aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.738
- Πόντοι
- 11.956
Ναι φυσικάΓιατί όχι και μια παρτουζιτσα
Ναι φυσικάΓιατί όχι και μια παρτουζιτσα
Ξέρω ένα-δυο μαγαζιά που είναι πιο ευκολο το παιχνίδι... Είναι εδώ στη γειτονιά μου ένα after το θέμα είναι πως σκανε και διάφοροι γείτονες γνωστοί και συμμαθητές που ναι μεν ειναι ευχάριστο το κλίμα για μένα αλλά είναι και κουτσομπόληδες.Αρκετές φορές ναι,αλλά όχι πάντα.Εξαρτάται τι εννοείς χύμα.Αν έχει προηγηθεί eye contact και από τους 2,δεν το το θεωρώ χύμα.Και να μην υπάρξει όμως,κάποιες απλά δείχνουν την αδιαφορία τους χωρίς να γίνουν αγενείς
Η Ελληνίδα δεν έχει εμπιστοσύνη στους αγνώστους. Για να κάνει κάτι με έναν άγνωστο είναι θέμα τύχης και περίπτωσης. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι γνωστός απ' το άμεσο φιλικό της περιβάλλον για να έχεις κάποια ελπίδα για κάτι σοβαρό.Εδώ έτσι και πας να μιλησεις έξω χυμα σε ελλεηνιδα θα σου φέρει το ποτήρι στο κεφάλι. Και ωραίος να είσαι
Ούτε εγώ το μπορώ το κουτσομπολιό.Δοκίμασε κάποια μαγαζιά after που δεν είναι κοντά σου.Σε τέτοια μαγαζιά είναι πιο δεκτικές στο παιχνίδι και συνήθως δεν τις νοιάζει η απόσταση από το σπίτι σουΞέρω ένα-δυο μαγαζιά που είναι πιο ευκολο το παιχνίδι... Είναι εδώ στη γειτονιά μου ένα after το θέμα είναι πως σκανε και διάφοροι γείτονες γνωστοί και συμμαθητές που ναι μεν ειναι ευχάριστο το κλίμα για μένα αλλά είναι και κουτσομπόληδες.
Πορτιέρης και μπάρμαν ειναι φίλοι μου. . Αυτό είναι και καλο και κακό σε περίπτωση που δε θέλω να μάθει κάποια πράγματα η άλλη για μέναΟύτε εγώ το μπορώ το κουτσομπολιό.Δοκίμασε κάποια μαγαζιά after που δεν είναι κοντά σου.Σε τέτοια μαγαζιά είναι πιο δεκτικές στο παιχνίδι και συνήθως δεν τις νοιάζει η απόσταση από το σπίτι σου
Μην τις πούνε και πουτάνες...Γυναικες δν πανε να φλερταρουν γιατι τι θα πει ο κοσμος
Kαι ποια είναι η περιοχή σου?Ξέρω ένα-δυο μαγαζιά που είναι πιο ευκολο το παιχνίδι... Είναι εδώ στη γειτονιά μου ένα after το θέμα είναι πως σκανε και διάφοροι γείτονες γνωστοί και συμμαθητές που ναι μεν ειναι ευχάριστο το κλίμα για μένα αλλά είναι και κουτσομπόληδες.
Εγώ νομίζω ότι εάν πας σε γνωστό μαγαζί με άλλη γυναίκα και δεν αρχίσεις τα χαμουρεματα εκεί μέσα δεν θα σε καταλάβει κανείς ....σιγά μην έρθει σε δω με γκόμενα θα πουνΠορτιέρης και μπάρμαν ειναι φίλοι μου. . Αυτό είναι και καλο και κακό σε περίπτωση που δε θέλω να μάθει κάποια πράγματα η άλλη για μένα
Ποτέ τέτοιο πράμα.Μην τις πούνε και πουτάνες...
Συνάδελφος λες η παλιά γνωστήΕγώ νομίζω ότι εάν πας σε γνωστό μαγαζί με άλλη γυναίκα και δεν αρχίσεις τα χαμουρεματα εκεί μέσα δεν θα σε καταλάβει κανείς ....σιγά μην έρθει σε δω με γκόμενα θα πουν
Οκ να πάμε στην Αμερική τώρα....εδώ ξαχνουμε να δούμε τι θα γίνει εδώ πως θα τις αλλάξουμε....Η Ελληνίδα δεν έχει εμπιστοσύνη στους αγνώστους. Για να κάνει κάτι με έναν άγνωστο είναι θέμα τύχης και περίπτωσης. Σε γενικές γραμμές πρέπει να είσαι γνωστός απ' το άμεσο φιλικό της περιβάλλον για να έχεις κάποια ελπίδα για κάτι σοβαρό.
Οι αμερικανίδες όταν πάνε 18 φεύγουν απ' το σπίτι και πιάνουν τη ζωή στα χέρια τους και γι' αυτό την πέφτουν κι αυτές όταν τις γυαλίσει κάποιος.
Λάθος σκεπτικό να θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, και ιδίως που οι έλληνες άντρες είμαστε πάνω κάτω τα ίδια σκατά!να δούμε τι θα γίνει εδώ πως θα τις αλλάξουμε....
Αμα σου πω τοτε χεστα βραστά... Αμέσως θα καταλάβεις και ποιος είμαιKαι ποια είναι η περιοχή σου?
Δε λεω ποτε κατι για μενα φιλε μουΠαράδειγμα είπα....εάν έρθει ένας τρίτος να κρίνει....δεν κάνουμε ανταγωνισμό οι δυο μας ....δεν προσπαθώ να σε φτάσω κάνω τις δικές μου προσπάθεια....εσύ δεν κάνεις τίποτα και κ το χαρακτήρα είσαι σε άλλο λεβελ...αυτό μόνο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στη δουλειά σου λες ότι είσαι ο καλύτερος ?
ολες εχουν κουραστει απτα πεσιματα απο αντρες που δε τους γουσταρουν. και ενω ξερω τη κατασταση, να παω και να γινω και γω ακομη ενας πεφτουλας? οχι. αμα θελει ας ερθει. (φυσικα και δε θα ερθει ποτε )1 πραγμα που εμαθα ειναι οτι σε τετοιες γυναικες αλλα και σε αλλες που εχουν βαρεθει τα πεσιματα, κανεις απλα και διακριτικα αισθητη την παρουσια σου και αν γουσταρει θα ερθει μονη της. αν πιεσεις μαλλον λιγοστευεις τις πιθανοτητες σου.(αλλος ενας κουραστικος λιγουρης, γι αυτες)
Οκ ναιΛάθος σκεπτικό να θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, και ιδίως που οι έλληνες άντρες είμαστε πάνω κάτω τα ίδια σκατά!
Γιατί το λες είμαστε στην ίδια περιοχήΑμα σου πω τοτε χεστα βραστά... Αμέσως θα καταλάβεις και ποιος είμαι
Εδώ λένε ότι δεν μας την πέφτουν οι άντρες ποιες έχουν κουραστεί?ολες εχουν κουραστει απτα πεσιματα απο αντρες που δε τους γουσταρουν. και ενω ξερω τη κατασταση, να παω και να γινω και γω ακομη ενας πεφτουλας? οχι. αμα θελει ας ερθει. (φυσικα και δε θα ερθει ποτε )
Όταν το λένε αυτό η μεταβλητή αντρες έχει συγκεκριμένο όνομα κ εικόναΕδώ λένε ότι δεν μας την πέφτουν οι άντρες ποιες έχουν κουραστεί?