Επισκέπτης
εξαρταται τι εννοεις...βραχος ηθικης η βραχος λογω κιλων?θα αντεξει η ελληνιδα?
θα ειναι βραχος σε βαθος χρονου?
εχουν αυτη τη δυνατοτητα?
εξαρταται τι εννοεις...βραχος ηθικης η βραχος λογω κιλων?θα αντεξει η ελληνιδα?
εξαρτατασι τι εννοεις...βραχος ηθικης η βραχος λογω κιλων?
ποια δυσκολα συναγωνιστη?παλι εξαρταται τι εννοειςαν θα αντεξει χωρις να τα παρατησει στα δυσκολα.
λοιπον? εχουν αυτη τη δυνατοτητα?
τωρα ανοιγεις μεγαλη συζητηση ανθρωπε μου!!! αυτο δεν αναλυεται με ενα μνμ...αν θα αντεξει χωρις να τα παρατησει στα δυσκολα.
μηπως εννοεις ο κωλος κ το βυζι να γινει βραχος??
μπα κ αρκετες ξενες το ιδιο λαπαδιασμενες ειναι μονο εγω ο μαλακας κανω καθε μερα προπονηση θα αφησω κ εγω μπυροκοιλι μου φαινεται αφου αλλα μετρανε
ε ρε τομασε αυτο εχει να κανει με το αν ειναι ελληνις.. ουκρανα.. ρασσιαν.. τζαπανιζ? εχει να κανει με τον ανθρωπο.. που να ξερουμε αν θ αντεξειαν θα αντεξει χωρις να τα παρατησει στα δυσκολα.
θα αντεξει η ελληνιδα?
λατρεια....ξερεις!για τηγάνι μιλάς τόσην ώρα η για άνθρωπο;να ξέρω να απαντήσω αναλογα...
για τηγάνι μιλάς τόσην ώρα η για άνθρωπο;να ξέρω να απαντήσω αναλογα...
τομασσο συνελθε...θεμα ανθρωπου ειναι.....δηλαδη το οτι ειναι ελληνιδα,δεν παιζει κανενα ρολο στο αν αντεξει?
ειναι ενας μεγαλος φοβος μου.
μετα τη γενια του 80 αντεχουν τα κοριτσια,
η μετα απο ενα σημειο που ερχονται οι μεγαλες δυσκολιες
για να δημιουργηθει κατι προτιμουν να τα παρατησουν?
λατρεια....ξερεις!
μιλας γενικα κ αοριστα!!!! γινε πιο συγκεκριμενος!!!!δηλαδη το οτι ειναι ελληνιδα,δεν παιζει κανενα ρολο στο αν αντεξει?
ειναι ενας μεγαλος φοβος μου.
μετα τη γενια του 80 αντεχουν τα κοριτσια,
η μετα απο ενα σημειο που ερχονται οι μεγαλες δυσκολιες
για να δημιουργηθει κατι προτιμουν να τα παρατησουν?
ελα ντροπη.....εσυ εισαι ανωτερου επιπεδου....λατρεία εγώ μόνο τα τηγάνια τα αντικολλητικά ξέρω να χουν εγγυηση και δυνατότητες και αυτά για ορισμένο χρόνο.
Επίσης λατρεία καλό θα ήτο να ερωτηθεί για το θεματάκι ο φωτεινός παντογνώστης γαμάομανουλες. ;)
Για ufo κάτι θα ξέρεις.
λατρεία εγώ μόνο τα τηγάνια τα αντικολλητικά ξέρω να χουν εγγυηση και δυνατότητες και αυτά για ορισμένο χρόνο.
Επίσης λατρεία καλό θα ήτο να ερωτηθεί για το θεματάκι ο φωτεινός παντογνώστης γαμάομανουλες. ;)
ελα ντροπη.....εσυ εισαι ανωτερου επιπεδου....
α εγω οτι τις κυριακες σου λειπω θεε μου πιο πολυυυυτις κυριακές μου πέφτει το επίπεδο και φέρομαι επιπόλαια..
α εγω οτι τις κυριακες σου λειπω θεε μου πιο πολυυυυ