Επισκέπτης
η θανου περα απο τα φαρμακα εχει και τα καταλληλα γονιδια για να δειχνει ετσι.Οση προπονηση κ να κανεις δεν προκειται ποτε να γινεις ετσι.Επισης σε τοσο χαμηλα ποσοστα λιπους θα εχεις κ αλλα προβληματα γυναικολογικης φυσεως
μπα την αλλη την αποδεχομαι ετσι οπως ειναι .Ειναι ανοητο να προσπαθεις να αλλαξεις τον αλλο.Κ ασε που δεν εχω το χρονο να πηγαινω μαζι της στο τζιμ για να την προσεχω κ να της δειχνω.Παντως αν γνωρισω μια κοπελα που γυμναζεται εχει πολλα πολλα credits απο την αρχη αφου αυτο δειχνει πειθαρχια κ αυτοσεβασμο για μενα περα απο το σωμα
η θανου ειναι χαλια
η ξανθου συμφωνω.. καλα κ η πρεζερ εχει σουπερ σωμα μη τρελαθουμε.. αλλα μου φαινεται πολυ γυμνασμενη
δλδ ιδανικα εσυ θες μια κοπελα τοσο γυμνασμενη χωρις ιχνος λιπωδους ιστου να ξεπροβαλει (για να το θεσω κομψα)χαχαχαχαχαχα σου προτεινω μονο στα γηπεδα να κοιτας γιατι οποιαδηποτε αλλη δεν θα σε αντεξει.. θα την τρεχεις στα τζυμ
μπα την αλλη την αποδεχομαι ετσι οπως ειναι .Ειναι ανοητο να προσπαθεις να αλλαξεις τον αλλο.Κ ασε που δεν εχω το χρονο να πηγαινω μαζι της στο τζιμ για να την προσεχω κ να της δειχνω.Παντως αν γνωρισω μια κοπελα που γυμναζεται εχει πολλα πολλα credits απο την αρχη αφου αυτο δειχνει πειθαρχια κ αυτοσεβασμο για μενα περα απο το σωμα