Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αρκετές φορές ναι,αλλά όχι πάντα.Εξαρτάται τι εννοείς χύμα.Αν έχει προηγηθεί eye contact και από τους 2,δεν το το θεωρώ χύμα.Και να μην υπάρξει όμως,κάποιες απλά δείχνουν την αδιαφορία τους χωρίς να γίνουν αγενείς
Ξέρω ένα-δυο μαγαζιά που είναι πιο ευκολο το παιχνίδι... Είναι εδώ στη γειτονιά μου ένα after το θέμα είναι πως σκανε και διάφοροι γείτονες γνωστοί και συμμαθητές που ναι μεν ειναι ευχάριστο το κλίμα για μένα αλλά είναι και κουτσομπόληδες.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Εδώ έτσι και πας να μιλησεις έξω χυμα σε ελλεηνιδα θα σου φέρει το ποτήρι στο κεφάλι. Και ωραίος να είσαι
Η Ελληνίδα δεν έχει εμπιστοσύνη στους αγνώστους. Για να κάνει κάτι με έναν άγνωστο είναι θέμα τύχης και περίπτωσης. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι γνωστός απ' το άμεσο φιλικό της περιβάλλον για να έχεις κάποια ελπίδα για κάτι σοβαρό.
Οι αμερικανίδες όταν πάνε 18 φεύγουν απ' το σπίτι και πιάνουν τη ζωή στα χέρια τους και γι' αυτό την πέφτουν κι αυτές όταν τις γυαλίσει κάποιος.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.491
Πόντοι
3.786
Ξέρω ένα-δυο μαγαζιά που είναι πιο ευκολο το παιχνίδι... Είναι εδώ στη γειτονιά μου ένα after το θέμα είναι πως σκανε και διάφοροι γείτονες γνωστοί και συμμαθητές που ναι μεν ειναι ευχάριστο το κλίμα για μένα αλλά είναι και κουτσομπόληδες.
Ούτε εγώ το μπορώ το κουτσομπολιό.Δοκίμασε κάποια μαγαζιά after που δεν είναι κοντά σου.Σε τέτοια μαγαζιά είναι πιο δεκτικές στο παιχνίδι και συνήθως δεν τις νοιάζει η απόσταση από το σπίτι σου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ούτε εγώ το μπορώ το κουτσομπολιό.Δοκίμασε κάποια μαγαζιά after που δεν είναι κοντά σου.Σε τέτοια μαγαζιά είναι πιο δεκτικές στο παιχνίδι και συνήθως δεν τις νοιάζει η απόσταση από το σπίτι σου
Πορτιέρης και μπάρμαν ειναι φίλοι μου. . Αυτό είναι και καλο και κακό σε περίπτωση που δε θέλω να μάθει κάποια πράγματα η άλλη για μένα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι Ελληνίδες επειδή έχουν ανασφάλειες θα κοιταξουν να πάρουν πληροφοριες ενώ οι ξένες δεν τους ενδιαφέρει.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.683
Πόντοι
8.346
Την ειδα και γω την διαφορά μεταξύ ελληνιδων και υπολοίπων γυναικών στο εξωτερικό σχετικά πρόσφατα. Εξω σε μπαρακι κ γυρισε και με επιασε κουβέντα μια μουναρα απο μονη της στο ξεκαρφωτο. Εδω σιγά μην σ ανοίξει κουβέντα ελληνιδα. Κάποιες εχουν ψηλά τον αμανε λογω ινστα και πορφυρων κ ολη τους η ζωη ειναι σε μια οθονη κ ενα προφίλ ,αλλες γτ ακομα στο συγκεκριμένο άθλημα του φλερτ εχουμε μεινει πισω. Υπάρχουν πολλα στερεότυπα. Γυναικες δν πανε να φλερταρουν γιατι τι θα πει ο κοσμος

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Kαι ποια είναι η περιοχή σου?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Πορτιέρης και μπάρμαν ειναι φίλοι μου. . Αυτό είναι και καλο και κακό σε περίπτωση που δε θέλω να μάθει κάποια πράγματα η άλλη για μένα
Εγώ νομίζω ότι εάν πας σε γνωστό μαγαζί με άλλη γυναίκα και δεν αρχίσεις τα χαμουρεματα εκεί μέσα δεν θα σε καταλάβει κανείς ....σιγά μην έρθει σε δω με γκόμενα θα πουν

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Εγώ νομίζω ότι εάν πας σε γνωστό μαγαζί με άλλη γυναίκα και δεν αρχίσεις τα χαμουρεματα εκεί μέσα δεν θα σε καταλάβει κανείς ....σιγά μην έρθει σε δω με γκόμενα θα πουν
Συνάδελφος λες η παλιά γνωστή

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Η Ελληνίδα δεν έχει εμπιστοσύνη στους αγνώστους. Για να κάνει κάτι με έναν άγνωστο είναι θέμα τύχης και περίπτωσης. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι γνωστός απ' το άμεσο φιλικό της περιβάλλον για να έχεις κάποια ελπίδα για κάτι σοβαρό.
Οι αμερικανίδες όταν πάνε 18 φεύγουν απ' το σπίτι και πιάνουν τη ζωή στα χέρια τους και γι' αυτό την πέφτουν κι αυτές όταν τις γυαλίσει κάποιος.
Οκ να πάμε στην Αμερική τώρα....εδώ ξαχνουμε να δούμε τι θα γίνει εδώ πως θα τις αλλάξουμε....

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Παράδειγμα είπα....εάν έρθει ένας τρίτος να κρίνει....δεν κάνουμε ανταγωνισμό οι δυο μας ....δεν προσπαθώ να σε φτάσω κάνω τις δικές μου προσπάθεια....εσύ δεν κάνεις τίποτα και κ το χαρακτήρα είσαι σε άλλο λεβελ...αυτό μόνο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στη δουλειά σου λες ότι είσαι ο καλύτερος ?
Δε λεω ποτε κατι για μενα φιλε μου

Στον εαυτο μου ποτε δεν εχω πει οτι ειμαι ο καλυτερος.
Εχω πει ομως οτι εγινα καλυτερος απο οτι ημουν χθες η περισυ.
Οι γνωμες των τριτων ειδικα στο ποσο μετραμε σαν αρσενικα...στα τετοια μας γραμμενες τυπε μου
Για την παρτη σου ζεις η για τους αλλους;
Αντε γεια μας σου κανω προποση εχω μια μπυριτσα εδω και μεζεδακι

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
1 πραγμα που εμαθα ειναι οτι σε τετοιες γυναικες αλλα και σε αλλες που εχουν βαρεθει τα πεσιματα, κανεις απλα και διακριτικα αισθητη την παρουσια σου και αν γουσταρει θα ερθει μονη της. αν πιεσεις μαλλον λιγοστευεις τις πιθανοτητες σου.(αλλος ενας κουραστικος λιγουρης, γι αυτες)
ολες εχουν κουραστει απτα πεσιματα απο αντρες που δε τους γουσταρουν. και ενω ξερω τη κατασταση, να παω και να γινω και γω ακομη ενας πεφτουλας? οχι. αμα θελει ας ερθει. (φυσικα και δε θα ερθει ποτε :tooth: )

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
Λάθος σκεπτικό να θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, και ιδίως που οι έλληνες άντρες είμαστε πάνω κάτω τα ίδια σκατά!
Οκ ναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμα σου πω τοτε χεστα βραστά... Αμέσως θα καταλάβεις και ποιος είμαι
Γιατί το λες είμαστε στην ίδια περιοχή

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.738
Πόντοι
11.956
ολες εχουν κουραστει απτα πεσιματα απο αντρες που δε τους γουσταρουν. και ενω ξερω τη κατασταση, να παω και να γινω και γω ακομη ενας πεφτουλας? οχι. αμα θελει ας ερθει. (φυσικα και δε θα ερθει ποτε :tooth: )
Εδώ λένε ότι δεν μας την πέφτουν οι άντρες ποιες έχουν κουραστεί?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.683
Πόντοι
8.346

Stories

Νέο!