρεπε να κοιτάνε μόνο άντρες με λεφτά αλλά και άνδρες χωρίς λεφτά ή ακόμα και ανέργους ή ρακοσυλλέκτες,γιατί πιστεύω στο ιδεολόγημα "ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΑΙΡΙ" ακόμα και να είναι μύθος,διότι το να πιστεύεις σε μύθους για να βελτιωθεί η ψυχική σου υγεία είναι καλύτερο από το να σκέφτεσαι ρεαλιστικά και λογικά,που ίσως σου φέρουν στενοχώρια,άρα και κατάθλιψη και τοξικομανία.. Διότι ναι μεν έχω εγώ λεφτά,αλλά νοιάζομαι ΚΑΙ για τους άνδρες που ΔΕΝ έχουν λεφτά. ΔΕΝ είμαι εγωιστής,χαίρομαι με τη χαρά ΟΧΙ μόνο τη δική μου,αλλά και των άλλων Αν αυτοί είναι χαρούμενοι,είμαι 100 φορές εγώ χαρούμενος με αυτούς,πιο χαρούμενος από ότι οι ίδιοι με τους εαυτούς τους.
Το να πιστεύεις ότι για όλους υπάρχει ένα ταίρι ακόμα και σε περιόδους οικονομικής κρίσης,είναι ωραίο,ακόμα και αν είναι μύθος,γιατί το να είσαι χαρούμενος με κάτι που πχ δεν ισχύει κάνει καλό στην ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ που είναι πολύ σημαντικότερη από το ρεαλισμό.