Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.837
Πόντοι
3.656
ποσες φορες γυρισες σπιτι μονος και σκεφτηκες οτι τα εχεις ζησει σχεδον ολα αλλα νιωθεις κενος.
και παρτυ και γκομενες και ταξιδια και και αλλα στο τελος τι? σε μενα τλχ εχει συμβει αρκετες φορες.
ειδικα αν μενεις μονος και ολο αυτο γιγαντωνεται στις γιορτες που ο καθενας μαζευεται οικογενειακα.

Αν τα έχεις ζήσει σχεδόν όλα,κενός δεν νιώθεις ποτέ.Κενός νιώθεις αν ΔΕΝ τα έχεις ζήσει

Δηλαδή τί θέλεις να σε περιμένει στο σπίτι,καμια ελλεεινίδα χοντροκώλα σύζυγος με τα μούτρα κάτω;Οκ,αν κάποιοι θέλουν αυτό,πρόβλημά τους.

Να σε περιμένει καμια μουνάρα Σλάβα ή έστω μουνάρα ελλεεινίδα,το καταλαβαίνω.Είσαι τυχερός να βρεις τέτοιες;Αν όχι,καλύτερα άδειο σπίτι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.837
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.000
Πόντοι
3.506
Τύποι, στους γκουρού της αυτοβελτίωσης από το men of style έχει πάει κανείς;

Απορία το έχω
Μύστη υπάρχουν άρθρα στο νετ με τρόπους βελτίωσης, αμα είναι αυτοί γκουρού εγώ είμαι ο Αθανάσιος Διάκος :confused: :confused: :confused:

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Αν τα έχεις ζήσει σχεδόν όλα,κενός δεν νιώθεις ποτέ.Κενός νιώθεις αν ΔΕΝ τα έχεις ζήσει

Δηλαδή τί θέλεις να σε περιμένει στο σπίτι,καμια ελλεεινίδα χοντροκώλα σύζυγος με τα μούτρα κάτω;Οκ,αν κάποιοι θέλουν αυτό,πρόβλημά τους.

Να σε περιμένει καμια μουνάρα Σλάβα ή έστω μουνάρα ελλεεινίδα,το καταλαβαίνω.Είσαι τυχερός να βρεις τέτοιες;Αν όχι,καλύτερα άδειο σπίτι
τονισα οτι μιλαω για καποια που σου κανει και οχι οτι βρεις μπροστα σου.
η πρωην μου ειναι στελεχος σε πολυεθνικη με 2κ το μηνα και πολυ καλες προοπτικες για παραπανω.
εμφανισιμη, με τροπους κτλ αλλα δε μου εκανε το κλικ και αποχωρησα.
τωρα οσο για το τι εχει ζησει ο καθενας μας και πως νιωθει ειναι υποκειμενικο και πολυ σχετικο.
μπορει απλα να βλεπουμε διαφορετικα τη ζωη.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Μύστη υπάρχουν άρθρα στο νετ με τρόπους βελτίωσης, αμα είναι αυτοί γκουρού εγώ είμαι ο Αθανάσιος Διάκος :confused: :confused: :confused:
Σε λίγο τούτοι δώ θα βαφτίσουν και τον Πορτοσάλτε, ως γκουρού της ενημέρωσης. Ρεε τους κιαρατάδες... :2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Η θεια του Τζιμακου εισβαλλει στα γραφεια του μπου για να ζητησει εξηγησεις για το μπαναρισμα
Μλκ τι τσιριμπάσαινα είν’ τούτη.... :2funny:
Λέει ο voice overάκιας: ο παρθενικός επιβάτης αυτού του ταξιδιού, δυστυχώς έπεσε σε παγόβουνο. (κάμερα στο βουνό τη μάνα του και metal μουσική) Ή μήπως οι κριτές θα πέσουν πάνω σε αυτό;; :2funny: :2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
και γω το σκεφτομαι αυτο,μεχρι ομως να βρω κατι καλο και σωστο (αν ποτε βρω) τι θα κανω θα κλειστω σε μοναστηρι?
Μόνο μην τρυπώσεις σε κάνα γυναικείο μοναστήρι και μετά ψάχνει η ηγούμενη που εξαφανίστηκαν όλες οι κάτω των 30 εμφανίσιμες δόκιμες καλόγριες... :2funny: :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Μόνο μην τρυπώσεις σε κάνα γυναικείο μοναστήρι και μετά ψάχνει η ηγούμενη που εξαφανίστηκαν όλες οι κάτω των 30 εμφανίσιμες δόκιμες καλόγριες... :2funny: :2funny:
Θα το παιξω καλόγρια θα βάλω περουκα και όταν τις πετυχω μόνες θα τις ξεμουνιασω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
:wanker:

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 48
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.000
Πόντοι
3.506
Δουλεύα μια μέρα σε έναν ιερέα (γνωριζόμαστε) και μου πρότεινε να πάμε σε ένα μοναστήρι για προσευχή, τον ρώτησα εάν έχει καλόγριες να κάνω παιχνίδι και με αποκάλεσε διεστραμμένο :confused: :confused: :confused:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δουλεύα μια μέρα σε έναν ιερέα (γνωριζόμαστε) και μου πρότεινε να πάμε σε ένα μοναστήρι για προσευχή, τον ρώτησα εάν έχει καλόγριες να κάνω παιχνίδι και με αποκάλεσε διεστραμμένο :confused: :confused: :confused:
Ποιος ήταν να προτείνω στη σύνοδο την άμεση καθαίρεση του. Άκου εκεί να σε πει διεστραμμένο...

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Καλά σου είπε, αν μπαίνει ο κάθε άσχετος στα μοναστήρια να κάνει παιχνίδι, οι παπάδες τί θα φάνε? :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.000
Πόντοι
3.506
Από ότι κατάλαβα αυτός ήθελε να τις αλλάξει τα φώτα, μοναχοφαης :confused::confused::confused:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
7 ραντεβού με γκομενακι στην Αργυρούπολη.... Αν το κατατροπωσω θα στείλω ηχητικό από τα βογκητά της
Στο επόμενο «insta-fuck» θα αρχίσω μου φαίνεται να σου ψάχνω μπλουζάκια: "i fuck on the first date"!! Πες μου μόνο τι νούμερο φοράς, να μην παιδεύομαι..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στο επόμενο «insta-fuck» θα αρχίσω μου φαίνεται να σου ψάχνω μπλουζάκια: "i fuck on the first date"!! Πες μου μόνο τι νούμερο φοράς, να μην παιδεύομαι..
τυπε παντα μπαινω στο ψητο αμεσως...γενικως φοραω medium αλλα λογω πλατης φοραω large...opote kapoia mou kanei to ena,se merika to allo

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
oριστε...προσπαθησα να μυησω τον τζιμάκο στα μυστικα της ταχυτητας και αυτος με εβριζε και απο πανω...εγω φταιω που κοιταω να βοηθησω :wanker: ...και μου λεει ο καλογερος "το παιδι" και " το παιδι"

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.611
Πόντοι
8.346
oριστε...προσπαθησα να μυησω τον τζιμάκο στα μυστικα της ταχυτητας και αυτος με εβριζε και απο πανω...εγω φταιω που κοιταω να βοηθησω :wanker: ...και μου λεει ο καλογερος "το παιδι" και " το παιδι"
Απο που τις πλευριζεις ρε μυστη? Στο ψαχνό στελνεις στο μεσσεντζερ ή η δουλειά γίνεται πρωτα απο αλλου?
Και για τι ηλικίες μιλαμε?
Δωσε τα φωτα σου

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Απο που τις πλευριζεις ρε μυστη? Στο ψαχνό στελνεις στο μεσσεντζερ ή η δουλειά γίνεται πρωτα απο αλλου?
Και για τι ηλικίες μιλαμε?
Δωσε τα φωτα σου
Θα ρώταγες ποτέ έναν χάκερ πως να τρυπήσεις μια βάση δεδομένων;; κι αν τον ρώταγες περίμενες ότι με την απάντηση που θα έπαιρνες θα μπορούσες μετά να το κάνεις κι εσύ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom