argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.826
- Πόντοι
- 9.297
Το θυμήθηκαν τώρα οι Γαλλίδες κλωσσες ,που πήρε υπουργική θέση ;Ε, ρε γλέντια
Το θυμήθηκαν τώρα οι Γαλλίδες κλωσσες ,που πήρε υπουργική θέση ;Ε, ρε γλέντια
Το θυμήθηκαν τώρα οι Γαλλίδες κλωσσες ,που πήρε υπουργική θέση ;
Εγώ δεν θα μαραζωσω πότε στοχος 1000 πουτανες μέχρι τα βαθιά γεράματαΕπίτηδες το κάνουνε για να μαραζώνεις εσύ τύπε. Από κακία. Έτσι τους λένε οι φεμινίστριες να κάνουν.
εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα. Τι λέει το Μυτού; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Στη συγκεκριμένη περίπτωσηΚατηγορείται για βιασμό η Ελληνίδα υφυπουργός του Μακρόν Χρυσούλα Ζαχαροπούλου
Σύμφωνα με το περιοδικό Marianne, η εισαγγελία του Παρισιού έχει ξεκινήσει έρευνα για φερόμενες πράξεις της, οι οποίες φέρονται να διαπράχθηκαν, όταν εκείνη εργαζόταν ως γυναικολόγος.
είμαι περίεργος να δω τη συνέχειαΚακουργηματική πράξη που τιμωρείται με ποινές αντίστοιχης της δολοφονίας. Με τη διαφορά ότι η μαρτυρία του θύματος είναι αρκετή ως αποδεικτικό στοιχείο.
Δεν σε καταλαβαίνω τύπε. Τόσα χρόνια πάλευαν κι έκλαιγαν σιωπηλά, και τώρα βρήκαν τη δύναμη να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν αυτά που τους συνέβησανΤο θυμήθηκαν τώρα οι Γαλλίδες κλωσσες ,που πήρε υπουργική θέση ;
Ας ξεκαθαρίσω από την αρχή πως δεν ξέρω τι έγινε, και δεν μπορώ να πάρω θέση. Αναρωτιέμαι όμως ΓΙΑΤΙ αυτοί που ψήφισαν αυτούς τους Νόμους δεν σκέφτηκαν ότι ΙΣΩΣ κάποια μέρα τρακάρουν πάνω τουςΕύκολος τρόπος για να καταστρέψεις τον πολιτικό σου αντίπαλο. Αφού οι μαρτυρίες και μόνο αρκούνε, ειδικά άμα είναι από δύο ή και πάνω γυναίκες.
Aπολυτως cunt-ανοητο....Δεν σε καταλαβαίνω τύπε. Τόσα χρόνια πάλευαν κι έκλαιγαν σιωπηλά, και τώρα βρήκαν τη δύναμη να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν αυτά που τους συνέβησαν
Τα κωλοδάχτυλα που λένε πως τους έβαζε δεν νομίζω να έχουν και κάποια σχέση με γυναικολογικά. Άντε τώρα να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.Το θυμήθηκαν τώρα οι Γαλλίδες κλωσσες ,που πήρε υπουργική θέση ;
Δεν σε καταλαβαίνω τύπε. Τόσα χρόνια πάλευαν κι έκλαιγαν σιωπηλά, και τώρα βρήκαν τη δύναμη να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν αυτά που τους συνέβησαν
Και οδοντίατρος να ήταν θα έλεγαν ότι τις ναρκώνει και τις βίαζε τις κουφάλες( των δοντιών..).Τα κωλοδάχτυλα που λένε πως τους έβαζε δεν νομίζω να έχουν και κάποια σχέση με γυναικολογικά. Άντε τώρα να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.
Για την αντιμετώπιση της πάθησης της ενδομητριωσης χρειάζεται πρώτα δακτυλική εξέταση από τον πρωκτό. Η οποία μπορεί να είναι και αρκετά επώδυνη από ότι μου έχει πει γνωστός μου γυναικολόγος.Τα κωλοδάχτυλα που λένε πως τους έβαζε δεν νομίζω να έχουν και κάποια σχέση με γυναικολογικά. Άντε τώρα να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.
κοίτα τύπε, και πάλι φτάνουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Κάποιες Γυναίκες κατηγορούν μια Γυναίκα πως τις βίαζε. Δεν μπορεί να λένε όλες αλήθεια. Είτε αυτές την καταγγέλουν ψευδώς, είτε αυτή είναι στην πραγματικότητα βιάστρια και λέει ψέματα για να καλυφθεί, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη λογική πιθανότηταΤα κωλοδάχτυλα που λένε πως τους έβαζε δεν νομίζω να έχουν και κάποια σχέση με γυναικολογικά. Άντε τώρα να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.
Ευχαριστώ δεν το ήξερα.Για την αντιμετώπιση της πάθησης της ενδομητριωσης χρειάζεται πρώτα δακτυλική εξέταση από τον πρωκτό. Η οποία μπορεί να είναι και αρκετά επώδυνη από ότι μου έχει πει γνωστός μου γυναικολόγος.
Ειρωνία. Ότι έσπειραν οι μιτούδες τώρα τα λούζονται και γυναίκες μεταξύ τους.κοίτα τύπε, και πάλι φτάνουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Κάποιες Γυναίκες κατηγορούν μια Γυναίκα πως τις βίαζε. Δεν μπορεί να λένε όλες αλήθεια. Είτε αυτές την καταγγέλουν ψευδώς, είτε αυτή είναι στην πραγματικότητα βιάστρια και λέει ψέματα για να καλυφθεί, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη λογική πιθανότητα
και πάλι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Είτε η Γιατρός εκμεταλλευόμενη τη θέση της τις χερούκλωνε συστηματικά, τάχα ότι ήταν μέρος της Διαδικασίας Διάγνωσης, είτε αυτές, αν και γνώριζαν ότι το κωλοδαχτύλιασμα είναι μέρος της Διαδικασίας Διάγνωσης, την κατηγορούν άδικα. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑΓια την αντιμετώπιση της πάθησης της ενδομητριωσης χρειάζεται πρώτα δακτυλική εξέταση από τον πρωκτό. Η οποία μπορεί να είναι και αρκετά επώδυνη από ότι μου έχει πει γνωστός μου γυναικολόγος.
Δεν είναι μόνο αυτό. Αν ισχύουν μόνο αυτά που γράφονται στο ρεπορτάζ (και δεν υπάρχει κάτι άλλο σοβαρότερο που αποκρύπτεται) τότε όλοι οι γιατροί ειδικά οι γυναικολόγοι (άντρες - γυναίκες) θα φοβούνται να κάνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις μην τυχόν και καταγγελθούν από γυναίκες που ένιωσαν "παραβιασμένες"Ειρωνία. Ότι έσπειραν οι μιτούδες τώρα τα λούζονται και γυναίκες μεταξύ τους.
Περίμενε να δεις τι έχει να γίνει με τους Πολιτικούς που ψήφισαν αυτούς τους Νόμους. Την πρώτη γεύση την πήρε ο ΚάβανοΕιρωνία. Ότι έσπειραν οι μιτούδες τώρα τα λούζονται και γυναίκες μεταξύ τους.
μα ναι. Εδώ και χιλιάδες χρόνια έχει αναφερθεί η Συκοφαντία. Όταν ο Σόλωνας ψήφισε την απαγόρευση εξαγωγής, δεν το φαντάστηκε, σαν έντιμος άνθρωπος που ήταν. Αν ψηφίζονται Νόμοι που την ευνοούν, θα γίνει της τρελήςΔεν είναι μόνο αυτό. Αν ισχύουν μόνο αυτά που γράφονται στο ρεπορτάζ (και δεν υπάρχει κάτι άλλο σοβαρότερο που αποκρύπτεται) τότε όλοι οι γιατροί ειδικά οι γυναικολόγοι (άντρες - γυναίκες) θα φοβούνται να κάνουν τις απαιτούμενες εξετάσεις μην τυχόν και καταγγελθούν από γυναίκες που ένιωσαν "παραβιασμένες"
Λύσσαξες πια.και πάλι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Είτε η Γιατρός εκμεταλλευόμενη τη θέση της τις χερούκλωνε συστηματικά, τάχα ότι ήταν μέρος της Διαδικασίας Διάγνωσης, είτε αυτές, αν και γνώριζαν ότι το κωλοδαχτύλιασμα είναι μέρος της Διαδικασίας Διάγνωσης, την κατηγορούν άδικα. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ